Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Jalba kum operi/admini
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
_Admin4o
"go6o_masata - жалби, жалби Опции Следи темата

Гост_regall_* Днес, 01:20 PM Съобщение #1

Здравейте, и аз като _Last`Life_ имам жалба от въпросния `go6o_masata`. Причини: не го познавам даже, а ми е разбрал паролата на ника и ми създаде проблеми така /смених си пасс-а/, дразни юзерите със най-долнопробните си и изтъркани обиди в каналите, заплашва мен и още хора че ще накара някои повече да не влезем в мрежата UniBG /ха-ха много тъпо/, и ест инвайтва във доста канали плс направете нещо!"

Eto takiva hora kato tozi koito "Гост_regall_*" e spomenal v temata si sasipvat mrejata!

"Narf Профил Днес, 02:41 PM

Тук не е място за подобни reports."

A takiva hora kato Narf i o6te admini/operi ne pravqt nishtu za da opravqt problemite..

Zashto ne pravite nishtu sled kato vijdate 4e mrejata zapada??
tolko vreme ste se trudili da napravite ne6tu i nakraq da go zarejete...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nujno li e i vie userite da se pravite na gazari i da sasipvate tova koeto horata predi vas sa suzdali i razprostranili?
zeraful
Мда, хора като Нарфеца са виновни, че мрежата запада :>.

И не правят нищо, защото това си е канален проблем. След като този същият ядосва хората, заплашва ги и ги инвайтва, същият може да бъде изритан ( да се чете баннат ) от канала и без намесата на админи и оператори. След като сами можете да си решите проблема, не виждам защо да се налага съдействие от операторите на мрежата.
И след като инвайта е канален проблем, да точно тук не е мястото за такива репорти. Ако толкова не можете да се справите с инвайта, можете да намерите някой оператор онлайн.
GoodINC
QUOTE(_Admin4o @ Jun 12 2008, 05:58 PM) *
"go6o_masata - жалби, жалби Опции Следи темата

Гост_regall_* Днес, 01:20 PM Съобщение #1

Здравейте, и аз като _Last`Life_ имам жалба от въпросния `go6o_masata`. Причини: не го познавам даже, а ми е разбрал паролата на ника и ми създаде проблеми така /смених си пасс-а/, дразни юзерите със най-долнопробните си и изтъркани обиди в каналите, заплашва мен и още хора че ще накара някои повече да не влезем в мрежата UniBG /ха-ха много тъпо/, и ест инвайтва във доста канали плс направете нещо!"

Eto takiva hora kato tozi koito "Гост_regall_*" e spomenal v temata si sasipvat mrejata!

"Narf Профил Днес, 02:41 PM

Тук не е място за подобни reports."

A takiva hora kato Narf i o6te admini/operi ne pravqt nishtu za da opravqt problemite..

Zashto ne pravite nishtu sled kato vijdate 4e mrejata zapada??
tolko vreme ste se trudili da napravite ne6tu i nakraq da go zarejete...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nujno li e i vie userite da se pravite na gazari i da sasipvate tova koeto horata predi vas sa suzdali i razprostranili?

Аве ти кога ша спреш да боботиш ве балък? Лично аз съм ти слагал gline за invite и к'во ли още не... вземи спри да ланкаш, 'щото ще ти излезе през носа.
_Night_
ХАХАХА а така GoodINC уплаши го малко, че да вземе да спре да се оплаква
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.