Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Българските цигари поскъпват от 1 юли
UniBG Forums > Дискусии > Новини
Rolex
До средата юли се очаква тютюневите фабрики в Стара Загора и Пловдив да бъдат приватизирани.

Новите, по-високи цени, на българските цигари ще са факт от първи юли. Днес "Булгартабак" обяви точния процент на увеличението за всяка марка. От холдинга съобщиха още, че скоро ще има и нови продукти.

От 1 юли кутия от най-масовите цегари – "Виктори" ще струва 2,75. Увеличението е с 15 стотинки. Същото е и увеличението за "Булгартабак 1". "Престиж" става 2,80, а "ММ" 100 милиметра - 2,75. "Трезор" 100 милиметра ще се продава за 2,55. GD - 2,50. "Фемина" - 2,50.

Предпочитаната от дамите Серия Слимс ще се продава на цени от 2,50 до 2,75.

Цигарите в мека опаковка ще струват от 2,20 до 2,50. Най-евтина остава Ардата.

Тютюневите фабрики в Пловдив и Стара Загора се очаква да бъдат приватизирани през Фондовата борса до средата юли, каза председателят на управителния съвет на "Булгартабак холдинг" Корнелия Нинова.

Фабриките се приватизират с лиценз за производство на цигари, без марките, собственост на "Булгартабак холдинг".

Производството на цигари от Стара Загора и Пловдив е прехвърлено технологично във фабриките в София и в Благоевград. Нинова съобщи, че има подписано споразумение със синдикатите за изплащане на обезщетения на работниците от Пловдив и Стара Загора.

Общият размер на обезщетенията възлиза на 14 милиона лева.

Източник : bTV Новините
PrinceIgor
QUOTE(orbis @ May 28 2008, 06:48 PM) *
До средата юли се очаква тютюневите фабрики в Стара Загора и Пловдив да бъдат приватизирани.

Новите, по-високи цени, на българските цигари ще са факт от първи юли. Днес "Булгартабак" обяви точния процент на увеличението за всяка марка. От холдинга съобщиха още, че скоро ще има и нови продукти.

От 1 юли кутия от най-масовите цегари – "Виктори" ще струва 2,75. Увеличението е с 15 стотинки.

Аз пък още на 24-ти май видях Victory White с бандерол, на който бе изписана цена 2.75 blink.gif
dreben
QUOTE(PrinceIgor @ May 28 2008, 06:55 PM) *
Аз пък още на 24-ти май видях Victory White с бандерол, на който бе изписана цена 2.75 blink.gif

е те ги вдигнаха май май
моите поне се качиха с 20 стишки преди седмица
kaspi
da veche ima ot novite banderoli samo me iznervi tova che dva dni predi tova sprqha da zarejdat i se naloji da pusha drugi ***
PrinceIgor
Все още без проблем намирам Victory White на 2.60
Ned
На мен като ми вдигнаха горната джумая с 40 стинки, започнах да пуша бело боро, 'щото си е на същата цена, както преди, само че пак е с 80 стинки по-скъпо от джумаята pardon.gif
Polizei
За статистиката:
Виктори - 2.75
ГД/Вайсрой - 2.40
Боро - 3.20

Има ли смисъл вече да пушим обикновени треволяци?smile.gif
dreben
QUOTE(Polizei @ May 29 2008, 05:39 AM) *
За статистиката:
Виктори - 2.75
ГД/Вайсрой - 2.40
Боро - 3.20

Има ли смисъл вече да пушим обикновени треволяци?smile.gif

борото е 3.40
dlh
3.20 smile.gif
dreben
на бандерола на цигарите ми пише 3.40лв. има и някакви надписи, сочещи на министерство
в магазина ми вземат 3.40лв. когато кажа, че искам да получа една кутия бяло боро
та заради тея работи казвам, че е 3.40
Mitak
Цигарите ако ще и 20 лева да стават, само да не пипат пиенето, че ще ги избия smile.gif
По принцип пуша мнооооого рядко - или някаква пура, или наргиле. И не-цигари от не-тютюн, ако зацепвате за какво става въпрос smile.gif
Sublime
Голям ужасТ стана с тези цигари ... Аз си оставам верен на Бялото виктори ама ... 2.75, помня като бяха 1.60 и нямаха никролози по тях ...
Ned
Новата цена на Борото е 3.40, но има места където е още по 3.20 :>
Cyb3rg0d
Бялото Виктори пак с малко го качиха, в началото на годината говореха за цена 3,20лв. 15ст. е по-приемливо увеличение!
dreben
QUOTE(Cyb3rg0d @ May 30 2008, 08:44 PM) *
Бялото Виктори пак с малко го качиха, в началото на годината говореха за цена 3,20лв. 15ст. е по-приемливо увеличение!

догодина :>
PrinceIgor
Днес настъпи 1-ви юли и за мен - вече купувам по новите цени. sad.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.