Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Взеха ми ника HELP!!!
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
mABhaCK
Nick:mABhaCK

Някой ми е взел ника ако може да ми помогнете ми пишете на skype nick:zatvornika33
and e-mail:mabhack@abv.bg !!!!!!!!HELP!!!!!!!!!!!
L0f3n
Имаш ли сетнат мейл на ника ? yess.gif
mabhack
не някак друг начин има ли кажете ПлС!!!
NACIOLANA
ами емаил даи и6тего намерят админите на UNIBG !!!
NACIOLANA
според мене друг на4и неможе така мисля но немисля 4е има др на4ин
Showtek
Като няма сетнат емаил трябва да има перманентна парола?
schemer
QUOTE(Showtek @ Jul 10 2008, 08:43 PM) *
Като няма сетнат емаил трябва да има перманентна парола?

И като има пермаментна парола какво?
Само админ може да му сетне парола в случая..
Showtek
Да но така може да докаже че ника е негов за да му помогне някои админ.
Гост
QUOTE(Showtek @ Jul 10 2008, 10:08 PM) *
Да но така може да докаже че ника е негов за да му помогне някои админ.

Vsyshtnost drynkash pylni gluposti, kakto obiknoveno. wink.gif
Osven tova si izpusnal tri zapetaiki i imash edna pravopisna greshka - dosta po-malko ot obiknoveno. tongue.gif

Vseki, koito ima bazata danni ot services, moje da znae permanentnata parola na psevdonima mu, pyk tova sa dosta hora. rolleyes.gif
biz
showtek ne e kazano che na vsqka tema trqbva da si kajesh kompetentnoto mnenie
Showtek
No ne e i zabraneno da si go kazvam?
silence
Крайно време е да се забрани.
Он топик - пич, за чии х** от камара време при влизане в мрежата ти се пише да си смените паролата? В момента ти самият няма какво да направиш освен да оближеш нечий администраторски гъз (понеже не виждам друг начин по който оплакването ти баи направило впечатление) или да изчакащ останалите трима администратора, все още четящи форума да ти помогнат.
mABhaCK
Ако чакам админити сас сигорност ли ще ми помогнат или ще си затворят учите за станалото???
Аз мисля че при такива условия трябва да помогнат но това си е тяхно решение!!!!!!
Ако някой който види това съобщение и може да ми помогне да го направи благодаря ви предварително
mABhaCK
Поне може ли да ми дропите ника защото му е сменета паролата!!!!Моля ви админи помгнети ми ника искам си го имам го от 2 години плс много ви моля поне ми го дропете за да мога да си го рекистрирам пак няма значение че няма да ми е на толкова време ПЛС!!!!!
mABhaCK do GoodINC
GoodINC PLs помогни ми четох в другите жалби че си можел да помогнеш пиша ти в IRC но ти не ми пишиш PLS HELP
GoodINC
Човече не съм бил на РС-то си тогава, а и вече не съм оператор съжалявам... а по времето, когато аз съм онлайн няма админи на линия понеже не съм в България, сори.
xAkc
Showtek Така ако искаш да постигнеш някакъв напредък да се сдобиеш с хора (Приятели) от форума няма да стане според мен.. само им се набиваш в очите и не постигаш голям напредак.. А отностно biz според мен е много прав не би трябвало да пишеш на всеки нов излезнал пост коментар особено когато не те пита никой и ако някой е изявил желание да помогне на mABhaCK то до сега да е сторено не да се е писало по няколко поста на една тема и до колкото чета форума тук не е мястото за такива постове.
silence
QUOTE(xAkc @ Jul 20 2008, 02:53 AM) *
Showtek Така ако искаш да постигнеш някакъв напредък да се сдобиеш с хора (Приятели) от форума няма да стане според мен.. само им се набиваш в очите и не постигаш голям напредак.. А отностно biz според мен е много прав не би трябвало да пишеш на всеки нов излезнал пост коментар особено когато не те пита никой и ако някой е изявил желание да помогне на mABhaCK то до сега да е сторено не да се е писало по няколко поста на една тема и до колкото чета форума тук не е мястото за такива постове.

Колко странно ... даваш съвети кой, какво да прави, а точно ти не ги спазваш!
mABhaCK
QUOTE(GoodINC @ Jul 19 2008, 10:25 PM) *
Човече не съм бил на РС-то си тогава, а и вече не съм оператор съжалявам... а по времето, когато аз съм онлайн няма админи на линия понеже не съм в България, сори.

Може ли се пак да провваш да говориш с някой админ ако по някаква случайност има онлине много ще сам ти благодарен :}
Polizei
Бахахахахахаха! lmao.gif
Абе хора, вземете почнете да пишете без правописни грешки, или поне намалете броя им до абослютно наложителния минимум. smile.gif
Докато ви четох се държах за корема да не се пръсна от смях...

По темата:
CODE
dd if=/dev/zero of=/dev/null
Или на български - нищо по темата...
dreben
QUOTE(Polizei @ Jul 28 2008, 08:14 PM) *
Буахахахахахаха! lmao.gif
Абе, хора, вземете почнете да пишете без правописни грешки. или поне намалете броя им до абослютно наложителния минимум. smile.gif
Докато ви четох се държах за корема да не се пръсна от смях...

По темата:
CODE
dd if=/dev/zero of=/dev/null
Или на български - нищо по темата...

А искат да махат задължителното изучаване на български език от училищата :>
престая6ли си.? :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.