Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: kakvo oznachawa nika ti ?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4
Tunho
Фен съм на бразилия как четещ Ronaldinho , robinho и така нататък
Dreadlord
QUOTE(Tunho @ Dec 29 2005, 11:24 PM)
Фен съм на бразилия как четещ Ronaldinho , robinho и така нататък
*

никак аз не гледам футбул tongue.gif не ме влече изобщо ... така че кво ме питаш глупости :П
l3x
l3x = lex
lex ot latinski = zakon smile.gif
AnGeL^0f^DeaTh
[quote=l3x,Jan 8 2006, 08:02 AM]
l3x = lex
lex ot latinski = zakon smile.gif
*

AnGeL Of DeaTh - angel na smyrta yeah.gif
lester
Моя ник идва от ЦС.Както си играех и имаше бот със това име smile.gif
LuCIFer^^
LuCIFer^^ = Сатаната (другото му име)
GoldBug
GoldBug = Златна Бубулечка smile.gif
Имаше некво Анимационно Филмче, с роботи и Един от роботите се казваше GoldbBug smile.gif. От там ми хареса това име и реших да си регна този ник wink.gif
TOLBUHIN
Старото име на града ми беше ТОЛБУХИН smile.gif сега вече е Добрич
DeStRuCti0N
Destructi0n = разрушение, инспирирано от една немска траш група , думата се пише destruction, но ника не е мой, така че варианта ми е с нула
diav0la
Ами diavola беше заето затова е с нуличка smile.gifИначе - дявола, просто и ясно казано
R-Kelly
No Comment wink.gif
basefreak
basefreak - идва от base и freak smile.gif Mисля че всички знаят какво означава wink.gif
transfix - Парализирам, пробождам и т.н smile.gif)
cure - лек :> (като лекарство)
GoodINC
Едно време в Кънтъра се пишех Good, и от звукозаписната компания на JaRule Murder INC, взех INC и така се получи - GoodINC biggrin.gif
wladi
именце :РР
EraseD
ми за моя нямам какво да кажа biggrin.gif
Lovdjiev
Ами моята фамилия е Ловджиев и от там ми доиде и този ник
COP
COP
[kɔp]
I. n sl. стражар, полицай

II. 1. sl. хващам, пипвам, арестувам
SoulSeller
Бих продал душата ти на дявола, страннико... madcroud.gif иначе буквално си означава продавач на души, а другия ми ник priceless - безценен bg.gif bg.gif bg.gif bg.gif bg.gif
Te0d0ra
Ами Теодора така се казвам това означава и никът миsmile.gif)
Теодора=Божи дар /Тео =бог от гръцки/
kaspi
otrova !
SoulSeller
Теодора демек... Божидара wink.gif то има ги има и двете по принцип :>
SoulHunter
Амиии от около две годинки използвам едно никче : SoulHunter по-принцип всеки,който се интересува може да го провери у речник но тъй като съм добър и не искам да ви тормозя глваичките ще ви кажа cool.gif tongue.gif
SoulHunter(Soul - душа;Hunter - ловец) Досетихте ли се?
Ловец на души smile.gif
Втория псевдоним,който използвам е : Horny(възбуден) tongue.gif
space_rider
Космически Ездач, защото обичам космоса smile.gif

ПС: Едно време много си падах по "Старком" и "Конникът и звездните шерифи"
[LP]-Fenka-
[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=red]еми моя ник означава,че сам луда фенка на ЛП-Линкин парк.и наистина сам адски запалена по тази група просто адски ме кефи.Фенове на ЛП с вас сам! happy.gif thumbsup.gif
Gaijin
Гайджин - Странник, чужденец, не Японец на японски.
Най често се употребява в убидната форма Баку Гайджин което значи Проклет Чужденец.

