Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Requests,ако търсите игра...
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
Magiosnika
Тема за въпроси!
Тук може да питате за разни ситуацийки за игрите а и да поствате ако търсите някоя игра
*
spasko
некоя нов пач за диабло 2 smile.gif и дай и линк ако може
мерси предварително
Magiosnika
В момента не знам нов пач,ще потърся ,но ако искаш някакъв креатор надникни ето тук.
Ще се постарая да ти намеря ,обещавам. wink.gif
spasko
последния тогава
MuHyTa
Ето ви бърз отговор ArenaBG.com има всякъкви игри всичко е там smile.gif няма смисъл да се лутате smile.gif Вече е с покани кой намазал намазал, не раздавам нищо, освен ако не ми оправи някой ника
Magiosnika
Минута с 15-20 кб кой ли ще ти сваля примерно Half Life 2 ?
Лично аз нямам проблем ,но някои го имат .
RaideR_FlayeR
Диабло 2 - пач 1.10 тука.

П.С. не е нов.. незнам дали имаш това.
peckolai
1. Мразим ArenaBG
2. Там няма ВСИЧКО
3. Мразим ArenaBG
DareForMore
Най-новият пач е 1.11, не 1.10
Magiosnika
QUOTE(peckolai @ Jan 2 2006, 04:46 PM)
1. Мразим ArenaBG
2. Там няма ВСИЧКО
3. Мразим ArenaBG
*

Пиян ли си бе ?
dlh
QUOTE(Magiosnika @ Jan 2 2006, 08:54 PM)
Пиян ли си бе ?
*

Изказва мнение. Няма нужда да задаваш подобни въпроси на хората, които не са съгласни с твоето мнение.
nik666
Търсим UFO: Aftershock или поне някой който го е подкарвал. Аз не успях. Ако до края на седмицата не успея да го подкарам ще си го купя, обещавам wink.gif
P.S. Поддържам мнението за arenabg.
RaideR_FlayeR
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Jan 2 2006, 08:33 PM)
Най-новият пач е 1.11, не 1.10
*

каде видя в поста ми, че 1.10 е най-новия пач?
nik666
От далеч съм, и ми трябва начина на пускане, не самата игра (нея я имам, 2 пъти).
Magiosnika
къде по-точно се затрудняваш ?
thetarget
Търся си работеща версия за XP на Need For Speed 5 (Порше)
Имам някакви глупости ама правиш 1-2 часа игра и хоп забива и край няма повече - пробвах с кракове, пачове и т.н ама не помага нищо smile.gif
Същото се отнася и за Star Wars Racer

П.П горе където се разискваше толкова Диабло-то
Последна версия 1.11б от www.battle.net можете да си я свалите

За всички български съврари 1.10 пак от горния линк
dreben
Търся Diablo1 или Diablo1+Hellfire
al-ien4
QUOTE(thetargetJan 4 2006 @ 10:24 AM)
Търся си работеща версия за XP на Need For Speed 5 (Порше)
Имам някакви глупости ама правиш 1-2 часа игра и хоп забива и край няма повече - пробвах с кракове, пачове и т.н ама не помага нищо smile.gif
Същото се отнася и за Star Wars Racer

Играя 5-тицата на Медия Център и нямам проблеми с играта. Играл съм си я и на ХР - също не ми е създавала грижи. Пробвай да си намериш друга инсталация на NFS5 (тази може да е сбозена). Пробвай и да си смениш Regiona Setings-a на US, ако e Bulgarian в момента - спомням си преди имах подобни проблеми с NFS4, и се оправих така - не знам причините поради които стана по този начин.

