pho[c]us
Sep 23 2005, 09:57 AM
mi mislq che na moq nqma kfo da mu se obesni no dawaite za washite
StelxBG
Sep 23 2005, 10:22 AM
StelxBG=stelx ot bulgariq sym
NoEx
Sep 23 2005, 11:13 AM
NoEx: много хора си мислят, че означава NoExpire или NoExperience, но всъщност значението е много по-различно
Идва от No и добавено Ex
И двете си имат самостоятелно значение
eva
Sep 23 2005, 01:14 PM
QUOTE(pho[c]us @ Sep 23 2005, 09:57 AM)
mi mislq che na moq nqma kfo da mu se obesni no dawaite za washite
Мен ми е интересно твоя ник какво означава.
Иначе моя си е името ми
zeraful
Sep 23 2005, 05:34 PM
Нищо, но е свързан с доста приятни за мен спомени :)
Console
Sep 23 2005, 08:12 PM
Consolе [
kən'soul] (Много ми харесва самата транскрипция) - Утешавам.
Mihaela
Sep 23 2005, 09:06 PM
QUOTE(Console @ Sep 23 2005, 08:12 PM)
Consolе [
kən'soul] (Много ми харесва самата транскрипция) - Утешавам.

Част от никовете ми се въртят около името. Мама ми казва Миш, дори. Ясен (гаджето ми) рядко ми ползва името за обращение - употребява
мишок.
dlh
Sep 23 2005, 10:30 PM
QUOTE(NoEx @ Sep 23 2005, 11:13 AM)
NoEx: много хора си мислят, че означава NoExpire или NoExperience, но всъщност значението е много по-различно
Идва от No и добавено Ex
И двете си имат самостоятелно значение 
и ти ли като дребния нямаш бивши?:>
иначе моя ник си идва от 'dirty little helper' - известната програмка за чийтове.
не, че съм чийтър - просто навремето, след като стария ми ник вече ми се стори достатъчно тъп, си харесах това словосъчетание... защото тогава обичах да помагам на хората

сега по-рядко :р
Cannibal
Sep 24 2005, 01:08 AM
E mislq che moq nqma nujda ot prevod

Vse pak opglednato istoricheski proizleze predi mnogo godinki, kogato slushah trash
LordDoskias
Sep 24 2005, 01:24 AM
koito e igral/4uval za septerra core the legacy of the creator mislq 4e 6te znae

, a ina4e ... emi titla + ime na glavniqt lo6 geori v tazi igra
Queen{}Bizzo
Sep 24 2005, 09:55 AM
Queen [кралица] Bizzo е другото наименование на Bitch и от там следва "Кралицата на Кучките"
dlh
Sep 24 2005, 10:19 AM
QUOTE(Queen{}Bizzo @ Sep 24 2005, 09:55 AM)
Queen [кралица] Bizzo е другото наименование на Bitch и от там следва "Кралицата на Кучките"
Не вярвам да ти отива, поне съдейки по снимката в профила ти.
NoEx
Sep 24 2005, 10:59 AM
QUOTE(dlh @ Sep 23 2005, 10:30 PM)
и ти ли като дребния нямаш бивши?:>
Ми натам отива работата... :lol:
Cyb3rg0d
Sep 24 2005, 04:36 PM
Кибер Бог (звучи малко мегаломанско, ама... нали е за IRC)
pho[c]us
Sep 24 2005, 05:37 PM
QUOTE(eva @ Sep 23 2005, 01:14 PM)
Мен ми е интересно твоя ник какво означава.
Иначе моя си е името ми

xaxaxaxax ..... mi ..... pho[c]us [ phocus ] xaxxaxa kak ad ti go obqsna
raptor
Sep 24 2005, 07:07 PM
Раптор от испански значи убиец, похитител, крадец на деца. Преди милиони години е живлял такъв динозавър. Били са дребни (до 2 метра) много свирепи хищници. Най-злобните същества живели някога на Земята. Преди 6-7 години четох една книга за динозаврите и това ми влезна в акъла а и ми хареса. И от тогава започнах да се занимавам с компютри и интернет. Винаги така се пишех и по игри, форуми, сайтове, чатове и т.н.
Queen{}Bizzo
Sep 24 2005, 07:40 PM
dlh може да не ми отива но си ми харесва като наименование ...снимката е съвсем отделно нещо :huh:
diecast
Sep 25 2005, 02:55 AM
DIECAST -> Американска Hardcore група... повече информация тука:
http://www.bhcdiecast.com/bio.htmAlienware -> Световно известна марка произвеждаща най "неземните" по уникалност компютри, приличащи на извънземни(от там идва името на компанията Alienware), понастоящем и аз искам такова преносимо "извъземно" но ш треа да почакам
JunGleBroTheR
Sep 25 2005, 10:10 AM
Just one of the brothers:)
Имаше и все още има група на име Jungle Brothers.Първата асоциация, която правите с името на групата е V.I.P..За мен е I`ll House U `98
Mariyana
Sep 25 2005, 10:46 AM
Just name
eva
Sep 25 2005, 07:22 PM
QUOTE(Queen{}Bizzo @ Sep 24 2005, 07:40 PM)
dlh може да не ми отива но си ми харесва като наименование ...снимката е съвсем отделно нещо :huh:
Хихи, Дъжжж лошото куче!
В интерес на истината Cherry_Girl допада повече. А и ти отива повече.. Утре ще ти се карам допълнително

