Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: kakvo oznachawa nika ti ?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4
Mariyana
zeraful грубо блъскаш под кръста disagree.gif Моя ник също е име....имам и други разбира се, но защо името... защото звучи по добре отколкто въпросните, които зерафул избори, защото затова съм кръстена за да ме наричат по някакъв начин=> ника е начин по-който те наричат. Уникално е и няма 1 милион долни черти, колибки, индекси заперайки и тем подобни щуротии, в същото време е кратко, точно и ясно. Марияна. Кво му плащаш tongue.gif .
За сведение, първия ми ник още в началото си беше SILIKON сещате се обаче каква е реакцията на потребителите obsessionChat[] loosers = {12, 13, 14, 15, 16} амнайсе* годишни

* цитирам един от любимите изрази за Зерафул
S-s-ex`
Ами мисля, че е ясно .. tongue.gif
magdanoz
кво да обяснявам smile.gif

магданоза е много хранително растение , тип подправка :> съдържа витамин А и Е , и увеличава потентноста при мъжете smile.gif
CoRnY
Предният ми nick беше "KORNOHOLIO" и повечето ми викаха корни и за това си го регистрирах а "KORNOHOLIO" е репика от Бивас и Бъдхет спасяват Америка. Бивас беше прерусал в самолета и като излезна от тоалетната каза "Im KORNHOLIO" и мене ми прозвуча готино и си го зех защото на осте по предният ми nick приатели го изопачаваха от "La_Magra" na "Ei La_Vqgra" и се дразних smile.gif)
rest_in_concord
аз какво да кажа smile.gif за моите никове ем щом трябва smile.gif

rest_in_concord - нещо от рода "почивай в мир" tongue.gif
^ThE^MoNsTeR^ - "чудовището"
Thunder_23 - гръмотевица 23 (23 ми е любимото число tongue.gif )
TpeBoMaH4eTo - няма какво да се обяснява tongue.gif (NO SMOKING!!!)
TIKO - много приятели ми викат така Тико tongue.gif
Tiko{LoVe}Alex - мисля че тоя ник няма какво да се обяснява "Тико Обича Алекс (Александра) wub.gif heart.gif
TiGi7o - ами и аз нз какво означава нещо като Тошко-Тошето Тико-Тигито tongue.gif
Draculas
идея нямам кво ми означава ника !!?
Предишния MohandasGandhi е на индийски борец за свобода(демек индиийския Васил Левски)
^^BuRnGiRl^^
BuRn-горя,изгарям GiRl-момиче =>Изгарящо момиче ,но аэ често се представям като Загорялата biggrin.gif
Ir0nGank
Моя ник FlOx идва от един сериял незнам как се казваше, там се разследваше обийства. И имаше една серия където някф с влиза в чата с ник flox и си правеше срещи с жени и ги изнасилваше и ги обиваше. smile.gif
magdanoz
QUOTE(Ir0nGank @ Sep 22 2006, 09:56 PM)
Моя ник FlOx идва от един сериял незнам как се казваше, там се разследваше обийства. И имаше една серия където някф с влиза в чата с ник flox и си правеше срещи с жени и ги изнасилваше и ги обиваше. smile.gif
*

Ти на училише ходиш ли?
GOLF
Mislq che nema ko da kazvam za moq nick
Volkswagen GOLF ----> forever
CrazyGoD
ми.. много дълго е за обеснение.. Но най-просто казано идва от музиката и от религиозните притчи и други подобни нещица.. Първо всички ми си казваха, че съм луд. Това обеснява Крейзито, а за Господа.. е тука вече тотално забивам, от много неща мога да тръгна но сичко ще доведе до едно..
Morbid Angel - God Of Emptiness
една от любимите ми песни
blood
QUOTE(magdanoz @ Sep 22 2006, 10:32 PM)
Ти на училише ходиш ли?
*

