Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Попитайте Саймън
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
dreben
Попитайте Саймън

Айде приятелчета, ушите му са здраво отпушени, раменете му са достатъчно широки за да си поплачете на тях, гърба му е стабилен и мекичък, което го прави идеалното място за да залепите бележка "Ритни Ме". Wizz в областта на интерпретацията и дори може сам да си настрои DVD-то. Имате ли някакви въпроси.? Той има отговори, някой от които дори могат да помогнат.* Така че попитайте го! Единственото условие е да започвате постинга с "Прескъпи Саймън," или "Прешъс,".

!!!ВНИМАНИЕ!!!
Съветите на Саймън на са за всеки. Моля, консултирайте се с доктор или някой, който изглежда като доктор за да разберете дали съвета на Саймън е здравословен за вас. Безопасните за живота нива се покачват единствено при прилагане на съветите на Саймън в лабораторни условия, под строг контрол. Някои странични ефекти: кървене от носа, диария, сърбежи, изтръпване в колената и лактите, перманентна лудост, дислексия, загуба на съзнание и рязък спад в коефициента на интелигентност. Хора, на антибиотици и живущи в паркове на палатка НЕ трябва да приемат съветите на Саймън.

*отговорите вероятно няма да ви помогнат.
C-Murder
Прескъпи Саймън,
защо чатерките не ме харесват? sad.gif
Simon
QUOTE(C-Murder @ Dec 25 2005, 03:42 PM)
Прескъпи Саймън,
защо чатерките не ме харесват? sad.gif
*

Саймън казва: "Защото си смутен и необщителен."
dlh
Скъпи Саймън,

Защо Ева не може да намери покой?
Simon
QUOTE(dlh @ Dec 25 2005, 04:38 PM)
Скъпи Саймън,

Защо Ева не може да намери покой?
*

Саймън казва: "Защото е млада и глупава. Страхът от реалити шоуто отвън, под прозореца я вдървява и не знае как да се държи. Тя е теоретичка."
Konqueror
Скъпи Саймън,

Защо има толкова ламери ?
Simon
QUOTE(Konqueror @ Dec 25 2005, 04:59 PM)
Скъпи Саймън,

Защо има толкова ламери ?
*

Саймън казва: "Зависи какво точно разбираш под "ламер". В случай, че имаш предвид английската думичка "лейм" < куц > - физическите недъзи на хората около нас не са достатъчен повод да се самоизтъкваме, да гъделичкаме самочувствието < или комплексите > си че сме нещо повече от тях.. В случай, че имаш предвид някой, който не е компетентен в дадена сфера < т.е. е "куц" в това отношение >, отговорът ми е сходен - не е повод за подигравка и проява на неразбиране. Ще ти дам пример със себе си. Вездесъщият Саймън, макар и всестранно развит не разбира абсолютно нищо от зидаро-мазаческа дейност, в това отношение съм лейм, но ако се наложи бих могъл да се занимая и с това.. Това, което искам да разбереш е - никой не се е родил научен на всичко.. Това става с течение на годинките и грешките."
Mihaela
Прескъпи, защо гестапсито не е сверил форумния часовник? smile.gif
Simon
QUOTE(mish @ Dec 25 2005, 05:28 PM)
Прескъпи, защо гестапсито не е сверил форумния часовник? smile.gif
*

Саймън казва: "Умишлено. Никога не е харесвал тази часова зона."
Narf
Диър Саймън,
Защо чорапите ми миришат дори и по празниците? smile.gif
Simon
QUOTE(Narf @ Dec 26 2005, 01:33 AM)
Диър Саймън,
Защо чорапите ми миришат дори и по празниците? smile.gif
*

Саймън казва: "Отговорът на този се крие не-дълбоко в епидермалния слой под чорапите ти. wink.gif Опитай да си измиеш крачетата следващият път преди да задаваш въпроси."
Dreadlord
скъпи саймън защо майка ми мн често забравя да ми наготви нещо за ядене ... и ме кара да стоя гладен по цял ден като се има на предвид че съм слабо момче smile.gif
Simon
QUOTE(Dreadlord @ Dec 29 2005, 05:33 PM)
скъпи саймън защо майка ми мн често забравя да ми наготви нещо за ядене ... и ме кара да стоя гладен  по цял ден като се има на предвид че съм слабо момче :)
*

