Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Черен списък на скриптовете в IRC
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Страници: 1, 2, 3, 4
Cannibal
В случай, че използвате някой от изброените скриптове, които можете да намерите на адрес http://www.unibg.org/vh?id=5 , УниБГ екипът Ви съветва моментално да го деинсталирате и да сканирате компютъра си за вируси!

Скриптове, съдържащи в себе си злонамерен код ще попадат там в т.нар. "Черен списък на скриптовете"!

Трябва да знаете, че под злонамерен код може да се разбира всякакъв тип код, който вреди на престоя Ви в IRC и заплашва сигурността Ви! Това са различни видове вируси, троянци, задкулисни или просто код, целящ да Ви накара да стоите в даден канал без Вашето съгласие и/или знание.

Листата на посоченият адрес ще бъде обновявана при засичането на нови скриптове, които заплашват Вашата сигурност!
GAD
Bih ti predlojil da slojete nqshto de da znam s obqsnenie zashto tozi script e takuv i kakvo ima v nego ,4e e v spisaka.Li4no az izpolzvam moy koyto az sum si pisal i si upgrade sam.
NoEx
QUOTE(GAD @ Jan 18 2006, 12:20 AM)
Bih ti predlojil da slojete nqshto de da znam s obqsnenie zashto tozi script e takuv i kakvo ima v nego ,4e e v spisaka.Li4no az izpolzvam moy koyto az sum si pisal i si upgrade sam.
*

Повечето съдържат код, който изпълнява команда join за някой канал, при излизане от канала пуска таймера и връща потребителя обратно в канала. Друг вариянт е канала да не се вижда, или пък да има код даващ пълен контрол на мастъра на скрипта над юзъра ползващ скрипта му.
Cannibal
А се срещат из тях и такива, които са си чист задкулисен!

Някой се свързват с уеб страници и т.н..

Иначе не е лошо като идея smile.gif Нека момчетата да помислят - все пак аз не проверявам скриптовете, екипът на #vh го прави!
Guest
Аве какви са тези:
http://UniBG-Scripts.UniBG.org
Сайта е качет в HIT.BG нямам престава кой го е качил но скриптовете там не са чисти а хората си мислят че сайта е на UniBG
и теглят скиптовете без да се замислят какво съдържат те.
Mitak
QUOTE(Guest @ Jan 18 2006, 12:30 PM)
Аве какви са тези:
http://UniBG-Scripts.UniBG.org
Сайта е качет в HIT.BG нямам престава кой го е качил но скриптовете там не са чисти а хората си мислят че сайта е на UniBG
и теглят скиптовете без да се замислят какво съдържат те.
*

Явно са ползвали "редирект"...
Сега остава да се провери кой е регистрирал този сайт и... да си понесе последствията.
А след това... да се започне с мрънкането във форума защо му бил форбиднат nick-a или защо имал gline.
Cannibal
QUOTE(Mitak @ Jan 18 2006, 12:38 PM)
Явно са ползвали "редирект"...
Сега остава да се провери кой е регистрирал този сайт и... да си понесе последствията.
А след това... да се започне с мрънкането във форума защо му бил форбиднат nick-a или защо имал gline.
*

Щом са ползвали редирект, следователно това http://UniBG-Scripts.UniBG.org е името на канала.

Ще се предприемат мерки.

Благодаря за информацията!
dlh
Само аз ли не успях да отворя сайта?
Guest
Значи искам да попитам (хем го четох) в www.unibg.org/vh само вируса с $decode ли се 'лекува'. Щото доколкото съм запознат има доста други вируси заразяващи IRC клиента (предимно mIRC). Пример: виждал съм такива които лоадват скрипт, вкарващ потребителите в 'скрит' канал/и (window -h #chanz); скрипт с таймер (.timer 1 1 join #chanz); скрипт 'вписващ' се в перформа на mIRC, който проверява дали сте в даден канал (отново с таймер, през 1-2 секунди) и ако не сте, Ви вкарва в него (много е противно и нагло). Та мисълта ми е само за $decodе ли има антивирусна.
NoEx
QUOTE(Cannibal @ Jan 18 2006, 01:42 PM)
Щом са ползвали редирект, следователно това http://UniBG-Scripts.UniBG.org е името на канала.

