Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Kak se pravi taq rabota :)
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
X
Абе тая мрежа треа вече да се отпише.
Написах тази тема със съкзи от смях,като видях това ->
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] Username registered for 7 years, 346 days, 2:19:41
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] Last seen online: 9 days, 10:36:42
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] ICQ: 666
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] Last host: ~access@89-215-66-109.2072968366.ddns-lan.pl.ekk.bg

Смешното е,че тоя прякор го откраднах преди има няма 5 месеца и гледам тоя с него и решавам да го питам къв е що е,като ми отговаря,че е собственика му.
Абе хорица,не ме псувайте ма да пишете романи и да не осъзнавате,че сами себе си лъжете.Вие сичките крадете никове,включително администраторите. НоЕкс , Нарф и куп още,които се борите уж за справедливост,а всъщност сте си пресвоили по кой знае колко начина куп никове. Спирайте тая мрежа. Живота не е тука.

Крадеца вика крадец.
N2GetherNow
SETPASS != кражба, както ти е сетпаснат на тебе, винаги може да бъде сетпаснат на друг...
Fastest
QUOTE(N2GetherNow @ May 27 2008, 05:50 AM) *
SETPASS != кражба, както ти е сетпаснат на тебе, винаги може да бъде сетпаснат на друг...

Освен, ако знае pass-а на e-mail - а biggrin.gif
Narf
QUOTE (X @ May 27 2008, 01:32 AM) *
Абе тая мрежа треа вече да се отпише.
Написах тази тема със съкзи от смях,като видях това ->
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] Username registered for 7 years, 346 days, 2:19:41
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] Last seen online: 9 days, 10:36:42
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] ICQ: 666
=(01:22)= -NS- [LutsifeR] Last host: ~access@89-215-66-109.2072968366.ddns-lan.pl.ekk.bg

Смешното е,че тоя прякор го откраднах преди има няма 5 месеца и гледам тоя с него и решавам да го питам къв е що е,като ми отговаря,че е собственика му.
Абе хорица,не ме псувайте ма да пишете романи и да не осъзнавате,че сами себе си лъжете.Вие сичките крадете никове,включително администраторите. НоЕкс , Нарф и куп още,които се борите уж за справедливост,а всъщност сте си пресвоили по кой знае колко начина куп никове. Спирайте тая мрежа. Живота не е тука.

Крадеца вика крадец.

Това, че си откраднал ника не означава, че псевдонима става твой.
Човека се обърна към мен и ника му беше върнат след като проверих дали наистина е негов.
Не че трябва да ти обяснявам нещо де ...

А тия обвинения точно спрямо NoEx и мен са пълен абсурд. Има много никове, които ми се е искало да имам, но никога не съм помислял да си ги присвоявам. Намерил си кой да обвиняваш в кражби.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.