Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Историята на никнейм-а ви
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Magiosnika
мисля ,че заглавието си говори за темата,тук не е за какво значи ника ви а от къде идва,просто историята му ;}
dlh
То по-скоро трябва да е 'Историята ви в IRC' :>

Моята, откъм никове, е такава:

Първо, преди около 6 години, влизах с ник GameMania (защото тогава никовете бяха с по 9 символа, колкото и идентите). Всъщност идваше от Game Maniak, което пък идваше от първото списание за игри в България - Master Games (или Top Games...). След година и половина ползване, реших, че ника ми е маса тъп (а не е ли?) и го смених. Реших да е длх, защото обичах да помагам на хората, а и пак навяваше връзка с игрите. Идента си го оставих същия, заради разни ботове, а realname-а просто ми харесваше. По-лошото беше, че ник длх беше регистриран от друг - и тогава си регистрирах ник DLHelper. Изчаках си кротко ник длх, пича спря да го ползва и аз си го регнах, след като се дропи автоматично (преди около 4 години).

Оттогава насам съм сменил стотина ника :>
^KiLlErA^
Аз преди 6 години влизах в ник Soul_Reaver, регистриран, но не знаех, че никовете се дропят след 30 дни, и го затрих. После ми дойде това ^KiLlErA^, не не е КИЛЪРА, ами е КИЛЪР-А(Атомния Убиец), ами какво да се прави от Козлодуй съм. Мдаа и сега си държа и Soul_Reaver, само дето не е на 6 години, ник KiLlErA също си е пак мой, само, че него го чаках да се дропи, а по времето по което си мислех новия ник беше регистриран и затова добавих тия ^(Shift+6 ги наричам, или кляфки).smile.gif
RAGUN4O
Пък мене ме зарибиха по чат когато бях на 12 години ( тоест преди 6 години)и това беше по-големия ми брат който беше влизал два пъти във ирц и аз на втория път като го видях ми стана много интересно, и аз започнах да влизам а той спря. Отначало бях със всякаквни никове и толкова бях дървен, че карах се някой да ми пуска мирк-ата. Ама мина са година две ( и нали съм хитър като едно стато лисици ) започнах да влизам с ник GOTINATA_F... беше просто голяма забава за едно 13-14 да лъжи хората. Ама нещеш ли щях да си изям боя по този начин, и спрях и започнах да вливам с ника си RAGUN4O, а той дойде от тогавашен мой съученик, Просто така си викахме рагунчо по лапешки. И след още някаде година и нещо аз разбрах, че може да се регистрира ник, така нататак smile.gif . А тва е за моето минало в ирс.
NoEx
Здравейте и от мен smile.gif

До момента съм сменил повече от 20 никнейма, нямам идея как ми е хрумнал точно този, но накрая започнах да го ползвам все по-често. Първата irc мрежа в която влезнах беше HeliosNet, обиколил съм още 3-4 мрежи (чуждестранни) и от около 1 година ползвам УниБГ.
LordDoskias
mdam ;-)

Leto gospodne ... nqkyde tam ... vreme leko zadu6livo do kym topli4ko ... Ve4e ima6t komputar ot 1 godina , re6ih 4e e vreme da mi zapi6at malko diskove s igri ;-) ... i tyi sybrah 10 kinta ... i otidoh v edna zala i porazgeldah spisyka s igri i vidqh edno ime , sve6tenoto ime "Septerra Core The legacy of the creator" v sy6toto vreme edin 4ovek q igrae6e ;-) i mi haresa i mi q drasnaha ... pribrah se vky6ti , instalirah q i po4na golqmoto cykane , glavniqt lo6 geroi be6e LordDoskias koeto mi dopadna dosta , a i mi bqha nujni 4 godini da q prevyrtq ;-) ... ta taq igra zaslujava6e vse pak ne6to ;p naj malkoto da si sloja nicka na glavniqt lo6 geroi za spomen ;-) ...
Queen{}Bizzo
нека напиша и аз моята банална историйка..
значи преди 3 години някъде моите приятелки се бяха зарибили по т.нар. Irc и понякога ходех с тях в залите да видя що за нещо е този чат..в първия момент сметнах че е нещо напълно глупаво без смисъл да киснеш пред pc'то..но след около седмица реших да пробвам и аз..тогава влизах с един адски тъп ник(Jody)даже не си спомням как съм могла да го измисля...но понеже някои хорица явно не разбираха смисъла на ника започна една навалица от F'чета вместо обратното..и реших да си го сменя..трябваше да е нещо сладко,някакъв плод който обичам и ясно да се разбира че е момиче..и от много мислене се стигна до краиното решение (Cherry_Girl) и така вече 2 годинки си го ползвам! smile.gif
Console
Още от малък съм зарибен да играя на различни Конзоли.

