Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Продължение на темата на Zax
UniBG Forums > Дискусии > Основни
DeStRuCti0N
QUOTE(zAx @ May 28 2008, 10:31 PM) *
Драги ми смехурковци, чета ви темите напоследък ежедневно и наистина е много фън. Абе незнам дали сте забелязали ама никой не ви помага като пишете тука за т'фа ненам оти се хабите.
Некои форбиднати били други килнати трети джилайн-нати, е аджеба не разбрахте ли, че у нашта мрежа преобладава шуробаджанащина, и виновните не се наказват - точно обратното толерират ги.
Тъй като доста ора не осъзнават, че една голема мрежа са крепи точно на вас потребителите, те ще продължават да се гаврат с вас докато накрая не останем само ние да си чатиме на оперуал и да са килваме взаймно. Честно казано аз лично мноу сакам това време да дойде, защото тогава същите тия хора ще осъзнаят че не са богове вече, щотото нема пред кой да се доказват, и ще дойде един момент в който ша са опитват да ви върнат вас обратно за да могат отново да бъдат GODS, т.е. те самите ще станат инвайтъри. Това е бъдещето на таа мрежа, така, че моя личен съвет е да спрете да си абите нервите тука у форума (визирам специално секцията жалби) и просто да седите и да се наслаждавате на THE GODS как малко по-малко поуъра им намалява и идва момента дето вече спират да владят силата smile.gif

P.S. Kole bate ti si moq idol smile.gif

Съгласен съм с теб, че потребителите правят мрежата, но не всички от съпорта са самозабравили се 'богове'.
Както знаеш форума се посещава от noex, narf, dj_extazy, goodinc, lame, offgeboren, dlh и т.н. хора, които по един или друг начин са помагали за разрешаването на всякакви проблеми свързани с irc.

QUOTE(silence @ May 28 2008, 10:42 PM) *
Пиша това мнение поради следната причниа: ще се намери модератор да каже, че това не е жалба - е вече е. Жалвам се от некомпетентността на голяма част от администраторите, липсата на какъвто и да е било интерес към мрежата от същите администратори, както и от техните оператори.

Това което е написал zAx, щях да го напиша преди камара време .. само, че warn левъла ми се повишава wink.gif

silence, за съжаление си прав.
Пресен пример е поредната излагация на псевдоадминистратора Nikola, чийто действия разбрахме са следствие на открадната му парола... Коя по - точно е друг въпрос...

п.с. Извинявам се предварително на модераторите затворили предишната тема на zax, заради пускането на тази, но мисля, че потребителите биха могли да изкажат мнение по въпроса.
Mitak
Ами за съжаление е прав във всяка една дума, която е казал.
silence
И да сме прави и да не сме, значение няма. Преди доста време отминаха времената, когато потребителя беше приоритет за мрежата. Колкото и да си драскаме тук, да изказваме мнение и да опрекваме виновниците за една или друга простотия - файда няма. Не смея да твърдя, че ползвам мрежата от прекалено дълго време, но си спомням какво ставаше преди в нея и как за една некоректна проява от страна на оператор или администратор, сървъри са били джупвани не за час или два, пък ако ще и Иисус да се опитваше да ги върже обратно - не можеше.
Жалко е да гледаш как нещо се съсипва. Знам, че много ще кажат "стига живя в тоя нет", ще им кажа следното - имам много изградени приятелства и познанства само зареди съществуващите сървъри и канали, смея да твърдя, че тук се запознах с много хора които се оказаха по-качествени приятели от 90% от тези с които си пия бирата всеки ден.
Жалко е да гледаш как нещо което е било 2-3-4-5-6-7-8 или колкото и да е било години се съсипва с лека ръка и няма човек който да каже "аман от кретени бе, дайте да оправим нещата"
Mitak
Ами аз от много време говоря, ама файда.
От преди година все правя забележки да спрат да слагат к/г линии за така нареченият "invite","abuse" и т.н.... все проблеми, които се оправяр с бан/игнор.
Накрая, за капак на всичко някои индивиди взеха да ползват Global като средство за реклама, и да си разпращат някакви клипове, и сайтове като спам. И пак нищо. Всеки ден се форбидват никове и канали, и когато някой пише във форума "я ми кажете какво става" - всички започват да го
"нареждат" и да го убеждават колко е тъп и т.н. И темата бива затворена....
Е, аз за себе си намерих решение на проблема - той просто не съществува за мен smile.gif

Спомням си как преди години администратори слагаха г-лайн на оператор за неправомерен кил.... а сега се слагат г-линии на цели мрежи с умопомраяителното пояснение към него "." или "аи бягай" и т.н. Просто тогава мрежата беше в ръцете на сериозни хора, които наистина спазваха правилата, и тези правила важаха за всички. На мен са ми връщали ник със забравена парола без да е било необходимо няколко месеца да "доказвам", че той е мой. Ама това е минало.

