Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: nick: JoInTFan
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
rumba
Здравейте уважаеми администратори, оператори и т.н. Пиша с цел да ми се върне ник-а JoInTFan, който регнах преди 6 години, ако не се лъжа естествено. Същност той не е откраднат, а по-скоро му е сменена паролата. Та искам да питам има ли такъв вариант да ми се върне паролата, без да ми дропвате ника?
Благодаря предварително.
L0f3n
Ако нямаш сетнат мейл, не.
int21h
Точно ако има set-нат email може да си request-не нова парола, но друг е въпросът, че вероятно няма set-нат email.

Нека момъкът прочете последните няколко теми в раздела и ще добие представа. Просто става леко досадно когато едно и също обяснение човек го напише 100 пъти..
vvip
QUOTE(w1n3ra @ Jul 15 2008, 02:10 AM) *
as bqh , sorka haresa mi nick-cheto prosto smile.gif sledvashtiq pyt si setni email smile.gif ku uspeish ma namerish nqkade is Irc shti go vyrna, ako ne - zdrave da e

Просто неразбирам за какво са ви толкоз много никове .... за чиф к*р са ви. Тва да откраднеш на някои ника голяма работа ли е... или просто искаш да се доказваш по тоя начин? А и неразбирам защо пича ти неостави ник които да го намериш в ирц и да му върнеш ника или ти просто искаш тои да те намери и да ти се моли ... и виждаш ли аз съм добър човек върнах му ника .... До сега колко ника си откраднал ... сигорно ги и непомниш .... smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.