Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Проблем със ник необясним !?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
Kakarroth
начи проблема със ника ми е следния и моля за помощ защото е много стар на 2 години 299 дни начи със него е влизам преди 2 дни последно от мен мисля че и след 3-4 дни влизам аз във mIRC и гледам неможе да ми идентна пасса и се чуда защо ли и какво не пробвах и прочетох за командата със /ns convert но като пробвам ми изписфа.
°11/06/08°°23:15:55° -NS- Невалидна команда NS::convert

и се чудя какво ли да правя а мисля че некак си паса ми е сменен от системата защото никой май не ми знае пасса някой админ да помогне
Narf
Пишеш несъществуваща команда, а не си пишеш ника.
Kakarroth
CONVERT <username> <permpass> <e-mail>

Където:

<username> е псевдонимът, който искате да преобразувате
<permpass> е перманентната парола на псевдонима, останала от hybserv
<e-mail> е валиден e-mail адрес, който ще замени перманентната парола като защита

Пример: /msg NS CONVERT test p455w0rd your@email.com

Чрез командата CONVERT можете да преобразувате старият си псевдоним, регистриран по времето на hybserv към новият тип никове, които ползват mail верификация като защита, което е много по-сигурен метод. По този начин получавате много повече възможности за администрация на псевдонима и канала си, които няма да имате със старият тип никове.

как ще е несъщестуваща команда тфа ти си го писал във сайта ? ГОСПОДИ !
Narf
QUOTE (Kakarroth @ Jun 12 2008, 12:03 PM) *
CONVERT <username> <permpass> <e-mail>

Където:

<username> е псевдонимът, който искате да преобразувате
<permpass> е перманентната парола на псевдонима, останала от hybserv
<e-mail> е валиден e-mail адрес, който ще замени перманентната парола като защита

Пример: /msg NS CONVERT test p455w0rd your@email.com

Чрез командата CONVERT можете да преобразувате старият си псевдоним, регистриран по времето на hybserv към новият тип никове, които ползват mail верификация като защита, което е много по-сигурен метод. По този начин получавате много повече възможности за администрация на псевдонима и канала си, които няма да имате със старият тип никове.

как ще е несъщестуваща команда тфа ти си го писал във сайта ? ГОСПОДИ !

През Октомври 2006(когато е написана статията) имаше такава команда, сега няма.
int21h
Ами, не е зле да се напише нова статия или да се поправи старата, тъй като вече не е актуална и само заблуждава потребителите, които не са в час с промените (разбира се, не са и длъжни да са в час, точно за това са подобните статии).
dreben
QUOTE(int21h @ Jun 12 2008, 11:15 AM) *
Ами, не е зле да се напише нова статия или да се поправи старата, тъй като вече не е актуална и само заблуждава потребителите, които не са в час с промените (разбира се, не са и длъжни да са в час, точно за това са подобните статии).

то по същата логика някой може да се зарадва, че преди 80 години са се паднали неговите числа от тотототототото и да оди да си ги дири ;D~
ко, що поправяме историята ли.? :>

по-скоро е редно да се пусне нова статия, която обяснява, че това не работи :>
Kakarroth
pone toq admina da mi pishe ili wyw chata sus sushtiq nick po nekakaf nachin da izmislim kak moje da mi pomognat che zakfo sum wlizal sus toq nick 2 godini pochti 3 togawa !?
Kakarroth
никои ли не може да помогне бе кфи са тия опери ...........
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.