Но както споменах в 1 друга тема смисъла на ника ми е съвсем различен.

wink.gif
Snipes
Гледах Blade 3 и ме кефи Уесли Снаипс и исках 1воначално WestleySnipes да си регистрирам ама беше зает и затова избрах Snipes smile.gif that`s all.
Narf
На мен вече ми омръзна навсякъде да обяснявам от къде произлиза псевдонима ми, а и до колкото си спомням тук вече имаше такава тема(но можеби е било преди форума да бъде хакнат). Нямам каква история да пиша - винаги съм ползвал този ник(с изключение на един период, когато имах още 5 символа пред него, но това е без значение ...).

Ако някой иска да знае какво означава "Narf", нека посети този линк.
dreben
QUOTE(Narf @ Dec 27 2005, 09:04 PM)
На мен вече ми омръзна навсякъде да обяснявам от къде произлиза псевдонима ми, а и до колкото си спомням тук вече имаше такава тема(но можеби е било преди форума да бъде хакнат). Нямам каква история да пиша - винаги съм ползвал този ник(с изключение на един период, когато имах още 5 символа пред него, но това е без значение ...).

Ако някой иска да знае какво означава "Narf", нека посети този линк.
*

Натисни да отвориш файла
Narf
QUOTE(dreben @ Dec 27 2005, 07:16 PM)

Mwahahaha, cool. Thanks.
/me grins.
Dreadlord
ох от къде да започна айде малко да се посмеете ... отначало влизах с ник - sladkiq_zaiko ... зарибих се по ирц от една моя саученичка която всеки ден висеше в тва чудо wink.gif ... а ник-а ми дойде от това че ми викаха сладко зайче ... и така ... а сега съм с ник Dreadlord или Jaden`Za`Kr1v първото идва от това че преди когато излезе warcraft 3 играех само немъртав и вадех този герой и всички започнаха да ми викат така от там дойде ник-а ми ... a Jaden`Za`Kr1v .... мии Вампирска му работа wink.gif ... аз исках да си регна ник BaMnuP но ... няма да се случи защото има noexp tongue.gif еми тва е мойта историика smile.gif накратко smile.gif
Tunho
Е моята истирия е следната ..
Преди около 4 години играя аз Фифа в една зала и един приател ми вика ае мани ги игри влени малко в чата .. аз му викам че тва е ебаси и тъпнята и не ме вълнува вътре нема кво да правя и незнам как се пуска даже ... и той ми вика че там мога се запозная с някои пички и така ... научи ме да влизам и първо исках да влена с ник Bacelona , мо гледам че нещо става и спира да се чати ли незнна тогава кво съм мислиел smile.gif и си сменх ника на Tunho_Barcata и това ми беше първия ник smile.gif карах известно време докато не си направих канак почнах да инветвам и аз тъпака съм инвейтвал някой админ и той ми форбидна и ника и канала smile.gif и после се пишех Tunho само .... докато не дойде лятото 2005 година когато беше последния бакъп и ми се смени паролата , а пък втората не я знаех ника беше на 2 години и бях я забравил ... и помолих един приател който се познава с някой си админ да ми дропи ника smile.gif и е преди 2-3 месеца си го регнах пак smile.gif
peckolai
Преди 5 години и половина започнах работа като преводач в един завод. Оказа се, че има дни в които нямам работа. Компютъра ми беше 486 и дори пускането на Интернет Експлорър затормозяваше машина адски много (8 Мб РАМ). Така че, реших да видя що за чудо е мИРЦ. И така....

А ника ми....като бях малък ме закачаха с една песничка:
Николай-Пеколай, кучето го лай....
и от трети клас всички ми викат Пеколай wink.gif
LordDoskias
QUOTE(peckolai @ Dec 28 2005, 11:42 PM)
Преди 5 години и половина започнах работа като преводач в един завод. Оказа се, че има дни в които нямам работа. Компютъра ми беше 486 и дори пускането на Интернет Експлорър затормозяваше машина адски много (8 Мб РАМ). Така че, реших да видя що за чудо е мИРЦ. И така....

