Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Abuser?
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Страници: 1, 2, 3
Mu3ePHuK
dobar vecher iskam da pomolq uvajaemiq administrator(npu3pa4eto) da obqsni kakvo za nego znachi abuser i ima li pravo toi da forbidne dva nicka i da mi lepne 4-5 gline vyv za 5 do 10 minuti neka vi dam malko logove:
[22:03:24] <nPu3pa4eTo> `Mu3ePHuK` moga li ili ne moga ti eba pichkata lelina tova e zashtoto mu geldah ifnoto na nicka smile.gif
[22:03:54] <`Mu3ePHuK`> nPu3pa4eTo napylno vazmojno i ne jelatelno tova mu kazah az za da ne mqzam na gluapk pred kanala
[22:04:24] <nPu3pa4eTo> togava ma zaobikoli i zaribqvai neshto chujdo ????? kakvo iska da kaje samo toi si znae
[22:04:45] <`Mu3ePHuK`> zaribqvai ?
[22:04:55] <`Mu3ePHuK`> ne sma tolkova zagorql 4e do teb da opra ot tozi moi otgovor poluchavam tova:
[22:07:48] * `Mu3ePHuK` (~Mu3ePHuK@87-126-68-38.btc-net.bg) Quit (Killed (nPu3pa4eTo (zapovqdai))) i:
-NS- [`Mu3ePHuK`] Информацията е скрита
-NS- [`Mu3ePHuK`] Забранен от администратор: abuser never ABUSER ??

sled tova:
[22:09:18] <Simeon4o> nPu3pa4eTo kiv abuser ve ei
[22:09:21] <Simeon4o> ti malum li si ve
[22:09:22] <Simeon4o> biggrin.gif
[22:09:25] <Simeon4o> abuser kaza

[22:10:08] * Simeon4o (~Mu3ePHuK@87-126-68-38.btc-net.bg) Quit (Killed (nPu3pa4eTo (pak zapovqdai)))

(11:08:27) -NS- [Simeon4O] Потребителско име регистрирано от 55 days, 8:10:33
(11:08:27) -NS- [Simeon4O] Забранен от администратор: abuser never

kakto i mnogo na broi gline sys zaplaha da ne se pravq na otvoren zashtoto gospodin admina mojel kaot nishto da tryshne cqloto BTC emi neka to tova samo ostana ot nego da vidim sabarq kanali sabarq nickove g/kline bez prichina vinagi neka toi da doide tuk da obqsni kakvo za nego e abuser

sajalqvam za otnentoto ot men vash vreme
smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
flx
npu3pa4eto, показва всъщност какъв комплексар е. smile.gif
Mu3ePHuK
Ti go kaza 10x za podkrepeata wink.gif
vvip
Ммм не ,всъщност показва колко е велик ... или поне иска да е такъв .... mellow.gif
Гост_lam
-NS(NickServ@UniBG.services)- Username `Mu3ePHuK` SUSPEND set to OFF
-NS(NickServ@UniBG.services)- Username Simeon4O SUSPEND set to OFF
mysteryous
До колкото чета форумите и правилата на Unibg #*!* никаде не прочетох че да гледаш инфо на ник и Whois е Abuser, Spamer и етк.
Предполагам си избива комплексите в/у Мизерника и нека помоля някой от Девел оп да му оправи ника защото това не прилича на нищо стана Свинщина Ирк.. Всеки се бори за надмощие и се прави на това което е, а все пак np3pa4etO не си нищо повече от Админ на даден Сървър.
PiChAt
abe nqma kakfo da kaja ! .... Abuser .. nai lesniq na4in da si izmie racete vmesto da napishe na li4na osnova ama ... UNiBG !
vvip
браво на добре сваршената работа smile.gif сичко е оправено smile.gif
KillSoft
nai velikiq... ops sega da ne polucha i az susp na nick i gline.. ne che me ebe.. ne jiveq v irc katu nqkoi hora... prostu towa che nqkoi hora imat prava ne znache che trqbva da praqt kakvoto si poiskat az ne vijdam prichina za tozi susp. i gline... osven lichna smile.gif Iskash da si centar na vnimanie da si velik emi kandidatirai se za kmet moje i da prouspesh znae li choek biggrin.gif
Dano nqkoi ti obyrne vnimanie i da ti opravqt nicks wink.gif
Mu3ePHuK
Iskam da blagodarq na vsichki za podkrepata okazana ot tqh i nai veche na Lame Koito mi orapvi nickovete 10x priqten den smile.gif
DaDiablo
Ееей, сельо, вземи се в ръце бе ..
Mu3e
Dobre 10x na lame pak no vse pak kakvo e tova
[14:58:56] * `Mu3ePHuK` (~Simeon@87-126-242-45.btc-net.bg) Quit (Killed (nPu3pa4eTo (ne taka ako obichash)))
3:0 za nPu3pa4eTo

