Dreadlord
Dec 23 2005, 11:27 PM
Такам ... Аз мисля че всеки човек си има проблеми и викам да ви пусна една темичка .... който има проблеми да ги казва а ние да се опитаме да му help ... а не да се пресмиваме ...
ПС : дано се получи нещо сполучливо и да няма сърдити
wladi
Dec 24 2005, 12:31 AM
Аз лично мразя да занимавам околните с проблемите си.
Гледам да не се оплаквам от нищо.. за проблемите си всеки си е виновен сам за себе си, ако не си ги докара сам няма кой да му ги докара.
Ако проблемите му са причинени от някой друг ->... пак сам трябва да си ги реши.
"Чуждата работа не е свършена работа"
iLoveCX
Dec 25 2005, 01:33 PM
боли ме главата..
Mihaela
Dec 25 2005, 01:50 PM
QUOTE(iLoveCX @ Dec 25 2005, 02:33 PM)
Нали знаеш кое е най-сигурното лекарство против пърхут? Ползвай го за главата си!
}---}----
Dec 26 2005, 11:38 PM
пише се пърхот доколкото знам аз 
сорка за забележката
музиката ми спря а съм отворил сума неща и не ми се иска да сменям PC :/
dlh
Dec 27 2005, 12:12 AM
грешно знаеш
Narf
Dec 27 2005, 02:56 AM
Моите проблеми вече толкова хора са се опитвали да ги решат, че ... не вярвам вие да можете.
wladi
Dec 27 2005, 03:30 AM
Първия бутон на мишката ми се е преебал.
dlh
Dec 27 2005, 10:30 AM
поне имаш мишка...
Snipes
Dec 27 2005, 10:52 AM
боли ме окото
ollie
Dec 27 2005, 05:32 PM
kum 300 lv. mi opravat sichki problemi .. do proletta pone .. :]
zeraful
Dec 27 2005, 06:37 PM
развалимисешпацията!
П.С/обичам проблемите си =)
DareForMore
Dec 27 2005, 07:39 PM
Опитай се да не си толкова привързан към IRC, че чак да се мусиш(ако мога така да се изразя) за някакъв си канал.
zeraful
Dec 27 2005, 11:05 PM
IRC е за "забавлнение и комуникация"! Не си погубвай приятелството за незначителни неща като един канал.
dlh
Dec 28 2005, 01:12 AM
QUOTE(zeraful @ Dec 27 2005, 11:05 PM)
IRC е за
"забавлнение и комуникация"! Не си погубвай приятелството за незначителни неща като един канал.
от друга страна, щом заради един канал си губиш приятелството, то какво приятелство е това?
zeraful
Dec 28 2005, 11:31 AM
dlh ами ако и 2мата слагат Irc преди приятелството си...кофти приятелство, даже трудно може да се нарече приятелство.
Dreadlord
Dec 28 2005, 04:09 PM
QUOTE(zeraful @ Dec 28 2005, 11:31 AM)
dlh ами ако и 2мата слагат Irc преди приятелството си...кофти приятелство, даже трудно може да се нарече приятелство.
напълно съм сагласен ... просто няма никакво приятелсвто а някаква илюзия ... нещо като измислица ... уж приятели ... ама за една глупости и айде ... тва не е хубаво ... ако наистина са приятели ще се оправят и няма да се карат за глупости
Dreadlord
Dec 28 2005, 05:24 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 28 2005, 05:09 PM)
ама ние се сдобрихме бре и съм добре,днес ще правя инвайт малко за 1 канал и ще изгледам филм,нали темата е да се изповядаме ;]
аа без инвайт не може

