Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какво не харесвате в околните?
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
DareForMore
Ами какво да кажа, темата е ясна. Казвайте сега. smile.gif
peckolai
Да ми говорят, когато не желая да слушам - с една дума досадниците.

Иначе нямам проблем с никой
dlh
Не харесвам глупаците smile.gif
Queen{}Bizzo
лигавщините на капризните 'дами' и напереното самочувствие на 'пичовете'
wladi
Непокритото самочувствие.

Се едно, че всеки си има в къщи едно геранче дет от него си копае самочувствие. :>
dreben
какво е геранче .?
dalt
QUOTE(dlh @ Dec 21 2005, 02:31 PM)
Не харесвам глупаците smile.gif
*

@dreben геранче - кладенче
Narf
Много обширен въпрос, във всеки човек има по нещо, което не харесвам ...
Но общо взето не харесвам навлеците и надутите хора.
wladi
Нахалниците и крадците.
dlh
QUOTE(wladi @ Dec 21 2005, 04:07 PM)
Непокритото самочувствие.
*

Аз и покритото не го харесвам
zeraful
Бай Ганьовщината
NoEx
Не харесвам и не понасям хората, които не знаят кога да спрат...хората които ми досаждат и независимо от един лек намек продължават да го правят. Не харесвам хората които се превъзнасят по нещо и тези, които не оценяват труда на останалите smile.gif
Mariyana
Не ми харесва стегнатото им поведение, слабата "Актьорска" игра и ... много други работи
nik666
Много чалга, отвсякъде, кара ме да се чувствам застрашен вид.
Narf
QUOTE(nik666 @ Dec 24 2005, 01:31 AM)
Много чалга, отвсякъде, кара ме да се чувствам застрашен вид.
*

We will never give up! :lol:
По-тъпа и елементарна музика от чалгата няма.
spasko
Само до като не те прецакат smile.gif
Dreadlord
ооо по тази тема мога да ви пиша до утре .. ама айде от мен да мине ще ви спестя четенето на романи ... такам сега по темата ... мразя да ме лъжат и да говорят зад гърба ми ... ако някой има нещо против мене да дойде да ми го каже в лицето .... мразя идиотските въпроси ... и още по малоумните отговори ( макар и да се е случвало и аз да се правя на идиот ) ... ммм не ми харесва едно момиче от моя клас което има мустаци като на христо ботев и от началото на годината и повтарям да ги обръсне и тя не се вслушва в моите думи ... амм мразя младите момичета които се правят на курви ... тва е е***и простотията .... от малко почват да се курвеят ....

ПС : ще ви спестя останалата част от мнението си
wladi
Хахаха smile.gif smile.gif smile.gif

Не харесвам някой да се отнася пренебрежително към мен, какъвто и да е той.
DareForMore
Доста дълго ще се получи сигурно,но... smile.gif
Мразя лигавщината(зависи до каква степен е),лъжците,егоистите,когато говорят зад гърба ти и предателството. Общо взето това е. tongue.gif
CBR
QUOTE(Queen{}Bizzo @ Dec 21 2005, 04:43 PM)
лигавщините на капризните 'дами' и напереното самочувствие на 'пичовете'
*

да и аз съм на тва мнение също така не харесвам и кръдците
Magiosnika
не харесвам само и единствено мен
dreben
QUOTE(Magiosnika @ Dec 28 2005, 02:43 AM)
не харесвам само и единствено мен
*

с право
zdrawko
мразя интригантите iwantfood.gif
Slevin
Не харесвам някой да ме лъже и да ме затрупва с излишни или безмислени въпроси smile.gif
ill`
Мразя това, че всички са склонни да си затварят очите пред проблемите, мразя и причинителите на проблемите - били те черни, жълти или червени...Ненавиждам слабостта и безхарактерността, но най-много от всичко ме кара да се чувствам зле предателството...
Получава се нещо като "Мразя света, защото и той ме мрази...", но това е положението - малко са истинските хора за мен в днешно време...
Avril_16
Мразя да споря за нещо, в което съм убедена с някой, който идея си няма за какво става въпрос и спори само, защото си няма друга работа. . . или с други думи мразя да общувам с хора, които говорят празни приказки. wink.gif
Mariyana
Какви околни. Мразя хората беее. Всеки се мъчи да се прави на различен и недостижим, а всички сме еднакви лайна, в един общ кюп. mad.gif
Lovdjiev
Лъжата и лицемерието
X_ZIBIT_06
Не харесвам "правежите", не харесвам тези които се "надуват" и се мислят на голямата работа, а всъщност са пълни... не харесвам и много други видове хора за които не се сещам и нямам нужда да се сетщам.
Flexsy
Не харесвам нахалниците,неблагодарниците и надутите хора disagree.gif
Alissa
Не харесвам кретените.
mEgI
Човешката простотия. mellow.gif
wladi
Материализма
dreben
Не харесвам дечица :]

