Представи ни се, сиренце :>
magdanoz
Jun 7 2008, 01:42 PM
pogajdash li se s roditelite si?
silence
Jun 7 2008, 01:48 PM
QUOTE(Ned @ Jun 7 2008, 01:01 PM)

Представи ни се, сиренце :>
Красен Томов, на 21 от Габрово.
Толкоз стига
QUOTE(magdanoz @ Jun 7 2008, 01:42 PM)

pogajdash li se s roditelite si?
Не.
П.П. Напомнете ми да набия Гудю
GoodINC
Jun 7 2008, 05:20 PM
Ей сиренце, какво си?
П.П. Пише се Гудьо
П.П.2 Някой да поправи темата на "Интервю със silence"
silence
Jun 7 2008, 06:55 PM
Човек от плът и кръв, а по някога плът и алкохол ... зависи от деня

П.П. то и silence се пише по един начин ама ..
Mariyana
Jun 7 2008, 07:44 PM
Spored teb, koq mediq, razbirai televiziq/vestnitsi/radia bi opredelil kato nai-kachestveni, koi se otkroqvat spored teb i zashto?
silence
Jun 7 2008, 11:55 PM
Щеше ми се да можех да спомена поне една, но просто няма такава. Причината е, че всичките са под влияние на дадена политическа група или по точно - групировка. На всякъде има новини и на всякъде се поднасят по различен начин, но това което правят нашите медии е под всякакъв коментар. Гадно и нечовешко е да се манипулира хората по този начин.
За пример - "Тройната коалиция обяви, че минималната пенсия ще се качи със 12%". Да де но не всеки човек си прави сметката колко са тези 12 процента. За всеки 12 % са много, а за хора със 65 лева пенсия колко са?
TheOnly
Jun 8 2008, 04:23 AM
К'во ще я правиш таз грузинката
Mariyana
Jun 8 2008, 10:11 AM
Като малки често са ни разказвали приказки преди сън. Коя от тях най си обичал, или нека кажем, коя ти се е 'набила' в съзнанието и защо точно тя?
Коя част от женското тяло ти харесва най-много?
silence
Jun 8 2008, 02:51 PM
QUOTE(TheOnly @ Jun 8 2008, 05:23 AM)

К'во ще я правиш таз грузинката

Все още не съм решил, но пък имам голяма фантазия

Първо обаче ще ми се наложи да я убедя да се разходи до България.
QUOTE(Mariyana @ Jun 8 2008, 11:11 AM)

Като малки често са ни разказвали приказки преди сън. Коя от тях най си обичал, или нека кажем, коя ти се е 'набила' в съзнанието и защо точно тя?
На някой са разказвали, на други не са, може би отговора на въпроса на зеления по-горе, ще ти даде някаква представа. Така де, не се сещам за приказка

QUOTE(Ned @ Jun 8 2008, 02:08 PM)

Коя част от женското тяло ти харесва най-много?

Врата. (Предполагам си очакавал да чуеш ЦИЦИ)
Sublime
Jun 8 2008, 04:47 PM
Има ли постъпка за която съжаляваш все още ?
silence
Jun 8 2008, 05:03 PM
Да и май не е само една. Явно способността ми лесно да прощавам е виновна.
Та това за което зъжалявам е, че се съгласих да се върна "вкъщи" при родителите ми.
magdanoz
Jun 8 2008, 05:59 PM
znachi shte ni prostish za deto ti wikame sirence i ne se syrdish?
silence
Jun 8 2008, 06:05 PM
На теб със сигурност

На Гудю .... не знам, ще си помисля. Ако успее да ме напие, ще му простя
Sublime
Jun 8 2008, 10:24 PM
За какво мислиш преди да заспиш ?
silence
Jun 8 2008, 11:15 PM
Обикновенно за проблеми. За това и не спя по много.
magdanoz
Jun 8 2008, 11:49 PM
posleden wypros
sha sa pocherpim li taq godina wyw Warna

)))))
silence
Jun 8 2008, 11:58 PM
Ъммм ... зависи с какво, ако е с пастички - може. Алкохол - не. От днес го отказвам!

Впрочем, на този въпрос отговора ти е ясен, за това не знам защо го задаваш. Имаш още един бонус въпрос от мен
Eerie
Jun 9 2008, 01:14 AM
~интересно
чувстваш ли се затиснат от 'рамките' и 'клетките' , които ти се 'налагат' от всеизбрания начин на живот? и би ли пренебрегнал всичко някой ден /близки, които те обичат и приятели/ за да успееш да скъсаш веригите и да отлетиш за собствен полет срещу вятъра?
silence
Jun 9 2008, 01:24 AM
QUOTE(Eerie @ Jun 9 2008, 01:14 AM)

~интересно
чувстваш ли се затиснат от 'рамките' и 'клетките' , които ти се 'налагат' от всеизбрания начин на живот? и би ли пренебрегнал всичко някой ден /близки, които те обичат и приятели/ за да успееш да скъсаш веригите и да отлетиш за собствен полет срещу вятъра?
Да чувствам се затиснат, и да бих пренебрегнал всичко. Може да прозвуча прекалено арогантно, но приятелите ми не ме хранят, за това бих пренебрегнал дори и тях. Винаги има човек/хора които те теглят назад, при мен това се е случвало доста често и продължава да се случва, за това само чакам подходящата възможност.
С какво се занимаваш през свободното си време?
Mariyana
Jun 9 2008, 01:57 PM
Живееш в Габрово до колкото разбирам, какво ти харесва и какво би променил ако имаш правомощия? Според теб какъв е начина да задържиш младите в града?
Благодаря за отговорите, това ми беше третия последен въпрос.
silence
Jun 9 2008, 05:20 PM
QUOTE(Ned @ Jun 9 2008, 12:57 PM)

С какво се занимаваш през свободното си време?