[15:08:45] <TaraNtula> nPu3pa4eTo
[15:08:49] <TaraNtula> sega kakvo rpavi6
[15:08:50] <TaraNtula> ?
[15:09:18] <nPu3pa4eTo> gledam film
[15:09:25] <nPu3pa4eTo> shto zabraneno li e ?
[15:09:30] <Taranttula> zashto pak prodalajavash nali se razberahme
[15:09:42] <Taranttula> ne msa kazal che e zabraneno
[15:09:43] <Taranttula> smile.gif)
[15:09:48] <nPu3pa4eTo> s mene kvo si se razbral ?
[15:10:06] <Taranttula> emi nz koi mi e orpavil nicka pusnash si temata si sled malko lame go orapvi
[15:10:13] <Taranttula> zashto p[ordajalvash kuciq spor
[15:10:19] <Taranttula> ima li faida spored dteb
[15:10:32] <Taranttula> samo zashtoto ti kazah 4e ne sam oprql do teb da ti se to4a
[15:10:33] <nPu3pa4eTo> shtoto az sam gi resivnal i suspendnal
[15:10:49] <nPu3pa4eTo> i sledvashtiq pat kato gi opravi drug shte gi dropq
[15:11:15] <nPu3pa4eTo> kat sa opravish s men togava she gi opravq
[15:11:18] <Taranttula> dobre be obqsni mi slagash expire never
[15:11:21] <Taranttula> reason abuser
[15:11:29] <Taranttula> kade vidq ti az da sam abuser
[15:11:35] <Taranttula> zashto se pravish na velik
[15:11:40] <nPu3pa4eTo> sled kato az ne opravqm chujdi resv i suspendi darja i nikoi da ne bara moite

Kak mu se vika na tova edin admin mi slaga never na nicka drugiq go orapvq no pyrviq reshava che sma jomelqk i nqma da imam nicks i go obrbotva pak kato kato mi kaza che ako si sedq na gaza moje bi shtql da go orpavi nqma komentar molq nqkoi da vzeme vyv race prizraka i da mu prochete pravilata na mrejata ne sma nai umniq chovek vyv irc ama znam che tova en e pravilno prepopalagm che i prizraka go znae no qvno ne mu ottyrva molq za pomosht za 2-ri pyt

10x na vsichki pak
Mu3ePHuK
QUOTE(DaDiablo @ Jun 19 2008, 01:56 PM) *
Ееей, сельо, вземи се в ръце бе ..

Za Men li se otnasq ?
DeStRuCti0N
QUOTE(Mu3e @ Jun 19 2008, 03:24 PM) *
Dobre 10x na lame pak no vse pak kakvo e tova
[14:58:56] * `Mu3ePHuK` (~Simeon@87-126-242-45.btc-net.bg) Quit (Killed (nPu3pa4eTo (ne taka ako obichash)))
3:0 za nPu3pa4eTo

[15:08:45] <TaraNtula> nPu3pa4eTo
[15:08:49] <TaraNtula> sega kakvo rpavi6
[15:08:50] <TaraNtula> ?
[15:09:18] <nPu3pa4eTo> gledam film
[15:09:25] <nPu3pa4eTo> shto zabraneno li e ?
[15:09:30] <Taranttula> zashto pak prodalajavash nali se razberahme
[15:09:42] <Taranttula> ne msa kazal che e zabraneno
[15:09:43] <Taranttula> smile.gif)
[15:09:48] <nPu3pa4eTo> s mene kvo si se razbral ?
[15:10:06] <Taranttula> emi nz koi mi e orpavil nicka pusnash si temata si sled malko lame go orapvi
[15:10:13] <Taranttula> zashto p[ordajalvash kuciq spor
[15:10:19] <Taranttula> ima li faida spored dteb
[15:10:32] <Taranttula> samo zashtoto ti kazah 4e ne sam oprql do teb da ti se to4a
[15:10:33] <nPu3pa4eTo> shtoto az sam gi resivnal i suspendnal
[15:10:49] <nPu3pa4eTo> i sledvashtiq pat kato gi opravi drug shte gi dropq
[15:11:15] <nPu3pa4eTo> kat sa opravish s men togava she gi opravq
[15:11:18] <Taranttula> dobre be obqsni mi slagash expire never
[15:11:21] <Taranttula> reason abuser
[15:11:29] <Taranttula> kade vidq ti az da sam abuser
[15:11:35] <Taranttula> zashto se pravish na velik
[15:11:40] <nPu3pa4eTo> sled kato az ne opravqm chujdi resv i suspendi darja i nikoi da ne bara moite

