Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: помниш ли?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
ludost
smile.gif Не.Винаги мисля за нещо,някого.Често и за себе си smile.gif

Кога последно реагира на нещо по начин ,неочакван за теб ?
TheOnly
Преди 5-6 дни. Отново взех прибързано решение без да проверя от всички страни достоверността на твърдението biggrin.gif.

Кога за последно седя буден/будна повече от 30 часа?
wladi
QUOTE(The_Only` @ Aug 27 2006, 04:02 PM)
Преди 5-6 дни. Отново взех прибързано решение без да проверя от всички страни достоверността на твърдението biggrin.gif.

Кога за последно седя буден/будна повече от 30 часа?
*

Преди около 2-3 седмици
--
ПЛ първата душевна рана в живота ти?
ludost
Чак рана не..,ама знам кога наистина се почувствах зле.

ПЛ първата си класна ръководителка?
Mariyana
Да, Румяна Пенчева се казваше - начална учителка. Мн ми даде тази жена и създаде любов към дадени дисциплини, но да не задълбавам wink.gif

Помниш ли, кога за пръв път те разочароваха искрено и защо?
S-s-ex`
Ммм .. май е нямало такива моменти pardon.gif
Помниш ли кога последно отказа на приятел ?
ludost
Да.Зависи какво имаш в предвид "отказал" smile.gif

Помниш ли кога последно закъсня за среща ?
JeSs`
винаги закаснявам rolleyes.gif

помниш ли последния път когато пи супер хубаво коктейлче
Dreadlord
ако беше супер хубаво нямаше да го помня smile.gif иначе помня че пих един хубав коктейл преди 2 седмици :Р

-||-||- на първата си среща с някой си правил секс с него :Р
magdanoz
Мне ми се е случвало на 1ва :Р

Помниш ли гога за последно хапна стабилно ? biggrin.gif
Draculas
Да...
Помниш ли кога за последен път удари някого ?
Mariyana
Помня преди няколко месеца smile.gif

Помниш ли кога си купи първия мобилен телефон?
S-s-ex`
Мм .. не pardon.gif
Помниш ли какво си обещал/а ?
Midge
Винаги, а когато уж съм забварила, то това е защото съм нямала желание wink.gif.

Помниш ли първия път докосвайки се до клавиатурата ?
S-s-ex`
Не wink.gif
Помниш ли кой ти каза, че този форум съществува ? tongue.gif
Mariyana
шър, по стечение на обстоятелствата е блокиран pardon.gif

а ти помниш ли коя година си носил 35-ти номер?
magdanoz
помня разбира се :> май във 2 или 3 клас беше smile.gif

помниш ли коя беше 1вата група по която се зариби ?
Konqueror
Queen
Mariyana
Понеже Konqueror е мой човек, и е пропуснал да зададе въпроса след като е отговорил както е по правилата на играта, за да не го режете ще задам въпрос от негово име. 2 поста в 1 smile.gif

Помниш ли, времето, когато на заговезни гони вързано на конец за полюлея или тавана парче халва ? (Ако се не лажа обичая се казваше "Хамкане" или поне по моя край така го наричаха) pardon.gif
magdanoz
Помня специално тази година бяхме завързали халвата за полилея...

Помниш ли кога за последно се отчая адски много от живота и ти се поиска да избягаш?
Mariyana
Дам вчера, не да избягам, направо да се метна от 7-мия, че по-бързо ще се оттърва.

Помниш ли кога за последен път забеляза, че някой непознат те зяпа?
magdanoz
Редовно ми се случва

Помниш ли какъв беше последния подарък които си направи сам ?
Mariyana
Метна ме в тъча....не помня или по точно ако необходимоста се води подарък - ново ПЦ.

Помниш ли кога за последен път се буди преди изгрева ?
magdanoz
Мдам на 1ви Септември :Р

Помниш ли кога за последно ходи на сватба?
ludost
Миналият месец.Как няма да помня при положение , че само до сега съм ходила 5 пъти и на 21 др. месец съм пак на сватба.

Помниш ли кога последно си купи нещо от което нямаш нужда? ??
magdanoz
Не винаги си купувам неща по предназначение

Помниш ли кога за последно се напи от мъка ?
Dreadlord
нямам такива моменти в живота си :Р
помниш ли кога за последен път хапва пуканки и гледа филм smile.gif
Queen{}Bizzo
не многоо отдавна е било...

помниш ли последния път когато спа на необичайно място?къде беше то? smile.gif
Stillness
В НАП Варна. Чаках на някаква опашка, която не беше много голяма, но много се бавеха. Намаше къде да седна, понеже имаше само един стол и той беше зает. Аз бях последна и точно когато дойде моя ред, затвориха за почивка. Стола вече беше свободен, аз бях страхотно изморена... Хубавото е, че не мога да спя на шум и когато отключиха вратата се събудих от звука.