Ами отидете на http://irc.netsplit.de/ и погледнете графиките - унибг е единствената мрежа, която в момента губи потребители! т.е. графиката и е "падаща". За една година - 5 места надолу. Няма какво да говорим повече.

Това не е заяждане - просто представям нещата така, както аз ги виждам.
Rolex
QUOTE(silence @ May 29 2008, 03:58 PM) *
Жалко е да гледаш как нещо се съсипва. Знам, че много ще кажат "стига живя в тоя нет", ще им кажа следното - имам много изградени приятелства и познанства само зареди съществуващите сървъри и канали, смея да твърдя, че тук се запознах с много хора които се оказаха по-качествени приятели от 90% от тези с които си пия бирата всеки ден.

Така е.Това важи за много от нас предполагам , включително и за мен.Няколко от най-добрите ми приятели срещнах именно в чата , ей така , от някакво просто лафче wink.gif

QUOTE(silence @ May 29 2008, 03:58 PM) *
Жалко е да гледаш как нещо което е било 2-3-4-5-6-7-8 или колкото и да е било години се съсипва с лека ръка и няма човек който да каже "аман от кретени бе, дайте да оправим нещата"

Отново те подкрепям.Всички помним как преди ~2 години мрежата се пръскаше по шевовете от хора.А сега каква й е съдбата - за съжаление явно върви натам , че ще стане както каза магданозът , перифразирам - ще останат 1000 човека , които се познават , и няма да има suspend-ове , forbid-нати никове и канали и прочие.

Аз имам 1 въпрос , свързан именно с твърдението на мага - как ще е по-добре - ако има 1000 човека , които се познават , и мрежата се използва за чат с приятели и начин за разпускане , или ако има ~50000 + нон-стоп idiots , които да получат suspend/forbid/k(g)line/etc. , а след като достъпа на 1 от въпросните "idiots" се забрани да се появят още 3ма вместо него?
nik666
Тъй тъй. Мрежата наистина е в ръцете на идиоти, в това спор няма. Обаче не ги разбирам тия ентусиасти, дето въртят едни заучени фрази "не се занимавайте с това IRC", "живеете в мрежата", "излезте малко от нета" и прочее глупости. UniBG бе започнат като свободен проект, както много други. Както и много други, е в процес на западане. Обаче да тръгне сульо и пульо да плюят по нещо, за което много хора са направили толкова много е най-малко неуважение и проява на простащина. Защо не отидете да плюете по останалите свободни проекти тогава? По wikipedia например, и за нея говорят че западала. Или за @home проектите, на кой му трябват? Майната им и на тия в Аресибо, дето 30 години висяха пред допотопните кошници и слушаха пращене в слушалките. С това отношение ни най-малко не помагате на когото и да било, още по-малко на мрежата. Освен да трупате виртуална слава сред подрастващите пишлемета, които едва прохождат в интернет и си нямат и понятие от цялата история.
Чудесна и особено градивна реакция, браво. Продължавайте в същия дух.
silence
QUOTE(orbis @ May 29 2008, 05:24 PM) *
Аз имам 1 въпрос , свързан именно с твърдението на мага - как ще е по-добре - ако има 1000 човека , които се познават , и мрежата се използва за чат с приятели и начин за разпускане , или ако има ~50000 + нон-стоп idiots , които да получат suspend/forbid/k(g)line/etc. , а след като достъпа на 1 от въпросните "idiots" се забрани да се появят още 3ма вместо него?

