Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kill\kline\suspend без причина
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
The_Storm
Имам едно питане кам всички в тази мрежа до кога ще търпим бати ви Kol1o ? Нека да ви обясня.
1.Човека ме килва 2-ти без причина.
* You were killed by KoL1o ((Chestit Rojden Den Priqtelko smile.gif Jelaq Ti Si4ko Nai-Hybavo i Po-Malko Glyposti ! By CaNabis))
-
* The_Storm (The_Storm@83.148.90.27) Quit (Killed (KoL1o (Chestit Rojden Den Priqtelko smile.gif Jelaq Ti Si4ko Nai-Hybavo i Po-Malko Glyposti ! By CaNabis)))
-
Closing Link: 83.148.90.27 (Killed (KoL1o (Chestit Rojden Den Priqtelko smile.gif Jelaq Ti Si4ko Nai-Hybavo i Po-Malko Glyposti ! By CaNabis)))
Непомня да съм женско пък камоли да имам Рожден ден.

* You were killed by KoL1o ((tixo be abuser))
-
* The_Storm (The_Storm@83.148.90.27) Quit (Killed (KoL1o (tixo be abuser)))
-
Closing Link: 83.148.90.27 (Killed (KoL1o (tixo be abuser)))
след това го питам и отново.

2. За капак на цялата схема ми пере K-line
-irc.spnet.net- *** Banned Temporary K-line 180 min. - abuse (2008/5/29 18.09)
-
Closing Link: 127.0.0.1 (*** Banned )

3.И ми suspend nick-a,за да се покаже че е голям мъж.
-NS- [The_Storm] Further information is private
-
-NS- [The_Storm] Suspended by services admin: abyse Expire: never
4.И последно като най-смешно "Еxpire:never"
и точно след 10 мин
-NS- [The_Storm] Further information is private
-
-NS- [The_Storm] Suspended by services admin: abyse Expire: 0 days, 23:30:40
Специално за Kol1o:поне като suspend се дръж до край като мъж.
И питането ми е следното ,аз немога да си правя кефа и да си лафя с авери за някой си който се мисли за господ ли ?
magdanoz
toq sled kato omaza mrejata brutalno
ot kyf oshte ima prawa ne moga da razbera ...
pone kat ne go nakazwate oprawqite sled nego ebahti
int21h
Някой админ, който му пука за мрежата, ще оправи nick-а на момчето и.. това е. Нищо друго няма да се случи. И така до следващият път. Когато ще се случи същото. Въобще има ли смисъл да се пише каквото и да е повече по темата? Аз мисля, че няма.
NoEx
-NS- Username The_Storm SUSPEND set to OFF
magdanoz
†29 May - 10:49:50† -NS- [The_Storm] Further information is private
†29 May - 10:49:51† -NS- [The_Storm] Suspended by services admin: abuse Expire: never

KoL1o
Selqnche pokaji celiq Log i ne mi se pravi na interesen shte si iztrupish nakazanieto !!!
int21h
BTW, The_Storm, ти псува ли Kol1o преди да отнесеш наказанието ?
tzonko
QUOTE(int21h @ May 29 2008, 11:19 PM) *

btw tuka si4ko e lesh!tozi forum pe4eli Pulizer za originanalno-Naturalna Prostototiq ENJOYYYYYY!!!!

P.S ot Bate Venci
silence
QUOTE(tzonko @ May 30 2008, 01:01 AM) *
btw tuka si4ko e lesh!tozi forum pe4eli Pulizer za originanalno-Naturalna Prostototiq ENJOYYYYYY!!!!

P.S ot Bate Venci

На Бате Венци можеш да му кажеш, да се рови из йахуу енсърс, като не му е приятно тук. Аман от критици. След като не може да кажете нещо свестно, що не фанете да се ...
да се ...
...
преместите на друго място?

По темата, Int дори и да го е псувал, това не е основателна причина за дроп и форбид на псевдоним. Не малко 'оператори' преди време казваха - "игнорирай ги и проблема е решен". Аз лично не мисля, че дори да наругая Колето, ще наруша правило в мрежата => наказанието е неоснователно.
int21h
QUOTE(silence @ May 30 2008, 01:17 AM) *
...

По темата, Int дори и да го е псувал, това не е основателна причина за дроп и форбид на псевдоним. Не малко 'оператори' преди време казваха - "игнорирай ги и проблема е решен". Аз лично не мисля, че дори да наругая Колето, ще наруша правило в мрежата => наказанието е неоснователно.

Да, ако е псувал наказанието ще е неоснователно. Наказанието няма да отговаря на нарушението. Но все пак, наказанието ще е разбираемо.

Но, както виждаме, The_Storm не си прави труда да сподели дали е псувал администратор преди да отнесе наказание за това.
DeStRuCti0N
Еми хайде пуснете целия лог, макар че от видяното до тук ми се струва, че псевдоадминистратора дори и да е бил псуван е в следствие този kill
* You were killed by KoL1o ((Chestit Rojden Den Priqtelko smile.gif Jelaq Ti Si4ko Nai-Hybavo i Po-Malko Glyposti ! By CaNabis))
lame
-NS(NickServ@UniBG.services)- Username The_Storm SUSPEND set to OFF
G0lden
Тей де той ще си с*ре, но до кога ще се чисти след него? dry.gif
N2GetherNow
QUOTE(int21h @ May 29 2008, 11:19 PM) *

И да го е псувал, няма никакво значение. Приоритет е да ползва игнор вместо кил.
schemer
QUOTE(G0ld^B0y @ May 31 2008, 02:48 PM) *
Тей де той ще си с*ре, но до кога ще се чисти след него? dry.gif

Докато някой ден не задръсти кенефа тотално :Д
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.