Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Емотикони
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Страници: 1, 2
Vasil
Как да кача вав форума си емотикони(нови) имам ги на .pak но незнам как да ги зареда помагаите Please!
dlh
Какъв ти е форума?
Guest
:twisted:
Narf
Ъъъъ, не си струва нова тема заради некфо си смайли, за т'ва го пускам тука ...

dreben
Дра, а пък гестапо не иска да сложи напушени смайлите :(
dlh
нали ти дадох сайт, от който да си избереш?:>
Anna
otkade da si namerq ikoni za Skype?????????????????????
otgovorete mi-MOLQ!!!!:)
Jen
за какво говорехме...
Демек вместо картинка на скайп да има снимка или още икони на скайп??
Guest
кажете ми от каде да си истегля емотикони за skype и как се слагат

PLEASE? PLEASE? sad.gif
Guest
който иска да ми помогне за емотиконите да ме намери в скайп пиша се:
stratus0395
smile.gif
Guest
QUOTE(Guest @ Jul 3 2006, 10:31 PM)
                                  PLEASE? PLEASE? sad.gif
*
Guest
rolleyes.gif molia vi kajete mi ot kade da si istaglia emotikoni i kak sad.gif molia vi ot vse heart.gif pls
Guest
sad.gif NARF 6te mi kaje6 li emotikonkata s1s spermata
pi6i mi na snejinka_93 fiori.gif e samo ako iska6 de!!!!
EsCaPeR
QUOTE(Vasil @ Jan 25 2006, 06:29 PM)
Как да кача вав форума си емотикони(нови) имам ги на .pak  но незнам как да ги зареда помагаите Please!
*

Предполагам искаш да си качиш икони на
безлпатен phpBB или IPB форум?

Ще те разочаровам - няма как да стане smile.gif
поради елемантарната причина че нямаш FTP достъп до
файловете на форума.

Но ако съм в грешка и имаш горепосочения достъп просто си качи новите
емотикони в папката на форума после отиваш да добавиш нови икони и ще ти
излязат новите изображения.

Доста си блъсках тиквата и аз като теб :>>
Но платеното пространство си е по добро thumbsup.gif
Guest
dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif mellow.gif lazy.gif lazy.gif
QUOTE(Guest @ Aug 1 2006, 09:33 PM)
rolleyes.gif molia vi kajete mi ot kade da si istaglia emotikoni i kak  sad.gif molia vi ot vse  heart.gif pls
*
blood
QUOTE(Guest @ Jul 3 2006, 10:31 PM)
                                  PLEASE? PLEASE? sad.gif
*

Kak да си ги изтеглиш не мога да ти помогна,но в скайп като напишеш някое от следните:
(bandit) (mooning) (finger) (toivo) (rock) (headbang) (smoking) (drunk)
излизат емотиконките които ги нямаш в листа с другите smile.gif
DarkSol`2Bz
К'ва я мислехме ний, к'ва стана тя blink.gif

Всеки приказва по произволно избрана тема май май smile.gif (някои ГОСТИ дори не искат и думичка да напишат затова цитират чуждите blink.gif ) ...

anyway

[Он-топик] Какъв ти е форума всъщност ? [/Он]
K-DOGG
А някои свъщност ще погледне ли кога е пусната темата..... и кога дали има смисъл да се флооди ???
nadeto
molq vi kajete mi otkade da si izteglq emotikoni za skype i kak da gi sloja v skype 4akam otgovori na nadeoto_1992@abv.bg blagodarq predvaritelno girl_in_love.gif girl_in_love.gif girl_in_love.gif heart.gif
Guest
kajete mi kak da sloja emotikonite v skype si molqvi mnogo vi se molq pls pls pls pls pardon.gif pardon.gif pardon.gif pardon.gif pardon.gif pardon.gif pardon.gif pardon.gif rolleyes.gif
iveto
QUOTE(Guest @ Nov 6 2006, 02:48 PM)
kajete mi kak da sloja emotikonite v skype si molqvi mnogo vi se molq pls pls pls pls  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  rolleyes.gif
*

