Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Суспенд на ник
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Showtek
Та така както писах и в друга тема ми суспенднаха ника без никаква причина

[18:59:09] -NS- [ShowTeK] Suspended by services admin: Da ne se maha ! Expire: never

Ако може някои да ми обясни защо какво сам направил и какъв е толкова голям Хибит че да не могат да ми махнат суспенда и да заплашва чак този които ми го махна суспенда ? smile.gif
flx
Като не си го търсиш не го намираш.Не, че го защитавам, че си показва КОЛКО голям комплексар е , но не си ври носа там и няма да те барат ...Има хора , които ще ти помогнат , но той пак ще ти го сложи тей, че се примири, приятел.
Showtek
Да има хора помогна този човек но отново ми бе суспенд ника без причина а искам този хибит да мине из тука и да ми я поясни. Че е КОМПЛЕКСАР голям такъв си е незнам и кои балък му дал права на този, да се мисли за наи големия че администратор biggrin.gif Не ми е ясно как давате на такива хора да развалят мрежата просто немога да го проумея wink.gif
Гостescape
пореден праснат ник от Хибит
целта на занятието изпълнена smile.gif жалко , а да видим още колко никс ще бъдат суспенд с реазон спам или абюзе или да не се маха smile.gif
Showtek
Надявам се някои ден някои да го стегне малко тоя Хибит да го научи на правила и да не си използва правата на администратор как си му падне. Все пак ако искате да си върнете усерите и да не ги губите трябва да се вземат мерки срещу такива хора и да се върнат никовете на собствениците им, които не сам само аз да му е суспенд ника заради него знам и други.
L0f3n
Абе вие луди ли сте ?! Как ще му говорите зад гърба, та той е 'админ' ?!
Айде вземете оправете малко нещата в колектива, а не да давате сървъри на Петран и Иван...Не става сами няколко човека да се пробват да крепят мрежата, а други да я цепят на ново...
Все пак Кицата, като се махна нали някой трябва да го замени... iloveu.gif
Showtek
QUOTE(L0f3n @ Jul 10 2008, 11:13 AM) *
Абе вие луди ли сте ?! Как ще му говорите зад гърба, та той е 'админ' ?!
Айде вземете оправете малко нещата в колектива, а не да давате сървъри на Петран и Иван...Не става сами няколко човека да се пробват да крепят мрежата, а други да я цепят на ново...
Все пак Кицата, като се махна нали някой трябва да го замени... iloveu.gif

Така и ще си окапе ника маи маи. lazy.gif
vvip
QUOTE(Showtek @ Jul 10 2008, 11:11 PM) *
Така и ще си окапе ника маи маи. lazy.gif

Стъпка 1: /nick Showtek`
Стъпка 2: /ns register <парола> <e-m@il>
Стъпка 3: Отиваш в e-m@il-a ти и виждаш кода.
Стъпка 4: /ns activate Showtek` <кода от e-m@il-a>
Стъпка 5: /ns id <парола>

Невиждам нищо сложно dry.gif

А колкото до администратора: двоиник на един друг (сетете се кои) smile.gif
Showtek
QUOTE(vvip @ Jul 11 2008, 06:26 AM) *

Ami prosto tezi simvoli ne mi haresvat vaobshte a nika dosta si go haresvam rolleyes.gif
schemer
Ами.. ако наистина ти е съспенднал ника без никаква причина (в което доста се съмнявам), единствения вариянт е някой да ти го оправи и да не му се мяркаш по каналите и кадето и да било. Малко вероятно е постоянно да ти гледа инфото на ника. smile.gif
nasku
QUOTE(vvip @ Jul 11 2008, 06:26 AM) *

Ако твоят ник бъде суспенд , така ли ще направиш ?
тихо и кротко , ще си регистрираш нов ? БЕЗ да се оплакваш от администратора причинил ти това ?
Айде стига глупости.
Showtek
Ами малко е невъзможно да не влизам в негови канали след като в един от тях е на брат ми и тои е фоундер както и аз, един ден сложи бан попитах го наи културно за какво е този бан тои почна да се прави на велик опита се да ме изгони от канала като неможа сложи клине на доставчика jazztel.es аз си го смених на друг доставчик нета и като влезнах имах суспенд на ника, причина да ми суспенд ника има и е лична защото си мисли че като е админ сички тря му лижат гъза и не го ли направиш става това, и както казвам само аз знам на 3 мои приятела дет е суспенд никове с голямите реазон дет слага.
vvip
QUOTE(nasku @ Jul 11 2008, 11:35 PM) *
Ако твоят ник бъде суспенд , така ли ще направиш ?
тихо и кротко , ще си регистрираш нов ? БЕЗ да се оплакваш от администратора причинил ти това ?
Айде стига глупости.

Мисля, че всеки би постъпил така до изясняване на случая smile.gif

Он: Подкрепям @schemer wink.gif
Rolex
QUOTE(vvip @ Jul 12 2008, 06:57 AM) *
Мисля, че всеки би постъпил така до изясняване на случая smile.gif

Nope,не всеки smile.gif Другото е да си смениш ника на някакъв абсолютно различен,а не да добавиш "`","_","-".

Sorry for the offtopic.gif :>

P.S. Съгласен съм с nasku.
Showtek
Не всеки би постъпил така но аз хич не ги обичам тия знаци и за сега ника ми е BOKSER докато не се оправи другия някои ден в което доста се съмнявам.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.