Ще се предприемат мерки.

Благодаря за информацията!
*

Аз го казах още преди 2 вечери кой е регистрирал сайта, но никой не ми обърна внимание...

Guest, скоро ще напиша статия относно тези другите вируси за които говориш smile.gif
Guest
няма ли да е по-добре да се напише един антивирусен адон, който да чисти всички тея вируси? Съответно и да предотвратява по-нататъшното заразяване на мИРК?
Cannibal
Не е лошо като идея, ще се заемем с написването му wink.gif

NoEx то се вижда кой го е регнал. Написал съм му MS съобщение
Mitak
QUOTE(Guest @ Jan 18 2006, 03:40 PM)
няма ли да е по-добре да се напише един антивирусен адон, който да чисти всички тея вируси? Съответно и да предотвратява по-нататъшното заразяване на мИРК?
*

Това ако ми остане време на Visual Basic мисля, че ще мога да го драсна.
Само дето сега ми предстои местене в София, та около седмица няма да имам нет smile.gif
Тъкмо... през тая седмица ще има яко coding...
LanceR`
QUOTE(dlh @ Jan 18 2006, 01:58 PM)
*

и аз не успях
Guest
Сайта е свален
Mitak
Да добавим и следните два скрипта:

Caribi Script
Smile Script

Снощи стана голям майтап във #vh с тоя Caribi Script smile.gif
diav0la
Браво за темата! thumbsup.gif thumbsup.gif
NoEx
QUOTE(Mitak @ Jan 20 2006, 10:04 AM)
Да добавим и следните два скрипта:

Caribi Script
Smile Script

Снощи стана голям майтап във #vh с тоя Caribi Script smile.gif
*

То не само с него става майтап smile.gif ти изпусна майтапа с КилБГ скрипт tongue.gif
admins`
ami kakvo da kaja slu4aino mi pohvaliha sun4ovci skript smile.gif pi6eto i nego osvan 4e kkarva v kanal syn4ovci i ne moje da izlente ot tam v fail4eto s slap4etata ima edno gotino decode ..... pi6ete go i nego smile.gif
NoEx
QUOTE(admins` @ Feb 5 2006, 03:50 PM)
ami kakvo da kaja slu4aino mi pohvaliha sun4ovci skript smile.gif pi6eto i nego osvan 4e kkarva v kanal syn4ovci i ne moje da izlente ot tam v fail4eto s slap4etata ima edno gotino decode ..... pi6ete go i nego smile.gif
*

И от къде го свали скрипта?
DeStRuCti0N
Най - интересното е , че въпреки всички неща които се написани относно "black scripts", въпреки , че още при свързването към сървър Glogal изпраща съобщение за конкрена тема в сайта на unibg, хората продължават да са невежи, мързеливи и собственоръчно да си инсталират backdoors (знаете, че голяма част от въпросните скриптове ги съдържат).
admins`
QUOTE(NoEx @ Feb 5 2006, 05:54 PM)
И от къде го свали скрипта?
*