Помниш ли кога последно ти удариха шамар?
S-s-ex`
Като се замисля .. не smile.gif
Помниш ли кога последно се забавлява с приятели ? smile.gif
Dreadlord
ох толкова отдавна беше - преди 2 дена .... :Р
помниш ли кога за последно яде чипс ?
magdanoz
на мача България - Словения

Помниш ли кога за последно си пял/пяла на някоя песен?
steni0
такива работи не ги помня хаха tongue.gif .
помниш ли кога започна да пиеш алкохол?
magdanoz
8 клас зад трафопоста в даскало biggrin.gif

Помниш ли кога за последно танцува?
Mariyana
Дам, преди 10 мин. в офиса дъни радио Нджой smile.gif радвай те се, никаква чалга и що годе приятна музика, даже в момента слушам Ерос Рамацоти. Някой за блусче ? tongue.gif

А следващия помни ли, кога последно е ходил на пикник нейде извън градски условия ? Щото аз не съм скоро disagree.gif .
CoRnY
Да си кажа честно да помня ама не беше никак скоро sad.gif((

Следващият: Спомня ли си кога за последно се е чуствал повече от 24 часа пулноценнен/на
TheOnly
Завчера (; Ако има какво да ми повдигне адреналина не мога да се оплача, че се случва рядко.

Помниш ли кога за последно ти се прииска да се напиеш и по какъв повод? Изключваме всякакви масивни принудителни поводи (партита, група приятели, сбирки etc.), ами сам(а).
Mariyana
Дам помня разбира се, преди няколко месеца. Добре, че не го правя или по-скоро съм пила, но не чак толкова за да се улея. Май верно съм спряла да пия smile.gif това ме радва. По какъв повод ли, ами човек изпада от време на време в дупки, аз също както всички останали pardon.gif и особенно, когато аз съм виновна за грешките си. Тогава май се сдърпах с някой много жестоко, мътни спомени wink.gif.

Помниш ли последния път, когато си се разкарвал под дъжда без чадър и това ти е доставяло удоволствие, да усещаш как ти се стичат капките по лицето? (и да шльопкаш в локвите)
CoRnY
Да няма и преди 5 дена като позаваля един порой тука трябваше да бърземе че един птиятел щеше да се изпусне влака ако чакахме да спре дъжда супер, супер забавно беше целият бях мокар до кости smile.gif

Помниш ли последния път, когато за последно си изпитвал/ла носталгия за училище
ludost
Не!... tongue.gif
Помниш ли кога последно се усмихна на непознатото ,симпатично момче/момиче ,което стоеше до теб в киното/кафето ..???
TheOnly
Ежедневно, на всяка срещната готина (;
Помниш ли кога за последно тръгна да си обуваш чорапи, но се оказаха скъсани и за жалост не е имало друг избор освен тях? (не се сдържах biggrin.gif biggrin.gif)
magdanoz
Не точно, но днес ми се случи нещо подобно, понеже ги обувах рано сутринта и бях сънен.. дръпнах по силно и петата на чорапа се разпра :Р

Кога за последно си би и защо?
CoRnY
Преди 5 години в час по физическо бяха ни забранили да играеме каквото и да било защото винаги се деляхме на два отбора и играехме на пари да има стимул за хубава игра. Това нещо беше разбрано от учителя ни и докладвано при което решението на педагогическият съвет беше .... часовете по физическо възпитание да не играеме футбол, баскетбол, волейбол общо взето да присъстваме само. Обаче се досесаха 2 чифта ръкавици и това не беше забрането и се бихме помежду си да си убваме времето и да вбесиме учителите и директорите smile.gif

Кога за последно цяла вечер сте били и сте се чуствали кавалер smile.gif (щях да напиша, че въпроса е към мъжката част ама се въздържам понеже може да има потребителка която обича нежнита половинка и тя да е мъжа в семейството да не е пренебрегна smile.gif)
S-s-ex`
Е, аз обичам нежната половинка, но не до такава степен tongue.gif
=> не съм се чувствала като кавалер dry.gif
Помниш ли имената на всички, с които си правил/а секс ? smile.gif
c0redump
Да....... (мислене....) май ...

Помниш ли първия път когато беше на дискотека?
magdanoz
pomna to beshe dosta otdawna ^^

pomnish li 1wiq pyt kato se wliubi? :>
Slevin
Помня, тфа се не забравя :>

Помниш ли кога за първи път се напи на свиня? :>
c0redump
Еми до преди 2-3 години го помнех, ама от тогава почна много често да ми сеслучва и вече ми се размиват кога, колко и тн .. smile.gif

Помниш ли " комунизма " ? wink.gif
magdanoz
ne smile.gif azsym dete na demokraciqta ;p

pomnish li 1wiq pyt kato ti stana patkata? biggrin.gif
mix25
май не

а ти помниш ли кога започна да се бръснеш?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.