*

offtopic

винаги съм мислел , че се чете пеЦколай
Dreadlord
QUOTE(lorddoskias_ @ Dec 28 2005, 11:47 PM)
offtopic

винаги съм мислел , че се чете пеЦколай
*

не само ти ... и аз така си мислех ... е добре че поне вече ми стана ясно как е smile.gif
peckolai
абе кефи двузначното звучене wink.gif
dlh
QUOTE(peckolai @ Dec 28 2005, 11:42 PM)

*

николай-лай-лай
кучето го лай
котката го дращи
по скъсаните гащи

tongue.gif
Console
Това с песента ... леле това я цял хит smile.gif
Narf
QUOTE(Console @ Dec 30 2005, 04:55 PM)
Това с песента ... леле това я цял хит smile.gif
*

Като каза песен и се сетих за един потребител на форума, чийто ник произлиза от името на един вече поостарял хит на Limp Bizkit и Method Man. Все още не се е изказал по темата, интересно дали ще напише някой огромен ферман.
lester
Аз започнах да се зарибявам преди 4-5 години.Първия ник с който посетих ИРЦ беше _fifo_breika_ , но тъй като не влизах много често тои все се дропеше.От скоро започнах да влизам с този ник с който съм сега във форума.А същи използвам и WeIrD smile.gif
Mihaela
Предииии не-помня-колко-години, още като нямаше сървиси започнах да чатя с ник _mishel_. След това регистрирах mishel_.
Приятелите ми се обръщат към мен с Мишел, оттам и никовете ми.
Сега ползвам името си за ник и ми е гот така.
Преди време, когато се сваляхме с гаджето ми съм ползвала безумни никове, част от които не помня... Но помня емоциите покрай тях smile.gif
thetarget
Не помня точно кога беше...дори този спомен ми е като "сън" -далечен и съмнителен... и мисля, че тогава нямаше Services влизахме с никове различни.
Главно беше на основа "hi asl pls" след това малко по малко се запалих ...
пуснаха services (така поне помня) регистрирах си the_TARGET (бил съм мишена на HL според няколко "геимъра) след това се запознах с sorsi (беше ми много време IRL IRC support) и от тогава до наши дни пак всичко започна да се върти около *target*
dlh
Services бяха пуснати доста преди да излезе HL
thetarget
Ако прочетеш пак пост-а ми ще разбереш, че хронологията ми е правилна (също и твоята).
Ако искаш да кажеш, че вече играта е била ...бая стара...ами тя се играеше масово до 2001 година...и тогава си имаше services smile.gif
Все едно сега като имам nick d2hackit (програма за Diablo 2 най-общо казано) да кажеш, че Services са били излезнали преди Diablo 2 LoD ...защо го имам този ник smile.gif
Поне така ти разбирам аз пост-а smile.gif

Peace . Нямам грешка в пост-а smile.gif

Сега като се замислих Тогава имаше само 1 единствен интернет клуб в Младост (София) ...поне аз знаех за 1 smile.gif
dlh
QUOTE(thetarget @ Jan 3 2006, 11:27 AM)
пуснаха services (така поне помня) регистрирах си the_TARGET (бил съм мишена на HL според няколко "геимъра)
*