znam kak iskate li da znaete?
Guest
ZNAM KAK BE XORA ISKATE LI DA ZNAETE MNOGO E LESNO PI6ETE MI SEGA AKO ISKATE DA ZNAETE 6TOTO AZ RAZBRAX I 6TE VI KAJA SAMO DA MI PI6ETE I 6TE VI OTGOVORQ! biggrin.gif
Guest
QUOTE(Anna @ May 29 2006, 06:08 PM)
otkade da si namerq ikoni za Skype?????????????????????
otgovorete mi-MOLQ!!!!:)
*
Narf
Абе няма ли да престанете с т'ва цитиране, целящо някой да ви обърне внимание? Ако някой можеше да ви помогне, до сега щеше да го е направил.
Guest
abe deca..wie nared li ste?emoti za skype NEMOJE da se isteglqt ot nikade,oswen ako syzdatelite na skype ne naprawqt now skype sys nowi wgradeni emotikoni w nego..sega sigorno shte zadawate waprosi ot roda "Koga shte izleze skype s nowi emotikoni?"..tipichno , no nqmam predstawa !
dianna
искате ли емотикони за QIP? smile.gif
диана
никой не иска?
ко щете biggrin.gif
dalt
имаме си пък smile.gif
dlh
то не е много трудно да се сложат:>
dianna
много знаете вие ... tongue.gif
dlh
ми да ;р
аз съм си слагал ;р
диана
щях та питам какво по-точно си си слагал, ама ай .. ше пропусна tongue.gif
dlh
хахаха biggrin.gif
hkguk
kajete mi kak da sloja emotikonite v skype si molqvi mnogo vi se molq pls pls pls pls  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  pardon.gif  rolleyes.gif
*

nema da vi kaja az gi znam vsi4ki biggrin.gif
^^sladuranka^^
az zn nqkolko ama sa samo 3
(mooning)
(bandit)
(finger)
ako gi napi6ete taka v Skype sas skobite 6te stanat (mooning)edin deto se ogyzva
(bandit) eno 4ove4ence s maska (ginger)edno 4ove4ence pokazva sreden prast
Guest
QUOTE(Vasil @ Jan 25 2006, 05:29 PM)
Как да кача вав форума си емотикони(нови) имам ги на .pak  но незнам как да ги зареда помагаите Please!
*

wall.gif wall.gif wall.gif wall.gif wall.gif
Guest
kak da vidq emotikonite i da si gi pi6a v skype
nikol-mari
[SIZE=14][COLOR=red] [SIZE=7] [FONT=Geneva] [I] vklu4i se vav skype i az 6e ti go pratq.6toto i az taka ne mojah da si gi vklu4a i 1 moq fr mi prati skype i mi se poqviha.Az di go bqh svalqla am nz 6to gi nqma6e ve4e gi imam i 6e ti gi pratq iskala sam ti pulnomo6tno da zn
milko
QUOTE(blood @ Oct 23 2006, 01:45 PM)
Kak да си ги изтеглиш не мога да ти помогна,но в скайп като напишеш някое от следните:
(bandit) (mooning) (finger) (toivo) (rock) (headbang) (smoking) (drunk)
излизат емотиконките които ги нямаш в листа с другите smile.gif
*

ima i o6te eto vi gi
(poolparty),(swear),(bug),(fubar),(tmi) eto hora
zeraful
Има и изгъзици за знамената

CODE
(flag:ad)(flag:ae)(flag:af)(flag:ag)(flag:ai)(flag:al)(flag:am)(flag:an)(flag:ao)(flag:aq)(flag:ar)(flag:as)(flag:at)(flag:au)
(flag:aw)(flag:az)(flag:ba)(flag:bb)(flag:bd)(flag:be)(flag:bf)(flag:bg)(flag:bh)(flag:bi)(flag:bj)(flag:bm)(flag:bn)(flag:bo)
(flag:br)(flag:bs)(flag:bt)(flag:bv)(flag:bw)(flag:by)(flag:bz)(flag:ca)(flag:cc)(flag:cd)(flag:cf)(flag:cg)(flag:ch)(flag:ci)
(flag:ck)(flag:cl)(flag:cm)(flag:cn)(flag:co)(flag:cr)(flag:cu)(flag:cv)(flag:cx)(flag:cy)(flag:cz)(flag:de)(flag:dj)
(flag:dk)(flag:dm)(flag:do)(flag:dz)(flag:ec)(flag:ee)(flag:eg)(flag:eh)(flag:er)(flag:es)(flag:et)(flag:fi)(flag:fj)(flag:fk)
(flag:fm)(flag:fo)(flag:fr)(flag:ga)(flag:gb)(flag:gd)(flag:ge)(flag:gf)(flag:gh)(flag:gi)(flag:gl)(flag:gm)(flag:gn)(flag:gp)
(flag:gq)(flag:gr)(flag:gs)(flag:gt)(flag:gu)(flag:gw)(flag:gy)(flag:hk)(flag:hm)(flag:hn)(flag:hr)(flag:ht)(flag:hu)(flag:id)
(flag:ie)(flag:il)(flag:in)(flag:io)(flag:iq)(flag:ir)(flag:is)(flag:it)(flag:jo)(flag:jp)(flag:ke)(flag:kg)(flag:kh)(flag:ki)
(flag:km)(flag:kn)(flag:kp)(flag:kr)(flag:kw)(flag:ky)(flag:kz)(flag:la)(flag:lb)(flag:lc)(flag:li)(flag:lk)(flag:lr)(flag:ls)
(flag:lt)(flag:lu)(flag:lv)(flag:ly)(flag:ma)(flag:mc)(flag:md)(flag:mg)(flag:mh)(flag:mk)(flag:ml)(flag:mm)(flag:mn)(flag:mo)
(flag:mp)(flag:mq)(flag:mr)(flag:ms)(flag:mt)(flag:mu)(flag:mv)(flag:mw)(flag:mx)(flag:my)(flag:mz)(flag:na)(flag:nc)(flag:ne)
(flag:nf)(flag:ng)(flag:ni)(flag:nl)(flag:no)(flag:np)(flag:nr)(flag:nu)(flag:nz)(flag:om)(flag:pa)(flag:pe)(flag:pf)(flag:pg)
(flag:ph)(flag:pk)(flag:pl)(flag:pm)(flag:pn)(flag:pr)(flag:ps)(flag:pt)(flag:pw)(flag:py)(flag:qa)(flag:re)(flag:ro)(flag:ru)
(flag:rw)(flag:sa)(flag:sb)(flag:sc)(flag:sd)(flag:se)(flag:sg)(flag:sh)(flag:si)(flag:sj)(flag:sk)(flag:sl)(flag:sm)(flag:sn)
(flag:so)(flag:sr)(flag:st)(flag:sv)(flag:sy)(flag:sz)(flag:tc)(flag:td)(flag:tf)(flag:tg)(flag:th)(flag:tj)(flag:tk)(flag:tl)
(flag:tm)(flag:tn)(flag:to)(flag:tr)(flag:tt)(flag:tv)(flag:tw)(flag:tz)(flag:ua)(flag:ug)(flag:um)(flag:us)(flag:uy)(flag:uz)
(flag:va)(flag:vc)(flag:ve)(flag:vg)(flag:vi)(flag:vn)(flag:vu)(flag:wf)(flag:ws)(flag:ye)(flag:yt)(flag:za)(flag:zm)(flag:zw)

