Crovster
Jun 30 2008, 05:54 PM
Искам да попитам следното: ник baron има/имал ли (е) права ? Информацията ми трябва информативно, а не че нещо се жалвам. Знам, че има вероятност да ми се присмеете за въпроса, но просто трябва да знам.
zeraful
Jun 30 2008, 06:00 PM
Не никовете, а хората ползващи ги имат права или нямат. В момента, човекът ползващ този ник няма права, така че недей му се вързва на заплахите.
Crovster
Jun 30 2008, 06:03 PM
Не става въпрос за заплахи. А въпроса ми беше И в минало време. Да е имал случайно вчера например ?
zeraful
Jun 30 2008, 06:04 PM
Такъв глобал/администратор не си спомням да е имало в скоро време. Освен ако някой такъв не е ползвал този ник, то сегашният му собственик не е имал права днес, вчера, утре, предполагам и оня ден не е имал.
Crovster
Jun 30 2008, 06:08 PM
Никът е на един мой приятел и става въпрос за личен спор. Мерси за бързия отговор

и бай дъ уей.. голям ли е листа с хората с права ? В смисъл като число колко на брой са?
DaDiablo
Jun 30 2008, 06:12 PM
QUOTE(Crovster @ Jun 30 2008, 07:08 PM)

Никът е на един мой приятел и става въпрос за личен спор. Мерси за бързия отговор

и бай дъ уей.. голям ли е листа с хората с права ? В смисъл като число колко на брой са?
1412 са
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.