Саймън казва: "За всеки случай не го прави неумишлено. Причината е чист мързел. Без да засягам никого, това важи за _всички_ жени, след определена възраст. Предпочитат да купуват готова храна < понякога дори полуфабрикати > или да приготвят неща, които не са трудоемки < сандвичи, салати, пържен стъфф етц >. Един вид естественият подбор ти нашепва, че е време да започнеш да търсиш дама, която все още не е влязла в неготвещия период. ;)"
Snipes
скъпи ми Саймън

Кога Манчестер Юнайтед ще станат шампиони ? smile.gif
Simon
QUOTE(Snipes @ Dec 29 2005, 06:29 PM)
скъпи ми Саймън

Кога Манчестер Юнайтед ще станат шампиони ? :)
*

Саймън казва: "Когато свършат парите на руската пералня. И рискувайки да си навлека гнева, с футболните си пристрастия - никога няма да вървиш сам. ;)"
Dreadlord
Прешъс кога обстановката в България ще се оправи smile.gif
Simon
QUOTE(Dreadlord @ Dec 29 2005, 07:01 PM)
Прешъс кога обстановката в България ще се оправи smile.gif
*

Саймън казва: "Ау.. Разтапям се, когато ме нарекат така! Да се оправи обстановката в България? Въпросът предполага, че виждаш нещо нередно в нея, моля да поясниш какво точно е неправилно, защото ме поставяш пед безкрайни разсъждения и налучквания. Да предположим, че имаш предвид стандарта на живот, ниските заплати, четири лева за килограм краставици по празниците, тоновете пенсионери, които правят всичко възможно да се подхлъзнат някъде и да си счупят някой крайник, та да могат след това часове да стоят по болници и поликлиники, затормозявайки хората, реално имащи нужда от помощ.. Да предположим че е така. Има няколко "велики" шопси фрази, които ще си позволя да цитирам:

- докато ми платят колкото да не умреме, я че работиме колкото да не заспиме
- копам седнал, оти не моем копам легнал
- и сам да съм в трамвая пак че се бутам

Тези три перфектно описват най - често недоволните от обстановката.. Има един друг велик, но западен лаф, който гласи "Животът е такъв, какъвто си го направи". "Обстановката" в България е такава, каквато я виждаш. Обстановката в България е такава, каквато я правят милионите вечно-недоволни "директорчета", които освен да мрънкат колко е криво и гадно всичко не умеят друго..

И сега след всички неща, които изсипах < да се кандидатирам ли? > по въпроса: Обстановката в българия ще се оправи, когато хванем за ушите всеки един от нас и го заведем в някоя щатска/немска/френска/ирландска/<сложи-нормално-развиваща-се-държава-тук> клиника и сменим кръвта и мозъка си с вносни, с цел смяна на менталити-то."
Tunho
скъпи ми Саймън Кога Барселона ще вземе купата на европейските шампиони тоест Сhampions League ? Коя година ? smile.gif
Simon
QUOTE(Tunho @ Dec 29 2005, 07:19 PM)
скъпи ми Саймън Кога Барселона ще вземе купата на европейските шампиони тоест Сhampions League ? Коя година ? smile.gif
*

Саймън казва: "2048 със сигурност."
Dreadlord
Прешъс кога ще се кандидатираш за президент на държавата ?smile.gif
Simon
QUOTE(Dreadlord @ Dec 29 2005, 07:54 PM)
Прешъс кога ще се кандидатираш за президент на държавата ?:)
*

Саймън казва: "Искрено ми допадат политическите ти предпочитания, но за съжаление въпросът ти не е нищо повече от проява на горепосочените. Ако трябва да отговоря - никога, знам 1024 други начина да крада. :)"
NoEx
Скъпи Саймън, кога Ювентус ще изпаднат във Seria "B" smile.gif ?
Simon
QUOTE(NoEx @ Dec 29 2005, 08:33 PM)
Скъпи Саймън, кога Ювентус ще изпаднат във Seria "B"  :)  ?
*

Саймън казва: "Макар че искрено ми се иска да закрият официално италианския "футбол", това едва ли ще стане.. преди да добия политическа власт. ;) Колкото до въпросчето ти - нито ти, нито Монолитния Саймън ще доживее да види това. Или поне докато не намеря златната рибка."
Dreadlord
Прешъс българите в какво са най-добри и в какво не ?
Simon
QUOTE(Dreadlord @ Dec 29 2005, 09:04 PM)
Прешъс българите в какво са най-добри и в какво не ?
*

