Ся...
QUOTE(w1n3ra @ Jul 21 2008, 11:31 PM)

а Spanky , ти много зе да лаеш , имаш късмет,че не излизаш от вас. Излез един път на центъра, и се моли да те засека , да ти обясня аз по подробно как се говори зад гърбовете на хората, и друго тем подобни.
Жалък, жалък, та чак жално да ти стане....нали знаеш, че безсилието в IRC винаги завършва с опит за побой срещу непознато лице. Интересно как ли ще насереш, ако наистина срещнеш някой от въпросните хора на улицата?

Вярно е правя TO насякаде кадето мога, но не е вярно ,че използвам db . Това ,че не знаете как да си подържате каналчетата не е мои проблем, и не трябва да казвате на " Админите " да ви ги оправят. Твоя канал що не преебавам, въпреки ,че искам ,защото не мога, направил си осилие да го защитиш.
Аууу.. не използваш DB щот си олиГофрен и не знаеш как, или си некво мишенце дет не може сладолет "Дарко" да си купи, камоли DB.

А ако някой се чудя защо го правя ? Правя го от когато , беше forbid ник-а w1n3r, с измислената причина , че е краден, после се указа,че съм бил крал никове,който са мои. И за да няма повече подробности dj_ExtazY го дропи и нито съм питал нещо нито нищо.
М не се чудим, спести ни агонията ти от това, че приятелката ти живееща на desкtop-а ти, те е напуснала. С парите които си спестил от сурвакане за новата година моля те ИДИ и си купи един правописен речник - Моля те!!!
По темата - нямам кво да кажа - темата е глупава.