Наливам се с бира/водка (да не останеш с впечатлението, че съм алкохолик .. не, просто дезинфекцирам) и играя билярд.
QUOTE(Mariyana @ Jun 9 2008, 02:57 PM)

Живееш в Габрово до колкото разбирам, какво ти харесва и какво би променил ако имаш правомощия? Според теб какъв е начина да задържиш младите в града?
Благодаря за отговорите, това ми беше третия последен въпрос.
Какво ми харесва ли? Труден въпрос ... май само липсата на напрежение което има в големите градове, а и малките разстояния.
Какво бих променил ... от къде да почна? Като се започне със преасфалтиране, ако не на всички, то поне на голяма част от улицете, защото наистина са в прекалено укаено състояние. След това се премине към поправка на уличното осветление, защото в доста квартали то просто липсва. Като цяло целият град има нужда от ремонт и май най-лесно ще бъде направо да се изравни със земята и се почне на чисто.
Младите в града няма да останат, всеки ден познати ми споделят как след седмица отиват еди си къде и т.н. За съжаление заведениата ни не са на ниво, да не говорим пък, че дори и да имаше свестни заведения заплащането почти на всякъде е около 350-400 лева, които не стигат за нищо.
Пък и смисъл да задържаме младите в града няма, въпроса е как да ги задържим в България.
Rolex
Jun 9 2008, 09:59 PM
Защо не си за никой на Евро2008?:>
silence
Jun 10 2008, 01:05 AM
Защото симпатизирам на българския национал, колкото и келяв да е той
Не мога да викам за друга страна след като нищо не ме свързва с нея. Вярно гледам мачове, но това е само зареди бирата

П.П. Май трите дни минаха, ако може темата да се заключи
Eerie
Jun 10 2008, 03:35 PM
е аз имам да задавам още два въпроса ;д
*ако пред себе си имаш платно и бои в различни цветове с които трябва да нарисуваш живота си, какво би било то?
едноцветно, многоцветно? кои са цветовете на живота ти?
*признай си че ползваш хак! :Р /за цс/
silence
Jun 10 2008, 04:47 PM
QUOTE(Eerie @ Jun 10 2008, 04:35 PM)

е аз имам да задавам още два въпроса ;д
*ако пред себе си имаш платно и бои в различни цветове с които трябва да нарисуваш живота си, какво би било то?
едноцветно, многоцветно? кои са цветовете на живота ти?
*признай си че ползваш хак! :Р /за цс/
По първият въпрос ... естествено, че ще бъде многоцветно. Цветовете .. знам ли, още съм млад и не съм видял кой знае какво, жалко че през последните 2-3 години цветът е основно черен.
За ЦСа ... никога не съм ползвал хак (в други игри да), но специално в тази не. Съжалявам, че те разочаровам. Ако 2х2,5 Шуменско се брои за хак, окей
zeraful
Jun 10 2008, 06:32 PM
Сиренце, ако имаше розови очила, кое щеше да е е първото нещо, което щеше да погледнеш през тях ? :>
silence
Jun 10 2008, 07:18 PM
Нечии цици естествено. Тоя въпрос беше лесен, давай следващия
zeraful
Jun 10 2008, 07:30 PM
Сиренце, ако имаше животворен пластелин какво щеше да е първото нещо, което щеше да направиш ? :>
п.с. цици не се броят, вече използва този вариант.
И последният ми, според правилата, въпрос - ако можеше да промениш едно нещо в себе си какво би било то ?
Rolex
Jun 10 2008, 08:38 PM
Айде и аз 2та си :
1)Кажи според теб (напълно на сляпо) кои два отбора заслужават да играят на финала на европейското?
2)Защо и кой според теб ще спечели от тези два отбора?
Моля :>
silence
Jun 11 2008, 12:20 AM
QUOTE(zeraful @ Jun 10 2008, 07:30 PM)

Сиренце, ако имаше животворен пластелин какво щеше да е първото нещо, което щеше да направиш ? :>
п.с. цици не се броят, вече използва този вариант.
И последният ми, според правилата, въпрос - ако можеше да промениш едно нещо в себе си какво би било то ?
Щом не може цици, значи дупе

А за последният ти въпрос - нищо, харесвам се такъв какъвто съм.
QUOTE(orbis @ Jun 10 2008, 08:38 PM)

Айде и аз 2та си :
1)Кажи според теб (напълно на сляпо) кои два отбора заслужават да играят на финала на европейското?
2)Защо и кой според теб ще спечели от тези два отбора?
Моля :>
1) Холандия и Испания
2) Испания
TheOnly
Jun 12 2008, 12:30 PM
Освен вече споменатите футбол и билярд, какви други спортове харесваш?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.