Саймън казва: "Проблемът е че няма определена професионална насоченост тук. В Немция ( ;) ) подлите тлъсти грозновати зергове още от малки си имат ясна представа с какво ще се занимават - космонавти, полицаи или шибани водолази и съответно цял живот педантично учат за да могат да направят блестяща кариера в тази сфера. Там окей, но средата, в която живеем ние не ни позволява да се развиваме с подобен род фанатична целенасоченост, а вместо това можем от всичко по _малко_.. Т.е. пряко на въпроса - добри сме във всичко, но не сме най - добри в нищо. Е.. освен в шаха напоследък. ;)

едит: Позволявам си да редактирам постинга, понеже на второ четене ми се стори неясен и неубедителен, откъм примери. Разсеяно.. ( влюбен ли съм? ). Да речем че съм тлъст грозен немец със сини очи, руса коса и вежди. Цял живот съм учил за стругар и това умея най - добре. Правя прекрасни панти за врати на струг. Един прекрасен ден обаче ми се скапва мазилката в коридора. Понеже тясното ми образование, в сферата на стругарството не ми позволява да си направя мазилката сам, хващам указателя и търся хер зидаро-мазач. Хер зидаро-мазач си свършва прекрасно работата, тъй като той цял живот за тов е учил. Чао, хер зидаро-мазач, благодаря за чудесно свършената работа, ето ти едни хиляда ойро. Добър ден, хер бояджия, бихте ли метнали една кофа фасаген на прекрасната ми нова мазилка в коридора? И хер бояджия си свършва чудесно работата, защото той цял живот за това е учил.. Ето ти едни хиляда ойро за добре свършената работа, хер бояджия.. .. .. Докато в БГ бих предпочел да си свърша сам цялата работа за едни кирливи 50 лева, защото съм стиснат от минималната си заплата. Надявам се сега да ми се стори по - добре на трето четене. ;)"
PrinceIgor
Precious Simon,
защо dlh не ме уведоми като смени абонатния номер на мобилния си телефон?
Simon
QUOTE(PrinceIgor @ Dec 30 2005, 11:36 AM)
Precious Simon,
защо dlh не ме уведоми като смени абонатния номер на мобилния си телефон?
*

Саймън казва: "Пази се от медийна популярност. ;)"
LanceR`
Скъпи Saimancho,
Кога ще не запознаеш с госпожа Saimanka? smile.gif
j0in7
Skupi Simon ...
Zashto adminite polzwat tvyrdi narkotici ? blink.gif
CBR
скъпи Simon..
защо всеки прави кфото си иска в сървара на uniBG
Narf
Скъпи Саймън,
Защо половината потребители, които посещават форума не знаят разликата между сървър и мрежа?
Magiosnika
скъпи Саймън:
Защо българите са толкова неориентирани ?
Simon
QUOTE(LanceR` @ Dec 30 2005, 09:18 PM)
Скъпи Saimancho,
Кога ще не запознаеш с госпожа Saimanka? smile.gif
*

Саймън казва: "if (%не == %ни) { /echo -a 4 _NEVER_ }. Forgive my foolishness."
Simon
QUOTE(j0in7 @ Dec 30 2005, 11:50 PM)
Skupi Simon ...
Zashto adminite polzwat tvyrdi narkotici ? :blink:
*

Саймън казва: "Не използват твърди наркотици. Липсата на интелект им е натурална даденост ( ама как избегнах да кажа че са си родени тъпи а? ). Хубава сигнатура бай дъ уей. ;)"
Simon
QUOTE(CBR @ Dec 31 2005, 02:39 AM)
скъпи Simon..
защо всеки прави кфото си иска в сървара на uniBG
*

Саймън казва: "Моля потребителят CBR да поясни за кой сървър точно става въпрос, защото започнах да се чувствам персонално обвинен."
Tunho
Скъпи Saiman
Внавечерието на новата година ще ми пусне ли някоя ?
Simon
QUOTE(Narf @ Dec 31 2005, 03:45 AM)
Скъпи Саймън,
Защо половината потребители, които посещават форума не знаят разликата между сървър и мрежа?
*

Саймън казва: "Прегледай отговора ми на въпроса за леймърите. Потребителите нямат нужда да знаят чак такива "технически подробности", след като за "асл плс дгд дай пик" не се изискват горепосочените."
Simon
QUOTE(Magiosnika @ Dec 31 2005, 09:44 AM)
скъпи Саймън:
Защо българите са толкова неориентирани ?
*

Саймън казва: "Грешиш. Не са неориентирани. Просто понякога липсват знаци, указващи пътя. Дори на Вездесъщият Саймън се е случвало да се почувства неориентиран и объркан."
Simon
QUOTE(Tunho @ Dec 31 2005, 11:38 AM)
Скъпи Saiman
Внавечерието на новата година ще ми пусне ли някоя ?
*