Тук може да съм ти опонент. Преди мрежата достигаше порядака на ~35/40к човека. И тогава имаше идиоти, но бяха по-трудно забележими. Ползвах мрежата за лаф с познати и непознати. В момента я ползвам просто по навик, а често дори забравям да се логна в бнцто. Разликата между преди и сега е огромна, и хората със мнениата си, че видиш ли другите месинджъри са изместили ирс ... да ме извиняват, ама не са прави. ICQ, MSN messenger и останалите глупости ги имаше и по времето когато IRC протокола нашумя. Защо тогава не се явяваха като конкуренти и мрежата се пръскаше от потребители?! В #Габрово имаше 450 човека по обед, в #София и #Пловдив по над 1500. Развитието на протоколите не играе чак толкова голяма роля в запада на мрежата, а и както Митака спомена по-горе, погледнете нетспит.де. Защо останалите мрежи търпят загуби за последните 2 години в размер на ~20%, UniBG в размер на 75%? Най-вероятно Skype се развива по-бързо в България от колкото в останалите страни?
Истината е, че потребителите избягаха основно от некадърната администрация на мрежата, жалко, че няма човек от екипа на мрежата който да го напише (каже) черно на бяло. Правят го само бивши такива .. а защо са бивши е отделен въпрос.

П.П. Uni от Университетска или Обединена ... и от където и да се погледне, нито е обединена нито се доближава по каквото и да е било до университетите, за пример вземете последните отговори на една камара оператори в тема Жалби.
Да ме извиняват тези личности, но наистина се напрегнах за да разбера какво са се опитали да кажат.
hatred
Е, преди 2 години бяхме с 200,000 по-малко от QuakeNet, в момента разликата е 100,000 :д

Rolex
QUOTE(silence @ May 29 2008, 04:35 PM) *
Тук може да съм ти опонент.

Let's have a look :>

Преди мрежата достигаше порядака на ~35/40к човека. И тогава имаше идиоти, но бяха по-трудно забележими.

Трябва да се съгласиш , че и тогава ги имаше , но може би "~35/40к човека" ги правеха по-трудно забележими , защото все пак какво са 1500 кретена в сравнение с ~35/40к човека , и какво са 1500 кретена в сравнение с 10к човека?

Разликата между преди и сега е огромна, и хората със мнениата си, че видиш ли другите месинджъри са изместили ирс ... да ме извиняват, ама не са прави. ICQ, MSN messenger и останалите глупости ги имаше и по времето когато IRC протокола нашумя. Защо тогава не се явяваха като конкуренти и мрежата се пръскаше от потребители?!

ICQ и MSN да ме хванат за шлифера...независимо от това виждам хора от IRC , които вече не влизат в него , а именно в тия 2 messenger-a.
Другото е - както каза Митак :
Спомням си как преди години администратори слагаха г-лайн на оператор за неправомерен кил.... Просто тогава мрежата беше в ръцете на сериозни хора, които наистина спазваха правилата, и тези правила важаха за всички

Кога ще го видиш това с gline на оператор в днешно време?Днес хората , спазващи правилата колко са?Наброяват ли стотина някъде?

Развитието на протоколите не играе чак толкова голяма роля в запада на мрежата... Защо останалите мрежи търпят загуби за последните 2 години в размер на ~20%, UniBG в размер на 75%? Най-вероятно Skype се развива по-бързо в България от колкото в останалите страни?
Истината е, че потребителите избягаха основно от некадърната администрация на мрежата, жалко, че няма човек от екипа на мрежата който да го напише (каже) черно на бяло. Правят го само бивши такива .. а защо са бивши е отделен въпрос.

Е,хайде,ако се захвана да правя "анкета" и да питам хората , които познавам , кое предпочитат - Skype или mIRC , мога да ти гарантирам , че резултатите ще са нещо подобно на
"Skype - 85-86%
mIRC - 4-5%
Какво е mIRC? - 10%"

Проблемът "Skype vs. IRC" се е обсъждал доста пъти , откривам топлата вода в момента.
Мисълта ми е следната - прав си ти , Митак , zAx , ако не се лъжа , и прочие , че положението в нашата скромна мрежичка е причинено от некадърност на администрацията , но не е ли Скайп един от главните виновници също?

П.С. No offence at all smile.gif
silence
В интерес на истината според графиките:
2004 - ~200 000 при средно 220 000 потребители при тях и 25 000 при нас
2005 - ~160 000 при средно 200 000 потребители при тях и 40 000 при нас
2006 - ~125 000 при средно 175 000 потребители при тях и 50 000 при нас
2007 - ~125 000 при средно 150 000 потребители при тях и 25 000 при нас
2008 - ~125 000 при средно 140 000 потребители при тях и 15 000 при нас

Сметнато в проценти разликата е огромна ... и това показва, че спада е най-вече при нас.

