Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Nick дропен от zax
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
nickaway
Незнам дали е правилно или неправилно nick: away чаках да се дропне и си го регистрирах днес се опитвам да влезна и виждам, че пас-а който се оптивам да сложа не го приема. Не че някой ми е казал нещо естествено ние сме в UniBG човека си е поискал ника и го е взел. Той си беше дропен аз го регнах и готово. Няма значение за някакъв ник, но нали той беше плюл срещу админите който си правят каквото искат. Както и да е неочаквам някакъв резултат, но поне да си напиша.
19:47:58 <ns> info away
19:47:58 <NS> [away] Username registered for 2 days, 20:42:00
19:47:59 <NS> [away] Last seen online: 0 days, 2:45:21
19:47:59 <NS> [away] Last host: LOVE@87.120.61.248
02:14:21 <NS> [Away] Username registered for 0 days, 1:48:02
02:14:21 <NS> [Away] Last seen online: 0 days, 1:47:32
02:14:21 <NS> [Away] Last host: zAx@irc.data.bg

Лек ден/Вечер.
magdanoz
toq nick pyk e na bolero ot kakto ima mreja smile.gif
wyobshte nikwi pretencii nqmash prawo da imash

beshe forbidnat shtoto nqkoi go krade
diabolic
QUOTE(magdanoz @ Jun 25 2008, 03:07 AM) *
toq nick pyk e na bolero ot kakto ima mreja smile.gif
wyobshte nikwi pretencii nqmash prawo da imash

beshe forbidnat shtoto nqkoi go krade

Хайде бе!
[01:24:06] -NS- [Away] Username registered for 0 days, 2:52:13
[01:24:06] -NS- [Away] Last seen online: 0 days, 2:51:43
[01:24:06] -NS- [Away] Last host: zAx@irc.data.bg

Не виждаm ника да е forbid, тъй че колкото потребителя има право на притенции толкoва и админа има, right?
vvip
А и къде е забранено да се регва дропен ник :?
magdanoz
i da se chudite dwamata i da ne se chudite faida nikwa smile.gif
syshtiq e principa kakto ako nqkoi kradne washite 2 nicka i wash priqtel gi dropi i regne otnowo...
Mitak
Ако ника е expire-нал е неправилно да се дропи и връща на който и да било.
Щом е оставен да expire-не, значи не е бил ползван. Ако така ще се дропят и връщат никове - ми по добре да се премахне expire....
awaynick
А аз си мислех, че няма да обърне никой внимание. То така или иначе ника няма да се върне. И по същата причина която споменавате не се замислих да пиша, защото щом е оставен да падне значи може да се регне преди това 30 дена никой небеше влизал с него през това време никой не се сети да си го дропне и да си го вземе сега вече като беше мой се е присетил, че иска да има още 1 никче.
asd
abe to nick nito e bil na zax nito na bolero da fi kaja az
diabolic
QUOTE(magdanoz @ Jun 25 2008, 07:47 AM) *
i da se chudite dwamata i da ne se chudite faida nikwa smile.gif
syshtiq e principa kakto ako nqkoi kradne washite 2 nicka i wash priqtel gi dropi i regne otnowo...

обясни ми какъв е моля, че не разбирам...идва трети с права и го регистрира?!
magdanoz
primerno: s tebe sme priqteli
imash nick na 5 godini
nqkoi ti go krade prez perm-a
dropqt mu go razni psewdo administaratori chiito imena e izlishno da citiram
i picha si regwa nicka kato negow na nowite services
obache wijdam az che toq nick e twoi adjeba i e bil na 5 godini
ti ne si go ostawila d ase dropi.. i go dropq i suspendwam or something

da ti go narisuwam za po podrobno?
zAx
QUOTE(Mitak @ Jun 25 2008, 09:41 AM) *
Ако ника е expire-нал е неправилно да се дропи и връща на който и да било.
Щом е оставен да expire-не, значи не е бил ползван. Ако така ще се дропят и връщат никове - ми по добре да се премахне expire....

Поправи ме ако греша но аз никога несъм бил съгласен за отпадането на NoExpire, нито е имало активно гласуване за да може да се види мнението на админите по въпроса.
Та... да караме по темата... ако случайно не бе допускана кражбата на базата данни, може би ника все още щеше да няма expire. Са сори ама тва, че базата е крадена мене не ме ебе ни най-малко така, че ника колкото пъти се дропне толкова пъти ще го връщам на Bolero. Както се вижда ако бях заинтересован от ника или го ползвах за собствни облаги, нямаше да се стига до ауто дроп. Така, че драги мои, заради грешки на хостери и девелипери от мрежата аз няма да се съобразявам с глупостите Ви ако искате изпишете още 100 теми. Ника си остава на Bolero и точка по въпроса.
Mitak
QUOTE(zAx @ Jun 25 2008, 04:17 PM) *
Поправи ме ако греша но аз никога несъм бил съгласен за отпадането на NoExpire, нито е имало активно гласуване за да може да се види мнението на админите по въпроса.