... ае се пак хубаво сте направили че сте се сдобрили .. то по готино нещо от приятелството и любовта няма
zeraful
Dec 28 2005, 05:42 PM
До колкото си спомням инвайта е забранен =)
peckolai
Dec 28 2005, 05:46 PM
Бе тя и тревата е забранена ама...
Dreadlord
Dec 28 2005, 06:15 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 28 2005, 06:00 PM)
ахххх ей ся търсих някой да ми сложи gline е па кво ли не правих,влизах в канали с опери тъпи notice пращах,псувах опери няма кой да ми сложи gline а всеки ден тук в форума някой се оплаква ,че оперите били лоши,е добре не го вярвам
кажете как да изнервя някой тоест някой дето не ви харесва (от оперите ;]) та да го ядосам
хахаха ае чоек ти направо си нямаш работа ... ми включи се на някой админ инвитениго 20 30 пъти и може да се сдобиеш с г-лине ако е така добър към теб
Dreadlord
Dec 28 2005, 06:58 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 28 2005, 06:46 PM)
О-о-о интересно,я кажи някой админ
нз аз нямам връзки в ирц ... питай някои др
Tunho
Dec 28 2005, 09:29 PM
Дано да няма ядосани хора след това мнение ..
Та канала е #Barcelona само кадето тоя не се прееба а ся още малко ще стане готов сайта и никога нема да исфъкне от канала .. мене фоундера ми е казвал че иска да го акик щото много гадно се отнася с юсерите в канала .. псува ги и ги баннва без причина и ги дел ... но вика че неможе че са оставали без сайт без ботове и така ... за това ся аз съм дел и акик а си бях на 9999

заедно с него и той беше правил мас войс задето барса стана шампион на испания миналия сезон и после фоундера разбра че е имало и тоя Part му се е включил и му казал че съм бил аз .. поправил лога вместо неговия ник моя ... и така ... деба келемето .. аз мислех след 1-2 години фоундер да стана то копелето ... мноо ме е яд
Dreadlord
Dec 28 2005, 10:41 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 28 2005, 10:06 PM)
gieee то канала не е малък,има за кво да се нервиш,кой е фаундера и кой е гадината ?
еми един от сичките

всякакви ги има ...

виж инфо на канала ... и то ще си изпише

а за гадинката нз

не съм баба ванга

нито уча за врачка
wladi
Dec 28 2005, 10:53 PM
Вътре съм с парите от свара.
Dreadlord
Dec 28 2005, 10:56 PM
QUOTE(wladi @ Dec 28 2005, 10:53 PM)
Вътре съм с парите от свара.
лошо ... а дано са оправят финансовите ти проблеми
Tunho
Dec 29 2005, 12:32 AM
Мерси че ме подкрепяте ... но надали ще се върна пак на старото си място , а пък камоли да стана фоундер
Tunho
Dec 29 2005, 12:35 AM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 28 2005, 11:06 PM)
gieee то канала не е малък,има за кво да се нервиш,кой е фаундера и кой е гадината ?
Ами гадината е Part a фоундера е D^M^X_
Dreadlord
Dec 29 2005, 01:35 AM
имай търпение ... чакай спокойно ... и следи внимателно какво се случва ... всеки момент може да бъде твоят момент на завръщане просто си изиграй картите правилно и ще спечелиш
Tunho
Dec 29 2005, 01:54 AM
E ся като съм +дк в бота какво да чакам ?

квото и да стане аз нищо немога да направя ... кажи ти какво да направя
Dreadlord
Dec 29 2005, 02:20 AM
QUOTE(Tunho @ Dec 29 2005, 01:54 AM)
E ся като съм +дк в бота какво да чакам ?

