Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Xline в скоби ЖАЛБА
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
rachu
Искам да се ОПЛАЧА ( ЖАЛВАМ ), че всички останали сървъри освен irc.spnet.net съкс ( демек Sucks ама латиницата е забранена ще ме модерират пак ) та смятам че въпроса ми (кога ще бъде махната забраната за *n*) беше напълно уместен че да го извъртиш към модерация...
П.С. Narf направи ми раздел Некадърни Админи ( И Админски Грешки ме устройва ) и темата ще е напълно вървежна там не мислиш ли ? Можеше просто да ми отговориш както GoodINC.
П.С. П.С. Набират се средства за закупуване на нова шапка на Narf smile.gif
Mitak
Не, че мога да помогна, и че е много по темата, ама това ли е единственият сървър?
Просто ползвай някой друг, и толкова.
Или, още по-добър вариант - зарежи ирц, и излез някъде за по бира с приятели.
Narf
Това, че (все още) има бан на някой сървър не е глобален проблем на мрежата, въпреки, че е резултат от глобална грешка.
Съответно можеш да си адресираш питането/жалбата/оплакването/мрънкането или както още искаш да го наричаш към администрацията на конкретния сървър. Най-малкото защото тук никой не може да ти отговори и ако смяташ, че си толкова компетентен по темата, че да успорваш модераторско решение, би трябвало и сам да стигнеш до този извод.

P.S.: Както тази и предишната тема, така и всяка следваща по същата тема ще бъде затваряна или изтривана. Не се хаби да се дракаш, няма да постигнеш нищо.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.