Едит 1: Според статистиката са 15 000, но тази статистика не отчита ботовете, бнцтата и прочие. За пример мога да дам поне 2 градски канала за които съм сигурен, че има преблизително 200 бнцта, какво остава за останалите?
Реалната ни бройка е не повече от 6-7 хиляди, и това се вижда най-вече към 4-5 сутринта. Съмнява ме да има 8 000 човека които да са будни по това време wink.gif

Едит 2: Това беше сравнение със Quakenet, защото Камен тях даде за пример. Защо от 2004та до сега Undernet имат ~10 000 по-малко потребители?
Не са чували за Скайп?
Ned
Пиша това, за да свърши и дре малко полезна работа. :>
int21h
QUOTE(Ned @ May 29 2008, 07:05 PM) *
Пиша това, за да свърши и дре малко полезна работа. :>

Kakwa raota 4ouek, dre e na balk0na i pafka o.0 :))))))))))))))))))))))))))))

izshjdzvinqvam sa ma nqmam kirilica kogato pi6a post koito ima za tzel da bAde m0derIraN
magdanoz
QUOTE(orbis @ May 29 2008, 05:57 PM) *
ICQ и MSN да ме хванат за шлифера...независимо от това виждам хора от IRC , които вече не влизат в него , а именно в тия 2 messenger-a.

Проблемът "Skype vs. IRC" се е обсъждал доста пъти , откривам топлата вода в момента.
Мисълта ми е следната - прав си ти , Митак , zAx , ако не се лъжа , и прочие , че положението в нашата скромна мрежичка е причинено от некадърност на администрацията , но не е ли Скайп един от главните виновници също?

П.С. No offence at all smile.gif

zabrawqsh alternatiwi kato oovoo, ventrilo
saitowe ot sorta na myspace facebook i smeshnite im bg alternatiwi smile.gif
Rolex
QUOTE(magdanoz @ May 29 2008, 07:17 PM) *
zabrawqsh alternatiwi kato oovoo, ventrilo
saitowe ot sorta na myspace facebook i smeshnite im bg alternatiwi smile.gif

true.Но лично според мен Myspace и к'вото и да е не са толкова популярни като Skype и дори IRC.
hatred
QUOTE(orbis @ May 29 2008, 06:35 PM) *
true.Но лично според мен Myspace и к'вото и да е не са толкова популярни като Skype и дори IRC.

Лъжеш се smile.gif

Те са по-масово ползвани от всякакъв тип месинджъри
Rolex
QUOTE(hatred @ May 29 2008, 07:48 PM) *
Лъжеш се smile.gif

Те са по-масово ползвани от всякакъв тип месинджъри

my bad smile.gif
MaVeRlK
Мрежата умре... а за това си има и виновни, и моето мнение е, че това не е само skype.
RABIES
Всеки вдига ръцете и кима разбиращо с тиква ... и какво следва ? Едно голямо и кръгло нищо ! Кой може да ни отърве от сървърчетата с по 20 клиента ? Кой може да отсъди кой е нужен на мрежата и кой ТРЯБВА да се махне ? Нарушения безброй, а мерки срещу тях никакви. Оператори, администратори и всякви виртуални великанчета ... махнете OS, оставете всичко в ръцете на хората и всеки да спасява канала и ника си, както сметне за добре. Аман вече от молби, които само дават повод на въздухарчета (повечето) да си мислят, че спасяват света и следователно светът трябва да им се кланя. Анархията е по-добра алтернатива от този "измислен" ред, който се опитвате да наложите с правила, на които плюят точно тези, които ТРЯБВА да ги демонстрират. Казвам демонстрират, защото "спазват" е достатъчно опорочена дума в мрежата.

Поздрави и не претендирам за отговори. Наздраве!
silence
QUOTE(MaVeRlK @ May 29 2008, 08:05 PM) *
Мрежата умре... а за това си има и виновни, и моето мнение е, че това не е само skype.

Напълно съгласен.

QUOTE(RABIES @ May 29 2008, 08:24 PM) *
Всеки вдига ръцете и кима разбиращо с тиква ... и какво следва ? Едно голямо и кръгло нищо ! Кой може да ни отърве от сървърчетата с по 20 клиента ? Кой може да отсъди кой е нужен на мрежата и кой ТРЯБВА да се махне ? Нарушения безброй, а мерки срещу тях никакви. Оператори, администратори и всякви виртуални великанчета ... махнете OS, оставете всичко в ръцете на хората и всеки да спасява канала и ника си, както сметне за добре. Аман вече от молби, които само дават повод на въздухарчета (повечето) да си мислят, че спасяват света и следователно светът трябва да им се кланя. Анархията е по-добра алтернатива от този "измислен" ред, който се опитвате да наложите с правила, на които плюят точно тези, които ТРЯБВА да ги демонстрират. Казвам демонстрират, защото "спазват" е достатъчно опорочена дума в мрежата.

