Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: suspend
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Glupache
[16:18:33] -CS- [#targovishte] Channel registered to freeman2000 for 4 years, 296 days, 22:02:04
[16:18:33] -CS- [#targovishte] Suspended by services admin: Kraden Expire: Never Expire

това да се обясни може ли ?
Glupache
[16:26:50] <stinker> stoto e kraden sto
[16:26:50] <stinker> otkradnat nicka na freeman2000
[16:26:50] <stinker> s db
[16:26:51] <stinker> i si praite
[16:26:52] <stinker> kot iskate
[16:27:03] <Glupache> tova ne e vqrno
[16:27:07] <stinker> ne me int
[16:27:08] <Glupache> namerih freeman2000 v poshtata mu
[16:27:14] <Glupache> i toi me addna dnes na level 198
[16:27:21] <Glupache> moje da vidish che ne e smenqna parolata na nicka
[16:28:57] " KOIsamAZ Is Calling You In #targovishte
[16:29:18] <Glupache> slushai Spanky i pylnei smile.gif
[16:31:00] <Glupache> mahni forbida ,ne vijdam prichina za nego osven req. by Spanky
[16:31:21] <stinker> nistu nq prafq
[16:31:23] <stinker> tbyte
[16:31:25] <stinker> e suspendnal kanala
[16:31:27] <stinker> izobsto ne ma int
[16:31:40] <Glupache> e prichinata e krajba
[16:31:43] <Glupache> a takava vsyshnost nqma
[16:31:46] <stinker> ne me int
[16:31:47] <stinker> ti kazah
[16:32:24] <Glupache> e znachi prichinata za forbid a krajba nqma, i teb ne te interesuva ?
[16:32:25] <Glupache> :>
[16:32:42] <stinker> ne ne ma interesuvat
[16:32:44] <stinker> vasti problemi
[16:32:45] <stinker> i wa znam
[16:32:47] <stinker> kfi kradlivi
[16:32:52] <stinker> chatar4eta ste
[16:33:13] <Glupache> as krajba ne vijdam v sluchaq
[16:33:18] <Glupache> no kakto i da e, ti si precenqvash
Glupache
след това се разбира ,че ..

[16:36:38] <stinker> [16:36:41] -CS- [#targovishte] Channel registered to freeman2000 for 4 years, 296 days, 22:20:07
[16:36:38] <stinker> [16:36:41] -CS- [#targovishte] Suspended by TByte: Kraden Expire: Never Expire

[16:37:22] <Glupache> Tbidi
[16:37:31] <Glupache> i kade ima krajba v kanal Targovishte ?
-
tibidi is ~tbyte@ShadowhanD.OTEL.net * ЫЫ Fire Wire
tibidi on #targovishte @#sofia @#MySQL @#milo #Bankya @#opers @#BULG #Lulin @#cpu
tibidi using irc.otel.net The Power ISP
tibidi e capo di tutti capi
tibidi actually using host 212.36.9.116
tibidi End of /WHOIS list.

Otgowor > unknown.
zeraful
Ти не беше ли онзи, който си уголемяваше виртуалното его като крадеше никове, канали и правеше ТО къде свари ?
^DiaDo_MrAzzZZ^
На тоя и ника,ако му суспенднете няма да е никак зле.Краде никове,събаря канали и накрая даже се и оплаква!
Spanky
na men sashto mi beshe smeshno ma takava ni e opravata :} i tai sha q karame
pone za 1 neshto ne moje se sajelqva ... vse pak ne sme glasuvali idioti da ni opravlqvat mrejata te sami se glasuvat :}
xAkc
QUOTE(zeraful @ Jul 18 2008, 04:43 PM) *
Ти не беше ли онзи, който си уголемяваше виртуалното его като крадеше никове, канали и правеше ТО къде свари ?

QUOTE(^DiaDo_MrAzzZZ^ @ Jul 19 2008, 11:34 AM) *
На тоя и ника,ако му суспенднете няма да е никак зле.Краде никове,събаря канали и накрая даже се и оплаква!

