С риск да се повторя:
Амиии нека помисля... ще се опитам на кратко да ви разкажа цялата история покрай IRC... бях почти на 9 години, понеже съм в края на годината(Ноември месец и все още не бях навършил 9, а това се случи лятната ваканция) бях с една съседка (с около 4 години по-голяма от мен) заведе ме с нея в близката зала ЦОКИ (Център за образователни и културни инициативи, нещо такова означаваше). В тази зала имаше не повече от 15 компютъра, но затова му време... според мен бяха изключително много таа отначало се пуснах тогава не помня колко точно беше за половин час, но беше модерно да се играе Half-Life и Quake II в мрежа (имаше там няколко батковци, които играеха на Quake и ме попитаха дали искам да се се присъединия към тях разбира се аз се сългасих с удовоствие, беше ми забавно тогава да играя тая игра, но с течение на времето тя ми омръзна) и така след като ми свърши времето(и стотинките разбира се) аз седнах до Цецито(Цветомила) и я гледах как си "кореспондира" с други хора от нашия град, беше ми много досадно да я гледам как цъка по "копчетата" от клавиатурата(неусетно как се зарибих във времето и аз да цъкам като нея по клавиатурата), един ден отидох до у тях и я помолих да излезем(не бях сам, бях с останалата част малки бандити от моя квартал) и така... отидохме в залата но всички мои приятели влязоха да поразцъкат малко Half-Life(не че тогава са били кой знае какви "бойци" но... страшно много се вживяваха в играта(както и аз де но това се подробности)

) те ме попитаха няма ли да се присъединя към тях, но аз отказах тъй като бях седнал отново до Цветомила и я гледах как цъка и си пише със "света" попитах я дали ако седна на свободния до нея компютър ще ми обърне малко внимание и ще ми помогне "да се свържа към чата" тя разбира се нямаше как да ми откаже

и... цъка там няколко бутончета в горния край(от първия път не разбрах точно как се влиза, но сега мисля, че вече знам кое трябва да цъкам

) и така лека полека се зарибих здравата по тоя "чат" и ми стана едно от любимите хобита.Отначало първия ми ник не помня какъв беше точно но беше нещо от рода Drakona-(или нещо от тоя сорт) после пък излезе играта counter-strike и бях страшно зарибен и по нея(не че сега не съм де, но не чак толкова много) и така покрай нея както се писах "Drakona" по нататък с момчетата решихме да си направим отбор(от тогавашните ботове си бяхме харесали това "P*D") и така решихме да се пишем заедно с едни скобички отпред и ника ето по този начин [P*D]Drakona но когато опитах да напиша този ник в чата ми пишеше някакво съобщение горе долу разбирах какво означава(все пак уча английски от първи клас) и пишеше, че не мога да бъда с такъв ник сегашното "Erroneous Nickname"... и така трябваше да се примиря в чата да си пиша ника не със звездичка ами с буквата "О" и така [P*D] го заменихме с [POD] ... до сега съм сменял какви ли не никове s Drakoni

[POD]Drakona, [ma3x]Drakona и... то не беше SeeenServer` не беше liTTle-WoW, Se3nServ и какво ли още не докато стигна до SoulSeller

и такa... от тогава до сега си влизам в UniBG. P.S Влизам някъде от около 5-6 години първата година ми беше малко трудно с командите(но исках не исках трябваше да ги науча).Сменял съм много никове... канали и какви ли не чудесии... А сега най-вече искам да се извиня за правописните грешки които най-вероятно съм допуснал(не ми се четеше повторно, ах този мързел...

) и ви благодаря за търпението да прочетете моят пост до този тук ред.
С уважение,
Прост(о) ученик