Саймън казва: "Не. Освен ако нямаш 50 лева в джоба."
dlh
Скъпи Саймън,

кой е най-трудният въпрос, който някой може да ти зададе?
Simon
QUOTE(dlh @ Dec 31 2005, 01:59 PM)
Скъпи Саймън,

кой е най-трудният въпрос, който някой може да ти зададе?
*

Саймън казва: "Сигурно се интересуваш кой е въпроса, на който не бих могъл да отговоря. Появиха се доста постинги, в които публикуващият се опитва да направи точно това. Невъзможно е. Няма въпрос, на който да не мога да отговоря, заради начинът на отговаряне. Имах един приятел, който казваше "За всяка простотия имаш отговор.. обикновено още по - голяма простотия". А въпросите, на които по принцип мисля повече преди да отговоря < възприемам като трудни >, са въпросите по отношение на мен, на това което съм, начинът ми на мислене, характер етц. Дължи се на фактът че имам близнаци в главата - често пъти се обърквам от себе си. Друго не може да ме обърка."
j0in7
Skypi Saimyn
Zashto powecheto putki sa tupi ?
Simon
QUOTE(j0in7 @ Jan 1 2006, 04:56 PM)
Skypi Saimyn
Zashto powecheto putki sa tupi ?
*

Саймън казва: "Природна даденост. За да има съвместимост путките са направени тъпи, а хуйовете остри.

алсо.. надявам се занапред да се въздържаме от по - циничните думички

алсо.. отпуснах ви много гювеч, допускайки обръщения от сорта на "диър" и "скъпи", след като изрично е упоменато че е нужно въпросите да започват с "Прескъпи Саймън," или "Прешъс,". Да си имаме уважението все пак. Факторът, който преля чашата беше "Саймън, Батка.." - на него се сърдете :)"
DareForMore
Прешъс Саймън,
Кога админите ще спрат да слагат glines/forbids на лична основа? wink.gif
Konqueror
Прешъс Саймън,

От какво се страхуваш?
Simon
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Jan 2 2006, 12:00 PM)
Прешъс Саймън,
Кога админите ще спрат да слагат glines/forbids на лична основа? ;)
*

Саймън казва: "Никога. В края на краищата те не се занимават професионално с "администриране на irc сървър" т.е. не им се плаща за това, което правят ерго не може да се очаква да се отнасят сериозно към "администрирането".."
Simon
QUOTE(Konqueror @ Jan 2 2006, 01:23 PM)
Прешъс Саймън,

От какво се страхуваш?
*

Саймън казва: "Надявам се това да не бъде използвано срещу мен, защото отговарям искрено. :) Та.. страхувам се от високо ( почти е превъзмогнато, имайки се предвид последното ми работно място ), от много вода ( не тази от чешми и душове.. - нещо като морета, океани, по - големи реки.. ) и от Великденския заек."
Konqueror
Прешъс Саймън,

Надявам се да го превъзмогнеш напълно а сега и въпросът ми :

Би ли си задал ти един въпрос и ако е " ДА " какъв би бил той ?
Simon
QUOTE(Konqueror @ Jan 3 2006, 06:32 PM)
Прешъс Саймън,

Надявам се да го превъзмогнеш напълно  а сега и въпросът ми :

Би ли си задал ти един въпрос и ако е " ДА " какъв би бил той ?
*

Саймън казва: "Бих.. Само че в това общество не се гледа с добро око на тези, които си говорят сами на себе си. Непрекъснато си задавам въпроси, но тъй като се мразя и не започвам с "прешъс" или "прескъпи" не си отговарям.. Има много въпроси, които бих си задал и си задавам.. "какъв вкус има оранжевото", "каква е разликата между банан", "как действа на Дрил хип-хопа понякога", "какво е никога", "как разбираме че едно нещо е камък", "от какво са направени ябълките", "какво има след времето", "ако имаше часовници щеше ли да има време", "къде се влива мъдрата река", "как правят пастата за зъби на ивици да излиза точно по определен начин от тубичката - примерно червено, бяло, червено", "защо куфеят пичовете от Апокалиптика", "какво има в чантата", "патка на салкъм качва ли се", "от какво са направени сладките сънища", "what is pain", "на къде отива пътят".. Хиляди са."
PrinceIgor
Прешъс Саймън,
всички хора ли вярват, че са способни да намерят еднозначен отговор на всеки свой въпрос и каква би могла да бъде причината за подобно убеждение?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.