атяицарипсноК ан яироеТ
част 16 .??: giP А fO eyE ehT hguorhT 'nikooL1
written by: ONITSOGA`D

За вас, чатерчета любими и форум-интригаджийчета, които всеки път се нахвърляхте върху мен, когато извадех някой от кирливите ви пеньоари от кошчето за пране на мръсни подсъзнания:

Drying up in conversaton, you will be the one who cannot talk.
All your insides fall to pieces, you just sit there wishing you could still make love.. ( Radiohead - High And Dry )

Едно кратко въведение.. - това ще бъде липсващата 16-та част от 'Теория на Конспирацията', която не беше издадена поради ред причини, които обаче ме мързи да измислям :щ Разказът ще бъде 'От Другата Страна'.. или дето има една приказка - 'Тъмната страна на Луната'.. Ще се опитам да покажа 'Теорията' през призмата < именно.. > на хората, които най - често вземаха участие в нея.. На прост език.. пък и да не си кривя душата.. ще напиша Теорията така, както би я написал бисти < например >.

"Добри дошли в Зоната, където нормални неща не се случват.. твърде често.. Тук ще стане дума за хората, които обърнаха краката със света нагоре, казаха на черното бяло и на розовото - бира, макар че изтъкват ненавистта си към бирата.. Ама едно ш ви кажа! БИРАТА РЛЗ!" трака трака трака трака - чатъркаше клавиатурата под трениралите кик бокс
кой-знае-колко-години пръсти на тракалото на съдбата "Мрън Мрън Тралала"
- Напиши, че разградското тийнче е гей - сръга го Мрънколака, който до този момент стоеше и гледаше безучастно.
- Ама.. той не е..
- Кво от тва бе?!?! Сякаш за сефте ще пишем лъжи по нечии адрес..
- Ама що?
- Ми.. ще им сипваме лайна отгоре, докато в един момент те се задушат и изпукат.. Знаеш ли простаците колко много истини казаха по мой адрес казаха.. Бисти, в умовете на хората започва да се заражда съмнение.. На път са да сринат и Ванката.. Издадох му заповед да не се обажда по форумите за да не става по - зле, но той май достатъчно глупости изписа по девелските мейллисти.. Имам чувството че се е побъркал.. Оня ден ми вика "Жена ти ми каза че страдам от маниакална депресия".. "грибам си" кай "маниакално депресиран по главната и гледам две прекрасни създания.. по около 120 килограма всяко.. Обаче дори не ми направиха впечатление деа.. А бяха готени пичове ...Сон, на зле вървят нещата, батка..". Започваме да го губим.. Трябва да се действа бързо и радикално като по изборите в Свищов.. - Но Бисти вместо да обърне внимание на него се обърна към клавиатурата и зачатка пак.

"ДчАГОСТИНО беше долен ламер от разградското село Пороище. Т0й ( и на мен ми се струва като T0sh wink.gif по цял ден седеше пред писит0 и се чудеше какво 3л0 да ст0ри.. Та един ден му мина пре3 акъла ( нещ0, к0ет0 трудн0 можеше да бъде наречен0 акъл ) да плюе по господарите на мрежата и да си качва пунктовете по то3и начин, да ама не знаеше че аз ще
наредя 30 приятелчета в една зала и ще ги накарам да пишат щуротии по негов адрес.."
- Упс.. това сякаш малко тъповато стана последното.. Ама ко да праиш.. толкова си мога..
Вратата зад гърба му се отвори с трясък и стана на парченца. В стаята със замах влезе Миж.
- Ааааа!!! Уга Бубааа!@!!!@@@#$#% - изкрещя тя и извади Колд 'Каменица' - 486 калибър - буум биди бай бай - разнесоха се изстрели. Димът от дулото се разнасяше бавно но сигурно като рак - из цялата стая.. В настъпилият хаос се забелязаха две тела, лежащи на пода - това на Бисти и това на ...Сон.