Maй освен ника е взаймствал и зарибяването на жените,и... нищо друго

Иначе моя никнейм
smile.gif
кръФ smile.gif
Asen
I moq nick si e svurzan s moeto ime smile.gif
CrazyGoD
Weakness - Слабост
Strongless - БезСилен
ElectroCity - песничка на Music Instructor (малко комерсиално, но ми навява някои споменчета)
ChiLd`oF`NighT - Дете на Ноща има малко взето и от една песен на Cradle Of Filth
ALlInyOuRHeaD - Всичко е в главата ти (любима моя фраза) Почитетелите на Machine Head, ще се сетят, че има такава песен smile.gif
WhenILoseMySelf - Когато загубих себе си !
BloOdBoDy - Кърваво тяло
fReAk`n`SiCk - Извратен
[HiM] - оставям този ник без коментар biggrin.gif
HiGh`VoltaGe - Високо напрежение (много интересен филм) ника няма нищо общо с песничката на Линкин Парк ! Тази група за мен не съществува
`91 - Незнам защо но се кефя на моя набор, колкото и странно да ви се струва това
Rob`Zombie - И този е без коментар
Confessions - Изповеди (много от приятелите ме използват като "душевна кофа" споделят си мъките и търсят съвет и от тук се сетих за този ник. Също и много хубава песен на SlipKnoT)
BoJleH`CugePoB - Атакаа.. падам си малко расист smile.gif
SlaveOfPain - Роб на болката (прекалено много болка съм изпитал в този жесток свят)
SkuLlHeaD - Черепна глава (голям фен съм на черепчетата)
vF - Съкращение от Vampire Freak
Weaken - Слаб (подобно на Weakness)
Абе доста са, но ми си харесват, и доста често можете да ме засечете с някой от тях wink.gif
blood
Ако ще си мерим пишките,аз имам 120 ника о_O
CrazyGoD
Не съм искал да кажа това, или дори да го намекна ! Просто показвам какво означават никовете ми.. wink.gif
DiK
DiK- na galeno K.R ,,,,,, BuNnYy -> zaek tongue.gif
blood
QUOTE(CrazyGoD @ Oct 11 2006, 05:11 PM)
Не съм искал да кажа това, или дори да го намекна ! Просто показвам какво означават никовете ми.. wink.gif
*

QUOTE(CrazyGoD @ Oct 11 2006, 03:32 PM)
Абе доста са, но ми си харесват, и доста често можете да ме засечете с някой от тях wink.gif

*

Не съм искал да се заяждам,дори не съм го намекнал,но нещо тук не се връзва.
BabaGichka
QUOTE(CoRnY @ Jul 24 2006, 12:05 PM)
Предният ми nick беше "KORNOHOLIO" и повечето ми викаха корни и за това си го регистрирах а  "KORNOHOLIO"  е репика от Бивас и Бъдхет спасяват Америка. Бивас беше прерусал в самолета и като излезна от тоалетната каза "Im KORNHOLIO" и мене ми прозвуча готино и си го зех защото на осте по предният ми nick приатели го изопачаваха от "La_Magra" na "Ei La_Vqgra" и се дразних smile.gif)
*

Биивъс и Бъдхед ruuulllzz! worthy.gif

smile.gif ами моя... идва от там,че моята баба Гичка е невероятна жена...направо може да те докара до истерия smile.gif Тя е: властна,манипулатор,забавна,потдържана.... иии винаги център на вниманието! И вуйчо ми веднъж каза ... "не мога да разбера,защо фамилията ни е Стоянови,а в целия град ни знаят като...ГИЧКИНИ" ха ха ха... и от там,аз сметнах че трябва да удостоя с подобаващо внимание името на баба ми!
Primetime
Primetime - времето между 8-10 вечерта, т.е. най-гледаното време biggrin.gif
[AVP]The_Raven
[AVP]The_Raven
Където AVP е съкращение от Alien versus Predator преди няколко години бяхме правили клан AVP.
Клана отдавна го няма ама nick-а ми остана така не исках да регистрирам нов този беше достатачно възрастен да мога да регистрирам канали например.
Колкото до The_Raven преди доста години гледах филма "Гарванът" обаче не видях оригиналното заглавие, ама филма си ми харесваше и по смецялно главния герой.
За това просто преведох "Гарванът" на английски и получих "The Raven" започнах да се пиша така на всякъде, обаче след 1-2 години когато си купих филма на DVD видях, че оригиналното заглавие е "The Crow".
Отначало ме беше много яд, но после размислих неисках да сменям толкова много регистрации, които бях направил за това си го оставих "The Raven" все пак означава същото pardon.gif

P.S. Знам, че въпроса е само какво означава, но държах да обясня подробно cool.gif
sweet_DENI_f
sweet_DENI_f >>сладката Дени еф (момиченцее tongue.gif )
crossroader
идва от албума на Bon Jovi - Cross Road (the Best of), тъй като в англииския от всеки глагол може да се направи съществително (и изключения има най-вероятно) просто добавих -er ... и в следствие на това crossroader , а ето и албума :

