Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Търси се.....
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа > Ала-бала
Mitak
Търси се.....

http://unix-bg.org/index.php/2008/06/25/svatba/
Mariyana
Бахти имот имаш ли ?
Mitak
Намира се smile.gif
magdanoz
ako ima i sestra
swirkai ;p
kaspi
trygnal mitko da se jeni da si tyrsi toi jena smile.gif kaka mara shte go vzeme da si pravqt te *** ?
Eerie
бахти.
да зема и аз да си пусна такава обява ли 0.о

едит / ама в къв смисъл кандидатките минават през кума?
трябва да се самоубия и да стана дух бродник?
друг начин не виждам за 'през' него.

едит секънд// ама това сериозно ли си го пуснал?
Mitak
QUOTE(Eerie @ Jun 28 2008, 01:22 AM) *
бахти.
да зема и аз да си пусна такава обява ли 0.о

едит / ама в къв смисъл кандидатките минават през кума?
трябва да се самоубия и да стана дух бродник?
друг начин не виждам за 'през' него.

едит секънд// ама това сериозно ли си го пуснал?

Ами как така в какъв смисъл? Ние сме се разбрали да си сменяме жените понякога, за да е по-интересно... а ако булката и кума не си допаднат - няма сватба smile.gif

Ми сериозно, на майтап - всеки да го приема както иска.

А, между другото кума ме запозна снощи с неговата бившата,... викам да я взема, пък ще видим. Тая вечер ще и врътнем една тройка, и ако всичко мине ок, почвам да уреждам сватбата.
Mitak
QUOTE(magdanoz @ Jun 25 2008, 11:21 AM) *
ako ima i sestra
swirkai ;p

Нямам сестра. А братчедката я подарих на кума...
Mitak
Можете да затваряте темата. Къде на шега, къде на сериозно: http://unix-bg.org/index.php/2008/06/29/jenitba/

Ами ако всичко се развие добре, на 22-ри октомври изгарям smile.gif
Мама хубаво ми викаше "Митеее не пий толкова мама, ще направиш някоа глупост" и ей ме на - с пръстен на ръка smile.gif
Такаааа.... няколко препоръки, към някои хора:

Зимата (не помня датата) бяхме в една кръчма в Стария град в Пловдив. Та, препоръката ми е към цялата компания - стягайте се за сватба, че сте ВИП гости.
За подарък искам актуалната версия на базата данни на services, и достатъчно мощен компютър, за да правя мизерии.
Отделно. от Камен- една бутилка Glenmorangie.. такова съм виждал само в Англия, тук не мога да намеря. То ще е специален подарък за кума.
Другият подарък който искам е тройка кебапчета с гарнитура.

Ще се погрижа да има няколко камиона Загорка, специално за Narf, че последния път изпи бирите в 2 кръчми и една дискотека. Такаааааа.... къде на шега, къде наистина - стягайте се. Човек и добре да живее се жени.

Амин.

Edit: За magdanoz-a ще има много магданоз и други видове треволяци.
kaspi
dai da vidim bulkata de
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.