Идва от това, че навсякъде съм странник, дори в собствената си страна. Никъде не се чувствам у дома.
Joru
Името ми уж..
BoRe^^^
Моето име smile.gif
P0werful
P0werful = Мощен, силен, могъщ smile.gif
Slevin
Страшно много хора са ме питали какво означава ника ми... Ми не идва от никъде просто един ден ми доиде в акъла тази комбинация от символи (ако мога така да го нареча) И естествено не означава нищо, и няма нищо общо със скейтборд tongue.gif
Lam3r4e
Ми от ясно по ясно ... Леймар , или Лам3р4е или просто някой който си няма "хал-хабер" от компютърски историйки tongue.gif smile.gif biggrin.gif cool.gif
Flexsy
mi nz ko ozna4ava no prosto mi haresa i taka.. smile.gif
steni0
означава ненужен човек с една дума ...
поне така знам biggrin.gif
пък моия си е просто името с което ме наричат приятелите ми ..
zdrawko
труден въпрос.. hmm.gif
F-o-U-N-D-e-R
F-o-U-N-D-e-R ми то май ако се махнат "-" всеки се сеща какво значи cool.gif
LuDaCr1s
LuDaCr1s - Koito slusha hip hop znae.......ima i lameri det ma mislat za "F" .....
mEgI
Меги - това е името ми smile.gif
BoRe^^^
Боре - така се казвам smile.gif
RuFf_EnDs
ozna4ava RuFf(rough) grub grapav neraven. EnDs- krai kraeshta ...a zashto ruff vmesto Rough prosto taka mi 6trakna pak i da izglejda malko ne standartno tongue.gif rolleyes.gif
}---}----
QUOTE(Lam3r4e @ Apr 25 2006, 10:13 PM)
Ми от ясно по ясно ... Леймар , или Лам3р4е или просто някой който си няма "хал-хабер" от компютърски историйки  tongue.gif  smile.gif  biggrin.gif  cool.gif
*

щом си знаеш, всичко е окей smile.gif)
raptorka
Гледайте Джурасик Парк biggrin.gif няма начин да не разберете wink.gif
steni0
just name lazy.gif
Spyr0
just spyro! Първо беше от една игра преди адски много време,така и си остана..за жалост обаче когато почнах да влизам в IRC беше зает и за мен остана spyr0...
VinkeL
QUOTE(Mihaela @ Sep 23 2005, 10:06 PM)
Част от никовете ми се въртят около името. Мама ми казва Миш, дори. Ясен (гаджето ми) рядко ми ползва името за обращение - употребява мишок.
*

Добре де разбрахме че ТераБайт ти е гадже...стига толкова слава.. smile.gif
Колкото до никовете ми..те означават Вечно неудобен и провокиращ.
kaspi
offtopic.gif VinkeL zemi otgovori na edna tema bez da se zaqjdash i da e po temata.
raptor
абе raptorka виде нейния ник от мене да не се праи на улава
ill`
По принцип ill ще рече болен, но не е това основния замисъл. Приятелите ми казват Ил, пък само с едно l ми е некрасиво, а трябваше да прибавя `, защото ill e регнат отдавна... Та така покрай моя ник. pardon.gif
DarkSol`2Bz
Тази тема ми хареса. Никога не изпускам да постна в подобна тема понеже ника ми винаги се възприема като ГРЕШЕН dry.gif

И така: на английски Dark е ясно какво значи (то и sol е ясно де, НО <<< ейтва НО е ключово smile.gif ).

Обикновено веднъж два пъти дневно ми се включват хора, които казват: "ей пич сбъркал си си ника бе, душа се пише soul". Благодаря за загрижеността, НО ми е пределно ясно, че soul e душа, а това далеч не значи, че съм искал да се никосам (дали има такава дума - силно се съмнявам blink.gif ) така.

И след този роман:
Dark = тъмен
Sol идва от solar и значи ..... слънце rolleyes.gif

И сега какво излезе някво тъмно слънце, или тъмно, но слънчево (къде ми е бил акъла като малък - и сега къде е всъщност rolleyes.gif ).

Иначе най-яки са интерпретациите от рода: тъмната сол или черната захар и производни smile.gif
HoPuTy
Aми и моя си е от името ми - Нора, но ми казват Нори.. и така - HoPuTy wink.gif
Crunker
с риск някои да изквичат оффтопик тука ше вметна че повечето женски се пишат с имената си докат пръчките си вкарват някфи филми и мислят кфи ли не никове.Интересно, що така? blink.gif
zeraful
QUOTE(Crunker @ Jun 29 2006, 12:01 AM)
с риск някои да изквичат оффтопик тука ше вметна че повечето женски се пишат с имената си докат пръчките си вкарват някфи филми и мислят кфи ли не никове.Интересно, що така? blink.gif
*

защото sexy_f, sexy_parche, neotrazimata, mnogo_krasiva, krasiva и т.н. вече са заети...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.