Bon Jovi - Cross Road (the Best of)
1. » Livin' On A Prayer
2. » Keep The Faith
3. » Someday I' ll Be Saturday Night
4. » Always
5. » Wanted Dead Or Alive
6. » Lay Your Hands On Me
7. » You Give Love A Bad Name
8. » Bed Of Roses
9. » Blaze Of Glory
10. » In These Arms
11. » Bad Medicine
12. » I'll Be There For You
13. » In & Out Of Love
14. » Runaway
15. » Never Say Goodbye
{052}
NickName:{052} 052 - кода за Варна хах

а относно скобите , както се гордея 4е съм Българин , така и се гордея 4е съм варненец...
Pe666o
Пешо - името ми smile.gif
666 - the number of the beast mf_popeanim.gif
асоцияцията е ясна smile.gif. Иначе ми хрумна преди доста време..когато бях "върл" метълsmile.gif
CrishtiaN
CrishtiaN: бяга регистрирани Christian i CristiaN .. tongue.gif
DaDiablo
Надявам се доста от "умниците", които непрекъснато ме поправят, че не ми е бил правилен ника да прочетат тази тема.
Da е жаргонно членуване (доколкото знам се използва най-често в САЩ), което е равносилно на The.
Колкото до Diablo дали е от играта, дали е от колата, дали е дошло и от двете не се знае biggrin.gif
GoldBug
Зтлатна Бубулечка tongue.gif
WeaponS
Мир и любов значиsmile.gif
Заядлив съм в повечето от случаите може би затова правя подобна асоциация с псевдонима си.В края на краищата по дотоверно ме определя във виртуалното пространство отколкото ако се бях писал Xpu3aHTeMkO , nyKaHk0 или CynA_0t_nOp..И като казвам заядлив такъв ме прави неимоверното количество тъпотия която се сипе отвсякъде,но има и личности заради които си заслужава.Мнението ми е автономно (отностно качеството на комуникацията) а иначе всеки мери според аршина сиsmile.gif
Bace
И аз се надявам (ако има начин всички в АйЕрСи) много хора да прочетата моя пост....
ника ми се чете Васе... а не баце както много хора си мислят. идва от съкращението на името ми Васко
^_JoHn_DoE_
Чете се Джон Доу. Не Джохан Дое или подобни - Сериал по БНТ сега е по ФоксКрайм.
shazow
Така наричаха във филма, който гледах един демон smile.gif
justanotherlame
i sami vijdate kvo mi znachi nicknameto tongue.gifP~
P.S. Slevin moje bi te burkat sys Slevin Kalevra ot lucky number slevin... syotvetno Kalevra na evreiski znachelo "BAD DOG" amy za slevin nishto ne kazaha
SkinHeads
Skinheads - буквално "голи глави". Субкултура на работническата класа от 60-те и 70-те години на ХХ век smile.gif
Slevin
QUOTE(justanotherlame @ Jan 28 2007, 06:07 PM)
i sami vijdate kvo mi znachi nicknameto tongue.gifP~
P.S. Slevin moje bi te burkat sys Slevin Kalevra ot lucky number slevin... syotvetno Kalevra na evreiski znachelo "BAD DOG" amy za slevin nishto ne kazaha
*

Точно от филма.. Слевин Келевра :>
cvetelin
Просто име без скоби чертички и т.н. ;-)
Vishnichka
Просто Вишничка plezenka.gif
hex
Означава Магия :-)
Konqueror
Едноимения Browser в KDE графичната среда за Линукс, Уникс и т.н smile.gif
philosophy
име на песен rolleyes.gif
PvB
ако ви кажа трябва да ви убия всичките biggrin.gif

спамерски отговор ... моля не ме убиваите с камани ;о)
int21h
interruption 21 hexadecimal

http://bbc.nvg.org/doc/Master%20512%20Tech...techb_int21.htm
Egoist
Моя просто егоист tongue.gif
EXTREMIST
Екстремист, привърженик на крайни мерки! smile.gif
BePoHukA
Името ми tongue.gif
Janaa
От малка ми викат Жана,но беше регнат и затова сложих едно "а" за благозвучие rolleyes.gif
usdollar
Unated States Dollar smile.gif
този ник ми е от 2 години само,че по едно време го зарязах и се дропи и преди известно време пак го регистрирах cool.gif
Craving
Craving - ненаситен, жаден cheers.gif smile.gif
rfk
Ами значи надали всички ще го разберат, но това е една инстансия (територия) на WoW, която се казва Razorfen Kraul, но всички и викат на кратко "rfk", че ми хареса и реших да се напиша така. smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.