NoExpire никога не е отпадало като опция - просто не може да се зададе от администратор. Когато даден ник навърши 2 години, той не подлежи на expire.
А ако ника наистина е бил откраднат вече е друг въпрос.
zAx
QUOTE(Mitak @ Jun 25 2008, 07:28 PM) *
NoExpire никога не е отпадало като опция - просто не може да се зададе от администратор. Когато даден ник навърши 2 години, той не подлежи на expire.
А ако ника наистина е бил откраднат вече е друг въпрос.

О напротив, отпадна като опция, защото не може да бъде сетвано а ника трябва да наварши 2 години както обясни девелопера. Т.е. след като ника бе откраднат със парола взета от хакнатото ДБ за мен остана единствена опция да го дропя и регна на ново. След това ника се е дропил поради липсата ми навреме за ИРЦ. И пак да го кажа... поправи ме ако греша ама... аджеба ако не беха краднали базата данни щеше ли да се стигне дотук ? Моя съвет е тези които противоречат просто да спрат защото пак да повторя... ефект няма да има. Ника си остава собственост на болеро!
Mu3ePHuK
QUOTE(zAx @ Jun 25 2008, 06:49 PM) *
О напротив, отпадна като опция, защото не може да бъде сетвано а ника трябва да наварши 2 години както обясни девелопера. Т.е. след като ника бе откраднат със парола взета от хакнатото ДБ за мен остана единствена опция да го дропя и регна на ново. След това ника се е дропил поради липсата ми навреме за ИРЦ. И пак да го кажа... поправи ме ако греша ама... аджеба ако не беха краднали базата данни щеше ли да се стигне дотук ? Моя съвет е тези които противоречат просто да спрат защото пак да повторя... ефект няма да има. Ника си остава собственост на болеро!

Bravo za reshilnosta da dadesh takova obeshtani dano mojesh i da go spazish koeto shte se razbere mnogo skoro
Arkadietz
Да внесем малко яснота по темата със следното написано по-долу

Away 14598 1019923125 1167166078
->PASS *************
->PERMPASS **************
->LANG :2
->LASTUH ~MiNiLady 88.203.156.131
->LASTQMSG :Ping timeout: 240 seconds
->HOST *yuri@*.screamer.cx

Последния ред потвърждава доста неща
Cyb3rg0d
Въпроса е, дали след като самия zax каза, че е оставил ника да се дропи, поради липса на време за IRC и съответно ника е регнат от друг потребител, е било правилно zax да си го върне. Честно казано това, че е имал noexpire и е бил дропен с помощта на крадената база е до някаде вярно, но ако не беше админски ник, дали щеше да се дропи или на юзъра щеше да се каже: Ми да си имал време, ника си е expire, не можем да ти помогнем..? Друг въпрос е, дали на Bolero изобщо му пука за тоя ник?
Arruor
Друг е въпроса, че в Ирак има война, а в Сомалия гладуват. Но какво да се прави... шанс.
Cyb3rg0d
QUOTE(Arruor @ Jul 4 2008, 11:04 AM) *
Друг е въпроса, че в Ирак има война, а в Сомалия гладуват. Но какво да се прави... шанс.

Е заради такива 'операторчета' като теб, сега ще намажат всички, наред с кадърните. Когато искаш да се покажеш като остроумен, трябва и да знаеш, в кой момент да го направиш. Чисто и просто ника се е дропил след неизползването му, къде пише, че щом е бил на админ, трябва да остане завинаги негов? Оправданието с базата щеше да е на място, ако това беше първият изгорял по този начин ник.
Arruor
QUOTE(Cyb3rg0d @ Jul 4 2008, 12:58 PM) *
Е заради такива 'операторчета' като теб, сега ще намажат всички, наред с кадърните. Когато искаш да се покажеш като остроумен, трябва и да знаеш, в кой момент да го направиш. Чисто и просто ника се е дропил след неизползването му, къде пише, че щом е бил на админ, трябва да остане завинаги негов? Оправданието с базата щеше да е на място, ако това беше първият изгорял по този начин ник.

Младежо, не знаеш какво 'операторче' съм аз и за какво се боря - така че спести си коментарите по тази тема.
По основната тема - тя отдавна е изчерпана. Чисто и просто (просто и чисто, или каквото и да е там) - ника е дропен и е регистриран наново. Какво може да се направи по въпроса повече - да се дропи от друг Администратор - едва ли smile.gif
Да се 'върне' на някой, който е искал да го регистрира? А как може да се търси (и иска) право на собственост върху нещо, което не съществува?