така ти разбирам поста smile.gif
N2GetherNow
Хм аз почнах преди хм... и аз незнам... (само сегашния ми ник е на 4 години)... Запали ме синът на тогавашния собственик на едно малко клубче в квартала, VIGOUR му е ника... Помня първия ми ник беше bushmen (ха-ха-ха) и адски много ни доставяше удоволствие да правиме мизерии с SeenServControl, като влизахме с SeenServCtrl и снифехме пароли като откачени, по онова време паролата беше само еднаsmile.gif После и това отмина, почнахме да зарибяваме чатерки... но и това писна... сега просто си вися по каналите за бройка и от време на време чат с някой стар познатsmile.gif
Tha_Row
Ami moq nqma koi znae kakva iztoriq.prosto si proverqvah ei taka koi nikova sa regnati i koi ne.i edin den popadnah na nick-a Duke.ostavaha mu 2min da expire i mnoo se nakefih che taka go namerih puk i ne si e losh nick.veche si stana na godinka i neshto.posle tam mi se vkluchvaha nekfi kalufi i mi vikat che sumgo bil otkradnal i sum mu bil ''smenil perpass-a'':)))
diav0la
Действието се развива преди 3 години:
Седях си аз в едно клубче и се чудех какво да правя...И гледам тоя до мен влязъл в mIRC, айде и аз да не остана по назад smile.gifАма как да се пиша?И съседа от другата ми страна говори по GSM-а с някакъв негов приятел.По едно време казва "Ей голям си дявол бе Пацо", и аз си казвам "Ето ми ника".Обаче с "о" беше регистриран вече и затова го регистрирах с нуличка smile.gif
P.S.Докато разбера че може да си регистрирам ника минаха още година и малко ама....:}
Ba-iD
Преди година и 2-3 месеца ми вкараха интернет .. тогава братовчед ми ми каза ,че ако ми трябва за нещо да го търся "тука" и ми посочи иконката на мирката .. влизах да го търся с ник Valio и все се чудех защо ме изхвърля .. когато той ми обясни ,че ника бил на друг и бла бла бла .. тогава аз се сетих за ник Ba iD(едни съкращения ,които ако тръгна да обяснявам ще отидат 3 дни и 3 нощи rolleyes.gif ) обаче все се сменяше на Ba и за това добавих една "козметична екстра" - и така стана Ba-iD smile.gif
DJ_LoshiA
моя ник е на 2 години не значи нищо просто това е псевдонима ми и като DJ осхте не сам напреднал в занаята ама ще се прочуя smile.gif
Mr_FiXiT
Никът ми идва от тук -> http://www.geocities.co.jp/Broadway/3675/dodheimsgard.html
1999 година един приятел ми ги даде да ги чуя smile.gif
Mr_FiXiT май беше вокала :>
Който желае повече инфо да рови в google smile.gif
dalt
От 96-та влизам с ник d_e_m_o_n (отговаряше на емоционалното ми състояние тогава), но наскоро реших да обърна нова страница и почнах да влизам с ник sghjdhs smile.gif
Приятел от #amber ми подари сегашния ми ник (dalt), за което съм му благодарен. Далт е малко известен герой от "Хрониките на Амбър" (но е с кралска кръв) biggrin.gif
SoulSeller
С риск да се повторя:
Амиии нека помисля... ще се опитам на кратко да ви разкажа цялата история покрай IRC... бях почти на 9 години, понеже съм в края на годината(Ноември месец и все още не бях навършил 9, а това се случи лятната ваканция) бях с една съседка (с около 4 години по-голяма от мен) заведе ме с нея в близката зала ЦОКИ (Център за образователни и културни инициативи, нещо такова означаваше). В тази зала имаше не повече от 15 компютъра, но затова му време... според мен бяха изключително много таа отначало се пуснах тогава не помня колко точно беше за половин час, но беше модерно да се играе Half-Life и Quake II в мрежа (имаше там няколко батковци, които играеха на Quake и ме попитаха дали искам да се се присъединия към тях разбира се аз се сългасих с удовоствие, беше ми забавно тогава да играя тая игра, но с течение на времето тя ми омръзна) и така след като ми свърши времето(и стотинките разбира се) аз седнах до Цецито(Цветомила) и я гледах как си "кореспондира" с други хора от нашия град, беше ми много досадно да я гледам как цъка по "копчетата" от клавиатурата(неусетно как се зарибих във времето и аз да цъкам като нея по клавиатурата), един ден отидох до у тях и я помолих да излезем(не бях сам, бях с останалата част малки бандити от моя квартал) и така... отидохме в залата но всички мои приятели влязоха да поразцъкат малко Half-Life(не че тогава са били кой знае какви "бойци" но... страшно много се вживяваха в играта(както и аз де но това се подробности) tongue.gif) те ме попитаха няма ли да се присъединя към тях, но аз отказах тъй като бях седнал отново до Цветомила и я гледах как цъка и си пише със "света" попитах я дали ако седна на свободния до нея компютър ще ми обърне малко внимание и ще ми помогне "да се свържа към чата" тя разбира се нямаше как да ми откаже smile.gif и... цъка там няколко бутончета в горния край(от първия път не разбрах точно как се влиза, но сега мисля, че вече знам кое трябва да цъкам tongue.gif) и така лека полека се зарибих здравата по тоя "чат" и ми стана едно от любимите хобита.Отначало първия ми ник не помня какъв беше точно но беше нещо от рода Drakona-(или нещо от тоя сорт) после пък излезе играта counter-strike и бях страшно зарибен и по нея(не че сега не съм де, но не чак толкова много) и така покрай нея както се писах "Drakona" по нататък с момчетата решихме да си направим отбор(от тогавашните ботове си бяхме харесали това "P*D") и така решихме да се пишем заедно с едни скобички отпред и ника ето по този начин [P*D]Drakona но когато опитах да напиша този ник в чата ми пишеше някакво съобщение горе долу разбирах какво означава(все пак уча английски от първи клас) и пишеше, че не мога да бъда с такъв ник сегашното "Erroneous Nickname"... и така трябваше да се примиря в чата да си пиша ника не със звездичка ами с буквата "О" и така [P*D] го заменихме с [POD] ... до сега съм сменял какви ли не никове s Drakoni tongue.gif [POD]Drakona, [ma3x]Drakona и... то не беше SeeenServer` не беше liTTle-WoW, Se3nServ и какво ли още не докато стигна до SoulSeller smile.gif и такa... от тогава до сега си влизам в UniBG. P.S Влизам някъде от около 5-6 години първата година ми беше малко трудно с командите(но исках не исках трябваше да ги науча).Сменял съм много никове... канали и какви ли не чудесии... А сега най-вече искам да се извиня за правописните грешки които най-вероятно съм допуснал(не ми се четеше повторно, ах този мързел... tongue.gif) и ви благодаря за търпението да прочетете моят пост до този тук ред.

