orleto
Jul 20 2008, 09:42 PM
Разбрах,че трябва да направя оплакване тука за следното. Преди около 1 месец и половина - 2 месеца след като неможах да се идентна с моята парола разбрах,че някой ми е превзел nickname + един канал! Ония ден говорих с един човек той ми каза , за e-mail ,но аз нямам такъв сетнат въпроса ми е кой може да помогне на кой да пиша лично на администратори ли - nick- е ka|\uH а канала да го казвам ли? Мерси предварително... но малко ме съмнява , че ще ми помогне някой ама да видиме.
orleto
Jul 24 2008, 08:53 PM
е какво става бе много помощ нещо - трябва някой да черпавам ли предварително ако ми помогне, на някой да му пращам пиене по куриер ли какво да права-кой друг ще тръгне да прави такова нещо ако не му са откраднали nick??? чакам..
GoodINC
Jul 24 2008, 09:33 PM
Да се беше обадил преди 2 месеца? А и с такъв тон никой няма да се юрне да ти помага (не, че сме задължени). Плюс това няма с какво да гарантираш, че 'говориш' истината.
И на теб ще го кажа, в момента се извършват промени в мрежата и няма Глобални оператори, а доста от тях посещаваха форума, админите които четат жалбите се броят на пръстите на едната ми ръка и рядко откликват.
orleto
Jul 24 2008, 10:12 PM
какво му е на тона нещо не разбирам - това за черпаването не беше маятап, а преди 2 месеца незнаех, че тука трябва да влизам за да се жалвам а ако съм влезнал веднага сте щели да ми го върнете?това е май за измиване на ръцете. А по въпроса за e-mail когато съм регистрирал преди 5-6 години 2002 беше не пишеше никъде че ако няма e-mail след време може да се открадне и само това да е начина да се върне(нямам спомен). Но както и да е поне 1 човек ми написа , че е всъщност е немало смисъл за това дето съм писал досега.
Гост escape
Jul 25 2008, 10:46 AM
sled dujd kachulka bih kazal az . da beshe se obadil oshte kogato e stanalo tova deyanie che ne mojesh da se ident mojeshe da ti se pomogne ama sega nai mnogo niakoi admin da ti sloji gline za spam ili abuse

koeto veche na niakoi hora im stana navik
dreben
Jul 25 2008, 11:21 AM
QUOTE(Гост escape @ Jul 25 2008, 10:46 AM)

sled dujd kachulka bih kazal az . da beshe se obadil oshte kogato e stanalo tova deyanie che ne mojesh da se ident mojeshe da ti se pomogne ama sega nai mnogo niakoi admin da ti sloji gline za spam ili abuse

галфон
DeStRuCti0N
Jul 25 2008, 11:47 AM
QUOTE(Гост escape @ Jul 25 2008, 10:46 AM)

Мислехме, че сме те изгубили :>
QUOTE(dreben @ Jul 25 2008, 11:21 AM)

галфон

Arruor
Jul 25 2008, 06:54 PM
По темата - nickname Ka|\uH не е твой, нямаш никакво право да се оплакваш, че е 'краден'.
По другата тема - ако ще слага някой ... да дойде да сложи каса бира под масата.
orleto
Jul 26 2008, 10:04 AM
QUOTE(Arruor @ Jul 25 2008, 06:54 PM)

По темата - nickname Ka|\uH не е твой, нямаш никакво право да се оплакваш, че е 'краден'.
По другата тема - ако ще слага някой ... да дойде да сложи каса бира под масата.
дано утре данъчните ти дойдат И ТИ КАЖАТ , ЧЕ ТАМ ДЕТО ЖИВЕЕШ НЕ Е ТВОИ ДОМ!!
Arruor
Jul 26 2008, 11:28 AM
QUOTE(orleto @ Jul 26 2008, 10:04 AM)

дано утре данъчните ти дойдат И ТИ КАЖАТ , ЧЕ ТАМ ДЕТО ЖИВЕЕШ НЕ Е ТВОИ ДОМ!!

Да заповядат, не е мой дома, на квартира съм

По темата - моля Модераторите да я заключат понеже жалбата на младежа е несъстоятелна.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.