QUOTE("pho[c)
us"]xaxaxaxax ..... mi ..... pho[c]us [ phocus ] xaxxaxa kak ad ti go obqsna
С думи
phi[c]us също ще ти ходи
@закачка
Queen{}Bizzo
Sep 26 2005, 05:57 PM
да благодаря за съветчето относно Cherry_Girl но понякога ми писва затова малко разнообразие
Chester[LP]
Sep 30 2005, 03:07 PM
Chester[LP] - vokalut na Likin Park se kazva taka i sma im golqm fen a za [LP] i sami moje da se dosetite
The`One
Oct 2 2005, 03:40 AM
Със сигорност ника ми НЕ идва от филма The One, някои го свързват с матрицата което ми звучи по-добре, но преди всичко това си е един псевдоним, който ми е писнал до безобразие но всички ме знаят с него и затова си влизам все още с него

Любими никове са ми: HammerFall, Epizod и Ahat защото това са групи които харесвам
Queen{}Bizzo има една тема за снимки, защо не си я сложиш там, радваш окото :luv:
Narf
Oct 6 2005, 10:22 PM
Любимата реплика на Pinky(тъпият плъх от анимационното филмче "Pinky & The Brain").
Queen{}Bizzo
Oct 7 2005, 10:53 PM
QUOTE(The`One @ Oct 2 2005, 04:40 AM)
Със сигорност ника ми НЕ идва от филма The One, някои го свързват с матрицата което ми звучи по-добре, но преди всичко това си е един псевдоним, който ми е писнал до безобразие но всички ме знаят с него и затова си влизам все още с него

Любими никове са ми: HammerFall, Epizod и Ahat защото това са групи които харесвам
Queen{}Bizzo има една тема за снимки, защо не си я сложиш там, радваш окото :luv:
off topic:скрита за повечето,видима за малко (по-добрият вариант) :unsure:
hatred
Oct 8 2005, 01:08 AM
Бях 6-ти клас... малко зарибено чатърче

една сутрин просто си драсках и ми хрумна от нищото..
В последствие разбрах че някъде имало такъв DJ

Нямам нищо общо
The`One
Oct 10 2005, 01:39 AM
QUOTE(Queen{}Bizzo @ Oct 7 2005, 11:53 PM)
off topic:скрита за повечето,видима за малко (по-добрият вариант) :unsure:

It's your decision
mix25
Oct 10 2005, 05:21 PM
QUOTE(raptor)
Раптор от испански значи убиец, похитител, крадец на деца. Преди милиони години е живлял такъв динозавър. Били са дребни (до 2 метра) много свирепи хищници. Най-злобните същества живели някога на Земята. Преди 6-7 години четох една книга за динозаврите и това ми влезна в акъла а и ми хареса. И от тогава започнах да се занимавам с компютри и интернет. Винаги така се пишех и по игри, форуми, сайтове, чатове и т.н.
v ispaniq jiveq i to ot dosta vreme i dosega ne sum 4uval 4e raptor = ubiec,
ubiec = asesino ; mojebi e raptador ,kradec na deca ,no v nikakav slu4ei ubiec.
ta moq nick mai ni6to nezna4i,moje bi idva ot naimenovanieto na nqkoi pesni "Caribe Mix" " techno mix" i etc . i 25 e vmesto 15 za da ne si mislqt horata 4e tova mi e vazrasta.marak 4e sega pak mogat da si mislqt,ama taka mi haresva.
QUOTE(dhl)
QUOTE(Queen{}Bizzo)
Не вярвам да ти отива, поне съдейки по снимката в профила ти.
ti pak ot kade moje6 da znae6 da li tq e ku4ka ili kakto kazva ,"kralicata na ku4kite"
Queen{}Bizzo
Oct 10 2005, 07:07 PM
OFF:mix25 нищо не е сигурно.Не ме познава просто изказва предположение
питай eva тя да каже каква съм всъщност :gossip:
The`One
Oct 11 2005, 11:23 PM
Сетих се за още един мой ник, е сега няма да изреждам всичките но тоя е от тези дето ме кефат повече:
CrocodileHunter - Ловеца на крокодили от Animal Planet, моя идол
pho[c]us
Oct 13 2005, 09:43 AM
QUOTE(The`One @ Oct 12 2005, 12:23 AM)
Сетих се за още един мой ник, е сега няма да изреждам всичките но тоя е от тези дето ме кефат повече:
CrocodileHunter - Ловеца на крокодили от Animal Planet, моя идол

