Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: problem s vista
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
psyon
Наскоро ми зеха нов компютър с Windows Vista и вчера ре6их да си ка4а 2 , 3 игри , но като ги инсталирам и ги пусна ,екрана на играта е 1/3 от монитора .. Защо така ?
zeraful
Я си погледни настройките на игрите. Повечето имат опция full screan, а някой от тях по дефулт тръгват на window. Ако не е от това, ще трябва някой по-запознат с Vista да ти помогне.
Гост
еми на някои игри става с оголемяване , но на други не ..
vvip
Пробваи с Alt+Enter happy.gif
schemer
Абе за да не пускам нова тема и аз да си задам въпросчето тук...
Днес си изтеглих виста от замундата, 32 битова всичко окей. Като дам обаче да боотва и таман кадето започва да се инсталира ми вади едно съобщение, че не можело да я сложа щото съм имал и XP. Трябвало или да го replace или да го махна и да сложа виста.. Та въпроса ми беше как може да се избегне това и на единия си хард да сложа вистата, а на другия да си остана с XP-то? smile.gif
J0hn
Аз си сложих win xp и после win vista и нямаше никакъв проблем, сигурен ли си, че не ти пише нещо друго?
schemer
QUOTE(J0hn @ Jul 16 2008, 03:17 AM) *
Аз си сложих win xp и после win vista и нямаше никакъв проблем, сигурен ли си, че не ти пише нещо друго?

Да, явно нещо съм объркал smile.gif
Сега успях да я подкарам smile.gif
Мерси все пак smile.gif
J0hn
Да, браво! wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.