Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: BAN.tcl
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Гост
Здравейте, искам да попитам дали има ТЦЛ, който когато мен ме няма в канала а съм оунър на бота примерно, или няма значение, и ме няма в канала и някои усер който е аднат, влиза взима си @ и слага БАН примерно ГОСТ!*@* или ми слага БАН на хоста *!*@ГОСТА.ЦЦ , и мисълта ми беше дали има такъв ТЦЛ, когато някои направи това нещо да сложи БАН на ника или на хоста описан в самият този ТЦЛ, и когато бота види това нещо да го делва от себе си от ЦС, и да му слага БАН, надявам се да сте ме разбрали, благоадаря ви предварително.
int21h
QUOTE(Гост @ Jul 6 2008, 08:46 PM) *
Здравейте, искам да попитам дали има ТЦЛ, който когато мен ме няма в канала а съм оунър на бота примерно, или няма значение, и ме няма в канала и някои усер който е аднат, влиза взима си @ и слага БАН примерно ГОСТ!*@* или ми слага БАН на хоста *!*@ГОСТА.ЦЦ , и мисълта ми беше дали има такъв ТЦЛ, когато някои направи това нещо да сложи БАН на ника или на хоста описан в самият този ТЦЛ, и когато бота види това нещо да го делва от себе си от ЦС, и да му слага БАН, надявам се да сте ме разбрали, благоадаря ви предварително.

Въобще не се надявай да сме те разбрали.
Polizei
Не знам дали съм разбрал правилно, но
CODE
.chanset #channel +protectfriends
.chanset #channel revenge-mode 3

ми върши добра работа по каналите (когато някой се опита да ме deop/kick/ban/etc :>)

ПП. Виж eggdrop.conf, почти всички chanset's са описани доста точно и ясно, а някъде даже бях мяркал eggdrop.conf преведен на български език с всичкия му help и т.н.
Гост
Да то това върши работа както и ТЦЛ-а протект.тцл и т.н. но мисълта ми беше когато мен ме няма в канала и някой ми сложи бан на ника или хоста, и бота види това и да наказва с дел и бан : )
nasku
blink.gif
Гост
Мдам, явно никой НЕ може да помогне !
Гост
Явно никой НЕ ме разбра, или НЕ можете да ми помогнете smile.gif както и да е ... искам да попитам поне някой може ли да ми ДАДЕ или да ми НАПИШЕ ТЦЛ-а който е като в бота на Варна ( Scallop ) той е когато някой влезе с някой от останалите никове на ботовете примерно когато има спрлит или някой ги килне и влезе с някой от тях в този ТЦЛ са описани хостовете на останалите ботове, и когато някой влезе с някой от никовете им този бот ( Scallop ) тоест ХУБЪТ, им слага БАН, надявам се сега да ме разберете и да ми помогнете, много се нуждая от този ТЦЛ, благодаря ви предварително.
Arruor
QUOTE(Гост @ Jul 8 2008, 03:35 PM) *

Никой не е и длъжен!!!
Гост
Явно никой и НЕ може !!!
Arruor
QUOTE(Гост @ Jul 11 2008, 04:00 PM) *
Явно никой и НЕ може !!!

Забавно smile.gif

CODE
if {[ischanban $ban $chan]} {
        putlog "banned host is $ban"
         killchanban $ban
        newban $victim <handle na toq pich, koito slaga bana :)> "komentar nqkakyv - primerno ala bala"
         после следва бознята с validuser, ако е валиден да се трие, или да се добавя нов user с +dk флагове примерно
         и така нататък
}

А факта, че никой не иска да ти пише скриптове, определено НЕ означава че не може. Така че, замисли се малко. Едно е да искаш помощ за нещо, друго е да наглееш, когато никой не ти обръща внимание!
Гост
Нищо НЕ става от тоя ТЦЛ !
silence
Естествено. Дадена ти е стуктурата, че ти е написано къде какво трябва да направиш. Остава да си го допишеш сам.
Arruor
QUOTE(silence @ Jul 13 2008, 05:38 PM) *
Естествено. Дадена ти е стуктурата, че ти е написано къде какво трябва да направиш. Остава да си го допишеш сам.

По-скоро ще мрънка, че никой нищо не разбира.

По-темата - въпросния скрипт трябва да прави следното:
1. При set-ване на бан да проверява дали бана е на 'защитен ник/хост'
2. Ако проверката в т.1 е изпълнена:
2.1 Маха бана
2.2 Проверява дали е сложен от валиден (за бота) потребител
2.3 Ако проверката в 2.2 е изпълнена:
2.4.1 изтрива потребителя или set-ва +dk флагове
2.4.2 set-ва бан на нарушителя
2.5 Ако проверката в 2.2 не е изпълнена:
2.5.1 добавя нарушителя с флагове +dk
2.5.2 set-ва бан на нарушителя

Същата е историята при смяна на ник.
Гост
Добре човек, НЕ разбирам, аз поне си признавам че НЕ разбирам, напиши ми го НЕ напразно пиша в форума защото ми трябва много а аз НЕ мога да го направя, бъди така добър и ми помогни моля те - мерси предварително.
silence
Има много хора които биха могли да ти помогнат, но при прочитането на подобни мнения ... поне аз не бих го направил.
Има достатъчно много форуми за тцл програмиране, погледни там и се надявай някой да ти помогне при подобно отношение.
Бива да си нагъл .. ама прекаляваш ..

QUOTE(Гост @ Jul 8 2008, 04:35 PM) *

QUOTE(Arruor @ Jul 11 2008, 03:51 PM) *
Никой не е и длъжен!!!

QUOTE(Гост @ Jul 11 2008, 04:00 PM) *
Явно никой и НЕ може !!!

Гост
Щом казваш - за теб разбрахме че НЕ можеш, поне стига стига писа само да се намираш на работа !
J0hn
Хах, що за отношение е това, и аз съм със същото мнение на silence... Успех.
int21h
QUOTE(Гост @ Jul 14 2008, 05:42 AM) *
Щом казваш - за теб разбрахме че НЕ можеш, поне стига стига писа само да се намираш на работа !

Добре, пич, всички тук НЕ можем да ти го напишем, прекалено е сложно за нас. Пробвай в друг форум, там може да са по-големи майстори. :}
Гост
Ми НЕ знам други форуми "пич" и мисля че тук е за да се помага на останалите, но както виждам никой не иска да помогне, и ако съм бил малко груб то е защото много бързам и ставам припрян, защото много ми трябва и за това .. съжелявам за което ... !
Arruor
мисля че тук е за да се помага на останалите, но както виждам никой не иска да помогне

Да, да се помага, не да се върши работата на другите, и да търпим нагло поведение, когато никой не иска да направи нещо вместо теб.

и ако съм бил малко груб то е защото много бързам и ставам припрян, защото много ми трябва и за това

След като бързаш много, а темата е от 1 седмица, защо не прочете нещо по въпросната тема. Но е по-лесно да се 'реве' на тези, които 'НЕ МОГАТ' нали?

Все пак да не забравяме, че името на форума е "Помощ", а не Request for ...

Моля модераторите да заключат темата, понеже тя отдавна се изчерпа.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.