Kak mu se vika na tova edin admin mi slaga never na nicka drugiq go orapvq no pyrviq reshava che sma jomelqk i nqma da imam nicks i go obrbotva pak kato kato mi kaza che ako si sedq na gaza moje bi shtql da go orpavi nqma komentar molq nqkoi da vzeme vyv race prizraka i da mu prochete pravilata na mrejata ne sma nai umniq chovek vyv irc ama znam che tova en e pravilno prepopalagm che i prizraka go znae no qvno ne mu ottyrva molq za pomosht za 2-ri pyt

10x na vsichki pak

Няма правила, или поне няма такива, които да се спазват.
Бяха пускани какви ли не теми относно 'оправията' на мрежата - за ненужните псевдоадминистратори, сървъри и т.н.
Ефект няма, няма и да има.
Независимо дали си виновен или не - извиняваш се на призрачето, за да ти оправи ника и гледаш с него и подобни да не сте в едни и същи канали. Не знам какво друго да те посъветвам.
Пропаднала работа от всякъде...
Mo
Ама защо трябва да се извинява на някой си? Кой е този, че той ще му се извинява ? За какво да му се извинява, че онзи напълно отговаря на поговорката " Дай на селянина власт и му гледай сеира"?
Махаш му правата и готово. Следващия, който държи толкова много да има права, да се замисли малко. И така, всеки такъв следващ шушльопак да си хваща торбата и да си ходи.
Не да им се плаща за права в канала, не да си ходят по срещи и да ^бибипат^ младите гаджета пък после няма @ в канала, не да дропят канали и никове и да ги дават на техни познати.
В мрежата останаха толкова малко хора, че не са нужни толкова много шушльопаци да я поддържат. Аахахахха тази дума е толкова не на място... по-скоро да я рушат.
RABIES
Има и друг вариант. Избираш си друг ник и си чатиш с него, без да се занимаваш с тоя индивид. Все пак не трябва да се стига до молебени към господарите на чата, за да ни връщат някакви си буквички. Явно е,че те сами не могат да се контролират, че ще чакаме мрежата да управляват и да я развиват ...
vvip
QUOTE(RABIES @ Jun 19 2008, 03:18 PM) *
Има и друг вариант. Избираш си друг ник и си чатиш с него, без да се занимаваш с тоя индивид. Все пак не трябва да се стига до молебени към господарите на чата, за да ни връщат някакви си буквички. Явно е,че те сами не могат да се контролират, че ще чакаме мрежата да управляват и да я развиват ...

А, останалите (малко) приятели като те знаят с този ник ? Кво става ....

П.с. Подкрепям Гост_Mo_*
int21h
Спокойно, пичове, след по-малко от година администраторите ще оправят псевдоними и канали и ще махат glines на поразия само за да влизаме в мрежата.
RABIES
QUOTE(vvip @ Jun 19 2008, 03:36 PM) *
А, останалите (малко) приятели като те знаят с този ник ? Кво става ....

П.с. Подкрепям Гост_Mo_*

Казваш им, че вече ще ползваш друг ник. Какво друго да става ?
Cyb3rg0d
Бе то вярно няма оправия, ама ако мрежата се отърве от unacs и sellinet, ще се успокоят малко нещата. Чудно ми е само, след време като УниБГ изчезне (а това ще стане, повярвайте), другаря пРиЗра4еТо къде ще ходи да съспендва и килва на поразия...
vvip
QUOTE(Cyb3rg0d @ Jun 19 2008, 07:25 PM) *
Бе то вярно няма оправия, ама ако мрежата се отърве от unacs и sellinet, ще се успокоят малко нещата. Чудно ми е само, след време като УниБГ изчезне (а това ще стане, повярвайте), другаря пРиЗра4еТо къде ще ходи да съспендва и килва на поразия...

