Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: udarete 1 pogled ...
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Spanky
|18:10:02| <Bebezanka> pff da ti se opla4a
|18:10:04| <Bebezanka> edin neska
|18:10:07| <Bebezanka> pak napari
|18:10:09| <Bebezanka> to v edin kanal
|18:10:11| <Bebezanka> na edin prtel
|18:10:14| <Bebezanka> pisna miot nego
|18:10:14| <Bebezanka> sad.gif
|18:10:20| <Spanky> da nee 1 glupache
|18:10:28| <Bebezanka> mi
|18:10:33| <Bebezanka> minaliqpat be6e edin negov
|18:10:35| <Bebezanka> priqtel
|18:10:36| <Bebezanka> sad.gif
|18:10:38| <Bebezanka> sq toi
|18:10:39| <Spanky> ebachev
|18:10:43| <Bebezanka> da
|18:10:46| <Bebezanka> ot kade znae6
|18:10:49| <Spanky> xaxaxax
|18:10:53| <Bebezanka> ot kade
|18:10:53| <Spanky> men mi e predelno qsnu
|18:10:54| <Bebezanka> znae6

da vidim kolko pati sha se izmakva taq mishka ae napraite neshto e po dqvolite ...
schemer
Мда, засичал съм ги и аз в моите канали да правят TO , а този ебачев ли е какъв е го мислех за бот. Не знам от де ми се лепеше всеки път като вляза да ме кани в някакъв канал #ass ..

P.S. Иначе пич не се надявай някои да направи нещо по темата smile.gif Просто трябва някои път да згафят и да направят мизерия на някои с права, иначе на кои му пука за нас простите users :>
Spanky
abe az znam :} to vinagi e tai otnasqt nevinnite vsichko kakto vchera i log pratih na Tbyte i ko pak nishto :}
schemer
Кво се занимаваш, няма смисал smile.gif
Подсигури си каналите, смени си паролите на никовете и готово smile.gif
zeraful
Защо първо сами не си помогнете и след това да търсите помощ от другите ? Толкова ли е трудно да си смениш паса на ника и да внимаваш на кого раздаваш права в канала си ? Ако не може да ти открадне паса на ника дали ще може да направи каквато и да е мизерия ?
И след като толкова мрънкате, че нищо не се прави за тези проблеми, какво вие предлате да се направи ? Да им се susped-нат никовете и каналите ? Те се сменят. Да им се сложи kline ? Прокси се намира за 20 секунди ?
Толкова ли е трудно да разберете, че сами можете да се справите с проблема, но да се плюе, че никой нищо не прави и да чакаш някой друг да реши проблема е доста по-лесно.
И какво толкова обръщате внимание на тези умствено осакатени, които единствената цел в живота е да направят поредният TO в някой канал, или да откраднат някой ник ?
Аман.
magdanoz
decka radost - bengalski ogyn
GoodINC
Prosto w momenta niama globali i niama koj tolkowa da sledi za tezi neshta, imajte tyrpenie, horata rabotiat nad neshtata i skoro wreme predpolagam shte se wywedat nowi neshta, chrez koito shte mozhem da se swyrzwame sys supporta.
silence
Офтопик : и това ще е нов сързиз който реално ще играе ролята на мсг@мейл сървиз.
Любопитно ми е колко от сегашните оператори ще си размърдат скъпоценните пръсчета при оплакване ...
Тези промени определено ще довършат мрежата(закопаят) ...
GoodINC
Защо си мислиш, че няма да има поставени лица, които няма да са от "сегашните оператори", които да откликват на тези оплаквания? Според мен всичко е измислено както трябва и то от хора, които си знаят работата, просто трябва да имаме малко търпение и да видим какво ще стане. Както и да е има тема за коментиране, не е тук мястото, моля придържайте се към треда.
dnz
QUOTE(Spanky @ Jul 19 2008, 06:12 PM) *
|18:10:02| <Bebezanka> pff da ti se opla4a
|18:10:04| <Bebezanka> edin neska
|18:10:07| <Bebezanka> pak napari
|18:10:09| <Bebezanka> to v edin kanal
|18:10:11| <Bebezanka> na edin prtel
|18:10:14| <Bebezanka> pisna miot nego
|18:10:14| <Bebezanka> sad.gif
|18:10:20| <Spanky> da nee 1 glupache
|18:10:28| <Bebezanka> mi
|18:10:33| <Bebezanka> minaliqpat be6e edin negov
|18:10:35| <Bebezanka> priqtel
|18:10:36| <Bebezanka> sad.gif
|18:10:38| <Bebezanka> sq toi
|18:10:39| <Spanky> ebachev
|18:10:43| <Bebezanka> da
|18:10:46| <Bebezanka> ot kade znae6
|18:10:49| <Spanky> xaxaxax
|18:10:53| <Bebezanka> ot kade
|18:10:53| <Spanky> men mi e predelno qsnu
|18:10:54| <Bebezanka> znae6
da vidim kolko pati sha se izmakva taq mishka ae napraite neshto e po dqvolite ...