квото и да стане аз нищо немога да направя ... кажи ти какво да направя

ем нз ... аз съм леймърче нз за кво става на вапрос .... хъхъ

ае кво съм седнал и аз да пиша в 2 и 15 ... аз 2 и 2 не виждам вече ... спи ми са като на нз си кво ... ама и пак нз кво бих напраел по тоз вапрос ... все някога може да ти се оттдаде възможност да си варнеш статуса :bored:
Tunho
Dec 29 2005, 02:58 AM
без помоща на някой нема да стане обеден съм
dreben
Dec 29 2005, 03:24 AM
Like the naked leads the blind. I know I'm selfish, I'm unkind. Sucker love I always find, someone to bruise and leave behind..
Tunho
Dec 29 2005, 11:28 AM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 29 2005, 05:29 AM)
говорих с фоундера ,той каза ,че ти никога няма да станеш фоундер,след това помисли ,че ти чатиш от друго ip и помисли теб за мен,та не ми говори,и фоундера не е цвете за мирисане
Преди с него се разбирах супер .... печен е фоундера сериозно ... а той да не се прави на интересен че колко неща съм оправял на пц-то с radmin програмата ако не съм бил аз е трябвало ново да взмиа и, а пък и беше адд в канала левски пак заради мене ама после се издъни и му казах че ония нема да искат повече ... дееба и смотаняци ти гледаш как да им помогнеш накрая кво .... изхвърчах си сеено съм седял 2 дена .. както и да е ако някой може да ми помогне да каже с радост ще му се отблагодаря сериозно аз си знам как само тряя ми се включи в чата с тоя ник съм си
Dreadlord
Dec 29 2005, 01:56 PM
QUOTE(Tunho @ Dec 29 2005, 11:28 AM)
Преди с него се разбирах супер .... печен е фоундера сериозно ... а той да не се прави на интересен че колко неща съм оправял на пц-то с radmin програмата ако не съм бил аз е трябвало ново да взмиа и, а пък и беше адд в канала левски пак заради мене ама после се издъни и му казах че ония нема да искат повече ... дееба и смотаняци ти гледаш как да им помогнеш накрая кво .... изхвърчах си сеено съм седял 2 дена .. както и да е ако някой може да ми помогне да каже с радост ще му се отблагодаря сериозно аз си знам как само тряя ми се включи в чата с тоя ник съм си
преди сте се разбирали супер ... еми после за к'во се скарахте ... или алчността надделява над приятелсвтото ... тъжна картинка ... вече съм я виждал ....
zeraful
Dec 29 2005, 02:15 PM
Maqiosnika , не се ли осещаш, че вече не нахален ами смешен стана. Искаше ад в metal, сега в Levski , рофлмао, за тебе всичко до един оп ли опира. Поредният, който е обърнал ирц в мания за величие.
Tunho
Dec 29 2005, 02:35 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 29 2005, 02:58 PM)
мен можеш ли ме уредиш в левски ?
Направи ме фоундер в барселона и ще си адд

на момента
Tunho
Dec 29 2005, 02:46 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 29 2005, 03:42 PM)
хората те мразят в барса,говорих ,нямаш шанс,не е като да имаш някъв приятел и той да държи на теб,не е това ,че си дал войс ами просто нещо си съгрешил
Добре ти знаеш по добре от мене нема значение като неможеш да нарпавиш нищо зааеби .... за кво ли въобще споделих проблема си ...
zeraful
Dec 29 2005, 04:39 PM
QUOTE(Magiosnika @ Dec 29 2005, 02:42 PM)
Zeraful що да не искам адд,човека е френд и може ме уреди
и като те "ореди" по-велик ли ще се чустваш ?
П.С/ако отговора ти на този въпрос е "Да" съветвам те да потърсиш професионална помощ
QUOTE(Tunho @ Dec 29 2005, 02:46 PM)
Добре ти знаеш по добре от мене нема значение като неможеш да нарпавиш нищо зааеби .... за кво ли въобще споделих проблема си ...
Сега можеш да отидеш спокойно да си прережиш вените или да престанеш да живееш в ирц =)
dreben
Dec 29 2005, 04:42 PM
QUOTE(zeraful @ Dec 29 2005, 05:39 PM)
П.С/ако отговора ти на този въпрос е "Да" съветвам те да потърсиш професионална помощ
Сега можеш да отидеш спокойно да си прережиш вените или да престанеш да живееш в ирц =)
word up ;)
Dreadlord
Dec 29 2005, 04:55 PM
аз сега искам да се оплача от майка ми ... днес нямаше нищо за ядене в нас сега я ми кажете аз кво да правя сега като ме мързи да си наготвя