Поздрави и не претендирам за отговори. Наздраве!

А на това мнение се прекланям, едно от малкото свястно написани мнения в този форум, което виждам през последните 2 години.
Eerie
... и какво следва ? Едно голямо и кръгло нищо !

важното е да е кръгло, кой ти гледа, че е нищо,..,.. blink.gif

мильони коментари да се изпишат, няма никакво значение щом и инсектите дори се оплакват от съинсектите си.
и все така никой не вади "райт" да ги избие до крак. макар за мен да е прекалено безболезнена смърт, при такава голяма вреда на лице.

за смъртното наказание. килл дем алл.
mad.gif
magdanoz
Всеки вдига ръцете и кима разбиращо с тиква ... и какво следва ?

emi bace... sha si ostanem chichacite ot x-mqstoto
i w irc sha sme samo nashi hora wink.gif
i sha sa napiwame sqko lqto wyw warna
ai nazdrawe
che sa razchuwstwah
Narf
Нужен е човек с тежка ръка, който да изчисти поне нарушенията, чрез налагане на наказания срещу своеволията. Естествено той не може да върне потребителите в мрежата, но поне ще направи мрежата едно по-спокойно място за чат. Такъв човек обаче няма и няма и да има, понеже всички са имат или ограничени привилегии, което не им позволява да направят нужното, или се правят, че не виждат какво става или просто не ги интересува.

Така, че ...
Колкото и да дъвчем, да повтаряме и гадаем причините за резкия спад в броя на потребителите, полза няма.
dabuzz
китайците са измислили барута, но все пак не са завладяли света. така че не са виновни скайп, АйСиКю, МайСпейс, Ноутбуук и т.н за състоянието на мрежатав момента
Mitak
Най-показателна и дразнеща е шуробаджанащината. Просто една от многото истории:

Имаше един индивид - подвизаваше се като bobi, blade и т.н.
Та въпросният се сдобива с базата данни, и започва да краде никове на поразия, при което аз го съспендвам, и му слагам к-лайн.
Около 20 минути по-късно един администратор от женски пол влиза и му маха наказанията. Това се повтори повече от 5 пъти, при което се отказах да правя каквото и да е.
Това е един от малкото такива случаи, когато "наши хора" правят каквото си искат, и то безнаказано.
Същият този администратор по едно време ползваше Global за да разпраща спам. Последствия? Никакви!
Решавам аз с пълното си съзнание да направя същото - пратих голобално съобщение едно URL, знаейки, че за мен със сигурност ще има последствия. Около час по-късно останах без права в Global smile.gif

Има определени администратори, които явно си плащат на някой, който има правомощията да ги разкара от мрежата.... и за това правят каквото си искат, и когато си поискат - без страх от каквото и да е.

Абе... няма смисъл да ди хабим нервите. Не и на място, където всеки гледа как да пре_бе другия.
Може би някога, когато (ако) тези неща се оправят, ще се свържа към някой сървър да видя каква е хавата. Но ми се струва, че този ден никога няма да дойде.
Гадно е да гледаш как нещо, което си изграждал се съсипва от банда олигофрени.
dreben
QUOTE(Eerie @ May 30 2008, 01:31 AM) *
важното е да е кръгло, кой ти гледа, че е нищо,..,.. :blink:

мильони коментари да се изпишат, няма никакво значение щом и инсектите дори се оплакват от съинсектите си.
и все така никой не вади "райт" да ги избие до крак. макар за мен да е прекалено безболезнена смърт, при такава голяма вреда на лице.

за смъртното наказание. килл дем алл.
:angry:

вятърът духа през септември
паяк
мрежата я няма
DaDiablo
дре
dreben
QUOTE(DaDiablo @ May 30 2008, 02:03 PM) *
дре

да, моля.?
DaDiablo
QUOTE(dreben @ May 30 2008, 02:26 PM) *
да, моля.?

л2?
dreben
QUOTE(DaDiablo @ May 30 2008, 04:09 PM) *
л2?

стиа си спамил, шот ще помоля някой шеф да ни накаже и двамата!

