Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю със silence.
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Ned
Представи ни се, сиренце :>
magdanoz
pogajdash li se s roditelite si?
silence
QUOTE(Ned @ Jun 7 2008, 01:01 PM) *
Представи ни се, сиренце :>

Красен Томов, на 21 от Габрово.
Толкоз стига

QUOTE(magdanoz @ Jun 7 2008, 01:42 PM) *
pogajdash li se s roditelite si?

Не.

П.П. Напомнете ми да набия Гудю
GoodINC
Ей сиренце, какво си?

П.П. Пише се Гудьо
П.П.2 Някой да поправи темата на "Интервю със silence"
silence
Човек от плът и кръв, а по някога плът и алкохол ... зависи от деня wink.gif

П.П. то и silence се пише по един начин ама ..
Mariyana
Spored teb, koq mediq, razbirai televiziq/vestnitsi/radia bi opredelil kato nai-kachestveni, koi se otkroqvat spored teb i zashto?
silence
Щеше ми се да можех да спомена поне една, но просто няма такава. Причината е, че всичките са под влияние на дадена политическа група или по точно - групировка. На всякъде има новини и на всякъде се поднасят по различен начин, но това което правят нашите медии е под всякакъв коментар. Гадно и нечовешко е да се манипулира хората по този начин.
За пример - "Тройната коалиция обяви, че минималната пенсия ще се качи със 12%". Да де но не всеки човек си прави сметката колко са тези 12 процента. За всеки 12 % са много, а за хора със 65 лева пенсия колко са?
TheOnly
К'во ще я правиш таз грузинката smile.gif
Mariyana
Като малки често са ни разказвали приказки преди сън. Коя от тях най си обичал, или нека кажем, коя ти се е 'набила' в съзнанието и защо точно тя?
Ned
Коя част от женското тяло ти харесва най-много? smile.gif
silence
QUOTE(TheOnly @ Jun 8 2008, 05:23 AM) *
К'во ще я правиш таз грузинката smile.gif

Все още не съм решил, но пък имам голяма фантазия wink.gif
Първо обаче ще ми се наложи да я убедя да се разходи до България.

QUOTE(Mariyana @ Jun 8 2008, 11:11 AM) *
Като малки често са ни разказвали приказки преди сън. Коя от тях най си обичал, или нека кажем, коя ти се е 'набила' в съзнанието и защо точно тя?

На някой са разказвали, на други не са, може би отговора на въпроса на зеления по-горе, ще ти даде някаква представа. Така де, не се сещам за приказка wink.gif

QUOTE(Ned @ Jun 8 2008, 02:08 PM) *
Коя част от женското тяло ти харесва най-много? smile.gif

Врата. (Предполагам си очакавал да чуеш ЦИЦИ)
Sublime
Има ли постъпка за която съжаляваш все още ?
silence
Да и май не е само една. Явно способността ми лесно да прощавам е виновна.
Та това за което зъжалявам е, че се съгласих да се върна "вкъщи" при родителите ми.
magdanoz
znachi shte ni prostish za deto ti wikame sirence i ne se syrdish? smile.gif
silence
На теб със сигурност wink.gif На Гудю .... не знам, ще си помисля. Ако успее да ме напие, ще му простя wink.gif
Sublime
За какво мислиш преди да заспиш ?
silence
Обикновенно за проблеми. За това и не спя по много.
magdanoz
posleden wypros
sha sa pocherpim li taq godina wyw Warna smile.gif)))))
silence
Ъммм ... зависи с какво, ако е с пастички - може. Алкохол - не. От днес го отказвам! smile.gif

Впрочем, на този въпрос отговора ти е ясен, за това не знам защо го задаваш. Имаш още един бонус въпрос от мен wink.gif
Eerie
~интересно

чувстваш ли се затиснат от 'рамките' и 'клетките' , които ти се 'налагат' от всеизбрания начин на живот? и би ли пренебрегнал всичко някой ден /близки, които те обичат и приятели/ за да успееш да скъсаш веригите и да отлетиш за собствен полет срещу вятъра?
silence
QUOTE(Eerie @ Jun 9 2008, 01:14 AM) *
~интересно

чувстваш ли се затиснат от 'рамките' и 'клетките' , които ти се 'налагат' от всеизбрания начин на живот? и би ли пренебрегнал всичко някой ден /близки, които те обичат и приятели/ за да успееш да скъсаш веригите и да отлетиш за собствен полет срещу вятъра?

Да чувствам се затиснат, и да бих пренебрегнал всичко. Може да прозвуча прекалено арогантно, но приятелите ми не ме хранят, за това бих пренебрегнал дори и тях. Винаги има човек/хора които те теглят назад, при мен това се е случвало доста често и продължава да се случва, за това само чакам подходящата възможност.
Ned
С какво се занимаваш през свободното си време? smile.gif
Mariyana
Живееш в Габрово до колкото разбирам, какво ти харесва и какво би променил ако имаш правомощия? Според теб какъв е начина да задържиш младите в града?

