Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Erroneous Nickname
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
L0f3n
Така...Ника ми е resv, защото съм ползвал ник "About" след, като е expirnal и един мой приятел го е регнал.Какво съм виновен аз, че "администратора" OOP е оставил ника си да expirne...? smile.gif Добре, взел си е ника "About" въпреки, че по правилата на мрежата вече не се води негов.... Но за какво му е било да поставя resv на никът ми с реасон - "Abuse".
Знам, че пак мога да си влизам с ника...Както някой беше споменал в една тема - Това го знае всяко хлапе, но въпреки това бих помолил някой администратор да премахне resv-a.Мерси за отделеното време.

Поздрави

Никола/L0f3n
dzaak
според правилата на унибг щом ник expirnal секи има право да го рег и ползва... никаде не е казано 4е щом ника е на админ немои да expir и да го земи друг...
L0f3n
You are banned from this server- Temporary K-line 201600 min. - abuse (2008/7/19 00.21)
-
[00:21:27] * L0f3n (~L0f3n@shto.ne.vzemesh.saibesh.org) Quit (Connection closed)
schemer
Честито :>
При следващия пост сигурно и suspend трябва да очакваш :D
oon
Erroneous Nickname 'oon'
Явно някой е решил да пере наред...
L0f3n
QUOTE(schemer @ Jul 18 2008, 11:46 PM) *
Честито :>
При следващия пост сигурно и suspend трябва да очакваш biggrin.gif

Еми сега сигурно, като ти отговоря ще ме ударят... А да видим smile.gif Все още чакам отговор на някой от администраторите.Та както гледам оон беше с хост, като моя и той е ял Клине...И ника му е ресв...За какво говорим...? Уж промени ще има в УниБГ, а то става анархия...
cunibg
mi taka e to v maimunibg
GoodINC
Sh, towa e typo... ne se prawete na weliki oprawete nicka na momcheto.
RABIES
Я! А ма то пак е като преди бе?!
lame
[ITDNet] Gliner!Gliner@Gliner.unibg.org{Gliner.unibg.org} has removed the RESV for: [L0f3n]
L0f3n
Мерси на всички, но "OOP" е сложил resv на oon понеже е бил със същия хост, като моя.
lame
[ITDNet] Gliner!Gliner@Gliner.unibg.org{Gliner.unibg.org} has removed the RESV for: [oon]
L0f3n
Отново благодаря за отделеното време.
1337
А можете ли да оправите и хоста *@shto.ne.vzemesh.saibesh.org?
RESVs няма, но ако може и k-line-а да изчезне. smile.gif
Narf
00:18:58 <@About> nika beshe nad 1y
00:19:11 <@About> i beshe resv kak se regva nick kojto e resv
00:19:48 <@About> [19:44] <Bourgas> seen *@shto.ne.vzemesh.saibesh.org d5 +
00:19:48 <@About> [19:44] <seen> [1] oon (~IVO@shto.ne.vzemesh.saibesh.org) is currently online
00:20:04 <@About> i tozi nick e slu4aen
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.