Моя съвет е тези които противоречат просто да спрат защото пак да повторя... ефект няма да има. Ника си остава собственост на болеро!
Гостbiz
abe tapaci ne mojahte li da shvanete nishto ??

nicka e bil s no expire i e nqmalo nikoga da se dropi sam... nqkoi go e otkradnal s DB i sled tova zax go e dropil i vurnal na istinskiq mu sobstvenik

kvo tolkoz slojno ima ?????????????
Някой си
QUOTE(Гостbiz @ Jul 6 2008, 02:31 AM) *
abe tapaci ne mojahte li da shvanete nishto ??

nicka e bil s no expire i e nqmalo nikoga da se dropi sam... nqkoi go e otkradnal s DB i sled tova zax go e dropil i vurnal na istinskiq mu sobstvenik

kvo tolkoz slojno ima ?????????????

Сложното е,че ника е дропен с дб ок.След това е 'върнат' от същия zax след което въпросния е оставил ника да се дропи.При това положение не виждам причина да дропи ника след като не е влизал с него и той се е дропил.
UniBG смуче все повече от година на година!

ПО-МАЛКО ОПЕРАТОРИ - ПО-МАЛКО ИЗДЪНКИ!!!!
Гостbiz
operatorite nito mogat da dropqt nito da resv kanali i nickove zamislete se malko
prosto trqbvashe nqkoi da im izleze vinoven za upadaka na mrejata i te reshiha da se zastrahovat i da natopqt operatorite

siguren sam che shte stane golqma tragediq i shte budem svideteli na tova
Mu3ePHuK
i az tai misql bez operi na kade te ostavat 1/4 ot opravlenietosmsl takav za kade nit mjreta shte raste poveche nit nishto nai mn da namalee poveche i ne operite sa vinovni za tova
ghkgk
Ооо разбира ви на вас главата кво могат да праят операторите ..../ресв е локална команда може се испълни дори от локален оператор.Ресв може се направи и на ник и на канал.Може да се ресв дори и *ник* което може да стане само от администратора на сървъра (+А)./ресв Въжи само локално на сървъра който е сложен така, че се пада и към локалната политика.

По темата:
Щом закс така е преценил значи така трябва е и да ревете тука и да не ревете на вас никой няма ви даде повече права без си ги заслужите....Не виждам каде е смисъла да се карате и обиждате зарад някъв ник ... и то при това ник "AWAY" "ей тоя ник е много луд даже и пари бих фърлил за него.." поне да беше някво име или нещо значително...Това че вие искате се прайте на газари Зак или никой админ не е виновен ... тама е един от най големите проблеми на мрежата, че всички се праят на газари....
По добре ника да бъде на някой който не му трябва се газари (В случая болеро) от колкото на някой комплексар дет ще се радва 2 месеца, че има такъв ник.
nasku
QUOTE(ghkgk @ Jul 7 2008, 04:04 PM) *
Ооо разбира ви на вас главата кво могат да праят операторите ..../ресв е локална команда може се испълни дори от локален оператор.Ресв може се направи и на ник и на канал.Може да се ресв дори и *ник* което може да стане само от администратора на сървъра (+А)./ресв Въжи само локално на сървъра който е сложен така, че се пада и към локалната политика.

По темата:
Щом закс така е преценил значи така трябва е и да ревете тука и да не ревете на вас никой няма ви даде повече права без си ги заслужите....Не виждам каде е смисъла да се карате и обиждате зарад някъв ник ... и то при това ник "AWAY" "ей тоя ник е много луд даже и пари бих фърлил за него.." поне да беше някво име или нещо значително...Това че вие искате се прайте на газари Зак или никой админ не е виновен ... тама е един от най големите проблеми на мрежата, че всички се праят на газари....
По добре ника да бъде на някой който не му трябва се газари (В случая болеро) от колкото на някой комплексар дет ще се радва 2 месеца, че има такъв ник.

От части си прав - да. Но при положение , че ника не се ползва от Bolero , защо да не го ползва някой друг !?

[19:33:40] -NS- [Away] Username registered for 12 days, 19:01:59
-
[19:33:40] -NS- [Away] Last seen online: 12 days, 19:01:29

От както е дропен с него не е влизано , следователно не му трябва/пука за ника.
L0f3n
И аз да попитам закс...Ако не беше админ и ти беше еxpirnal ника, какво аджеба щеше да правиш ?! book.gif
Mu3ePHuK
I az pitam syshtoto kato L0f3n che i na men mi stana interesno.zAx ko pr ve brato molim se na adminite ili puskame tema tuka ama ne az sam admin i moga da pravq koto iskam tai li e ? bottom.gif
Az shtoto tai si go prestavqm.
zeraful
QUOTE(Mu3ePHuK @ Jul 12 2008, 04:00 PM) *
ama ne az sam admin i moga da pravq koto iskam tai li e ? bottom.gif

