QUOTE (AnalPrincess @ Jun 17 2008, 01:58 AM)

Трета тема в период около седмица и нещо, но няма как.
Та първо добър вечер.
След опит да говоря с моя така добър приятел Камен, който ме обвини в някакви скрити намерения за които даже не бях мислила, реших че е безполезно да си губя времето в опити да получа инфо от един бог, който общо взето едва ли има време да се занимава с простосмъртни като мен.
Имам няколко въпроса, и понеже съм глупаво момиченце което не разбира от mIRC, и от компютри като цяло, реших че вие ще сте така добри да ми обясните и да ме посъветвате какво да направя в случая.
С риск да бъда набеден за псевдо-адвокат - твоя добър приятел Камен не те е обвинявал в нещо, а ти направи забележка за поведението и то доста на място. Явно обаче не си го разбрала и продължаваш по същия начин. Не може да говориш по този агресивен начин, едва ли не хвърляйки вината върху всички нас във форумите и да очакваш помощ.
QUOTE (AnalPrincess @ Jun 17 2008, 01:58 AM)

Та, проблема е че има едно момченце в този прословут чат, което флуди канали и privates с разни клонинги и такива неща. Не разбирам много, за това ще приложа скрийншотс вие да прецените.
123'Официалния' му ник е lala-m/lal-m и всякакви такива вариации. Доколкото разбрах е локиран в Кържали.
Та, въпросите :
- като какво се класифицира това показано на скрийншотите?
- какво мога аз да направя за да се предпазя, и има ли друг начин освен мод ник +г?
- това не нарушава ли по никакъв начин правилата на сървъра?
Надявам се тона ми този път да е подходящ за случая.
Лека вечер.

- flood
- umode +g за private messages, umode +D/chanmodes +rqml за public flood(+s може да ти помогне да скриеш канала - ако не го вижда, няма как да разбере за него, right?)
- нарушава правилата на мрежата, но никой не може да предвиди ip адресите/хостовете през които някой ще влезе за да прави мизерии
QUOTE (AnalPrincess @ Jun 17 2008, 02:17 AM)

Ами аз не очаквам някой да ми реши проблема, както виждаш питах какво мога аз да направя за да се предпазя.
А ако не е жалба какво е? Къде трябваше да я пусна за да не се заключи?
Отностно 3 точка, не знаех че сте запознати с проблема, общо взето това се опитах да разбера по-рано, но ме отрязаха, казах по-горе защо.
Благодаря.

Жалба щеше да е ако се оплакваш от нечие неправомерно действие, тази тема е за "Помощ".