Тц тц тц...... жалко, че след Валентина Хасан и чалга варианта на „ Ода за радостта” България трябваше да изтърпи и това...
Жалко е наистина....понеже момчетата се постараха много този сезон.. да стигнеш до Рим и да не видиш папата само защото някой е забравил да сипе бензин в резервоара си е куцо куцооо....
Уефа са си прави.... просто показаха на България, че кварталния манталитет на game-playing може да върви само на Герена или на Армията... не и за КЕШ...
Не искам да знам кой е виновен...има достатъчно хора които ще се впуснат в “лов на вещици” и линчуване на вятъра.
Искам да знам защо 24 часа след разразилия се скандал ето този човек направи това:
http://www.dnes.bg/article.php?id=52441Брао бе пич... да беше изчакал поне да чуеш окончателното решение на Уефа, да се посрамуваш малко… да застанеш пред мъката на хилядите фенове, които си лягат с футболната топка, па тогава да побягнеш. С тоз талант ще те земат да играеш в „Телепорт 2” (а.к.а. Jumper)
Искам и аз банката да ми даде 3 милона кредит и аз да казвам, че съм богата и че са ми приход – ама няма нямааа... коя е таз банка бе въх....
Ице, Ицеее – хубаво че си ти, може да ти преписват селкси манталитет ама никой от” гражданите” не свърши това:
http://cska.gol.bg/article.php?id=34623 Айде сега му кажете, че е селянин!
За финал:Жалко е.. и ще е грозно... тъй като за хората интересуващи се от футбол изгонването на ЦСКА във „В” група означава, че всички футобилсти на ЦСКА автоматично стават свободни агенти и ще могат да преминат във всеки отбор, като клуба няма да получи нито една стотинка за тях – което на чист български език означава фалит за червената звезда. Все пак не вярвам че някоя от българските футболисти игарещи за ЦСКА би се унижил да загуби три години от таланта си за да играе в трета глуха....На всички ни е ясно, че изгонването им ще означава смърт за отбора и убиване изобщо на интригата в „А” група.
Жалко е да... понеже обикновенния човечец си има бира „Некфо име тука” и футбол... вземете им и това и никаква жал!!!
Жалко е... че обвиненяват Левски за целия скандал – хах come on, как изобщо Левски може да бъде виновен за това, че ЦСКА има 900 000 лева неплатени здравни осигуровки... Дайте да помислим малко преди да обвиняваме за всичко синята фанелка щот така е най- лесно... дори и феновете на „Левкси” разбраха, че не това е начинът ЦСКА да си отиде и дори и те които са преките съперници на ЦСКА разбраха и подкрепиха ЦСКА... престай си....
Дали съм фен.... фен съм. да.... но дали ще има на какво....
П.с. Абе къде е Батко(В)?