QUOTE(WorldMaster @ Jun 19 2008, 02:35 PM)

ами въпросният ^-dIkeY-^ даже ми казва, че паролата е същата ! тейче не знам от къде я взел. Но сега нищо не мога да направя дори и да я знам паролата, поради простата причина, че новите правила на УниБг като напишеш /msg cs drop #channel permpass ти изписва "15:34:03 -CS- Please use CS::DELOWNER instead"
а като пробваш тази опция ти казва "15:34:11 -CS- Insufficient access to channel #channel"
та аз какво мога да направя в случая ! абсолютно нищо.. за това моля админ да се свърже с мен в IRC-to ( nick WorldMaster ) и да дропи канала си го регна наново ! и да има наказание за ^-dIkeY-^ !!!
Абе, човека страшно нагло се ебава с теб, а ти продължаваш да му се връзваш, че даже и спориш.
Както ти каза schemer, получаването на паролата ти от въпросния потребител, ако е имало такова, няма нищо общо с администраторските права в мрежата, пък ако ще и Йода да му я е дал!
Освен това каналите вече се регистрират БЕЗ ПАРОЛИ, така че НЯМА КАК да го е регистрирал със същата парола.
След като каналът е регистриран от теб, търси някой да ти го върне, но спри с останалите абсурдни твърдения.