Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kakvo misli6 za avatara/podpisa
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36
LordDoskias
temata e qsna ;-)
wladi
cool tongue.gifp
Mariyana
Определено не ми харесва wink.gif.

п.с. Лорде, а целта ти да те хвалят всички за уникалния подпис ли е, не беше нужно да пускаш тема, всеки който чете го е видял уверявам те wink.gif. Или айде нека ни развалям хатъра (дано знаеш к'во значи) Хвалете го хорааа. mellow.gif
NoEx
Аватара ме кефи, подписа не чак толкова.... smile.gif
mix25
ne sym mnog siguren ama avatara mai e ot igra ili nqkva firma (nz to4no) ,ina4e e hubav
podpisa -bez komentar
dlh
Само ЦСКА !:>
Te0d0ra
cool:))

Ама това Само ЦСКА не ме кефиwink.gif))
wladi
И аватара и подписа rox =)
space_rider
Подписа си го бива smile.gif
peckolai
Good, good wink.gif
DareForMore
Аватара е брутален. tongue.gif Харесва ми аватара, ама на живо това същество хич няма да ми хареса. dry.gif biggrin.gif
DeStRuCti0N
Qsno i tochno e kazano v avatara mu, ako iskate da ste idioti slushaite chalga :>
Console
И аз ползвам Касперски!
И ми върши добра работа и аватара и човека който го ползва ме кефи smile.gif
zeraful
Мечока радва smile.gif , това с зайчето не ме кефи...
wladi
Аватара не ме кефи много, но подписа е изпипан и важи :Рр
dlh
аватара му е семпъл, но си казва всичко :>
подписите му са добри wink.gif

п.п.

snipestyle, трябва за предишния да говориш, не просто за някой от предишнитеsmile.gif
Console
Аватара не мога да го разбера..може би ако беше на 1152х864 ще го разбера по-добре :Р

А подписа е нещо много смислено което така и не се сетих каде съм чул/прочел преди.
А тоя линк не заете от кога го търся,преди известно време бях намерил от каде става тоя номер но после забравих,и сега ми е мн. лесно да го намеря! (просто поглеждам профила на Страхи smile.gif
wladi
Мечето рулира, подписа не чак толкова :-)
lame
Аватара "хваща".Преди имах тениска с този надпис smile.gif
SoulHunter
ААаааа Аватара цепи! guns.gif biggrin.gif
snipestyle
NoEx
Аватара - нищо особено, не мога да му хвана смисъла! Същото важи и за подписа - нищо особено.
zeraful
Аватара не ме кефи, единствено поради причината, че графитите не са ми никаква страст, инъче подписа е доста добър, доста добра картинка.
Te0d0ra
и avatara и подписа ми харесват.
SoulHunter
Кекекек не е зле аватарчето smile.gif
Queen{}Bizzo
wladi
Аватара е супер - обожавам бели тигърчета, мечта ми е да имам.
Подписа не ме кеши единствено защото не си падам по графити :>
SoulHunter
Тссс низнам ко начи тоя аватар и моля шефчето да ни съ сърди biggrin.gif
wladi
Read The F*ckin Manual
SoulHunter
disagree.gif ....can't...i don't know ENGLISH!
space_rider
Папата не е пич, ама happy tree friends са брутални и къртят мивки smile.gif
wladi
SoulHunter
Ами сега...както казах нинам ко значи...казах,чи ни знам английски и за т'ва ше помоля шефчето да разталкува tongue.gif cool.gif
space_rider
Темата става интересна smile.gif някой хора си сменят аватарите
Новият ти е глупав, въпреки че Гарфилд ме кефи по принцип
NoEx
Аватара хич не ми харесва, а подпис...тц тц smile.gif
wladi
Не се кефя много на графити и за това за аватара си мълча, но подписа рулира яко :>
dlh
има потенциал и за по-добри :>
NoEx
Подписа ме кефи. За аватара...не ме кефи много много smile.gif
SoulSeller
Тука повечето из горните постове казаха, че не ги кефел аватара... не си падали по графити и т.н на мен специално аватара ми допада и подписа също... макар, че по принцип оценката тук няма никакво значение щом даден човек си е сложил нещо, което му харесва на него, независимо за аватар или подпис, значи има защо smile.gif
Mariyana
Ам аватара се понася, но въобще не е очарователено. А подписа, подписа сакс.

п.с. А моята човечка с чука ?!? tongue.gif
Alissa
Подписът повече кефи smile.gif
wladi
Важат :Р
zeraful
RTFM важи, подписа е клиширан и не ме кефи.
П.С. wladi не е нужно да се изказваш след всеки wink.gif остави и другите да споделят мнение.
Alissa
Готин аватар и оригинален подпис. smile.gif

..с което лишавам влади от възможността за поредното включване :Р
peckolai
Аватара е интригуващ. Необходими ми бяха около 5 секунди докато се сетя откъде е фрагмента (следващия път нещо по-трудничко) wink.gif

За подписа....ами второто изречение определено рулз! Но има и по-добри цитати wink.gif
NoEx
Аватара не мога да разбера какво трябва да е...а подписа - нищо не разбрах smile.gif
Alissa
QUOTE(NoEx @ Mar 9 2006, 05:20 PM)
Аватара не мога да разбера какво трябва да е...а подписа - нищо не разбрах  smile.gif
*

Ако се не лъжа на аватара е изобразен пришълецът от едноименния американски филм, а подписът ще рече: "Никой не (може да) ме докосва безнаказано." и е историческо шотландско кралско мото. wink.gif
peckolai очевидно е с благородно потекло tongue.gif
Volter
Подписа tongue.gif
space_rider
Лицето кефи, подписа е клише smile.gif
Te0d0ra
Аватара някво странно нещо дето немога да разбера какво е а подписа го е хванала липсатаwink.gif)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.