Да.
Cyb3rg0d
QUOTE(ghkgk @ Jul 7 2008, 05:04 PM) *

По темата:

Въпроса не е толкова за тъпия ник, тук повече става дума за коректност от страна на админите, нали се правят уж "големи промени" в мрежата, с цел да се върне доверието на юзерите в управата на мрежата, за да могат изгонените юзери да почустват някаква промяна и мрежата да си върне предишният облик (което ми е трудно да си го представя, ама айде...). И точно в разгара на тези промени, отново сме свидетели на издънки и еднолични действия от страна на админ, който казва на всички: "Бе тоя ник, няма да е на никой, освен на еди-кой-си, точка по въпроса, който не му понася да се изнася...". Представям си Bolero, ако види тази тема и какви ожесточени дискусии се водят за този "негов" ник, сигурно ще се изпусне в гащите от смях...
Windboy
QUOTE(Cyb3rg0d @ Jul 14 2008, 10:57 AM) *
Въпроса не е толкова за тъпия ник, тук повече става дума за коректност от страна на админите, нали се правят уж "големи промени" в мрежата, с цел да се върне доверието на юзерите в управата на мрежата, за да могат изгонените юзери да почустват някаква промяна и мрежата да си върне предишният облик (което ми е трудно да си го представя, ама айде...). И точно в разгара на тези промени, отново сме свидетели на издънки и еднолични действия от страна на админ, който казва на всички: "Бе тоя ник, няма да е на никой, освен на еди-кой-си, точка по въпроса, който не му понася да се изнася...". Представям си Bolero, ако види тази тема и какви ожесточени дискусии се водят за този "негов" ник, сигурно ще се изпусне в гащите от смях...

И кисело мляко да раздават в ирк пак ще продължават да затъват.

Mu3ePHuK
QUOTE(Windboy @ Jul 15 2008, 08:49 AM) *
И кисело мляко да раздават в ирк пак ще продължават да затъват.

Ako pochnat da davat mlqko e togava zatyna za dni ama nikoga nqma da stane tova i irc inkoga nqma da stane neshto poveche ot sq samo shte pada zaradi malki neshata kato toq dropen nick guns.gif
schemer
QUOTE(Mu3ePHuK @ Jul 15 2008, 04:33 PM) *
Ako pochnat da davat mlqko e togava zatyna za dni ama nikoga nqma da stane tova i irc inkoga nqma da stane neshto poveche ot sq samo shte pada zaradi malki neshata kato toq dropen nick guns.gif

Ще изчакаме и ще видим smile.gif
Може пък тези промени да доведът до нещо хубаво yess.gif
xAkc
Според мен, честно казано ника е дропен от Оператор до като имаше оператори де и даден на този човек който го позлвал до като zAx, не го е засякъл и е взел нужните мерки който за мен са точно изпълнени на място и аз ако бях и аз да съм го направил, ника е на Болеро и негов би трябвало да остане. А колкото до на zAx постъпката според мен е чисто приятелска постъпка и чиста свършена работа за един администратор. Евала!!!
Гост_biz
zaklevam sa po golqma tapotiq ne bqh chel dosega ahahahhaha
dnz
брааат к'во се филмирате с тез никове... напоследък ползвам IRC просто за обикновен messanger, ко те е*е кво са ти зели... и на мен ми взеха ник Radiotrance, ма не се оплаквам щото знам че на никой не му се занимава с глупости... радвай се ще все още я има самата мрежа... :confuse:
...
L0f3n
QUOTE(xAkc @ Jul 20 2008, 02:23 AM) *
Според мен, честно казано ника е дропен от Оператор до като имаше оператори де и даден на този човек който го позлвал до като zAx, не го е засякъл и е взел нужните мерки който за мен са точно изпълнени на място и аз ако бях и аз да съм го направил, ника е на Болеро и негов би трябвало да остане. А колкото до на zAx постъпката според мен е чисто приятелска постъпка и чиста свършена работа за един администратор. Евала!!!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА lmao.gif lmao.gif yeah.gif yeah.gif yeah.gif
Как оператор ще дропи ника уе ?! Като незнаете кви права имат операторите, защо се обаждате ? smile.gif
BlueMan
Off!

недей му се смей,че и ти беше същия.Може още да си си същия ламер wink.gif
L0f3n
QUOTE(BlueMan @ Jul 20 2008, 01:47 PM) *
Off!

недей му се смей,че и ти беше същия.Може още да си си същия ламер wink.gif

ХАхахахахХААХах е добре мойто момче,а кажи ми как да не се смея на такива идиоти, като теб ? smile.gif
NoEx
locked.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.