ne pomana ama opradeleno ne e ot www.sun4ovci.com a ot nqkade si drugade nqkade ot hita be6e ama kade to4no ..
GAD
iskam po-qsnia predlojenieto mi e slednoto da se napraqt scripts na grupi s virusi trojanatci i s scripts koito samo joinvat v kanala li smile.gif
twa mi beshe ideqta a ne pod obsht znamenatel da budat btw spisaka e mnogo mnogo nepulen ima mnogo scripts na q poznati q vruzkari det ne sa v nego mislia ,4e i nad towa trqbva da se pomisli.
DeStRuCti0N
script name/version : Sun4ovci Script v3.2
източник: www.sun4ovci.com
file name: mo.dll, slaps.mrc, spam.mrc source code: on *:CONNECT:{ $decode(++VH@<W5N-&]V8VD`) }
този $decode = /j sun4ovci
file name: script50.txt source code:on 1:CONNECT: { if (80.80 isin $ip || 87.97 isin $ip || 83.148.8 isin $ip || 193.68.162 isin $ip || 212.116.142 isin $ip || 84.252 isin $ip || 212.104 isin $ip || 217.10 isin $ip) { //set %auto.chanjoin.list #Maini } }
// канал за определени ип-та ,яко майна smile.gif //
file name perform.ini source code:
perform:
n0=All Networks,/j pillow
n1=All Networks,/j 24coy
n2=All Networks,/j mircscripting
n3=All Networks,/j maini
file name: infor1.mrc source code: On *:START:{ .timerjgn 0 3 apela }
alias apela { if $readini mirc.ini fonts fscripts != Wingdings,6 { writeini mirc.ini fonts fscripts Wingdings,6 | .timer 1 2 exit }
}
//този скрипт проверява дали фонта е достатъчно неразчитаем, и ако случайно го смените ще ви затвори mirc.exe//
Ако има нещо неясно - питайте smile.gif
p.s. само за протокола - #sun4ovci в 01:02 през ноща има 194 потребителя, колко ли ще са през деня ?
Narf
QUOTE(GAD @ Feb 5 2006, 11:38 PM)
iskam po-qsnia predlojenieto mi e slednoto da se napraqt scripts na grupi s virusi trojanatci i s scripts koito samo joinvat v kanala li smile.gif
twa mi beshe ideqta a ne pod obsht znamenatel da budat btw spisaka e mnogo mnogo nepulen ima mnogo scripts na q poznati q vruzkari det ne sa v nego mislia ,4e i nad towa trqbva da se pomisli.
*

Когато посочиш името на някой от скриптовете, излиза описание за това какъв вид "нелегален" код има в него. А това за връзкарите е глупост - кажи скриптовете, които смяташ че са "нелегални" и след проверка съм сигурен, че ще се появят в сайта.

QUOTE(DeStRuCti0N @ Feb 6 2006, 12:03 AM)
file name: mo.dll, slaps.mrc, spam.mrc source code: on *:CONNECT:{ $decode(++VH@<W5N-&]V8VD`) }
file name: script50.txt source code:on 1:CONNECT: { if (80.80 isin $ip || 87.97 isin $ip || 83.148.8 isin $ip || 193.68.162 isin $ip || 212.116.142 isin $ip || 84.252 isin $ip || 212.104 isin $ip || 217.10 isin $ip) { //set %auto.chanjoin.list #Maini } }
perform:
n1=All Networks,/j 24coy
n3=All Networks,/j maini
alias apela { if $readini mirc.ini fonts fscripts != Wingdings,6 { writeini mirc.ini fonts fscripts Wingdings,6 | .timer 1 2 exit }
}
//този  скрипт проверява дали фонта е достатъчно неразчитаем, и ако случайно го смените ще ви затвори mirc.exe//
p.s. само за протокола - #sun4ovci в 01:02 през ноща има 194 потребителя, колко ли ще са през деня ?
*

Да, ама аз не виждам никъде вируси или rejoin-on-part, или window -h ...

