Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Откранат ник
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
metalqga
За да не пускам нова тема, ще се възползвам от тази:
nick-а Metalqga съм си го регистрирал преди много години, след като metalbg.com започнаха дейсността си и всички започнаха да ме питат дали имам нещо общо с този сайт(дотогава ползвах ника metalbg). От същото време съм на едно и също ISP, което може да се провери. Предишното ми ip завършваше на 59, преди месец/два го смениха заради ъпгрейд на кабелната мрежа, но ip-то не би трябвало да е причина да не мога да се логна с ника си. Някой е махнал и е-maila, защото съм сигурен, че бях сложил или една @mnet.bg или @abv.bg.
Писах писмо в сайта на unibg, но май не беше това мястото.
Има ли нещо което да може да се направи? Очаквам отговор с нетърпение, благодаря!
GoodINC
1. Pusnal si nowa tema.
2. Emaila, kojto si slozhil iawno bil predi migraciata kym ratbox-services i sled tazi migracia tozi mail ne e bil setnat na nicka ti (t.e. triabwalo e da go naprawish otnowo, no ne si).
3. Bazata danni beshe "otkradnata" barabar s wsichki paroli na kanali i nickowe i e twyrde wyzmozhno niakoj da si e priswoil nicka ti, edinstwenia nachin po kojto mozheshe da si wyrnesh nicka e chrez email-a, no ti niamash setnat takyw. Mozhesh da razchitash samo niakoj administrator da ti setne nowa parola i taka da ti wyrne nicka.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.