Може би ще си направи сърв ,ще си вкара клонинги и ще си ги киллва biggrin.gif
nPu3pa4eTo
tarsi si nikove i ne sa zanimavai s men... kato ti kazah dnes da mi se obadish sled sedmica da gi opravq nqmah predvid tva da doidesh tuka i pak da pochnesh da pliuesh .... emi pliui si .... v kanala ti zadadoha vaprosa shto ne suspendvam na drugi hora nikovete ... i sled kato ne jiveete v irc kvo revete tolkova e hlapeta nedorasli.
Hitrusha
QUOTE(nPu3pa4eTo @ Jun 19 2008, 09:04 PM) *
tarsi si nikove i ne sa zanimavai s men... kato ti kazah dnes da mi se obadish sled sedmica da gi opravq nqmah predvid tva da doidesh tuka i pak da pochnesh da pliuesh .... emi pliui si .... v kanala ti zadadoha vaprosa shto ne suspendvam na drugi hora nikovete ... i sled kato ne jiveete v irc kvo revete tolkova e hlapeta nedorasli.

Силно се надявам това на снимката да не си ти, тъй като нито тона ти, нито писането на латиница ти отива на годините.
Идеята на ИРС не е ли там да си комуникират хора и съответно то е направено ЗА потребителите, а не за администратори и опери, които в реалния живот няма на кой да се налагат, но пък тук са богове ? Искаш да ми кажеш, че ИРС е създадено за такива като теб, да си развяват коня и да правят каквото си искат ? Слез малко на земята. Права са ти дадени за да помагаш на потребителите а не да ги гониш от мрежата.
А точно тези, които са му задали въпроса в канала явно живеят в ИРС. Толкова си треперят над никовете и каналите, че ги е страх да ти кажат каквото и да било на въпреки.
Ако утре и моя ник зачезне заради този ми пост, само ще затвърдиш всеобщото мнение за твоята персона.
Каквото повикало-такова се обадило. Не можеш да си позволяваш да се държиш надменно с хората и да очакваш те да ти лижат подметките само защото имаш права !
Приятна сутрин на всички cool.gif
Mu3ePHuK
QUOTE(nPu3pa4eTo @ Jun 19 2008, 09:04 PM) *

Ave BRato az en idvam tuka da pluq shtoto si mi antipatichen az daje ne pluq toq sait e napraven za takiva kato teb za takiva deto sabarqt kanali i chupqt nickove na red samo i samo da si pocheshat krastite na lainqnite gazove(sys izvinenie) az ne reva za nqma nishto tova che ne jiveq kato teb vyv irc ne znachi che ne si radvam nicka taka mi vikat i na vyn i neshta tovada se promenq haresfam si prqkora nicka tova che na teb tova ti e nachina za reshvane na spor e da prasnesh nick ne znachi che go odobrqvame tuka sa pisali 20 4oveka +men i teb i edin ot tqh ne e kazal prizraka e prav.po vaprosa bobo kakvo shte kajesh pak li imashe neshto ne redno i toi li e abuser zashto sega nqma prava tova e naoi dobriq oper vyv cqlata mreja choveka koito az ne sam vidql edin nick ili kanal da padne ot nego i choveka da kaje toi ne e prav pakti ko napravi sloji mu gline na pravata za 1 mesec tova e chovek koito poznavash ot masa vreme a za ko go preeba ..... seshtash se da ne go kazvam tuka kato chetsh tova se zamisli za tova koi e prav i koi kriv koito te e link teb moje bi veche ne vlzia vyv irc zashtoto ako te vidq kakvo pravish sys mrejata mu vqrvai mi ti nqma da si tuk "ABUSER" za 100-ten pyt te karam i te prizovavam da obqsnish tuka pred nas kakvo za teb znachi abuser i zashto mi lepna toq reason ako si myj ela obqsni i ne mi slagai gline vyv irc nqma kiriq pak sam tam i shte sam tam tova veche ne mojesh da go promenish ne te nadyhvcam samo ti kazvam