сериозно :/

п.п. му!
Mitak
vsqka tema rano ili kusno se prevrushta vav balvoch ot gluposti.
kaspi
a zashto ne ponamalite malko serverite, kato naprimer takiva na koito ima po 2 usera (admin i oper)
Polizei
A ti koi servers predlagash ?smile.gif

PS: oshte ne sym si oprawil xorg.conf, shte se kiriliziram pri pyrwa wyzmozhnost...
dabuzz
QUOTE(kaspi @ May 30 2008, 06:25 PM) *
a zashto ne ponamalite malko serverite, kato naprimer takiva na koito ima po 2 usera (admin i oper)

ето няколко атрактивни предложения

наблюдаваме 4 сървъра от общ брой в унибг 31

irc.VarnaBG.net[7VN] --------- | Users: 39 ( 0.5%)
irc.tu-varna.edu[2TU] ------------ | Users: 20 ( 0.3%)
irc.netguard.bg[1NG] ------------- | Users: 23 ( 0.3%)
irc.lt-tech.eu[7p7] ---------------------- | Users: 34 ( 0.5%)

което прави общо 1,6% или 118.336 от 7396 общия брой потребители на мрежата
(данните са от 07:35 сутринта на 31 Май)
silence
А ако имаше вариант да пингнеш или дадеш версиа на потребителите от даден сървър с изненада ще забележиш, че 2-3 сървъра със ~150 потребителя имат над 120 бнц-та на тях wink.gif
G0lden
Евала на zAx. Много добре го каза. Аз лично с интересн наблюдавам също само жалбите, защото е весело да следиш падението на мрежата със всеки ден поради хилядите изцепки и глупости от страна на уважаемите админи и оператори. Надали в момента написаното от zAx ще накаря някой от тия "THE GODS" да се замисли, но ще дойде времето когато ще стане. По-горе изброението като Narf, GoodINC и прочие аз лично бих гласувал само те да останат като хора всяващи ред в мрежата и няколко човека които да я развиват и да се грижат за нея. Няколко като горе изброениет сървари с по-малко юзъри да се премахнат. (просто вече два,три сървара се водят се Варна - кой стар, кой нов - незнам). Не мисля,че за някой ще е фатално, просто ще се отървем от няколко ненужни човека пречещи на развитието на мрежата.. (Съжалявам,че точно на тия сървари може би администраторите и операторите им са свестни, нямам си и напредстава). Но трябва да се намери начин да им се поскастрят шортите вече и да останат по-малко сървари (стабилни с голям брой потребители) със сериозен екип от хора. Доста хора го бяха писали това, но жалко... Уж ние потребителите правим мрежата,а нямаме право на глас. Има тука някакви опер вотинги между оператори и админи. Но кога ще се гласува нещо предложено от потребителите, кога и те ще имат право на глас или по-точно ще бъде чуто тяхното мнение... (вярно,че имаше предложения за кирилици и такива, но доста от тях не биват приети или ако са това е просто една промяна, надали и да пиша на кирилица или ника ми да е на кирилица това ще промени държанието на хората които ус*рат мрежата). Така,че и ние да пишем какво мислим и какво искаме нищо няма да се промени smile.gif Макар и сред хората движещи мрежата да има свестни и обръщащи ни внимание, се броят на пръстите на едната ни ръка и надали и заедно могат да направят нещо. Поздрави!
Eerie
QUOTE(Narf @ May 30 2008, 02:33 AM) *
Нужен е човек с тежка ръка, който да изчисти поне нарушенията, чрез налагане на наказания срещу своеволията.

това го бях казала още в онази прословута тема от 6 листа за ника ми;-І
мда, много сме прави :>

п.с:
и колкото и да я дискутирате темата, да бъдете сериозни, да искате нещо да се промени, то ваща работа няма да стане, гаранция.
защото има прекалено много хора, които имат прекалено голям интерес да се правят на интересни.
било с права /тези, за които говорите/ , било със хостове и бнц-та /те и обикновените потребители/, било със никове /на кой ника по-стар и по-хубав/, било с мъдри заучени фрази от книги, които са чели, та дори и със тъпи изцепки от рода на 'ei sa 6ti iba maikata', следвани от кил (4rd..)
интереса клати феса.
а интереса на ЕГО-САМО-влюбения е над всичко, над вас.
интересно ми е какво би станало ако ги нямаше всички 'екстри'.
diabolic
дрън дрън дрън дрън...zax, max, shark, kolio, etc, всички сте един дол дренки.Смешни хорица плюещи се един друг за медийно внимание и биещи се в гърдите „видите ли аз не съм , като тях“.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.