Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Спомен
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
CrazyGoD
За Недялко!

Понякога не се случват хубави неща. Понякога всичко се преобръща за секунди. Понякога хората страдат! Смъртта е неизбежна част от нашия живот, но трябва ли да идва толкова рано? Трябва ли хора на по 19-20 години да умират? Че какво са видели те от сладостите на живота? Какво са разбрали от цялото си съществуване? Въпроси, на които си заслужава да се отговори. Такива ситуации понякога те изправят на ръба на криза, отварят ти очите за невидимите неща и ти дават сила, да се бориш с тях. Сълзите ромолят по лицата на близките и опечалените, камбаната бие, гарваните грачат последната си песен за отиващия си от този свят. Споменат остава в сърцата ни и ни жегва с пълна пара. Всяко малко нещо ни напомня за него, всяко нещо носи своя отпечатък. И все пак ние намираме сили и седим гордо изправени на краката си, изпращащи един млад човек, към последната му дестинация - гробищата. Толкова приятно място за подрастващите, радват се на снимки с надгробните плочи, а не усещат, че тези плочи преди време са слагани с тъга на сърцето, че хора са плакали на това място, заради загубен близък човек. Че това им е един от най-важните спомени за него, че те усещат неговото присъствие там. Плачат отново и отново, гарваните грачат, а живота си тече. Лицата избледняват, болката остава. Смъртта е страшна, особено когато дойде неочаквано. Смъртта е грозна, когато покаже лицето си. Смъртта е царицата на тъгата. Доставя неизмерима болка и тъга. Оставя дълбоки отпечатъци в душите на хората.

От съфорумците.
magdanoz
zeraful
Сбогом, Нед, почивай в мир! Надявам се да се намираш на едно по-добро място, където да си по-щастлив, от колкото си бил тук.

Почивай в мир и дано да знаеш, че винаги ще живееш в сърцата на хората, които те обичат.

sad.gif
Tishu
Почивай в мир братко crying.gif
diabolic
http://www.bgpetition.com/DDFC/index.html

Почивай в мир Нед, няма да те забравим !
dreben
Мир, братле, ще се видим като пристигна.
DeStRuCti0N
Почивай в мир crying.gif
IronMaiden
ще ни липсваш много братле никога няма да те забравим
silence
Рано или късно ще се видим братче sad.gif
Дано си попаднал в по-добър от нашият свят ..
hatred
You might be gone, but never forgotten.

Спомена за един весел и усмихнат човек винаги ще остане, а това беше ти. И ще продължиш да бъдеш. Почивай в мир, Нед.
Volter
Боже, защо го прибра? Та той беше още дете! sad.gif
Eerie
знаеш ли, човече... /както обичаш да се изразяваш/
винаги съм мразела тоя род 'изцепки' при нечия смърт. хиксове пред никовете, постове във форума и тъпото "rip". отвращавала ме е винаги всеобщата фалшива съпричастност. но коя съм аз че да твърдя, че е фалшива? като това тук не е.

човек, преди време и аз също седях на онази задна седалка и силно забивах пръсти в облегалката. от трима бях единствената оцеляла, някак.
от тогава се чудя кое е по-лошото. да стоиш и да се страхуваш, изгубен... или да преминеш нататък, както направи ти.

вече знаеш какво е да си частичка от вселенската енергия, а аз само мога да ти запея, колкото и фалшиво да е

I ain't happy, I'm feeling glad
I got sunshine, in a bag
I'm useless,but not for long
The future is coming on.

следващата си усмивка посвещавам, само на теб, румено момче.
:')
schemer
Казват че бог прибира първо най добрите си чеда... а нас грешните оставя да скърбим за тях. Винаги ще останещ в спомените и сърцата ни Ned!
Rest in peace! sad.gif
Sublime
Pochivai v mir Ned, nadqvam se da si na po-hubavo mqsto ot tuk, nikoga nqma da te zabravim, Rest in peace.
Narf
До сега съм губил съм роднини, познати, съученици ... никога до сега обаче не бях губил приятел.
Човек с който не веднъж сме се веселили, човек който съм виждал почти всеки ден, човек който си заслужаваше да познавам и за най-голямо съжаление - човек, който се радваше на живота. С това и ще го запомня, както предполагам и всички други, които го познаваха.

Естествено, живота продължава и без него, но още дълги години ще го помним и споменаваме. Жалко, че това е всичко, което можем да направим за него - заслужаваше много повече.