Tolkova ot men
nPu3pa4eTo
bobo e admin s nick stinker ... kaji mu ti opravi nikovete ... che da ostane bez prava
vvip
Призраче, незнам колко човека са се оплаквали от теб но според мен не са 1 или 2 ... редно е да се замислиш с твоето поведение ,а не да се чудиш що няма хора в ирц.... разбрахме ,че като си си "навил" нещо на главата то няма да се промени .. но твои проблем. Ние сме се събрали за краина сметка не да се "джанкаме" а да си пишем ,но явно според твоита видна личност това не е така.
nPu3pa4eTo
v irc nqma hora zaradi skype ... ko ne znaish da ti kaja ... i pliuite poveche de ... izlagate sa s tez dve mijavi stranici
Polizei
off:
IRC, както една вечер един познат се изрази в един канал, не беше запланувано за такава паплач, и по-конкретно за толкова ПРОСТ ДОБИТЪК...
on:
Някои хора явно трябва да се позамислят поне малко върху тези съждения...
lame
-NS(NickServ@UniBG.services)- Username `Mu3ePHuK` SUSPEND set to OFF
-NS(NickServ@UniBG.services)- Username Simeon4O SUSPEND set to OFF
Mu3ePHuK
QUOTE(Polizei @ Jun 20 2008, 11:14 AM) *
off:
IRC, както една вечер един познат се изрази в един канал, не беше запланувано за такава паплач, и по-конкретно за толкова ПРОСТ ДОБИТЪК...
on:
Някои хора явно трябва да се позамислят поне малко върху тези съждения...

Lame Imai i na predvid che prizracheto oficialno me zaplashi che ako nikovete bivat orpaveni pak shte gi dropne spored teb struva li si da gi orpavqsh mnogo bih se radval ako sega kato mi padne gline koito imam vyv momenta moje bi 10-15-ti poreden za dva dena nikovete nqma da baranati i osfen private shte pishe infoto a na suspend rabirate me molq prizracheto za posledno red sichki vas da me ostavi na mira i az shte ostavq nego toi mi beshe kazal da ne mrynkam edna sedmica i shte gi orapvi vie vqrvate li che shte go napravi az ne sega samo sailno se nadqvam da ne gi dropi

10x na Lame i na vsichki vas koito ste zad men po taq tema
vvip
-=19:30:37=- -NS- [`Mu3ePHuK`] Further information is private
-=19:30:37=- -NS- [`Mu3ePHuK`] Suspended by services admin: abuser Expire: never

-=19:33:52=- -NS- [Simeon4O] Username registered for 57 days, 4:31:34
-=19:33:52=- -NS- [Simeon4O] Suspended by services admin: abuser Expire: never

mad.gif
int21h
QUOTE(Mu3ePHuK @ Jun 18 2008, 10:15 PM) *
...
[22:07:48] * `Mu3ePHuK` (~Mu3ePHuK@87-126-68-38.btc-net.bg) Quit (Killed (nPu3pa4eTo (zapovqdai))) i:
...
[22:10:08] * Simeon4o (~Mu3ePHuK@87-126-68-38.btc-net.bg) Quit (Killed (nPu3pa4eTo (pak zapovqdai)))
...

https://voting.unibg.org/index.php?node=votings&id=551

Я да видим дали ще бъде спазено..
Гост_lam
[19:53:39] *NS* Username `Mu3ePHuK` SUSPEND set to OFF
[19:53:43] *NS* Username Simeon4O SUSPEND set to OFF
Гост
Против: 6 (35.29%)

Бас ловя че призкара е дал против защото иначе няма да има с какво да си играе..

Лошото е че доста от администраторите са като него... а най лошото е че 90% от неизползващите вече IRC не го ползват не заради администрацията ами заради "Skype" и точно в това е прав призрака .. но да слага тези наказания на ника на човека, без човека да е направил нещо... това вече не е правилно.. според мен smile.gif
RABIES
Правилата не са това, което бяха... също както и УниБг. Колкото до "администратора" - човече, прав си ! Скайп е виновен! Всички се насочиха към скайп ама питаш ли се защо ? То хубаво го каза "заради скайп". Ама не те ли човърка едно въпросче в мозъчната кутия "Абе защо аджеба скайп?!" Като си отговориш на него, защо не си кажеш "Бе, чакай и аз да го зарежа IRC, вече не е модерно ...скайпът е по-добър!" Много хора ще ти бъдем благодарни, ако стигнеш до това решение! Ааааа, сетих се! Там няма вълшебните писаници, които да те правят господин Властелинът на чатанката и чичкото тиранин! Разбирам те ...
Mitak
Сега, само да не кажете, че пак се заяждам...
Има едно НО, и то е, че за да се приеме едно правило, независимо къде трябва да имаме ЗА > ПРОТИВ + ПАС (т.е. въздържалсе).
А в случая имаме 7 < 6 + 4.