п.п. :teh finger: извадих си я па!
magdanoz
mrazq naglosta i licemerieto
Volter
dishat mi vyzduha! mad.gif
blood
Всяко едно качество на Де-Ър-Фор-Мор :>
^_JoHn_DoE_
Фалшивите "Гето" хора, който се навъдиха напоследък... wink.gif
starshine
po princip ne hareswam hora, koito goworqt prekaleno silno prez cqloto wreme i postoqnno se opitwat da priwlekat wnimanieto kym sebe si.
struwa mi se, che wsichko drugo, ako e w umereni kolichestwa moga da iztyrpq.
dreben
QUOTE(starshine @ May 31 2007, 10:17 AM) *
po princip ne hareswam hora, koito goworqt prekaleno silno prez cqloto wreme i postoqnno se opitwat da priwlekat wnimanieto kym sebe si.
struwa mi se, che wsichko drugo, ako e w umereni kolichestwa moga da iztyrpq.

Това тоже. Хората са казали, че умните хора не говорят много и/или високо ;р
justanotherlame
goworqt mnogo a nishto ne kazvat
blood
QUOTE(justanotherlame @ May 31 2007, 12:15 PM) *
goworqt mnogo a nishto ne kazvat

DarkSol бе :>
Dragster
Винаги се опитам да гледам в доброто и да извличам максимално най-доброто и лошото да оставям на задна позиция, защото няма перфектни хора и всеки има своите плюсове и минуси. Във всеки има по нещо добро и хубаво.
И някои като каже..."Мразя лъжците". Ех, ти не лъжеш ли? Никога ли не си лъгал? Ти да не си, като Христос.
"Мразя лицемерите"... Не си ли и ти бил в даден момент и ситуация лицемерен, дори да е неволно и да не си го осъзнал и осетил, разбрал.
Аз пък мразя надменните хора и тези, които се опитват да хитруват с мен и да се опитват да ме изхитрят, макар и неуспешно. Съгласен съм и с мнението на starshine - всичко в умерени количества бих изтърпял.
Gushi
Мразя неудачниците,крадците и досадните хора защото нямат мярка и незнаят кога да спрат.
Janaa
Мразя да ме прекъсват,когато говоря,мразя дребнавите хора и тези,които знаят,че не са прави и продължават да спорят.
В края на краищата няма идеални хора,но тези неща наистина ме дразнят.
Lax
Едно от нещата, което най-много не харесвам и ме дразни в околните е неестествеността. В днешно време това са най-често подрастващите, които се опитват да бъдат такива, каквито не са и без да имат собствено мнение, правят това което им е натрапено като мода, като си мислят, че по този начин изглеждат готино. Сякаш гледам стадо надрусани овце. Защо надрусани овце ли? Ще отговоря с въпрос - колко мозък има един надрусан "houser" в дискотека? Жалкото обаче е, че малко от тях могат да осъзнаят навреме колко са смешни и жалки, за да се отделят от това стадо и да си създадат свой собствен стил, чрез който да разчупят това досадно еднообразие.
DarkSol`2Bz
малките цици fuck.gif x.gif
DORKY
Мразя това което напоследък преобладава около мен ...Лицемерие и дволичие
SkinHeads
Мразя всички, които не се замислят за бъдещето си (не материалното). Мразя всички, които ми пречат. Мразя и тези, които си мислят че всеки им е задължен с нещо. Мразя всички, които не виждат какво става около тях. Мразя всички, които искат да ни контролират. Мразя всички, които мислят, че света е съставен от такива като тях. Мразя всички, които искат да ни покажат света в друга светлина.
hatred
Мразя тва, че повечето околни са прекалено еднакви. Мразя глупостта им, и тва че са ужасно сляпи. Мразя факта, че околните не умеят да определят своите приоритети в живота, и след време обвиняват други за своите грешки. Мразя факта, че не са се научили да губят с достойнство, и се смятат за повече, от това което са. Мразя тези, които не уважават хората, но наричат себе си такива.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.