С уважение,
Прост(о) ученик thumbsup.gif
space_rider
За първи път влязох в UniBG с ник IdiOt_bg преди 5 години някъде. След време реших, че е уникално тъпо и си измислих Space_Rider. С този псевдоним съм карал най-дълго, но от преди година и малко ползвам MoM4e. Един ден ми щукна, че има нещо вярно във фразата "beauty lies in simplicity" и реших да си измисля кратък псевдоним.
cRaZyDeViL
cRaZyDeViL наистина ми е първият ник, който ми хрумна. Още като лапе, играейки на прословутата игра Popcorn на Правец 16 се пишех като cRaZyDeViL(знаех няколко английски думички от детската градина wink.gif )
Започвайки да чатя по залите съм се писал всеки път различно. Чак след като си пуснах интернет реших да влизам с ник cRaZyDeViL, който обаче беше регистриран sad.gif (вече имаше services). Трябваше да си исмиля друг и незнам от къде ми дойде на ум HowEver_^, впоследствие само HowEver, с който чатя и досега в IRC.

Преди повече от 2 години успях да си регистрирам и cRaZyDeViL, който се беше дропил, но вече прекалено много хора ме знаеха в IRC като HowEver, а и аз не обичам промените и си останах с този ник.
Сега HowEver ми се води моят IRC nickname, а cRaZyDeViL - internet nickname(по форуми, сайтове, е-мейли...)

Общо взето се получава обърквация щото хората от форумите ме знаят като cRaZyDeViL, от IRC като HowEver, а в реалният живот с истинското име естествено wink.gif
EraseD
4ек да видя от каде да запо4на smile.gif аз в на4алото като запо4нах непомня какав ник бях влизах рядко и неми беше забавно 4ак толкова много но запо4нах рабута в една зала и се 4удих какво да си регна накрая ре6их един герои GANDALF не помня колко време искарах с тоя ник,и един пат влизам в Балгариа и един от операторите тогава6ен глобал rEsPoNsE ме бан аз се вку4их и знаите какво се е слу4ило......................... запознах се с него станахме приатели и аз го питах немойе ли да ми регне някакво ник4е с noexpire тои се сагаси и много исках да си регна ник eraser ili erase no i 2-ta но и 2-та бяха заети и ми предлоьи да ми регне ницк ^ErAsE^ аз се сагасих и от тогава карах така една година и нещо с него и после си го смених на EraseD и от тогава до сега сам си с EraseD ина4е си ползвам и другия и така с моите ник имам и о6те един ама аз него за бот го мислих и него ползвам много smile.gif
GoodINC
Едно време в Counter-Strike-a се пишех Good, и от звукозаписната компания на JaRule - MurderINC, взех INC и се получи - GoodINC
magdanoz
аз няма казвам от каде идва магданоз че ще ми се смеете smile.gif
защо ли ... та спомням си че бях 6 клас бехме са напушили в един гараж опааа тва беше в 7ми smile.gif таа влизах аз в унибг мрежата и бях голема ламя не можех да си регна ник :> влизах предимно с ник SKILL ама после нещо са прецака както и да е ... нооо един ден в 6 клас пребираики се в къщи видях мама да реже магданоз на една дъска :Р и си казах я да видя аз дали е регистрирано ... и са оказа че не е smile.gif и така са роди :Р
misterios
QUOTE(Magiosnika @ Dec 27 2005, 06:39 AM)
мисля ,че заглавието си говори за темата,тук не е за какво значи ника ви а от къде идва,просто историята му ;}
*

