Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю със Schemer.
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
dreben
Почваме ;)

Кво стана с му-то.? :>
Mariyana
Има един лаф, който навсякъде го повтарят нон стоп "неизживяно детство", кога според теб, се смята, че човек си е изживял детството ? mellow.gif
Rolex
Коя е най-гадната ситуация,в която си изпадал?
schemer
QUOTE(dreben @ Jul 17 2008, 07:11 AM) *
Почваме ;)

Кво стана с му-то.? :>

Май ще си остана само с WoW-a :(

QUOTE(Mariyana @ Jul 17 2008, 07:30 AM) *
Има един лаф, който навсякъде го повтарят нон стоп "неизживяно детство", кога според теб, се смята, че човек си е изживял детството ?

Ами знам ли :)
Сигурно когато на човек му омръзне от вечните игри, купони и така нататак и погледне сериозно на живота :)

QUOTE(orbis @ Jul 17 2008, 08:39 AM) *
Коя е най-гадната ситуация,в която си изпадал?

Бях ходил на рожден ден на един приател, цяла нощ пихме, че чак на следващиа ден до обяд, след това си тръгнах да се прибирам (а живея на центара) и малко преди блока ми, баш пред цялата тълпа на центара искарах сичкиа алкохол от себе си :Д
Rolex
А коя е най-хубавата ситуация,в която си изпадал?Ситуация,която няма да забравиш никога?
schemer
QUOTE(orbis @ Jul 17 2008, 01:23 PM) *
А коя е най-хубавата ситуация,в която си изпадал?Ситуация,която няма да забравиш никога?

Ами незнам човек.. те са много :D
Най-щастлив бях кат се напафках за 1-ви път и тва е деня дет няма да го забравя :Д
Rolex
Zashto spored teb interwiuto s teb ne dobiwa "populqrnost" - iskam da kaja zashto ne ti zadawat wyprosi i taka natatyk?
schemer
QUOTE(orbis @ Jul 18 2008, 06:11 PM) *
Zashto spored teb interwiuto s teb ne dobiwa "populqrnost" - iskam da kaja zashto ne ti zadawat wyprosi i taka natatyk?

Защото явно в този форум се гледа какви познания има някои в дадена област, какви връзки има, какви права има в мрежата или някаде другаде и това е.
Другите са безинтересни хора от които няма смисъл.
Ама чесно да ти кажа през оная работа ми е :>
internet shitz, на кой ли му пука happy.gif
Mariyana
тц тц тц аз не правя нищо за мрежата, а голяма част от хората тук си ми говорят, че даже ми идват на гости някой, с други излизаме, с трети бъбрим редовно...що говориш такива лоши неща сега, направо ми разбиваш детската психика sad.gif

Искам да те питам преценявайки моментното развитие на страната ако беше кмет на София, как би разрешил проблема с боклука?

И понеже доста народ би се хванал, и би ме посочил с пръст, че София не е България, искам само да вметна, подобен въпрос е наболял и вдруги Европейски държави, скоро дори се тръбеше, че се е разрешил за една конкретна държава (добре, че не помня, коя, за да не го карам да търси решението на въпроса).
Интересува ме, как би постъпил в тази ситуация. Благодаря!
schemer
QUOTE(Mariyana @ Jul 18 2008, 07:12 PM) *

Искам да те питам преценявайки моментното развитие на страната ако беше кмет на София, как би разрешил проблема с боклука?

По принцип не ми пука много за проблемите на София, но щом питаш..
Първо щян да искам да се срещна с някои от властимащите (президента, министри) щяхме да разговаряме за проблема и ако не се стигне до някакво решение щян да се обърна към европа (е нали вече сме европейци трябва се подкрепяме) за помощ, щото според мен това не е решение което може да се измисли и вземе от 1 човек.

QUOTE(Mariyana @ Jul 18 2008, 07:12 PM) *
тц тц тц аз не правя нищо за мрежата, а голяма част от хората тук си ми говорят, че даже ми идват на гости някой, с други излизаме, с трети бъбрим редовно...що говориш такива лоши неща сега, направо ми разбиваш детската психика sad.gif

То тва ще е щото жените във форума сте на свършване smile.gif
Mariyana
QUOTE(schemer @ Jul 18 2008, 07:24 PM) *
То тва ще е щото жените във форума сте на свършване smile.gif

Глупости на таркалета, че и пирамидки, къде викаше батко ти ник666. Това си е строго индивидуално, дори смятам, че и пола няма отношение в цялата работа. Ако си се изявил като ценна личност, не смятам, че има причина да не ти задават въпроси, както в случая или просто ако имаше приятели от тук нямаше да е толкова заспало, или хайде, да не кажем приятели, но познати. Абе идеята ми е, че е строго индивидуално според мен отношението на всеки, спрямо всеки, няма връзка с мрежата, серкмето или квито и да е заРибителни мат'ряли mellow.gif

п.с. Ау верно ми куцa изразяването, върнете си ми го бе !!!!!
schemer
QUOTE(Mariyana @ Jul 18 2008, 09:37 PM) *
Ако си се изявил като ценна личност, не смятам, че има причина да не ти задават въпроси, както в случая или просто ако имаше приятели от тук нямаше да е толкова заспало, или хайде, да не кажем приятели, но познати. Абе идеята ми е, че е строго индивидуално според мен отношението на всеки, спрямо всеки, няма връзка с мрежата, серкмето или квито и да е заРибителни мат'ряли :mellow:

п.с. Ау верно ми куцa изразяването, върнете си ми го бе !!!!!

Не съм ревнал за приятели тук, даже чесно казано няма значение за мене :) Просто orbis ме попита - аз му отговорих.
И няма как да няма отношение към мрежата защото това е неин форум преди всичко :)
kaspi
aide redovniq mi vypros smile.gif
bira vino vodka ili ?
schemer
QUOTE(kaspi @ Jul 18 2008, 09:45 PM) *
aide redovniq mi vypros smile.gif
bira vino vodka ili ?

Бира, водка и ракия :Д
Само водката да не е зелена ябълка lazy.gif
dreben
Кой от нашите познати има прилепи в главата.? :>
schemer
QUOTE(dreben @ Jul 18 2008, 10:05 PM) *
Кой от нашите познати има прилепи в главата.? :>

По последна информация едно същество от женски пол, което писа по нагоре в темата :>
RuFf_EnDs
QUOTE(schemer @ Jul 18 2008, 10:14 PM) *
По последна информация едно същество от женски пол, което писа по нагоре в темата :>

predstavi se, sys kakvo se zanimavash i tn. tongue.gif

lazy.gif
schemer
Towa interwu swurshi otdawna.
Shte pomolq nqkoj moderator da zatwori temata :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.