Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Jalba sreshtu w1n3r
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Georgi Georgiev
Iskam da napravq jalba sreshtu w1n3r dnes toi beshe napravil tova : -LS:#petri4- Поради технически причини вашите пароли ще си сетвате по следния начин /msg LS id < your password > ! Благодарим Ви за разбирането, с уважение UniBG Team!
I dosta hora lapnaha kakto vkliuchitelno i az i sega prez 5 mins toi meni nickove i kudeto moje skapva kanali . AKo moje nqkoi ot moderatori operi ili tam ekipa koito e da pomogne po nqkakuv nachin sreshtu zlostornika, che dosta hora nqma da mogat da si vlqzat s nickovete sad.gif((
Narf
Казах ти го и в IRC, казвам ти го и тук - колкото и да се наказва "злосторника", това не връща псевдонима ти.
vvip
Според мен вече е късно .... доста хора са се прецакали вече .... Дори и да сложат г-лине тои вече е взел повечето никове smile.gif
int21h
Докато има глупави и наивни хора, ще има и такива, които ще се възползват от тази глупост и наивност.
SHARK
E nema da vi doide akala tooth.gif tooth.gif tooth.gif
Гост_w1n
Има и по тежки случай не мислите ли ? wink.gif
nik666
QUOTE(Гост_w1n @ Jun 2 2008, 10:39 PM) *
Има и по тежки случай не мислите ли ? wink.gif

По тежки случаи от теб? Едва ли.
И да не дойдеш пак по някое време да ми мрънкаш да ти махам банове.
Cyb3rg0d
Тази тема отново доказва, че не само кражбата на дб е причината за този хаос с никовете, а и неспособността на хората да ги пазят!
Polizei
Добре бе, мама му и мечка, що аз нямам такива проблеми? 0.о
Ей т'ва юзера бил ужасно *глупаво* **животно**...
out
гледам злосторника е наказан w1n3r Erroneous Nickname smile.gif ама едва ли ще можеш да си върнеш ника... rolleyes.gif
Гост
nqma se nau4ite da polzwate /ns id password wmesto /msg ns id password ili /msg kwoto-i-da-e password i twa si e.
Blackened
QUOTE(Гост @ Jul 3 2008, 12:17 AM) *
nqma se nau4ite da polzwate /ns id password wmesto /msg ns id password ili /msg kwoto-i-da-e password i twa si e.

Проблемът идва от това, че повечето юзъри използват скапани скриптове с най-различни textboxes, които са направени точно така - /msg ns/cs ... Тъй като обикновеният потребител рядко различава IRC от mIRC, той започва да си мисли, че клиентът му се е прецакал, а като не знае какво точно седи зад този текстбокс, се паникьосва и пише това, което е видял някой да пуска като обикновен мсг или нотис ...

Май трябва да се направи курс по ограмотяване - някоя темичка във форума, която да се добави или към мотд-то на всеки сървър, или към Global. Но това е друг въпрос ...
DaDiablo
Такива потребители, които не различават irc от mirc вече няма .. отидоха си wink.gif
Narf
QUOTE (DaDiablo @ Jul 3 2008, 03:15 PM) *
Такива потребители, които не различават irc от mirc вече няма .. отидоха си wink.gif

Така си мислиш.
Mitak
Мен наскоро ме питаха "ама ти наистина ли си оператор на мирката", викам - да и... "ама на цялата мирка ли?"
Polizei
Абе хора, не видяхте ли от кога е темата?:)
vvip
QUOTE(Polizei @ Jul 3 2008, 06:01 PM) *
Абе хора, не видяхте ли от кога е темата?smile.gif

ем кат няма други теми ... rolleyes.gif
[w1n3r]
e radvam se pone , che v moita tema stava smile.gif a i onq tam det vika che mi e resvanat nick-a ima li si predsava ot koga e resvnat wink.gif loshoto znaete li koe e , che nito 1 pyt ne go forbid ili resv, s vqrna prichina koeto me e qd smile.gif posledniq pyt beshe che mi e bil kraden nick-a , posle sa okaza, che sym si otkradnal sobstveniq nick smile.gif UniBG Team smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.