QUOTE(DeStRuCti0N @ Feb 6 2006, 01:03 AM)
script name/version : Sun4ovci Script v3.2
източник: www.sun4ovci.com
file name: mo.dll, slaps.mrc, spam.mrc source code: on *:CONNECT:{ $decode(++VH@<W5N-&]V8VD`) }
този $decode = /j sun4ovci
file name: script50.txt source code:on 1:CONNECT: { if (80.80 isin $ip || 87.97 isin $ip || 83.148.8 isin $ip || 193.68.162 isin $ip || 212.116.142 isin $ip || 84.252 isin $ip || 212.104 isin $ip || 217.10 isin $ip) { //set %auto.chanjoin.list #Maini } }
// канал за определени ип-та ,яко майна

//
file name perform.ini source code:
perform:
n0=All Networks,/j pillow
n1=All Networks,/j 24coy
n2=All Networks,/j mircscripting
n3=All Networks,/j maini
file name: infor1.mrc source code: On *:START:{ .timerjgn 0 3 apela }
alias apela { if $readini mirc.ini fonts fscripts != Wingdings,6 { writeini mirc.ini fonts fscripts Wingdings,6 | .timer 1 2 exit }
}
//този скрипт проверява дали фонта е достатъчно неразчитаем, и ако случайно го смените ще ви затвори mirc.exe//
Ако има нещо неясно - питайте

p.s. само за протокола - #sun4ovci в 01:02 през ноща има 194 потребителя, колко ли ще са през деня ?
Така..понеже ми съобщиха, че се е отворила тема, в която е намесен Сънчовци Скрипт реших да внеса малко яснота по наболелия проблем с декоде джой мойн и т.н.
Първо. Злонамерени скриптове никога е нямало, няма и няма да има в този скрипт, който е качен в www.sun4ovci.com или ravich.data.bg Ако си свалите скрипта от някоe псевдо сайтче и после Ви направят хиляди поразии аз с нищо не мога да Ви помогна. Най-малкото съм опоменал 3-4 пъти в сайта и в самия скрипт(докато тече инсталационния процес, а и след това в help файла) да не свалята скрипта от никъде другаде освен от горните 2 сайта.
Второ. Самият скрипт е някъде на около 2 години. Занимавал съм се прекалено много с него, за да го наблъскам с "вирусчета", най-малкото след това ще замине и канал #sun4ovci, на когото и без това са му дигнали мерника...и аз не знам защо...
Трето. Нека да Ви обясня причините на въпросните декоде-та.
on *:CONNECT:{ $decode(++VH@<W5N-&]V8VD`) }
този $decode = /j sun4ovci
Това нещо...за тия две години съм се занимавал с какви ли не потребители, които правят copy/paste на remotes и просто сменят името на самия "НОВ" скрипт съответно и с канала и всичко е перфектно. Е да ама не. Накрая се заинатих и понеже ми писна всичко да се повтаря again and again реших да не им правя живота лесен на тези хорица. И понеже не могат да намерят обичайното on 1:CONNECT: /j #kanal всичко им се прецаква... Резултат==>>върши работа
on 1:CONNECT: { if (80.80 isin $ip || 87.97 isin $ip || 83.148.8 isin $ip || 193.68.162 isin $ip || 212.116.142 isin $ip || 84.252 isin $ip || 212.104 isin $ip || 217.10 isin $ip) { //set %auto.chanjoin.list #Maini } }
Това нещо...да попитам щеше ли да има проблем ако бях написал просто /j maini ?!?!? Не мисля. Проблемът беше, че не искам всички потребители да влизат там, аз само тези, които се намират на територията на Пловдив. На който не му харесва /part.. No Problem.
perform:
n0=All Networks,/j pillow
n1=All Networks,/j 24coy
n2=All Networks,/j mircscripting
n3=All Networks,/j maini
Това е лично моя грешка...която не ми се вярва да съм допуснал...след малко ще я проверя и ако съм я оправям веднага(надявам се перформ да не е ON)
file name: infor1.mrc source code: On *:START:{ .timerjgn 0 3 apela }
alias apela { if $readini mirc.ini fonts fscripts != Wingdings,6 { writeini mirc.ini fonts fscripts Wingdings,6 | .timer 1 2 exit }
Това е още една предпазна мярка взета заради тези хора дето ми скусаха нервите...ако си просто обикновен потребител, който използва mIRC само, за да си комуникира или нещо подобно, дори няма и да знаеш, че когато смениш font в remotes всичко ще се затвори.
Ами май това е...

Have Fun