P.S.: Нямам нищо общо с канал #sun4ovci(честно казано - не ме кефи) или екипа на #vh, изразявам си напълно безпристрастно мнението.
misterios
I az ne uspiah ama ko da pravish sha mi mine smile.gif

Mejdu drugoto Cannibal neshto novo shte se update li po tvoya script?
To ne che sha ima problem ama vse pak da pitam?
Ako ima drasni edno MS da znam ko da pravia i ako ima update ot kade da go teglia

Peace Bro heart.gif

QUOTE(dlh @ Jan 18 2006, 01:58 PM)
*

heart.gif
NoEx
QUOTE(GAD @ Feb 6 2006, 12:38 AM)
*

Разберете, че в момента скриптовете ги проверяваме 2ма, макс 3ма, като смятате, че това не ни е единствената работа. Имам да добавя още около 5-10 скрипта, като преди това трябва да прегледам файловете пратени ми на е-майла от човек от екипа на #vh и тогава да ги кача, заедно с причината заради която се намират в черния списък.

Относно Сънчовци скрипт, разберете, че само заради едното вкарване в канала няма да се сложи скрипт в сайта. Аз лично не видях нищо, което 'застрашава' сигурността на потребителя и нищо, което да го подразни и да му пречи на чата smile.gif

И все пак, канала е на 3 години и кусур, скрипта го има от около 2 години в нета, за 2 години е доста възможно да се развие толкова, ама канал който за 1 месец ми се пълни до 400 юзъра е не малко странно, ами много странно mad.gif
DeStRuCti0N
Не съм казал, че има вируси, хубавото е че са махнали възможността с определен ник да се правят разни работи с потребителите на скрипта.
Просто показах нередните според мен неща във въпросния скрипт, което не означава, че трябва да се помества в "черната серия".
Потребителите трябва да се наясно, че всеки скрипт има autojoin channels,но в последно време не се крият каналите (window -h ) и се позволява на users да излязат от канала.
Тук го има и психологическия момент.
Като всеки път в продължение на един месец , да речем, влизам автоматично в един канал, колкото и да ми е неприятно и да part, накрая ще се откажа и ще си остана в канала. И понеже това не е против правилата се използва.
Ако "авторите" на скриптове се ограничат само с aвтоматични канали и спрат да вмъкват всякакви "задни врати" и начини за hack, ще е добре за всички ни.
Дето се вика : по - малкото зло.
Narf
QUOTE(DeStRuCti0N @ Feb 6 2006, 12:29 PM)
...
Ако "авторите"  на скриптове се ограничат само с aвтоматични канали и спрат да вмъкват всякакви "задни врати" и начини за hack, ще е добре за всички ни.
Дето се вика : по - малкото зло.
*

Това е идеята. smile.gif
hatred
QUOTE(Guest @ Feb 9 2006, 10:29 PM)
Sia da poqsnia imenna nqma da poso4a shtoto sa mi priqteli kakto na men i na nqkoy ot teama nema da kazvam koy zapo4va s m.. !
Za sun4ovtci ima decode vtoro you script imenno zaradi tazi pri4ina beshe vkaran tam i treto i az sum protiv towa seki edin kanal e naprayl scripta da mu se join v kanala i mislia 4e e redno towa da e taka ako neiska da e taka nqkoy da smeni scripta i nakraq decode e po opasno ot -h nemislish li Noex toest ti go znaesh !!!
*

decode на sun4ovci е нещо от рода 'on *:CONNECT:/j sun4ovci', което по никакъв начин не застрашава престоя на потребителя. Канала може да бъде напуснат по всяко едно време.

Госте преди да се правиш на разбирач, rtfm!
NoEx
QUOTE(GAD @ Feb 10 2006, 12:30 AM)
tuy bqh az ama zabrayh da se id smile.gif
*

След като няма да посочиш имена, поста ти е напълно излишен.
До това аз какво знам, достатъчно ми е. Престанете да се бъркате в неща които не са ваша работа и за които не знаете как седят нещата. Е и диджея ти го е написал, rtfm! smile.gif
Ravich
QUOTE(DeStRuCti0N @ Feb 6 2006, 01:03 AM)
perform:
n1=All Networks,/j 24coy
n3=All Networks,/j maini
}
//този  скрипт проверява дали фонта е достатъчно неразчитаем, и ако случайно го смените ще ви затвори mirc.exe//
*

Така..понеже ми съобщиха, че се е отворила тема, в която е намесен Сънчовци Скрипт реших да внеса малко яснота по наболелия проблем с декоде джой мойн и т.н.