Дълго ама ще го обясним smile.gif ко да се прави.
След дълго ползване на ник joing - си го дропих самичак и аз не се сещам по каква причина ама имаше и мислия , че беше през 2002 година ама не сам сигурен - защотото си ползвам ирс от 1998 година smile.gif както и да е става банално.
В един сланчев ден се метнах кам Бургас на гости на един много добър приятел - Alcoholic - и бях си дроп стария ник както казах по горе и седнах пред 1 пс и реших , че требва да си измислия нов ник - исках пурво да е Mystique но после реших да бъде Misterious ама той беше зает и така се стигна до този MiStErIoS.

Край на приказката
Joru
моя ник е дропен 17 пати тва му е историята smile.gifsmile.gif
Avril_16
Ами то е пределно ясно от къде идва моя ник smile.gif но айде и аз да кажа:

1. Любимата ми изпълнителка - Аврил.
2. Регнах го когато бях на 16.

Това му е цялата "история". smile.gif
Lam3r4e
Ами ...аз PC имам от малко време , някаде 3 години и нещо вече ...в началото влизах в "чата" в некви канали , но ест. не разбирах нищо , влизам псувам и излизам (хахаха , беше забавно) занимавах се повече с софтуер както и да е , не разбирам нищо все пак съм Ламер и така де зарибиха ме по върпсния чат , влязох една вечер едни приятели казаха как да си регистрирам прякора и регистрирах аз тогава 1-вия си прякор tarikat4e_{} ,известно време влизах с него , но после ми стана некъв тъп (не че е някакъв "як") и си избрах прякор Lam3r4e и от там година и нещо колкото ми е прякора влизам самo с Lam3r4e т'ва е историйката на моето прякорче smile.gif cool.gif
Nihlathak
emi to Nihlathak mi e nov nick inache nick-a mi d3x73r koito na skoro se dropi
proizliza ot prqkora mi v mahlata i taka se napisah ....
Belqta^^^
Мойта история започна преди около 4-5 години. (може и повече tongue.gif)
Отидох на гости на брадчедката ми и тя само ме мекнаше по клубовете за да си чати. Дотогава небях влизал в mIRC, не ме влечеше. всеки ден си сменях никовете, понеже незнах как да си регна мой и помолих една приятелка на брадчедката да ми регне някакъв, и тя реши Belqta, понеже се забарквам в някоя беля винаги. Само че ника беше зает и аз реших да го променя на Belqta666 сещате се какво означа 666 :PppPP smile.gif, нещо стана с ника ми и аз го промених на Belqta^^^ и вече за 3-ти пет го регвам на ново. Това е историята на моя ник smile.gif

NoEx как си бре брат, я си кажи канала да вляза, че не съм те виждал от незнам си кога smile.gif
ludost
Моя пък от един сайт..
blink.gif blink.gif blink.gif http://www.ludost.net/ И от май френд exodus.
Ама ми отива pardon.gif
AloneWithMyselF
Аз не му знам историята на тоя ник...
Подарък ми е..
Защото по принцип си имам и мой си ник, обаче много итриги- заебах го и сега си седи,да влезна с него веднъж на 2 месеца.

И така чудех се с къв друг ник да влезна в тъпото ай ер си biggrin.gif
И един приятел вика 'аз имам един регнат ник, ето ти пасове влизай с него'

и така.

А иначе поне от това, което ми е разправял е бил много пиян, като го е регистрирал.
Lax
Гледах филм с Xzibit и в soundtrack-а имаше песен Lax, която беше негова. Самата песен и името много ми харесаха и на другата сутрин, случайно реших да проверя дали този nickname не е регистриран и се оказа, че не е.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.