хахах браво
Silver
Oct 15 2005, 12:51 PM
Няма какво да се коментира, буквалния превод - Silver [Сребро]
Leader
Oct 15 2005, 02:31 PM
Превод: Вожд/Водач, идеята идва от индианския вожд Jeronimo.
_grant_
Oct 15 2005, 06:19 PM
GRANT
I.
1. давам (официално), отпускам, разрешавам
2. задоволявам (желание, молба и пр.)
3. съгласявам се, съгласен съм, приемам, допускам
II.
1. даване, отпускане
2. отпусната сума/помощ, субсидия, дар, (акт за) дарение
3. съгласие, позволение, разрешение
4. ам. териториална единица в някои щати
Замисъла е по-скоро за granted (гарантирано), но не е благозвучно и не изглежда добре.
DeViLiX
Nov 26 2005, 11:21 AM
DeViLiX - Както сами можете да се досетите идва от Devil, допълнението iX идва от популярното детско филмче Asterix.
wladi
Nov 26 2005, 03:12 PM
wladi si e istinskoto mi ime, predi vlizah sys stormy (бурен, яростен,предвещаващ буря), vyv games v irc vyv vsichko svyrzano s nick vlizah sys stormy, taka mi i izleze toq prqkor vsichkite mi priateli me narichat taka, no ze da me drazni i se opitvam da gi naucha da me narichat kakto se kazvam, a ne s prqkora kojto az sym si izmislil na 11 godinki :-)
N2GetherNow
Dec 6 2005, 01:19 PM
хаха, ами реално погледнато е песен на Лимп Бизкит & Метод Мен, преведено означава нещо от сорта на: и заедно сега... (And Together Now).
Хаха лишено е от смисъл ама на мен си ми харесва, нали това е важното?
Wolfen
Dec 6 2005, 09:05 PM
Wolfen

idva ot ednoimennata igra Return to Castle Wolfenstein

kogato si regvah nicka bqh zapalen po neq...i ta tai
ami zAx si e prosto zax. Sigurno ste 4uvali imeto zAx, ta dori i v detskoto film4e "bendji zax i zvezdniq princ". V sushtnost imeto e mnogo po pulqrno v USA, no na men opredeleno mnogo mi dopada
}---}----
Dec 9 2005, 04:56 AM
не, ама сме чували за DJ zAx :lol:
моето е стреличка.... пръчка дръжка ( дръжката в гъза ти )
F0rb1dd3n
Dec 13 2005, 12:17 AM
Мисля че няма нужда от допълнителни обяснения моя
DareForMore
Dec 13 2005, 12:44 AM
Реклама на Pepsi
Което ще рече, че ме кефи колата им + рекламите хахаха

II- В превод искай повече
sasho_metallico
Dec 17 2005, 02:26 AM
Сашо Металиков
Ам никовете са само до 15 символа и остана Sasho_Metallico
Magiosnika
Dec 27 2005, 05:38 AM
Изглежда повечето никове ги разбираме какво значат но нека все пак да допълна ,че моя си е Магьосника ,няма нищо за разбиране
Snipes
Dec 27 2005, 10:25 PM
от Westley Snipes
CBR
Dec 27 2005, 10:27 PM
мии вище ми аватара
Honda CBR RR
Dreadlord
Dec 28 2005, 06:30 PM
еми такова .... господар на страха

... макар че аз съм мн миличко и добричко дете
Tunho
Dec 28 2005, 08:41 PM
Tunho=> Н Трифон Иванов са му казвали така .. пък аз се казвам трифон и всички приатели ми казват Туньо

и мразя някой който незнае как се чете да ми казва Тунхо
Dreadlord
Dec 29 2005, 09:40 PM
QUOTE(Tunho @ Dec 28 2005, 08:41 PM)
Tunho=> Н Трифон Иванов са му казвали така .. пък аз се казвам трифон и всички приатели ми казват Туньо

и мразя някой който незнае как се чете да ми казва Тунхо
еми да го беше написал Tunio ние пък сега да не сме разбирачи на йероглифното писмо ... сега да си имаме уважението ама който и да види ник-а го чете Тунхо
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.