Здравейте на всички, който биха се отзовали на моя проблем! Проблема е следният... Вчера както си бях в irc, не знам к'во натиснах и mIRC client-а ми се разпростря на desktop-а... Може ли някой да ми обясни и помогне как да разреша проблема, че се дразня вече?
DaDiablo
Jun 13 2008, 05:43 PM
QUOTE(EvilMaker @ Jun 13 2008, 02:38 PM)
Здравейте на всички, който биха се отзовали на моя проблем! Проблема е следният... Вчера както си бях в irc, не знам к'во натиснах и mIRC client-а ми се разпростря на desktop-а... Може ли някой да ми обясни и помогне как да разреша проблема, че се дразня вече?
Ако обясниш какво значи "разпростря на dekstop-а" ..
EvilMaker
Jun 13 2008, 07:10 PM
QUOTE(DaDiablo @ Jun 13 2008, 05:43 PM)
Ако обясниш какво значи "разпростря на dekstop-а" ..
HeyDJ, драйверите на някои видео карти подържат прозрачност на прозорците (освен ако си инсталирал програми подобни на тази). Вероятно си го постигнал с някаква клавишна комбинация, която ние няма от къде да знаем. Разгледай настройките на видео картата и системното меню на mIRC-а (десен бутон върху mIRC-а долу в TaskBar-a), вероятно от там можеш да промениш тази настройка.
Гост
Jun 13 2008, 10:38 PM
Mahni ti efekta ot glupavata gLista
int21h
Jun 14 2008, 12:16 AM
QUOTE(Гост @ Jun 13 2008, 10:38 PM)
Mahni ti efekta ot glupavata gLista :)
Би ли споделил кой точно е ефекта на "glupavata gLista", който прави прозорците прозрачни, че нещо не се сещам за този ефект.
schemer
Jun 14 2008, 12:59 AM
QUOTE(int21h @ Jun 14 2008, 01:16 AM)
Би ли споделил кой точно е ефекта на "glupavata gLista", който прави прозорците прозрачни, че нещо не се сещам за този ефект.
Аз съм само със скина на виста и Y'z Shadow ми ги прави прозрачни.
EvilMaker
Jun 15 2008, 12:22 AM
It's all good!
/locked
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.