-----------------------------------------------------------------------

- Не ги убивай - дребния чу почти в ухото си гласът на синхронизатора

Бисти се държеше за ухото, което беше одраскано от един от куршумите, а ...Сон лежеше със затворени очи и отворена уста.
- Ей! Проз! Ти за кво лежиш там бе? - нервно измуча Бисти
- Ми.. еба ли го.. да бъде по - драматично.. Един вид допълвам атмосферата - рече ...Сон като се изправяше. Миж беше изчезнала заедно с писито, на което преди броени секунди Бисти пишеше ТК.
- Мааму стаара... - мрънкаше ...Сон - ся ко ш праим кат няма писи бе?
Но Бисти не успя да му отвърне, тъй като отвън се чу вой на линейка и след малко в стаята скочиха трима санитари и една докторка. Санитарите хванаха двамата под ръка и ги понесоха към линейката.
- Ти па коя си? - не разбра в първия момент Бисти
- Асс съм Моргон - докторка в трето РеПеУ, повелител на горгоните, живеещи през деня и ръководител на сектата кайсиева клонка!
- Каква ракия - не дочу ...Сон - наиш ли че ракия от всичко може да се направи ако имаш достатъчно захар..
- Да - отвърна Бисти - моите хора в Сингапур разработват ракия от лайна..
- Хъм.. - рече ...Сон, давайки си вид че преди това се е замислил.. - Ми по тоо начин Миж еХа майката на заглавието и на цялата идея за тази ТК бе Бисти..
- Сигурно и е омръзнало от любители - Бисти мразеше думата 'аматьори' - които се мъчат да пишат ТК.. Май ще трябва да оставим нещата да вървят по естественият си път..
И те оставиха нещата да вървят по естественият си път.

- Какво се изисква за да пишеш тези 'Теории'? - запита журналистката
- Напълно достатъчно е да початиш в УниБГ една-две години и да се запознаеш с достатъчно количество backstabber-чета..2

- ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПОДОЗРЕНИЯТА ТИ! - крещеше бъдещият герой на "Море от любов" в слушалката. След това поукротен продължи. - Кажи ми, плс, какво ти има.. - но тя мълчеше.. мълчеше, защото предпочиташе да сподели какво и има с някого, на когото не му се повръщаше от подозренията и.

Една бледа сянка тичаше по разбитата улица нагоре по хълма към тъмната сграда на лудницата. Доближи се до пазача, стоящ на главния вход и му подаде нещо. Той кимна и отвори вратата. Сянката влезе вътре и закрачи към една от Стаите.
Отвори рязко вратата и завари 'пациента' в странно положение. Беше обърнат с лице към стената, свел глава и подпрял дясното си рамо на същата тази стена..
- Знаеш ли какво е това, Еско.? Фен на Рейдиохед - започна да се смее пронизително. Новодошлият се срина в един от ъглите на празната стая.
- Ти беше, нали? Ти разиграваш марионетките от тази лудница.. Идеалното прикритие.. Един ден То ще ни погълне, приятелю. - Еско гледаше с празен поглед събеседника си и не спираше да говори безсмислици - И когато всичко свърши ще останем само двамата.. Няма да важи приятелството, няма да има дребни ограничения.. Няма да има никакви пречки за нас. Ние ще бъдем вечни..
- Вие.. - озъби се в зловеща усмивка Древния - вече бяхте спряни.. от нещо толкова елементарно като едно хапче.. - приближи се към него, наведе се и стисна за гърлото бившият си приятел. Тялото му започна да се тресе, но той не изглеждаше да се съпротивлява. Беше примирен със съдбата си. Отпусна се на земята и заспа завинаги. - Никой, никога
няма да чуе за теб, приятелю.. - въздъхна Убиецът. Осъзнаваше че бе станал причина за смъртта на втори човек, когото някога много обичаше..

Слу бавно се издигаше над хоризонта. Санитарите нахлуха в стаята и свариха Древния в същото положение, в което го беше намерил Еско - с лице към стената. До срещуположната стена лежеше едно тяло и събираше малкото мухи в стаята. Без да задават въпроси санитарите извадиха няколко метални тръби от някъде и започнаха да 'обработват' Пациента.
И те бяха хора.. Трябваше да хабят негативната си енергия по някакъв начин.. А за убийството никой нямаше да разбере. Нямаше как.. А и без това утре всички щяха да бъдат заети със заравянето на Импакт на сигурно място..

Джобът му се раздвижи от леката вибрация. Секунди след това той вече четеше краткото съобщение.
" Братче, кръвта ми изтича... "
Той се учуди от началото на съобщението, защото не знаеше, че по - рано същото съобщение имаше друго предназначение.. В съобщението се казваше, че ЦЬ трябва да напише "Теорията" вместо Древния и да я представи така, сякаш той я е писал. На практика ЦЬ вече имаше плановете на Древния за цяла нова теория, както и някои свежи идеи.. той просто трябваше да реализира потенциала..