Първо. Злонамерени скриптове никога е нямало, няма и няма да има в този скрипт, който е качен в www.sun4ovci.com или ravich.data.bg Ако си свалите скрипта от някоe псевдо сайтче и после Ви направят хиляди поразии аз с нищо не мога да Ви помогна. Най-малкото съм опоменал 3-4 пъти в сайта и в самия скрипт(докато тече инсталационния процес, а и след това в help файла) да не свалята скрипта от никъде другаде освен от горните 2 сайта.

Второ. Самият скрипт е някъде на около 2 години. Занимавал съм се прекалено много с него, за да го наблъскам с "вирусчета", най-малкото след това ще замине и канал #sun4ovci, на когото и без това са му дигнали мерника...и аз не знам защо...

Трето. Нека да Ви обясня причините на въпросните декоде-та.

on *:CONNECT:{ $decode(++VH@<W5N-&]V8VD`) }

Това нещо...за тия две години съм се занимавал с какви ли не потребители, които правят copy/paste на remotes и просто сменят името на самия "НОВ" скрипт съответно и с канала и всичко е перфектно. Е да ама не. Накрая се заинатих и понеже ми писна всичко да се повтаря again and again реших да не им правя живота лесен на тези хорица. И понеже не могат да намерят обичайното on 1:CONNECT: /j #kanal всичко им се прецаква... Резултат==>>върши работа wink.gif

on 1:CONNECT: { if (80.80 isin $ip || 87.97 isin $ip || 83.148.8 isin $ip || 193.68.162 isin $ip || 212.116.142 isin $ip || 84.252 isin $ip || 212.104 isin $ip || 217.10 isin $ip) { //set %auto.chanjoin.list #Maini } }

Това нещо...да попитам щеше ли да има проблем ако бях написал просто /j maini ?!?!? Не мисля. Проблемът беше, че не искам всички потребители да влизат там, аз само тези, които се намират на територията на Пловдив. На който не му харесва /part.. No Problem.

perform:
n1=All Networks,/j 24coy
n3=All Networks,/j maini

Това е лично моя грешка...която не ми се вярва да съм допуснал...след малко ще я проверя и ако съм я оправям веднага(надявам се перформ да не е ON)

Това е още една предпазна мярка взета заради тези хора дето ми скусаха нервите...ако си просто обикновен потребител, който използва mIRC само, за да си комуникира или нещо подобно, дори няма и да знаеш, че когато смениш font в remotes всичко ще се затвори.

Ами май това е... smile.gif Have Fun thumbsup.gif
Guest
Ae ti tup li zlonameren spored tiq sa vodi i scripta det ta kara da vlizash v kanala li toy mi obqsniavay kak sa pe4e pile 4eti zako stawa duma togas tallk
l3x
fakt e che scriptovete se polzvat zaradi extrite koito imat (lesno boravene sys servizite)
fakt e che mnogo ot tqh da ne kaja 99% sa s virusi vsevyzmojni

zashtoto Uni Team ili koito se zanimava s tezi neshta
ne sedne da drasne edin prost script s nai vajnite komandi sprqmo servizite (op,add,kick,reg,seen i da ne izborqvam drugite) sys edin prost help kym nego.stava bukvalno za minuti!

puskate meseg ....tova e UniSCR i da si go teglqt horta
vliza si na uni site chete kakvo ima v scripta svalq si go...
hem toi (usera) dovolen,hem vie.
FASULSKA RABOTA!!! ...dosta razumno mi se vijda...

a na nikoi ako ne mu se zanimava shte drasna az edno smile.gif
sled koeto shte si go vidite

a za onezi koito eventualno shte skochat sreshtu mi ....tova e mnenie koeto ne angajira AMA ABSOLIUTNO NIKOI!
demond
скриптовете с всяка година стават все по-идиотски