брат ползвай нерегнат ник, и влизай в нерегнати канали, пък нека ти праят тейк овър ... тамън всички там ш сте равни ...(ROFL) wahhahwa..
Ако тва не ти е оферта... спокз след още макс година всички ще са си минали възраста, и ако имаш още страст към ирц си чати самичак biggrin.gif
Spanky
GoodINC sq shti otgovorq na vaprosa :} predi 3 dena tarseh admin ne mojeh da namerq nikoi online doi ot teq ostanalite globali ... :}
tai teq pichove otgovarqt na hora ot tipa s golemi cici :}
ta tai de tva si e vqrnu xaxaaxxa kato si predstavq 3 dena tarseh admin za da suspendne i da mahne suspenda za 1 chas :} mnogo interesno beshe
GoodINC
QUOTE(Spanky @ Jul 20 2008, 08:37 AM) *
GoodINC sq shti otgovorq na vaprosa :} predi 3 dena tarseh admin ne mojeh da namerq nikoi online doi ot teq ostanalite globali ... :}
tai teq pichove otgovarqt na hora ot tipa s golemi cici :}
ta tai de tva si e vqrnu xaxaaxxa kato si predstavq 3 dena tarseh admin za da suspendne i da mahne suspenda za 1 chas :} mnogo interesno beshe

Не ми следиш мисълта, в момента глобали няма, а много добре знаете, че админите не са толкова често онлайн, в повечето случаи сме 'работили' с няколко определени админа, които просто имаха време и често бяха на линия.
Под 'сегашните оператори' визирах админите, защото и те са оператори. Имах впредвид, че вероятно пак ще се назначат хора, които да откликват и помагат за разрешаването на проблемите на потребителите, но тези хора ще знаят какво правят и ще имат желание да го правят, а не просто да висят за красота, защото всички знаем, че имаше доста такива.
Айде моля ви стига по тази тема, има такава в друг под-форум - обсъждайте там.
w1n3ra
QUOTE(zeraful @ Jul 19 2008, 06:56 PM) *
Защо първо сами не си помогнете и след това да търсите помощ от другите ? Толкова ли е трудно да си смениш паса на ника и да внимаваш на кого раздаваш права в канала си ? Ако не може да ти открадне паса на ника дали ще може да направи каквато и да е мизерия ?
И след като толкова мрънкате, че нищо не се прави за тези проблеми, какво вие предлате да се направи ? Да им се susped-нат никовете и каналите ? Те се сменят. Да им се сложи kline ? Прокси се намира за 20 секунди ?
Толкова ли е трудно да разберете, че сами можете да се справите с проблема, но да се плюе, че никой нищо не прави и да чакаш някой друг да реши проблема е доста по-лесно.
И какво толкова обръщате внимание на тези умствено осакатени, които единствената цел в живота е да направят поредният TO в някой канал, или да откраднат някой ник ?
Аман.