Теория на Конспирацията
част 16: Cleanin' out my closet / Тъгата на клоуна
written by: co0l_xtreme.?

На теб, братче! Защото така го чувствам.

Предговор.
Целта на произведението < на ИЗКуСтВОТо? > през цялото му съществуване беше променяна.. Започна се с една безсънна нощ, заформила смехотворна идея.. Тя прерастна във фикция.. Фикцията избухна във взрив от смях и заяждания, пепелта от който посипа простосмъртните с истина.. И така до настоящият момент, в който всеки, който някога ме е засегнал с нещо или по какъвто и да било начин е докоснал поточето на психиката ми ще получи своят дял Апокалипсис.. "Къде е сега луличката трева за да започне тоя келеш да се извинява пак наляво - надясно" ще си помисли някой от вас.. - This is what you get when you mess with us.. ( Radiohead - Karma Police )

.. нещата не и този път, както много други пъти не бяха както изглеждаха.. Е.. поне частично.. Може би малко хора знаеха за това, че ...Сон беше измислил "Сачи - кренвиршите от месо".. Ммда.. Случката си беше обаче страховито-кървавичка. И като стана дума за кървавица..3
- Лапай парчока. - изсвистя заплашително гласът над наведения бъдещ работник в Министерството на Финансите и хостер на официални-мрежоварски-шит-бордове.
"Да уе.." помисли си наведения бъдещ работник в Министерството на Финансите и хостер на официални-мрежоварски-шит-бордове. "Аз съм бъдещ работник в Министерството на Финансите и хостер на официални-мрежоварски-шит-бордове все пак.. Никой не може да ми казва какво да правя, пък било то и лапане на парчоци.."
- Гризззмин - отгриза той парчока и го сдъвка с квадратните си челюсти. "Ммм.. салам с дупка" ( това беше и първоначалният замисъл за реклама на новите кренвирши, но той в последствие се промени заради сексуалният подтекст в рекламата на изделието.. )..

- Бах'та в главата, редник ...Сон! Това е петият парчок, който отхапваш от началото на службата си!!! Абе ти вчера положи клетва!!! - крещеше старшината на поделението - Не можеш ли просто да скочиш от Аспаруховия мост и да станеш ефрейтор на втория ден като нормалните администратори?!?!?
МрънколакЪТ стоеше с наведена глава и тихо преживяше кой-знае-какво.
- Мин-икс - измънка той, но се сепна.. Чу името си по радиото.
"..също така да се чувства поздравен редник ...Сон от трета противохетерова дивизия.. Ааа поздравът е от неговият баджанак.."
Тук радиото започна да съска и да пращи. Явно някой се опитваше да заглуши честотите за да не се чуе името на поръчителя. Оставям на читателите да гадаят за кого става дума.
- Ес.. ес.. - подскачаше старшината в нестроен кючек - те тва ми е любимата песен, муци.. "Модераторката гащи няма, баджанак, баджанак".. Айде.. прощавам ти този път, но внимавай! Не искам повече евнуси в моя взвод! С теб стават седем!

Мммдааа.. Общо - взето животът на Мрънколаците беше един малък Ад..

В една отегчителна страна, в един малък час по български език (че като учим тука немски, да не мислите, че немците не учат български а.?) се провеждаше упражнение..

- Според мен Миж трябва да се членува, защото е подлога в изречението. - изскрибуца потящият се пред дъската човечец.
- Да, подлога е, но подлогите не се членуват.. Пък ииии.. няма смисъл да се членува, защото Миж е виждала повече пълни членове от студент по българска филология.
-> Характерен барабанен сигнал, смях в залата и ръкопляскания. Всъщност.. нищо ново..
- Хлоп, хлоп - почука се на вратата и преди някой да успее дори да си помисли да каже "Влез" в стаята връхлетя членуван южен плод с три букви ( да не чувам че плодът е бил "нар" или каквото е там, с "а" накрая!! ) и с характерният си арменски акцент процеди. - Хер Буумбастиш, нашите ( не се има предвид арменските ) биолози откриха страшна заплаха..
Излязъл е нов вирус - плейърхейтинг ( playerhating ) Моля предпазете децата от него!!! Жертвите не си личат на пръв поглед.. В напредналите стадии се забелязва пяна около устата им. Изразява се в остри овчо-групови нападки към определени хора! Внимавайте! Могат много лесно да ви въздействат и заблудят да направите неща, които в нормално състояние не бихте сторили!
- Чъкииии - изкрещя едно от момичетата като с уплашен поглед проследяваше свличащото се тяло на съученикът си. "Чъки", което си идваше от "Чъкал" вече беше се запенил и тихо преритваше с левио крак..
- Майтапа са уе.. - скочи той и закова всички на местата им..
- Ейй дееуа куче си тии.. Големо куче ей.. Направо Чъкал4.. Всъщност, като се замисли човек, да си Чъкал не беше много престижно. Чъкалите бяха подли, надути и страхливи създания. И обичаха да лаят от далеч. Много далеч. Примерно от Германия..