както и потребителите им междувпрочем
Sexi_pi4ka``

Има и един bTV script . Аз го ползвах до преди време , докато накрая сама не си направих.При него още с connect-ването те вкарваше в 2-3 канала , след като се затворят като си дадеш whois после и ти се вижда канала #Source , въпреки че той не е отварял при connect и няма как да се излезе от него .... Айде слагайте го и него в черния списък ;р
hatred
QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 01:50 AM)
fakt e che scriptovete se polzvat zaradi extrite koito imat (lesno boravene sys servizite)

ne sedne da drasne edin prost script s nai vajnite komandi sprqmo servizite (op,add,kick,reg,seen i da ne izborqvam drugite) sys edin prost help kym nego.stava bukvalno za minuti!

a za onezi koito eventualno shte skochat sreshtu mi ....tova e mnenie koeto ne angajira AMA ABSOLIUTNO NIKOI!
*

не си открил ти топлата вода, другото което е не може да тръгне да се спами, след като самия спам е забранен.

В момента е по-важно да се помогне на потребителите, които вече ползват някакъв скрипт.
Console
QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 03:50 AM)

*

Аз не искам да скачам с/у никой smile.gif

Само ще кажа че всички трябва да си дръпнат ч простичък клиент от : www.mirc.com

И проблема да се реши smile.gif

А за еКстрите които спомена .... 70 % от тях са ненужни!
nik666
След самопризнанията на драскача от по-горе, защо този скрипт все още не е в списъка със скриптове със злонамерен код ?
NoEx
QUOTE(nik666 @ Feb 15 2006, 12:08 PM)
След самопризнанията на драскача от по-горе, защо този скрипт все още не е в списъка със скриптове със злонамерен код ?
*

Кой визираш? И аз се чудя, проблема да го качим е никакъв, но защо никой админ не съдейства?

И все пак, който открие някакъв скрипт със злонамерен код който не е в листата, да ми прати email на noex@noexmc.net, като email-а да съдържа злонамерения код, името на файлът и линк към скрипта.
l3x
dJ_extazY - verno ne sym otkril toplata voda no kato ideq si e super
razbira se che e vajno da se help-ne na users ,no ti kakvo pravish v sluchaq za tazi rabota?
trugvash da mi pravish kritika.... ne na mqsto!

Console - koito mu haresva da polzva mIRC klient nai dobroto naistina e www.mirc.com
no kakto kazah raznite scripts se dyrpat zaradi extrite koito imat (moe mnenie s koeto ne angajiram nikoi)

nick666 - ako vizirash men ...kakyv script kakyv zlonameren kod te goni kakvi 5lv. che da se slaga v spisyka s ostanalite.
nqmam pusnat script ako ne si razbral da ti kaja kato na maloumno! pusnah predlojenie a dali nqkoi shte go zabeleji i shte go vzeme na seriozno ne e moi problem!

shte kaja pak za tezi koito ne sa razbrali... nqkoi ot "unibg team" koito se zanimava s tezi neshta i mu se zanimava
da sedne da drasne script s nai vajnite komandi po services(stava za minuti)
za da moje users da si go znaqt i dyrpat da kajem ot www.unibg.org s prost help kym nego da se znae kakvo predlaga scripta
hem users dovolni hem po malko "rabota" za "unubg team" ....kato razbirase leka poleka se chistqt "zlonamerenite SCR"

vmesto da dadesh nqkakvo reshenie trugvash da kritikuvash po foruma kato s tova si mislish che si po dobyr user i si ot "help-erite"

tova da sedna az da napisha neshto .razbirase beshe na shega! vypreki che ne mi prechi da napisha neshto....

spiram po temata poneje naistina nqma smisyl da se zanimavam s gluposti! koito razbral razbral koito ne ...da se spasqva........
hatred
QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 01:17 PM)
razbira se che e vajno da se help-ne na users ,no ti kakvo pravish v sluchaq za tazi rabota?

