QUOTE(int21h @ Jul 11 2008, 11:14 AM)

Ето една кадърно написана жалба. От доста време не бях виждал подобна.
А по проблема..
Ако имаш set-нат email на nick-а можеш да си request-неш нова парола. За справка виж /ns help
Фактът, че пишеш тук ме кара да предполагам, че все пак нямаш set-нат email. В такъв случай просто няма как да докажеш, че този псевдоним наистина е твой. Единствено можеш да помолиш потребителите, които те познават да гарантират за теб и вероятно ще се намери администратор, който да ти помогне. Подчертавам, че хората, които ще гарантират за теб е нужно да са хора, на които може да се има доверие и ако пишат във форума, нека не го правят като "Гост", а през регистрирания си профил.
Успех.
Еми пич, прав си, че щом се обръщам тук, значи имам проблем с email-a. Мисля, че като регистрирах ник-а сложих email freeman2006@abv.bg, но не знам на тея новите Service дали важи още. Тая поща е заключена поне от година и половина на сам, и вече, емаила ми е freeman2008@abv.bg ,и за това така. Хора който могат да потвърдят за мен, мисля, че не флизат тук - те са:
KukluksKlan - Николай
Grapefriut - Галин
^Piton^ - Иван (черния)
VelislaV - Борко ( бошко )
даже не съм сигорен дали още флизат в mIRC ,но ако влязът случайно, могат да потвърдят на 100 % ,че ник-а е мой!
Ако стане , стане - ако не здраве да е.
с Уважение : Стефан Петров