Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: помниш ли?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
Mariyana
QUOTE(Energy--- @ Jul 25 2007, 11:05 PM) *
Помниш ли кога за последно ти трябваше акта за раждане?

Егати въпроса blink.gif хм странно, едно нещо, което да не помня, всъщност в близките 5 години май не съм го ползвала, сега даже се замислих къде ми е ... след като си имам лична карта май не ми го искат никъде pardon.gif, а и моя милия един овехтял беше, пожълтяла от времето хартия с някакви сини цветчета в края blink.gif и зелена найлонова опаковка + размазано мастило blink.gif

Помниш ли с кого беше на предния джулай?

п.с. Сори int21h бях "изключила" съвсем тогава pardon.gif
CrazyGoD
Йеп, помня. Но съвсем случайно го посрещнахме wink.gif Бяхме на панаир в Дебар (квартал на Първомай) и от много седене по сачовете като си тръгвахме вече тамън зазоряваше tongue.gif
Помниш ли кога последно се почуства прецакан ?
int21h
QUOTE(CrazyGoD @ Jul 26 2007, 09:24 AM) *
Помниш ли кога последно се почуства прецакан ?

Да, в момента се чувствам така. От целия team само аз се прецаках да дойда в 9 часа на работа. Дори teamleader-а вероятно няма да се появи по-рано от 10..

Помниш ли кога последно псува градския транспорт ?

QUOTE(Mariyana @ Jul 26 2007, 01:33 AM) *
п.с. Сори int21h бях "изключила" съвсем тогава :pardon:

На всеки се случва. На мен - постоянно. ;)
Dragster
QUOTE(int21h @ Jul 26 2007, 09:26 AM) *
Да, в момента се чувствам така. От целия team само аз се прецаках да дойда в 9 часа на работа. Дори teamleader-а вероятно няма да се появи по-рано от 10..

Помниш ли кога последно псува градския транспорт ?
На всеки се случва. На мен - постоянно. wink.gif

Не, даже не знам дали ми се е случвало да го псувам.
Помниш ли последната дискусия, която си водил/а?

QUOTE(Mariyana @ Jul 26 2007, 01:33 AM) *
Егати въпроса blink.gif хм странно, едно нещо, което да не помня, всъщност в близките 5 години май не съм го ползвала, сега даже се замислих къде ми е ... след като си имам лична карта май не ми го искат никъде pardon.gif, а и моя милия един овехтял беше, пожълтяла от времето хартия с някакви сини цветчета в края blink.gif и зелена найлонова опаковка + размазано мастило blink.gif

За да си направиш лична карта, международен паспорт, шофйорска книжка пак ти трябва акт за раждане и за ред други неща пак ти трябва.
DeStRuCti0N
QUOTE(Energy--- @ Jul 26 2007, 12:14 PM) *
Не, даже не знам дали ми се е случвало да го псувам.
Помниш ли последната дискусия, която си водил/а?
За да си направиш лична карта, международен паспорт, шофйорска книжка пак ти трябва акт за раждане и за ред други неща пак ти трябва.

Помня, беше преди малко.
Помниш ли първата си любима песен ?
SkinHeads
Хаха не съм сигурен ама мисля, че беше "Девет милиона мишлета" даже се опитвах да я свиря на пианото в Москва.

Помниш ли кога последно се удари по главата?
BePoHukA
Ммм.. Не pardon.gif Нямам спомени да съм се удряла по главата blink.gif

Помниш ли кога за последно излъга ? tongue.gif
CrazyGoD
Йеп, беше днес. Казах на дъртия, че отивам в Пловдив, но всъщност бях в София biggrin.gif

Помниш ли кога последно те беше страх да се возиш в кола ?
Dragster
Егати...
Нямам и никога не съм имал такива страхове, дори когато колата се кара от майка ми.. blink.gif

Помниш ли името на детската ти градина?
Mariyana
QUOTE(Energy--- @ Jul 27 2007, 12:21 AM) *
Помниш ли името на детската ти градина?