*

За тази работа се грижим всички от #vh, така че вярвай ми прави се всичко което ни е по силите. И да ти кажа критиката си е съвсем на място, защото това нещо е обсъждано и говорено много преди ти да се изявиш.
l3x
OK dJ_extazY ne znaeh.... syjalqvam mnogo che se obadih!
sega otivam da si napravq edno harakiri.....

ako tova da draskash po foruma i da pravish komentar na vseki post e "прави се всичко което ни е по силите" shte kaja edno golqmo BRAVO.

izlagate se samo tova shte kaja!!!!!!!
NoEx
QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 03:17 PM)

Console - koito mu haresva da polzva mIRC klient nai dobroto naistina e www.mirc.com
no kakto kazah raznite scripts se dyrpat zaradi extrite koito imat (moe mnenie s koeto ne angajiram nikoi)

nick666 - ako vizirash men ...kakyv script kakyv zlonameren kod te goni kakvi 5lv. che da se slaga v spisyka s ostanalite.
nqmam pusnat script ako ne si razbral da ti kaja kato na maloumno! pusnah predlojenie a dali nqkoi shte go zabeleji i shte go vzeme na seriozno ne e moi problem!

shte kaja pak za tezi koito ne sa razbrali... nqkoi ot "unibg team" koito se zanimava s tezi neshta i mu se zanimava
da sedne da drasne script s nai vajnite komandi po services(stava za minuti)
za da moje users da si go znaqt i dyrpat da kajem ot www.unibg.org s prost help kym nego da se znae kakvo predlaga scripta
hem users dovolni hem po malko "rabota" za "unubg team" ....kato razbirase leka poleka se chistqt "zlonamerenite SCR"

vmesto da dadesh nqkakvo reshenie trugvash da kritikuvash po foruma kato s tova si mislish che si po dobyr user i si ot "help-erite"

tova da sedna az da napisha neshto .razbirase beshe na shega! vypreki che ne mi prechi da napisha neshto....

spiram po temata poneje naistina nqma smisyl da se zanimavam s gluposti! koito razbral razbral koito ne ...da se spasqva........
*

Съвсем не е до това скрипта да има само команди към сървайсис, насила няма да можеш да накараш толкова потребители да заменят скриптовете си с нещо, което има само няколко команди и никакви екстри. То най-малкият проблем са тези команди, има много други неща по-важни от това, които да има скрипта и повече ще се наблегне на тях.

Разбирам, че се опитваш да помогнеш, но никой не е искал помоща ти, а това, че 'уж' си го казал на базик...не вярвам, но това няма значение.

QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 03:28 PM)

ako tova da draskash po foruma i da pravish komentar na vseki post e "прави се всичко което ни е по силите" shte kaja edno golqmo BRAVO.

*

Ти за нещо повече ли се имаш? Защо си мислиш, че всичко е толкова лесно? Такива необмислени изказвания и някакви твърдения...са ми много смешни, просто защото не си запознат с нищо от това, с което се занимаваме, освен информацията която я има в сайта. Аз съм почти 100% сигурен, че няма да можеш да се справиш и с 10% процента от това, с което се занимаваме.