Тук поне и двамата сте прави,От седмица а може би две много хора ми се опкаха от него и от Ebachev, че съсипали много канали и много никове откраднати дали чрез db или чрез бнц не е ясно.. а и както казаха и оправата никаква я няма.
Spanky
taka e dokato opravata nikakva q nqma :} ei taka bavno vsichko shte zatene den sled den dokato nakraq ne ostane nikoi i lubimite ni Bogove shte stanat Nikoi :} i nikoi nqma da se seshta poveche za tqh :}
xAkc
QUOTE(Spanky @ Jul 20 2008, 08:40 AM) *
taka e dokato opravata nikakva q nqma :} ei taka bavno vsichko shte zatene den sled den dokato nakraq ne ostane nikoi i lubimite ni Bogove shte stanat Nikoi :} i nikoi nqma da se seshta poveche za tqh :}

Със сигорност не е така както казваш, винаги ще има хора който ще влизат в сървърите на UniBG и както виждам и ти си част от тези хора който си прекарват времето вътре а по форума пишеш че затъва и такива. Той добре си затъва но има ли смисъл да се пише против Сървъра след като ти го исползваш и както много други който само цапат форума с излишни компетентни исказвания, който не са за тук.
dreben
Да нямаме нов селски идиот.? о.0
GoodINC
QUOTE(xAkc @ Jul 20 2008, 10:29 AM) *
Със сигорност не е така както казваш, винаги ще има хора който ще влизат в сървърите на UniBG и както виждам и ти си част от тези хора който си прекарват времето вътре а по форума пишеш че затъва и такива. Той добре си затъва но има ли смисъл да се пише против Сървъра след като ти го исползваш и както много други който само цапат форума с излишни компетентни исказвания, който не са за тук.

Човече моля те прави разлика между 'който' и 'които'...
^DiaDo_MrAzzZZ^
И в крайна сметка :
(22:47:54-22.07) -> *cs* info #targovishte
(22:47:54-22.07) -CS- [#targovishte] Channel registered to freeman2000 for 4 years, 301 days, 4:31:24
mad.gif
cTouHoB
( <fixen> be forbidnaha #plazma i se mestim v #targovishte ,slagai veche #targovishte na auto , blagodarq

(16:54:04) * fixen (~1000@90.154.198.202) has joined

P.S. Хубаво сте напраили че сте суспенд канала smile.gif щотото тоя човек много почна да си позволява с тия никове smile.gif
cTouHoB
Ако Според вас това е Нормално ............ Пича да се васползва От това че в канала има проблеми и да влиза с на някои ника да за да прави инваит ... а после да се оплаква че канала му е съспенд... ахахах smile.gif според мен трябва да има някфо наказание smile.gif не всички да се правиат на чукнати ... Като например ПОзнавам Еди кои си админ тои ще оправи работите ... еми извиняваите ако е така .................
RABIES
QUOTE(cTouHoB @ Aug 1 2008, 02:21 PM) *
Ако Според вас това е Нормално ............ Пича да се васползва От това че в канала има проблеми и да влиза с на някои ника да за да прави инваит ... а после да се оплаква че канала му е съспенд... ахахах smile.gif според мен трябва да има някфо наказание smile.gif не всички да се правиат на чукнати ... Като например ПОзнавам Еди кои си админ тои ще оправи работите ... еми извиняваите ако е така .................

И според мен не е нормално .... не е нормално да има такива хора с диплом за основно образование .... shocked.gif
^DiaDo_MrAzzZZ^
И ник w1n3r e unforbid ... На къде сме тръгнали,на къде отиваме smile.gif
Spanky
vav vrazkata s unforbidnatiq nick az znam koi e i veche po golqmata chast ot adminite znaqt koi e dori i samiq vinovnik si znai koi e vaprosa e da se sprat prostotiite mu shoto ne e samo tova ;}
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.