sure, беше "Радост", а на брат ми "Снежанка". Моята беше в гетото, а гъзарчето(брат ми), ходеше в една от най-готините градини...ама съдба pardon.gif. А докато бях в яслата, баба работеше също там, градината на брат ми беше на 20м. (Снежанка) от яслата и той бягаше от по обяд от детската, идваше в яслата, баба държеше в едно чекмедже на бюрото си ябълки, крадеше си ябълка biggrin.gif и се връщаше в детската.
Докато аз се наговарях с децата, бях височка(не, че сега не съм), а имаше едно влакче на стената над гардеробчетата, някой се качваше на раменете ми и вземахме бонбоните от джобчетата зашити на локомотива, бяха едни - фастък отгоре с нещо бяло и сладко "Снежинки" tongue.gif, а после ни наказваха да седим на стъпалата с изправени ръце 2 часа без да се опираме никъде biggrin.gif диванета pardon.gif

Помниш ли и ти спомен от яслата, разкажи ни ?
Dragster
Ми на ясла не съм бил. disagree.gif (брат ми е бил и там има много спомени с него.. biggrin.gif)
Иначе на детска градина съм бил... спомени има някакви размацани.
Спомням си перфектно детската градина: вътре след като влезнеш имаше коридор и там гардеробчета и навсяко има животно, на мен ми се беше паднал крокодила за което много се ядосвах. Спомням си, че мама или баба ме докарваха и оставяха, след това аз отивах на прозореца и гледах как някоя от тях излиза и плачех. Плачех, плачех 5-10 минути мине ми и започвам играта. Спомням си стаята перфектно - беше една голяма, отначалото бяха масичките и столчетата на които ядяхме (Постоянно сериваха зелен боб disagree.gif но много ужасен и от тогава съм го намразил този зеления боб (обикновен боб обожавам)) след това имаше празно место и после бюрото на госпожата. След това стаята се разширяваше и в дясно бяха леглата, които се вдигаха и сваляха (това ми беше безкрайно интересно) и се закачаха с някакви разноцветни пръчици, които са ми се запечатили в съзнанието като сламки blink.gif .
Като излизахме на двора имаше катерушки и две-три беседки. Ние седмеме в беседките и като мине самолет почвахме да викаме:"Самолет номер 5, давай газ за Бургас, ако нямаш газ връщаи се при нас", и започвахме да тичаме и да го сочим. biggrin.gif
Обичах като се прибирах в нас и строявах цялото семейство и им казвах приказки и песни, които съм научил. Имаше една много култува, но не си я спомням. dry.gif

Братовчед ми пък, докато бил на градина и нали всички легнали да спят и той изчакал да заспят всички, станал и излезнал. Отишъл до тях и взел си колелото и дошъл с него при леля му (майка ми тогава все още мома). Като го питала какво прави тук, той казал: Беше ми много скучно - всички спаха, а на мен ми се пиеше млеко от на баба Тенка козичките.

Помниш ли песните от детството си?
Stillness
Да. Имам сестра с 13 години по-малка от мен и тъкмо когато трябваше да ги забравя, се наложи да ги помня заради нея smile.gif

Помниш ли коя буква беше в първи клас на празника на буквите?
ill`
Не помня точно, но помня,че бях много недоволна, понеже пак мене бяха набутали с най-многото реплики.
Помниш ли кога за пръв път се срещна с най-близкия си приятел?
black_dahlia
Дам smile.gif Първия учебен ден на първи клас. Никога няма да забравя колко лоша изглеждаше smile.gif

Помниш ли кога за последно те беше страх от тъмното?
Jen
мен още ме е страх blush.gif
помниш ли кога за последно беше на градус smile.gif
Dragster
rolleyes.gif Да disagree.gif

Помниш ли последното нещо, което искаше много и беше готов/а на всичко?
DeStRuCti0N
Помня, разбира се.
Помниш ли кога за първи път напсува някого ?
CrazyGoD
Спомням си.
Бяхме с дядо в колата и ни хвана прелеза. Аз го попитах дали мога да напсувам и той ми позволи (принципно майка и татко ме биеха през устата ако кажех нещо от сорта на "Яба")
Спомняш ли си последния път когато беше много зле с парите ?!
magdanoz
w momenta dori ;p

pomnish li koga za posledno ne spa cqla nosht?
diabolic
да , бях сама в хотела и ме беше страх .Помниш ли първото си море сам/а ?
SkinHeads
Абсолютно.