И чудно как ние се излагаме... blink.gif
hatred
QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 01:28 PM)

*

Де да бяхме ние излагащите се smile.gif Бедна ти е фантазията колко много грешиш, но не бих се заел да ти обяснявам нещо, което първо не ти влиза в работата и второ да очаквам разбиране от някои търсещ място за изява е като да се боря за изгубена кауза..
l3x
NoEx tova s nai vajnite komandi po services beshe kato da si kupish neshto ot bitaka za 2lv
mnogo qsnoi che vie shte si reshite kakvo da ima v nego...
razbirase ne moje da nakarash vsichki da si smenqt scripta no moje da se probva
naistina ne e tolkova trudno da se kachi nqkyde kakto sam kaza.

kazvash che nikoi ne e iskal pomoshta mi OK syglasih se prosto se butnah m/u shamarite smile.gif
a shtom ne iskate podobni na moite postove "nenujni help-ove" zashto vyv foruma?
za da se vidi kakvo pravite .....xaxaxxaxa

i povqrvai mi che go kazah na maitap tova da spretna neshto na byrzo VYPREKI che naistina ne mi prechi...
i da vmetna... v unibg sym ot kak se pomnq i za cqloto tova vreme nqmam pusnat edin script "zlonameren" kakto i da sym pokanil nqkoi v kanala si ili podobnite tam "precheshti deistviq na users" no nqma znachenie.....
l3x
dJ_extazY mqsto za izqva ne tyrsq povqrvai mi!!!
naistina pusnah neshto kato ideq ...stori mi se dobro
tova che s te go mislili OK EVALA
i naistina sorry che vi otnemam ot cennoto vreme da mi otgovarqte
vmnesto tova da vkarvate "zlonamereni scriptova" v cherniq spisyk i da otkriete naistina jelqzna formula po koqto da rabotite i da pomognete na USERS
NoEx
QUOTE(l3x @ Feb 15 2006, 03:38 PM)
NoEx tova s nai vajnite komandi po services beshe kato da si kupish neshto ot bitaka za 2lv
mnogo qsnoi che vie shte si reshite kakvo da ima v nego...
razbirase ne moje da nakarash vsichki da si smenqt scripta no moje da se probva
naistina ne e tolkova trudno da se kachi nqkyde kakto sam kaza.

kazvash che nikoi ne e iskal pomoshta mi OK syglasih se prosto se butnah m/u shamarite smile.gif
a shtom ne iskate podobni na moite postove "nenujni help-ove" zashto vyv foruma?
za da se vidi kakvo pravite .....xaxaxxaxa

i povqrvai mi che go kazah na maitap tova da spretna neshto na byrzo VYPREKI che naistina ne mi prechi...
i da vmetna... v unibg sym ot kak se pomnq i za cqloto tova vreme nqmam pusnat edin script "zlonameren" kakto i da sym pokanil nqkoi v kanala si ili podobnite tam "precheshti deistviq na users" no nqma znachenie.....
*

Ето какво ти предлагам, да спреш да пишеш тъпи мнения и само да повтаряш това, което някой пише, само че с малко изменение на текста. Аз нямам какво да вярвам, аз си имам изградено мнение според постовете. Даже няма смисъл да ми отговаряш и на този пост, излишно е да се хабиш. И от един единствен твой пост разбрахме какво искаш да постигнеш.
l3x
dam spiram naistina nqma smisyl haide sys zdrave i uspeh s hiper qkata formila za help na UniUsers!
DeStRuCti0N
QUOTE(Ravich @ Feb 12 2006, 12:09 PM)
on *:CONNECT:{ $decode(++VH@<W5N-&]V8VD`) }

Това нещо...за тия две години съм се занимавал с какви ли не потребители, които правят copy/paste на remotes и просто сменят името на самия "НОВ" скрипт съответно и с канала и всичко е перфектно. Е да ама не. Накрая се заинатих и понеже ми писна всичко да се повтаря again and again реших да не им правя живота лесен на тези хорица...

Абе момко, ти си същия крадец, като тези, които обвиняваш в copy/paste.
Колко от скриптовете, които си поместил са твое дело ?
Изключение прави разбира се $decode autojoin-a
p.s. И наистина имаше някакъв номер в скрипта, който разбира сте махнали,за което ви поздравявам.
Не искам да изпадам в подробности по темата, специално за нея говорехме достататъчно с NoEx, и ако последния си спомня, то Ravich може да го питаш.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.