Единственият вариант е да отпадне бутона "ПАС" от гласуването... какво значи "ПАС"???? Буквално - "Не ми пука, правете каквото искате".
За по-лесно някои хора минават "пас".... още преди няколко години имаше едно предложение на Himika да се махне бутона 'пас', ама не си спомням какво точно стана тогава...

До сега си мълчах, въпреки, че бях видял тази нередност именно защото някои пак ще решат, че се заяждам... е, не е така в случая.
Просто в тази мрежа и 1923830 нови правила да се приемат, пак няма кой да ги спазва.

Сега нито въпросният оператор ще си махне сам линията, нито някой ще посмее да му сложи к/г линия, да не говорим пък за джъп на сървъра smile.gif
Mu3ePHuK
QUOTE(Mitak @ Jun 20 2008, 07:06 PM) *
Сега, само да не кажете, че пак се заяждам...
Има едно НО, и то е, че за да се приеме едно правило, независимо къде трябва да имаме ЗА > ПРОТИВ + ПАС (т.е. въздържалсе).
А в случая имаме 7 < 6 + 4.

Единственият вариант е да отпадне бутона "ПАС" от гласуването... какво значи "ПАС"???? Буквално - "Не ми пука, правете каквото искате".
За по-лесно някои хора минават "пас".... още преди няколко години имаше едно предложение на Himika да се махне бутона 'пас', ама не си спомням какво точно стана тогава...

До сега си мълчах, въпреки, че бях видял тази нередност именно защото някои пак ще решат, че се заяждам... е, не е така в случая.
Просто в тази мрежа и 1923830 нови правила да се приемат, пак няма кой да ги спазва.

Сега нито въпросният оператор ще си махне сам линията, нито някой ще посмее да му сложи к/г линия, да не говорим пък за джъп на сървъра smile.gif

Dobre mitak do nqkade si dosta prav no za tova ( нито някой ще посмее да му сложи к/г линия, да не говорим пък за джъп на сървъра smile.gif )
Ti dai mi prava da mu sloja gline da vidim dali nqma da mu sloja lichno na prizraka zashto d ne posmeq zashtotot e admin na edin zapadasht veche server koito sichki malko po malko napuskast zashtoto pri eventualen probelm ne moje da se obyrnat kam admina si osfen ako ne stava duma da kliva ili da suspendva nickove i kanali
Eto ti si bil nqkoi ne znam dali daje oshte ne si vyv taq mreja nosil si prava znaesh kak e.
a i mejdo drugoto kolkoto do tiq nickove toi oficialno mme zaplashi che ako bivat unfirbidnati shte gi dropi
kakvo oshte da kaja ti si na negova srtana vyv dosta ot dumite si zashtoto e admin i moje bi imate neshto obshto ili pone taka mislq az moje i da gresha ako e taka sajalqvam
Mitak
То ако става въпрос мисля, че и моите права си стоят, само дето съм си сложил клине на хоста, и не мога да вляза, иначе с радост бих приложил правилото, пък ако ще да се разчуе smile.gif
Mitak
QUOTE(Mu3ePHuK @ Jun 20 2008, 07:21 PM) *
kakvo oshte da kaja ti si na negova srtana vyv dosta ot dumite si zashtoto e admin i moje bi imate neshto obshto ili pone taka mislq az moje i da gresha ako e taka sajalqvam

Ха сега де... от къде на къде да съм на негова страна smile.gif
Пука ми какъв е - та той е админ на някакво си ирц, не го забравяй!
Аз съм админ на живота си - не форбидвам никове, а се събирам с приятели. Не заплашвам хората, предпочитам да изляза на въздух smile.gif Както и ще направя след 30 минути. Отиваме с приятели на кръчма, после на диско (да, аз не съм чатър, аз съм гаден мазен чалгар, както ме бяха нарекли).

