Драги ми смехурковци, чета ви темите напоследък ежедневно и наистина е много фън. Абе незнам дали сте забелязали ама никой не ви помага като пишете тука за т'фа ненам оти се хабите.
Некои форбиднати били други килнати трети джилайн-нати, е аджеба не разбрахте ли, че у нашта мрежа преобладава шуробаджанащина, и виновните не се наказват - точно обратното толерират ги.
Тъй като доста ора не осъзнават, че една голема мрежа са крепи точно на вас потребителите, те ще продължават да се гаврат с вас докато накрая не останем само ние да си чатиме на оперуал и да са килваме взаймно. Честно казано аз лично мноу сакам това време да дойде, защото тогава същите тия хора ще осъзнаят че не са богове вече, щотото нема пред кой да се доказват, и ще дойде един момент в който ша са опитват да ви върнат вас обратно за да могат отново да бъдат GODS, т.е. те самите ще станат инвайтъри. Това е бъдещето на таа мрежа, така, че моя личен съвет е да спрете да си абите нервите тука у форума (визирам специално секцията жалби) и просто да седите и да се наслаждавате на THE GODS как малко по-малко поуъра им намалява и идва момента дето вече спират да владят силата
P.S. Kole bate ti si moq idol
Некои форбиднати били други килнати трети джилайн-нати, е аджеба не разбрахте ли, че у нашта мрежа преобладава шуробаджанащина, и виновните не се наказват - точно обратното толерират ги.
Тъй като доста ора не осъзнават, че една голема мрежа са крепи точно на вас потребителите, те ще продължават да се гаврат с вас докато накрая не останем само ние да си чатиме на оперуал и да са килваме взаймно. Честно казано аз лично мноу сакам това време да дойде, защото тогава същите тия хора ще осъзнаят че не са богове вече, щотото нема пред кой да се доказват, и ще дойде един момент в който ша са опитват да ви върнат вас обратно за да могат отново да бъдат GODS, т.е. те самите ще станат инвайтъри. Това е бъдещето на таа мрежа, така, че моя личен съвет е да спрете да си абите нервите тука у форума (визирам специално секцията жалби) и просто да седите и да се наслаждавате на THE GODS как малко по-малко поуъра им намалява и идва момента дето вече спират да владят силата
P.S. Kole bate ti si moq idol
Съгласен съм с теб, че потребителите правят мрежата, но не всички от съпорта са самозабравили се 'богове'.
Както знаеш форума се посещава от noex, narf, dj_extazy, goodinc, lame, offgeboren, dlh и т.н. хора, които по един или друг начин са помагали за разрешаването на всякакви проблеми свързани с irc.
Пиша това мнение поради следната причниа: ще се намери модератор да каже, че това не е жалба - е вече е. Жалвам се от некомпетентността на голяма част от администраторите, липсата на какъвто и да е било интерес към мрежата от същите администратори, както и от техните оператори.
Това което е написал zAx, щях да го напиша преди камара време .. само, че warn левъла ми се повишава
Това което е написал zAx, щях да го напиша преди камара време .. само, че warn левъла ми се повишава
silence, за съжаление си прав.
Пресен пример е поредната излагация на псевдоадминистратора Nikola, чийто действия разбрахме са следствие на открадната му парола... Коя по - точно е друг въпрос...
п.с. Извинявам се предварително на модераторите затворили предишната тема на zax, заради пускането на тази, но мисля, че потребителите биха могли да изкажат мнение по въпроса.