mABhaCK
Jul 10 2008, 11:34 AM
Nick:mABhaCK
Някой ми е взел ника ако може да ми помогнете ми пишете на skype nick:zatvornika33
and e-mail:mabhack@abv.bg !!!!!!!!HELP!!!!!!!!!!!
L0f3n
Jul 10 2008, 11:37 AM
Имаш ли сетнат мейл на ника ?
mabhack
Jul 10 2008, 11:47 AM
не някак друг начин има ли кажете ПлС!!!
NACIOLANA
Jul 10 2008, 06:57 PM
ами емаил даи и6тего намерят админите на UNIBG !!!
NACIOLANA
Jul 10 2008, 07:00 PM
според мене друг на4и неможе така мисля но немисля 4е има др на4ин
Showtek
Jul 10 2008, 07:43 PM
Като няма сетнат емаил трябва да има перманентна парола?
schemer
Jul 10 2008, 08:41 PM
QUOTE(Showtek @ Jul 10 2008, 08:43 PM)

Като няма сетнат емаил трябва да има перманентна парола?
И като има пермаментна парола какво?
Само админ може да му сетне парола в случая..
Showtek
Jul 10 2008, 10:08 PM
Да но така може да докаже че ника е негов за да му помогне някои админ.
Гост
Jul 10 2008, 11:28 PM
QUOTE(Showtek @ Jul 10 2008, 10:08 PM)

Да но така може да докаже че ника е негов за да му помогне някои админ.
Vsyshtnost drynkash pylni gluposti, kakto obiknoveno.
Osven tova si izpusnal tri zapetaiki i imash edna pravopisna greshka - dosta po-malko ot obiknoveno.

Vseki, koito ima bazata danni ot services, moje da znae permanentnata parola na psevdonima mu, pyk tova sa dosta hora.
biz
Jul 11 2008, 12:11 AM
showtek ne e kazano che na vsqka tema trqbva da si kajesh kompetentnoto mnenie
Showtek
Jul 11 2008, 12:16 AM
No ne e i zabraneno da si go kazvam?
silence
Jul 11 2008, 12:26 AM
Крайно време е да се забрани.
Он топик - пич, за чии х** от камара време при влизане в мрежата ти се пише да си смените паролата? В момента ти самият няма какво да направиш освен да оближеш нечий администраторски гъз (понеже не виждам друг начин по който оплакването ти баи направило впечатление) или да изчакащ останалите трима администратора, все още четящи форума да ти помогнат.
mABhaCK
Jul 11 2008, 01:28 AM
Ако чакам админити сас сигорност ли ще ми помогнат или ще си затворят учите за станалото???
Аз мисля че при такива условия трябва да помогнат но това си е тяхно решение!!!!!!
Ако някой който види това съобщение и може да ми помогне да го направи благодаря ви предварително
mABhaCK
Jul 14 2008, 09:38 PM
Поне може ли да ми дропите ника защото му е сменета паролата!!!!Моля ви админи помгнети ми ника искам си го имам го от 2 години плс много ви моля поне ми го дропете за да мога да си го рекистрирам пак няма значение че няма да ми е на толкова време ПЛС!!!!!
mABhaCK do GoodINC
Jul 19 2008, 10:06 PM
GoodINC PLs помогни ми четох в другите жалби че си можел да помогнеш пиша ти в IRC но ти не ми пишиш PLS HELP
GoodINC
Jul 19 2008, 10:25 PM
Човече не съм бил на РС-то си тогава, а и вече не съм оператор съжалявам... а по времето, когато аз съм онлайн няма админи на линия понеже не съм в България, сори.
xAkc
Jul 20 2008, 01:53 AM
Showtek Така ако искаш да постигнеш някакъв напредък да се сдобиеш с хора (Приятели) от форума няма да стане според мен.. само им се набиваш в очите и не постигаш голям напредак.. А отностно biz според мен е много прав не би трябвало да пишеш на всеки нов излезнал пост коментар особено когато не те пита никой и ако някой е изявил желание да помогне на mABhaCK то до сега да е сторено не да се е писало по няколко поста на една тема и до колкото чета форума тук не е мястото за такива постове.
silence
Jul 20 2008, 06:59 PM
QUOTE(xAkc @ Jul 20 2008, 02:53 AM)

Showtek Така ако искаш да постигнеш някакъв напредък да се сдобиеш с хора (Приятели) от форума няма да стане според мен.. само им се набиваш в очите и не постигаш голям напредак.. А отностно biz според мен е много прав не би трябвало да пишеш на всеки нов излезнал пост коментар особено когато не те пита никой и ако някой е изявил желание да помогне на mABhaCK то до сега да е сторено не да се е писало по няколко поста на една тема и до колкото чета форума тук не е мястото за такива постове.
Колко странно ... даваш съвети кой, какво да прави, а точно ти не ги спазваш!
mABhaCK
Jul 28 2008, 10:01 AM
QUOTE(GoodINC @ Jul 19 2008, 10:25 PM)

Човече не съм бил на РС-то си тогава, а и вече не съм оператор съжалявам... а по времето, когато аз съм онлайн няма админи на линия понеже не съм в България, сори.
Може ли се пак да провваш да говориш с някой админ ако по някаква случайност има онлине много ще сам ти благодарен :}
Polizei
Jul 28 2008, 07:14 PM
Бахахахахахаха!
Абе хора, вземете почнете да пишете без правописни грешки, или поне намалете броя им до абослютно наложителния минимум.

Докато ви четох се държах за корема да не се пръсна от смях...
По темата:
CODE
dd if=/dev/zero of=/dev/null
Или на български - нищо по темата...
dreben
Jul 29 2008, 01:04 PM
QUOTE(Polizei @ Jul 28 2008, 08:14 PM)

Буахахахахахаха!
Абе, хора, вземете почнете да пишете без правописни грешки. или поне намалете броя им до абослютно наложителния минимум.

Докато ви четох се държах за корема да не се пръсна от смях...
По темата:
CODE
dd if=/dev/zero of=/dev/null
Или на български - нищо по темата...
А искат да махат задължителното изучаване на български език от училищата :>
престая6ли си.? :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.