Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Pass.tcl
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Гост
Здравейте, някои може ли да ми напише ТЦЛ, който когато някои усер аднат примерно по-ник ник!*@* и иска да влезе на партилайн, и пише /стцп бота чат и бота първо да му иска парола и тогава вече да може да използва тази команда, нещо като АУТХ, надявам се да сте ме разбрали, благодаря предварително.
int21h
Ами не, че нещо, но на мен всички ботове, в които съм add-нат ми искат парола когато влизам в partyline, независимо дали съм add–нат по nick или по host..

За к'ъФ х*й ти е бота да иска паролата при /ctcp botname chat, и след това отново да я иска в самия partyline.. ОчевАдно е, че ако потребителя знае паролата и 10 пъти да му я иска.. 10 пъти ще я въведе и пак може да направи мизерии.
Гост
Мхм ясно .. а пич за да не отварям нова тема да ти оставя еи това ТЦЛ-че и да ми го направиш така че като влиза да не си слага МОД +е на ника а на хоста, мерси предварително.

CODE
bind join - *$botnick* e
proc e { nick uhost hand chan args } {
putquick "MODE $chan +e $::botnick"
}

Polizei
QUOTE(Гост @ Jun 28 2008, 01:42 PM) *
Мхм ясно .. а пич за да не отварям нова тема да ти оставя еи това ТЦЛ-че и да ми го направиш така че като влиза да не си слага МОД +е на ника а на хоста, мерси предварително.

CODE
bind join - *$botnick* e
proc e { nick uhost hand chan args } {
putquick "MODE $chan +e $::botnick"
}

CODE
bind join - * j:e
proc j:e {nick uhost hand chan} {
  global botnick
  if {[string tolower $nick] == [string tolower $botnick]} {
    putquick "MODE $chan +e *!*@[lindex [split [getchanhost $botnick] @] 1]"
  }
}
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.