23.07.2004. датата бе отбелязана с червен химикал в дневника на старшата мед. сестра и отдолу със ситен шрифт бе написано. "Ден 58 от лечението на пациент N187-31337 - Денят в който Древния класифицира хората в две подкатегории - Теоретици и Практици. Изглежда за него голяма обида е някой да бъде наречен 'долен теоретик'. Изгледи за подобрение - минимални"

Древния се събуди се със страхотно главоболие - болеше го главата. Стана, протегна се, доколкото му позволяваха стените на изолатора и подскочи. Долепи лицето си до тясната решетка на вратата и прошепна на спящият санитар:
- Хей, много се извинявам ако Ви прекъсвам, бихте ли могли да отключите за момент вратата на клетката ми, защото бих желал да проведа телефонен разговор. Считам че молбата ми ще бъде удовлетворена .ком.
Санитарчето го погледна изумено и отключи вратата. Древния запристъпва тежко към телефона. Извади монета и я долепи до монетния слот.

- Бих желал да ти изпея една песен.. - и замълча - любовна песен. -Погледна усмихнат и започна да говори. - Трябва да знаеш че ти си точно от този тип хора - теоретиците.. Когато излезеш навън и Слънцето ти блесне в очите не можеш да се въздържиш да се прибереш вътре и да извикаш мама, която да дойде заедно с теб за да носи чадър, та да не ти блести Слънцето в очичките. Трябва да знаеш че когато излезеш навън няма да ти помогне нито Дъглас Адамс, нито Тери Пратчет, нито двете каруци книги повече, които си прочела от мен. Трябва да знаеш че пълните членове не важат на улицата. Трябва да знаеш, че такива като теб, които знаят егенетата и регистрационните номера на колите на алпинистите, изкачили най - високата планина в северозападен Сингапур, ми струват точно два грама олово. Трябва да знаеш че когато излезеш навън няма да ти помогне нито древнозаирската култура, която си изучавала в продължение на 15 години, нито латинския, който владееш почти до съвършенство. Ти си сноб.

Отдели с мъка монетата от апарата и я пусна в джоба на пижамата си.
- Мммда.. 25 цента не биха могли да ми стигнат да кажа всичко, което имам да казвам, при условие че апарата работи със стотинки. Щастливи са хората, които са казали всичко, което имат да казват.. - изрече всички тези думи със зловеща усмивка обърнат към санитарчето. Дре беше от хората, които без капка угризение биха направили всички 38 прободни рани от предната страна на дадено тяло, когато се наложи.

"Всеки, който остави дълбока бразда или дребна драскотина върху лицето ми, получи удар с нож в своето." Думите бяха изрязани с нокти върху стените на изолатора.

Можеш да го принудиш, но ще остане на място, можеш да го скършиш, но винаги ще остане тук, можеш да го пречупиш но винаги ще остане наблизо, преследвайки те до твоят дом.. Що е то .?
Всяка прилика и разлика си е ебала майката в случая.

1 - lliH sserpyC (;
2 - текстът е променен <поизрязано е това-онова>, защото беше написан преди доста време <специално тази ТК я бях започнал и я зарязах>, а точно сега не искам да злепоставям имената, цитирани в изрязаната част.. Нека си поиграя с въображенията ви..
3 - сори на информатора ми.. Бях обещал, че тази история ще остане тайна от широката аудитория..
4 - ше ме прощават приятелите ми чакали :>

следва продължение < това, което съм написал не съм го чел > д-р-е