Почивай в мир, братле. disagree.gif
GoodINC
Почивай в мир братче, каквото и да напиша... няма да е достатъчно.
RABIES
Почивай в мир, Недич ! Ще пазим спомена за теб в сърцата си и няма да те забравим, приятелю !
Mariyana
Чуството да вечеряш с някого, а на следващия ден да се наложи да изхвърлиш четката за зъби от етажерката в банята заради подобни поводи е едно от най-гадните неща, които съм изпитвала някога.

Искам да изкажа съболезнования на родителите му и всички познати и приятели, които знаят що за човек е.

Нед, почивай в мир, хлапе. Ще ни липсва присъствието ти.
girl_cry.gif
Mitak
Гадно е.
Писал съм си с него не повече от 1-2 пъти, даже не помня за какво.... може да не го познавам лично, но ми е гадно.
Преди години и аз загубих близък човек, и той беше на 19.... просто нямам думи.
Дано да е на по-добро място.... където грижите и проблемите не съществуват.

Най-искрени съболезнования на всички, които го обичат.

TheOnly
Аз също не мога да се похваля, че съм го познавал добре. Но от беседите си в общ канал и пътите когато сме обменяли приказки по между си, никога не съм го засичал намръщен или ядосан. Впечатлението, което съм си изградил за този човек е, че беше винаги усмихнат, весел и в настроение и в същото време интелигентен и винаги добронамерен. Това ще бъде и образът, който ще изплува в съзнанието ми при споменаване на името му.

Дори вчера при пускането на темата дълго мислих какво да напиша... Истината е, че не е леко да се напише farewell пост. Каквото и да спомена тук, едва ли би било достатъчно или поне от моя гледна точка.

Може би щяхме да се засечем на някоя предстояща сбирка... Уви. Нед беше човек, който определено си заслужава да познаваш!

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river

Forever and ever
black_dahlia
Почивай в мир, Нед.
Rolex
Братле,ще ми липсваш много crybaby.gif Винаги ще си един от нас и никога няма да те забравим crybaby.gif Всички те обичаме много , жалко че не можеш да видиш всичко това..както каза Гудьо - колкото и да напиша няма да е достатъчно disagree.gif

Rest in Peace,братко sad.gif
OgyBoy
Добрите хора нивга не умират,
не се превръщат в пепел или дим.
След себе си оставят ясна диря
и светъл път, по който да вървим.
Mitak
KoCToBa
Поякога думите не стигат....
Почивай в мир...

biz
почиваи в мир
TaRaLiNka
Обичам те толкова много.. всички те обичаме и ще ни липсваш безкрайно много. Знаеш, че никога не е било на мен да ми липсват думи, но днес е така. Не знам как ще понеса факта, че вече те няма. Обичам те и винаги ще бъдеш в сърцето ми..
IronMaiden
ludacris-
И аз не го познавах лично , но съм останал с впечатления , че беше добър човек..
Колко тъжно е толкова млад да си отиде ;( Живота беше пред него....
Просто няма какво друго да кажа.
Почивай в мир Нед...
Mil4ence
Почивай в мир Нед sad.gif Жалко е че такива неща се случват......
NoEx
Моите съболезнования на семейството, близките и приятелите му.
Живота понякога е много несправедлив, още повече когато говорим за човек на тази възраст, който тепърва навлизаше в живота.

Почивай в мир!

Rolex

Тази песен е подходяща точно за този случай sad.gif

http://vbox7.com/play:6b236539 crybaby.gif
magdanoz
dnes se nawyrshwat 40 dni ot konchinata na nashiq priqtel sad.gif
RABIES
QUOTE(magdanoz @ Jul 27 2008, 07:11 PM) *
dnes se nawyrshwat 40 dni ot konchinata na nashiq priqtel sad.gif

Вчера беше.
TaRaLiNka
Днес би трябвало да е. Просто не било хубаво да се прави в неделя. Обичаи някакви.. и аз не ги разбирам. Както и да е... 40 дни, а животът си лети, нали?
CrazyGoD
Смята се, че 40 дни след смърта, духа на човека броди по земята, а след това се възкачва на небето до вратите Райски. Там св. Петър отсъжда къде трябва да пребивава душата на човека до края на времето.
GoodINC
Ми можем да сме сигурни, че нашия човек е в Рая... нека го оставим да си почива в мир. sad.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.