но не виждам смисъл от тях...
Guest
iloveu.gif
Guest
*

q gi kaji stava li?
Guest
smile.gifsad.gifbiggrin.gif8):O;);((sweat)
:|:*tongue.gif(blush):^)|-)|-((inlove)
]smile.gif(talk)(yawn)(puke)(doh):@(wasntme)(party)
:S(mm)8-|:x(hi)(call)(devil)(angel)
(envy)(wait)(hug)(makeup)(clap)(chuckle)(think)(bow)
(rofl)(whew)(happy)(smirk)(nod)(shake)(punch)(emo)
(y)(n)(handshake)(skype)(h)(u)(e)(F)
(rain)(sun)(o)(music)(~)(mp)(coffee)(pi)
(cash)(flex)(^)(beer)(d)(dance)(ninja)(*)
(smoking) (rock) (mooning) (finger) (bandit) (toivo) (drunk)
(bug)(fubar) (poolparty) (swear) (tmi) (smoking)(flag:bg) това са сички
DORKY
QUOTE(Guest @ Jan 5 2007, 04:02 PM)
smile.gifsad.gifbiggrin.gif8):O;);((sweat)
:|:*tongue.gif(blush):^)|-)|-((inlove)
]smile.gif(talk)(yawn)(puke)(doh):@(wasntme)(party)
:S(mm)8-|:x(hi)(call)(devil)(angel)
(envy)(wait)(hug)(makeup)(clap)(chuckle)(think)(bow)
(rofl)(whew)(happy)(smirk)(nod)(shake)(punch)(emo)
(y)(n)(handshake)(skype)(h)(u)(e)(F)
(rain)(sun)(o)(music)(~)(mp)(coffee)(pi)
(cash)(flex)(^)(beer)(d)(dance)(ninja)(*)
(smoking) (rock) (mooning) (finger) (bandit) (toivo) (drunk)
(bug)(fubar) (poolparty) (swear) (tmi) (smoking)(flag:bg) това са сички
*

еххх да ти имах мозъка ...хахахахах
Guest
*

http://www.emotikoni.startirai.com/index.html
Guest
QUOTE(Guest @ Aug 1 2006, 08:33 PM)
rolleyes.gif molia vi kajete mi ot kade da si istaglia emotikoni i kak    sad.gif molia vi ot vse  heart.gif pls
*

Не знам??? Но мога да ти кажа някои!!! girl_wink.gif
GoldBug
Като за начало напишеет в Google - Emoticons или Smiles ... Страници няколко десетки отваря... от там нататък да ви е кеф да си ги сваляте.
Guest
mersi
Guest
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 23 2006, 02:48 PM)
К'ва я мислехме ний, к'ва стана тя  blink.gif

Всеки приказва по произволно избрана тема май май  smile.gif  (някои ГОСТИ дори не искат и думичка да напишат затова цитират чуждите  blink.gif ) ...

anyway

[Он-топик] Какъв ти е форума всъщност ? [/Он]
*

nokoi drygi znaesh li pardon.gif
Guest
*

(smile) pardon.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.