пич , тука си абсолютно прав wink.gif

а Spanky , ти много зе да лаеш , имаш късмет,че не излизаш от вас. Излез един път на центъра, и се моли да те засека , да ти обясня аз по подробно как се говори зад гърбовете на хората, и друго тем подобни.

Вярно е правя TO насякаде кадето мога, но не е вярно ,че използвам db . Това ,че не знаете как да си подържате каналчетата не е мои проблем, и не трябва да казвате на " Админите " да ви ги оправят. Твоя канал що не преебавам, въпреки ,че искам ,защото не мога, направил си осилие да го защитиш.

А ако някой се чудя защо го правя ? Правя го от когато , беше forbid ник-а w1n3r, с измислената причина , че е краден, после се указа,че съм бил крал никове,който са мои. И за да няма повече подробности dj_ExtazY го дропи и нито съм питал нещо нито нищо.

с Уважение: w1n3r
int21h
QUOTE(w1n3ra @ Jul 22 2008, 12:31 AM) *
пич , тука си абсолютно прав ;)

а Spanky , ти много зе да лаеш , имаш късмет,че не излизаш от вас. Излез един път на центъра, и се моли да те засека , да ти обясня аз по подробно как се говори зад гърбовете на хората, и друго тем подобни.

Вярно е правя TO насякаде кадето мога, но не е вярно ,че използвам db . Това ,че не знаете как да си подържате каналчетата не е мои проблем, и не трябва да казвате на " Админите " да ви ги оправят. Твоя канал що не преебавам, въпреки ,че искам ,защото не мога, направил си осилие да го защитиш.

А ако някой се чудя защо го правя ? Правя го от когато , беше forbid ник-а w1n3r, с измислената причина , че е краден, после се указа,че съм бил крал никове,който са мои. И за да няма повече подробности dj_ExtazY го дропи и нито съм питал нещо нито нищо.

с Уважение: w1n3r

Dude, като се замисля на колко много от изброените от теб неща им мина модата.. чак стигам до извода, че ти целият си демоде..

IRC-бабаитите спряха да са на мода от както масово потребителите не използват компютърни клубове. Тогава беше мега-гъзария да запомниш IP-тата на повечето клубове в града, да се заяждаш и после да ходите 10 човека да биете някой в клуба (като предварително знаеш на кое PC е седнал защото си видял IP-то му)..

TakeOver-а не е на мода от поне 3-4 години.. Никой себеуважаващ се "hacker" (умишлено е в кавички) няма да тръгне да се занимава с TO.. Не знам как да ти го обясня.. Това е все едно да видиш програмист да сортира таблици в Lotus123..

А защо го правиш.. ама грам не ни е*е, се'ш се. Нито си първия бастун получил заслуженото си наказание, нито ще си последния. Просто си едно от многото порязани лекета..

Хм, май ти обърнах прекалено голямо внимание, дано не се възгордееш.
KoCToBa
Ся...

QUOTE(w1n3ra @ Jul 21 2008, 11:31 PM) *

Жалък, жалък, та чак жално да ти стане....нали знаеш, че безсилието в IRC винаги завършва с опит за побой срещу непознато лице. Интересно как ли ще насереш, ако наистина срещнеш някой от въпросните хора на улицата?

Аууу.. не използваш DB щот си олиГофрен и не знаеш как, или си некво мишенце дет не може сладолет "Дарко" да си купи, камоли DB.

М не се чудим, спести ни агонията ти от това, че приятелката ти живееща на desкtop-а ти, те е напуснала. С парите които си спестил от сурвакане за новата година моля те ИДИ и си купи един правописен речник - Моля те!!!

По темата - нямам кво да кажа - темата е глупава.
elez0v
И на мен тоя Ебачев ми беше направил то на канала и после ме канеше в #асс , точно както казва schemer. бях аднал едно момиче, което аднало ебачев и той решил да се прави на интересен
G0lden
Не не е бот! Беше ми писнало и на мен постояно от invite във варна с notice-та за въпросният #ass! Бях казал на nEiLL да го акикне,но ми отвърна,че няма смисъл. Много е нагъл тоя ебачев.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.