В мрежата (по торентите) съм забелязъл две основни версии на Star Wars Racer - и за двете е необходимо да стартираш играта не от Racer.exe, а от SWEP1R.exe (или нещо подобно беше). Ако така не се получи пробвай да сложиш Compatibility за Win98 или друг windows - това става като кликнеш върху .exe-то с десен бутон -> Compatibility -> Run this program... -> Windows98/Milenium (пробвай и с другите). Зависи от видеото с което си се оборудвал - но има вероятност да имаш бял екран при зареждането на пистите. Докато ти изброява секундите до старта. След като стартираш, обаче се оправя...
Ако и след това не тръгне - пробвай с друга версия...
PrinceIgor
Търся Championship manager 03/04.
peckolai
QUOTE(dreben @ Jan 7 2006, 09:26 PM)
Търся Diablo1 или Diablo1+Hellfire
*

http://store3.data.bg/peckolai/Games/Diablo%20I/
http://store2.data.bg/slabakbgtwo/Diablo%2...20-%20HellFire/

QUOTE(PrinceIgor @ Jan 8 2006, 10:30 PM)
Търся Championship manager 03/04.
*

http://store3.data.bg/gast/gamez/Champions...anager%2003-04/
cve
Дребен, намерих си диска с Диабло happy.gif Wanna play? smile.gif
Tha_Row
Q Nqkoi ako ima GTA Liberty City Stories za PSP da kaji we che tuka sum zpecnal na edno mqsto ne moa da izpulnq edna misiq
Halo
търся решение, за "Jack And thе Beanstalk Destroyers vs. X-Men", имам проблеми с третия бос. Съвети ?

biggrin.gif
dlh
QUOTE(Halo @ Feb 2 2006, 01:28 PM)
търся решение, за "Jack And thе Beanstalk Destroyers vs. X-Men", имам проблеми с третия бос. Съвети ?

biggrin.gif
*

хаха

2 големи водки и опитай пак:Р
IcebreakerR
The Row не успях да я намеря,а Halo тази игра не съм я играл wink.gif
Halo
Аз пък бих се учудил ако си я играл, ама доста biggrin.gif

В момента съм на вълна - Onimusha 3, Devil May Cry 3 - Special Edition, Micro Machines V4, Prey (HELL YEAH!!! ОГРОМНА ИГРА) и Flatout 2
Agree
мм има една стара игра казва се ''Sea Dogs'' нещо като рпг е .. четох за нея в едно списание .. искам да я пробвам .. търсих къде ли не арена,дата не я намерих ако някой може да ми помогне ще му бъда длъжен smile.gif
мерси предварително
Spyr0
Хм..и аз съм чел за играта..с удоволствие бих я изиграл след като я изтегля от тук - http://torrents.linkos.bg/details.php?id=25096 , но за жалост няма seed..може да пусна ЛС на ъплоудера да даде малко сийд, иначе не можем да я изтеглим, Agree.
P.S.Подписа ти rlz.
varbanov
Търся "International volleyball 2004". Ако някой има идея и може да окаже съдействие моля...
п.п. с радост бих приел друго предложение за игра базирана на волейбола, освен онези подскачащи балони, разбира се smile.gif
Elephant^Man
търся играта BMXXXX ( za Xbox be6e ko ne se l1ja) или някоя друга БМХ игрица мерси предварително disagree.gif
kaspi
QUOTE(varbanov @ Jul 30 2006, 07:14 AM)
Търся "International volleyball 2004". Ако някой има идея и може да окаже съдействие моля...
п.п. с радост бих приел друго предложение за игра базирана на волейбола, освен онези подскачащи балони, разбира се smile.gif
*

нещо подобно тук
varbanov
Мерси... ще я опитам веднага!:)
silence
QUOTE(varbanov @ Jul 30 2006, 06:14 AM)
*

International Volleyball 2006 (French edition)
Ако не ти предтставлява проблем езика ... може да пробваш и това. Тествай, има сийдъри smile.gif
CbPCeM
ае пичове казаха ми една стара игричка, която била много зарибяваща, но не мога да я намеря из тия торенти. sad.gif Някой ще може ли да ми помогне

Въпросната игра се казва Soldat
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.