Админ.... амин smile.gif
Mu3ePHuK
dobre za tova kazah ako gre6a sajalqvam na4i gre6a i naistina sajalqvam smile.gif
lame
Razvitie po temata:
Prizracheto iako sa e zaribil da ti gi forbid-va, az puk sum se zaribil da ti gi opraviam.. da vidim kvo sha stane :-D
kaspi
offtopic.gif koi shte broi rezultata
Mu3ePHuK
QUOTE(kaspi @ Jun 21 2008, 12:57 AM) *
offtopic.gif koi shte broi rezultata

Vaprosa ne e vyv tova
Vaprosa e koi shte broi kolko nicka e potrushil prizracheto
Vaprosa e koi shte broi kolko gline-ta e slojil i oshte kolko shte sloji az za dva dena vartq recorda si vexhe predi vreme sam invaitval veche ne spamil veche ne FLoodik sam pak veche ne edin pyt nishto nqma da sam napravil i toi shte poebe nejno no fakt e che tolkova g/kline ne sam ql za tovalko malko vreme
Mu3ePHuK
QUOTE(lame @ Jun 21 2008, 12:29 AM) *
Razvitie po temata:
Prizracheto iako sa e zaribil da ti gi forbid-va, az puk sum se zaribil da ti gi opraviam.. da vidim kvo sha stane :-D

Lame koito i da si ti deto i sa si 10x a vsicko koeto pravish kogato odari #recover na Krasio bqh tvyrdo protiv teb
Da de ama ne si tova deto govorqt evala trqbva da ima poveche admini kato teb wink.gif
Mitak
На мен ми е интересно дли ще се приложи наказание по въпросното правило.
Но едва ли smile.gif
Хайде, сега е момента да видим и да се убедим, че правилата важат за всички. Иначе всички гласувания и предложения просто се обезсмислят, и всеки ще продължи да прави каквото си иска.

Някой смелчага, който да приложи правилото?
Mu3ePHuK
QUOTE(Mitak @ Jun 21 2008, 09:21 AM) *
Но едва ли smile.gif
Хайде, сега е момента да видим и да се убедим, че правилата важат за всички. Иначе всички гласувания и предложения просто се обезсмислят, и всеки ще продължи да прави каквото си иска.

Chakai da poznaq drop na nicka ? smile.gif
schemer
QUOTE(Mitak @ Jun 21 2008, 09:21 AM) *
Но едва ли smile.gif

Аз се чудя друго.. какво толкова пречи на екипа на UniBG да прилага наказания върху сървъри като unacs и sellinet? Страх ли ги е от нещо или какво не мога да разбера? Вярно, мрежата ще загуби известен брой потребители, но пък за сметка на това съм сигурен, че доста други ще си променят мнението и ще се върнат.
Mitak
QUOTE(Mu3ePHuK @ Jun 21 2008, 09:49 AM) *
Chakai da poznaq drop na nicka ? smile.gif

Не. В случая са нарушени две правила:
https://voting.unibg.org/index.php?node=votings&id=551
https://voting.unibg.org/index.php?node=votings&id=552

и трето, по-старо, което забранява използването на права за лична изгода.
Следва оператора да бъде лишен от права за 1 седмица, ако откаже да си махне линията - джъп на сървъра до премахването и.

QUOTE(schemer @ Jun 21 2008, 10:21 AM) *
Аз се чудя друго.. какво толкова пречи на екипа на UniBG да прилага наказания върху сървъри като unacs и sellinet? Страх ли ги е от нещо или какво не мога да разбера? Вярно, мрежата ще загуби известен брой потребители, но пък за сметка на това съм сигурен, че доста други ще си променят мнението и ще се върнат.

Наказание върху сървър трябва да се гласува, освен ако той не е пряка заплаха за сигурността на мрежата, когато се налага джъп. Вярно е, че в момента няма нужда от толкова много сървъри, но определено не е добра идеята за разкачане на сървър. По-скоро обявяването му за "безправен".
И да, прав си - страх ги е smile.gif Щом админа на единия сървър отсвири над 3000 потребителя, и това остана без абсолютно никакви последствия - явно има нещо гнило....
Относно връщането на стари потребители - честно казано не ми се вярва.
vvip
От време следя изказванята на Митака и незнам вие кво си мислите, дали се заяжда или не но според мен е доста прав ! mellow.gif
nasku
Този прекали !

Време е да има поне 1 наказан , за да се ограничат в действията си другите.. dry.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.