някави съвети ?
dlh
Dec 29 2005, 05:00 PM
дъвчи листа
толкова много животни го правят, не могат да грешат!:>
Dreadlord
Dec 29 2005, 05:23 PM
QUOTE(dlh @ Dec 29 2005, 05:00 PM)
дъвчи листа
толкова много животни го правят, не могат да грешат!:>
емм такмо бях хванал тука кротона ... ама майка се пребра ... сега да ми направи нещо за ядене и мн ще я обичам ... чак няма да и тровя живота 1 седмица
Tunho
Dec 29 2005, 05:47 PM
QUOTE(zeraful @ Dec 29 2005, 05:39 PM)
Незнам как си ти , но аз немога си представа живота без мирк !!! Ще влизам докато ги има !
dreben
Dec 29 2005, 06:13 PM
фийлин соу сори, дюд ;)
кой набор си .?
zeraful
Dec 29 2005, 06:15 PM
QUOTE(Tunho @ Dec 29 2005, 05:47 PM)
Незнам как си ти , но аз немога си представа живота без мирк !!! Ще влизам докато ги има !
Явно мнооооогоооооооо по-добре от теб =)
П.С/ и докато попиташ кое ми е по-добрето от теб -> разграничавам ирц от живота =)
dreben
Dec 29 2005, 06:26 PM
QUOTE(zeraful @ Dec 29 2005, 07:15 PM)
Явно мнооооогоооооооо по-добре от теб =)
П.С/ и докато попиташ кое ми е по-добрето от теб -> разграничавам ирц от живота =)
добре де, грубиян :>
давам пример със себе си
от един месец някъде спрях да бачкам < малко таймаут за релакс > и от горе-долу толкова време седя в къщи, пия бира или кафе, пуша марихуана и чата, а като залезе слънцето обикалям двата клуба на голямото ми село, които харесвам < в останалите ходят много типове от тъмната раса и не пускат хубава музика ;) >.
Упрекват ме че говоря само за ирцщини..
Ми това правя.. Чатя, спя, сера, чукам, пуша цигари и джос като Кремиковци в добрите му времена и пия, за кое от другите искате да ви говоря .? ;) < повтарям се, ама имах нужда да го кажа и публично ;р >
Dreadlord
Dec 29 2005, 07:31 PM
QUOTE(dreben @ Dec 29 2005, 06:26 PM)
добре де, грубиян :>
давам пример със себе си
от един месец някъде спрях да бачкам < малко таймаут за релакс > и от горе-долу толкова време седя в къщи, пия бира или кафе, пуша марихуана и чата, а като залезе слънцето обикалям двата клуба на голямото ми село, които харесвам < в останалите ходят много типове от тъмната раса и не пускат хубава музика

>.
Упрекват ме че говоря само за ирцщини..
Ми това правя.. Чатя, спя, сера, чукам, пуша цигари и джос като Кремиковци в добрите му времена и пия, за кое от другите искате да ви говоря .?

< повтарям се, ама имах нужда да го кажа и публично ;р >
колко интересен живот

дребен ... направо се чудя как не ти доскучава от тва ежедневие

живни малко баси има и др неща които могат да се правят ... не само да хващаш пайжини пред компа и да чукаш , и да си тровиш дробовете
Narf
Dec 29 2005, 08:45 PM
Аз пък искам да се оплача от глупостите ви. През последните 2-3 дни във форума виждам само бълвоч.
Dreadlord
Dec 29 2005, 08:46 PM
QUOTE(Simon @ Dec 29 2005, 08:41 PM)
мързи ме
сега не ми се прави друго освен да си лежа на гърба и да си дръгна кайсиите
когато се протъркат от чесане ще направя нещо по въпроса

хаха толкова те мързи че чак не си сменяш и акаунта

тц тц тц

ех децка работа поне си почеши кайсийките енергично ... може пък да вържат

после ракийка да си напваиш да черпиш наред ... да казаш "лично производство"
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.