Благодаря за отговорите, това ми беше третия последен въпрос.
silence
QUOTE(Ned @ Jun 9 2008, 12:57 PM) *
С какво се занимаваш през свободното си време? smile.gif

Наливам се с бира/водка (да не останеш с впечатлението, че съм алкохолик .. не, просто дезинфекцирам) и играя билярд.

QUOTE(Mariyana @ Jun 9 2008, 02:57 PM) *
Живееш в Габрово до колкото разбирам, какво ти харесва и какво би променил ако имаш правомощия? Според теб какъв е начина да задържиш младите в града?

Благодаря за отговорите, това ми беше третия последен въпрос.

Какво ми харесва ли? Труден въпрос ... май само липсата на напрежение което има в големите градове, а и малките разстояния.
Какво бих променил ... от къде да почна? Като се започне със преасфалтиране, ако не на всички, то поне на голяма част от улицете, защото наистина са в прекалено укаено състояние. След това се премине към поправка на уличното осветление, защото в доста квартали то просто липсва. Като цяло целият град има нужда от ремонт и май най-лесно ще бъде направо да се изравни със земята и се почне на чисто.
Младите в града няма да останат, всеки ден познати ми споделят как след седмица отиват еди си къде и т.н. За съжаление заведениата ни не са на ниво, да не говорим пък, че дори и да имаше свестни заведения заплащането почти на всякъде е около 350-400 лева, които не стигат за нищо.
Пък и смисъл да задържаме младите в града няма, въпроса е как да ги задържим в България.
Rolex
Защо не си за никой на Евро2008?:>
silence
Защото симпатизирам на българския национал, колкото и келяв да е той wink.gif
Не мога да викам за друга страна след като нищо не ме свързва с нея. Вярно гледам мачове, но това е само зареди бирата smile.gif

П.П. Май трите дни минаха, ако може темата да се заключи wink.gif
Eerie
е аз имам да задавам още два въпроса ;д

*ако пред себе си имаш платно и бои в различни цветове с които трябва да нарисуваш живота си, какво би било то?
едноцветно, многоцветно? кои са цветовете на живота ти?

*признай си че ползваш хак! :Р /за цс/
silence
QUOTE(Eerie @ Jun 10 2008, 04:35 PM) *
е аз имам да задавам още два въпроса ;д

*ако пред себе си имаш платно и бои в различни цветове с които трябва да нарисуваш живота си, какво би било то?
едноцветно, многоцветно? кои са цветовете на живота ти?

*признай си че ползваш хак! :Р /за цс/

По първият въпрос ... естествено, че ще бъде многоцветно. Цветовете .. знам ли, още съм млад и не съм видял кой знае какво, жалко че през последните 2-3 години цветът е основно черен.

За ЦСа ... никога не съм ползвал хак (в други игри да), но специално в тази не. Съжалявам, че те разочаровам. Ако 2х2,5 Шуменско се брои за хак, окей smile.gif
zeraful
Сиренце, ако имаше розови очила, кое щеше да е е първото нещо, което щеше да погледнеш през тях ? :>
silence
Нечии цици естествено. Тоя въпрос беше лесен, давай следващия smile.gif
zeraful
Сиренце, ако имаше животворен пластелин какво щеше да е първото нещо, което щеше да направиш ? :>

п.с. цици не се броят, вече използва този вариант.

И последният ми, според правилата, въпрос - ако можеше да промениш едно нещо в себе си какво би било то ?
Rolex
Айде и аз 2та си :

1)Кажи според теб (напълно на сляпо) кои два отбора заслужават да играят на финала на европейското?
2)Защо и кой според теб ще спечели от тези два отбора?

Моля :>
silence
QUOTE(zeraful @ Jun 10 2008, 07:30 PM) *
Сиренце, ако имаше животворен пластелин какво щеше да е първото нещо, което щеше да направиш ? :>

п.с. цици не се броят, вече използва този вариант.

И последният ми, според правилата, въпрос - ако можеше да промениш едно нещо в себе си какво би било то ?

Щом не може цици, значи дупе wink.gif
А за последният ти въпрос - нищо, харесвам се такъв какъвто съм.

QUOTE(orbis @ Jun 10 2008, 08:38 PM) *
Айде и аз 2та си :

1)Кажи според теб (напълно на сляпо) кои два отбора заслужават да играят на финала на европейското?
2)Защо и кой според теб ще спечели от тези два отбора?

Моля :>

1) Холандия и Испания
2) Испания
TheOnly
Освен вече споменатите футбол и билярд, какви други спортове харесваш?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.