Помниш ли най-лошия си кошмар?
Dragster
Най-лошия не знам кой е, но помня много кошмари.

Помниш ли как изгеждат винетките?
int21h
QUOTE(Energy--- @ Aug 4 2007, 04:52 PM) *
Най-лошия не знам кой е, но помня много кошмари.

Помниш ли как изгеждат винетките?

Да, преди няколко дена ги разгледах добре на един плакат в пощата докато чаках да си платя тока.

Помниш ли последната реплика на Форест Гъмп от едноименния филм? :)
CrazyGoD
Vse se kanq da go gledam, no taka i ne sym se nakanil tongue.gif

Pomnish li filma na ujasite ot koito se izplashi nai-mnogo ?
Dragster
QUOTE(CrazyGoD @ Aug 9 2007, 07:54 PM) *
Vse se kanq da go gledam, no taka i ne sym se nakanil tongue.gif

Pomnish li filma na ujasite ot koito se izplashi nai-mnogo ?

Не, няма такъв, който да ме изплаши все още. wink.gif

Помниш ли кога за последно те попитаха дали помниш нещо? blink.gif (с изключение на сега; друг път преди сега)
magdanoz
pomnq otdawna beshe mai predi 3 godini
e pomneh dosta neshta no otchasti mi se gubeshe :>
posle 1 sedmica imah koshmari sys stylbi

pomnish li 1wiq pyt kato sedna zad wolana?
dalt
Помня да, бил съм на 6-7 години тогава и седях в баща ми, само въртях волана. А самостоятелно ходех с колата на училище в 9-ти клас ^^

Помниш ли кога за пръв път искаше да върнеш времето назад?
SkinHeads
Толкова често се е случвало, че не помня първия път...

Помниш ли първото си колело?
Mariyana
QUOTE(SkinHeads @ Aug 11 2007, 02:00 PM) *
Толкова често се е случвало, че не помня първия път...

Помниш ли първото си колело?

Sure, наследена триколка от брат ми, беше синя, а на кормилото дръжките бяха бели и като ме накажеха да не излизам го карах на терасата на хола tongue.gif, а веднъж ми лепиха коляното защото се претрепах в една шахта tongue.gif ехх хубави години бяха

Помниш ли първата си плюшка ? (тук по старите сигурно ще разкажат за онези спитени мечоци, на които козината им беше една къса, бодлива и лъскава biggrin.gif )
Dragster
QUOTE(Mariyana @ Aug 18 2007, 11:45 PM) *
Sure, наследена триколка от брат ми, беше синя, а на кормилото дръжките бяха бели и като ме накажеха да не излизам го карах на терасата на хола tongue.gif, а веднъж ми лепиха коляното защото се претрепах в една шахта tongue.gif ехх хубави години бяха

Помниш ли първата си плюшка ? (тук по старите сигурно ще разкажат за онези спитени мечоци, на които козината им беше една къса, бодлива и лъскава biggrin.gif )

Плюшени играчки имам много (преди повече де) и все ми бяха подаръци от баща ми от Германия или от братовчедките, но може би първата и най-скъпа за мен е едно слонче, което прилича малко на мече. Син цвят беше с един дълаг и превит хобот на върха с бяло и краищата на крайниците му също бяха бели. В момента не знам къде е disagree.gif Сигурно някъде в estate-a. Последно когато го виждаш козината му беше много разпердушена с едни такива влакна и под главата беше скъсан.
Скъп ми е, защото ми е подарък от леля. rolleyes.gif

Помниш ли как изглеждат учебниците ти от първи клас?
TheOnly
Бяха доста по-тънки, половината картинки и се изучаваха за що годе същото време O.o

Като ще се върщаме толкоз назад във времето... помниш ли една от основните храни които си ял(а) като бебе (след поникнали зъбки)?
CrazyGoD
Никога не са ме хранили със специални храни. Каквото се сготвеше се ядеше от всички, включително от мен и брат ми biggrin.gif
Помниш ли кога последно ти идваше да фраснеш някой приятел ?
Wolfen
da, beshe naskoro ... mai tazi sedmica smile.gif

pomnish li purviq si mobilen telefon?
TheOnly
// То май многократно се опита да го фраснеш хаха, ма се сдържа? ^^

Ericsson GA318! адския <;

Помниш ли първата книга (не учебник), която прочете?
RABIES
Да, сборникът с приказки на Братя Грим.

Помниш ли кога за първи път си излязал извън пределите на родното си място ?
diabolic
Да , зоологическата в София smile.gif

Помниш ли първото сричане по буквара ?
zeraful
Да, хората сричаха... аз блеех на нейде...

Помниш ли кога за последно каза или направи нещо само за да се почувстваш забележим, или само за да покажеш на хората, че съществуваш ? Какво беше то ?
Dragster
Да покажа, че съществувам не, но днес и вчера направих нещо с коието обичам да си гъделичкам егото и да го напомням, макар и, че е явно, но все пак. tongue.gif

Помниш ли последно когато яде лазаня?
SkinHeads
Охоооооооо минимум десетина години в една пицария.

Помниш ли какво не си простил/а още?
magdanoz
rqdko i trudno proshtawam smile.gif

pomnish li posledniq pyrwi ucheben den?
Wolfen
ami ne, poneje ne otidoh na nego, stori mi se skuchna rabota smile.gif

pomnish li koga za posledno kaza na maika si "Obicham te"?
Dragster
Дам, често се случва.

Помниш ли кога за последно видя много приятели на едно място?
dreben
QUOTE(Energy--- @ Sep 15 2007, 01:59 PM) *
Помниш ли кога за последно видя много приятели на едно място?

Не mellow.gif

Помниш ли кога за последно се изкефи на растение .? :>
CrazyGoD
Помниш ли миналата година на плажа,
Бяхме само двамата сега ще ти разкажа.
Изкаше ти се да те пребара,
Ей оная русичката на бара.
Mariyana
QUOTE(dreben @ Sep 15 2007, 02:12 PM) *
Не mellow.gif

Помниш ли кога за последно се изкефи на растение .? :>

Днес в 08:30, имам едно единствено такова, седи на етажерката, даже събудих Ивета докато се опитвам да го полея, а ме изкефи защото умишлено бях го пообърнала преди няколко дни в обратна на светлината посока, а то си се беше нагодило как си знае...

Помниш ли последния си голям шопинг?
Wolfen
QUOTE(Mariyana @ Sep 15 2007, 04:55 PM) *
Днес в 08:30, имам едно единствено такова, седи на етажерката, даже събудих Ивета докато се опитвам да го полея, а ме изкефи защото умишлено бях го пообърнала преди няколко дни в обратна на светлината посока, а то си се беше нагодило как си знае...

Помниш ли последния си голям шопинг?

Pomnq go, beshe golqm shok za moq biudjet... mislq, che beshe Juli mesec smile.gif

Pomnish li koga posledno si razkyrvavi nosa?
ill`
Ми да, в едно от последните ми сериозни сбивания с мъжО. Тогава най-после разбрах, че понякога просто не можеш да победиш.
Помниш ли първия път, когато изгуби нещо на xазарт, облог или подобно?
Dragster
Ние.

Помниш ли кога скоро яде шоколад?
magdanoz
otdawna beshe kaji gi 7-8 dena kato bqh w sofia
rezultata beshe che celiq pypchasah ! :>

pomnish li koga za posledno izlezna da se porazhodish sam?
Craving
Последния път когато валя тук smile.gif Обичам да се разхождам когато вали

Помниш ли първия си работен ден ? work.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.