Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Bad user info?
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
hi
[21:01] Closing Link: 127.0.0.1 (Bad user info)
-
[21:01] * Disconnected
-
[21:01] * Connect retry #4 212.36.10.241 (6667)
-
[21:01] Closing Link: 77.85.3.166 (*** Banned (cache))
-
[21:01] * [10053] Software caused connection abort
-

WTF?
Sublime
QUOTE(hi @ May 26 2008, 08:02 PM) *
[21:01] Closing Link: 127.0.0.1 (Bad user info)
-
-
[21:01] * Connect retry #4 212.36.10.241 (6667)
-
[21:01] Closing Link: 77.85.3.166 (*** Banned (cache))
-
[21:01] * [10053] Software caused connection abort
-

WTF?

Аз също пострадах от това и домашното ми ип и бнц-то ми ... и се интересувам каква е причината за това ?
silence
Най-вероятно - некадърна администрация от страна на псевдо администратор wink.gif
qstreb
Qstreb (atc@galin.izrod.net) (Bad user info)
emi, nqkoi dosta e zasral s izvinenie
dreben
или кадърна неадминистрация

от какво се получава това съобщение.?
silence
Преди, когато работеше по предназначение се слагаше глине на потребители ползващи за real name нещо съдържащо *http* ...
сега .. дано се намери кой да обясни. Аз лично видях над 250 литнали хора преди и аз да го отнеса.
Гост
Сменете си FullName-a да няма "N".
dreben
QUOTE(silence @ May 26 2008, 09:09 PM) *
Преди, когато работеше по предназначение се слагаше глине на потребители ползващи за real name нещо съдържащо *http* ...
сега .. дано се намери кой да обясни. Аз лично видях над 250 литнали хора преди и аз да го отнеса.

вероятно е пак някой скрипт
или човешки ресурс със същия мисловен капацитет
Гост
QUOTE(Гост @ May 26 2008, 08:11 PM) *
Сменете си FullName-a да няма "N".

work'd..
yet again, WTF?
ImaLiZnachenie
Посллушах съвета да сменя fullname да няма N и наистина ме пусна. Що за идиотия е това обаче. аз си мислех, че е защото не съм с оригиналната MIRC, а с Miranda
Гост
Заминаха ~3000 users благодарение на някои "администратор", но това разбира се ще остане безнаказано.
Гост
irc.sellinet.net (4) JUPED: Lame admin, Nekadyrno slojen X-line izhvyrl
silence
QUOTE(Гост @ May 26 2008, 08:35 PM) *

Време беше.

П.П. Едно питане към компетентните - За колко време се слага линията по-принцип и колко време ще и трае кеша? Честно не ми се релейва между ~20 бота за да ги пускам на един (поне за толкова знам) сървър.
DeStRuCti0N
QUOTE(Гост @ May 26 2008, 08:35 PM) *

Това трябваше да стане много отдавна, но имам чувството, че няма да е задълго...
silence
Вече го няма ..
Няма какво повече да се коментира. Всячески се мъчитат да изгонят и малкото останали потребители.
Гост
QUOTE(silence @ May 26 2008, 08:41 PM) *
Време беше.

Да, но пак е link head.gif head.gif head.gif punish.gif punish.gif punish.gif punish.gif
Гост
QUOTE(Гост @ May 26 2008, 08:53 PM) *
Да, но пак е link head.gif head.gif head.gif punish.gif punish.gif punish.gif punish.gif

Друг вариант е да се смени глупавият администратор.
^AnonymouS^
yess.gif pardon.gif Няма нищо ще се оправим, но не се знае кога wink.gif
SHARK
Abe az vi predlagam da sprete da govorite gluposti kato neznaete za kakvo stava duma biaha hacknati passovete na admina kaf vi e problema ?! guns.gif
DaDiablo
Това, че някой пак е линкнал сървъра ..
dalt
Проблема рибке е, че това е поредна издънка. Как аджеба се хакват пароли? Искам и аз. Осветли ме!
SHARK
servera beshe linknat sled kato beshe mahnat spoofa na Admina servera beshe link lichno ot MiRaCuLiX!
SHARK
Ako znaeh kak shtiah da ti kaja no uvi niaam ni nai malka ideia ...
Kakt se hackva db predpolagam tongue.gif
DaDiablo
QUOTE(SHARK @ May 26 2008, 10:35 PM) *
servera beshe linknat sled kato beshe mahnat spoofa na Admina servera beshe link lichno ot MiRaCuLiX!

Но това не прави IQ-то на кол1о положително ... nali?
diabolic
QUOTE(SHARK @ May 26 2008, 11:10 PM) *
Abe az vi predlagam da sprete da govorite gluposti kato neznaete za kakvo stava duma biaha hacknati passovete na admina kaf vi e problema ?! guns.gif

Ами имаме известен проблем с тва, че 4-5000 юзери бяха баннати, защото някой е „хакнал“ пасса на „админа“.Аз ти предлагам, да не предлагаш на потребителите на форума и мрежата да говорят, защото доколкото знам все още имаме право на мнение, което да изразяваме тук и ти определено не си човека който има и най-малък шанс да ни спре да го правим.Ако искате да се спре да се говори за вас, може просто да спрете да се излагате, като кифладжии и да пораснете г-н ИРЦ ОПЕРАТОР.И понеже явно няма да пораснете скоро и да спрете с детските изпълнения, поне се научете да си понасяте заслужената критика...
Narf
Вече може да се влиза през:

irc.nbu.bg
irc.bgchat.net
irc.mnet.bg
irc.optic-com.net
irc.onlinedirect.bg
irc.is-bg.com
irc.unacs.bg
irc.data.bg
irc.lt-tech.eu
irc.plovdivbg.net
irc.sellinet.net
irc.naturella.com
irc.techno-link.com
Blackened
Само за информация - вместо да си чешете езиците, вземете и пооправете мизериите, нищо, че не са ваши. Некадърно сложеният бан все още седи в spnet ... и май само там. Не че ми е проблем да си сменя риъл нейм-а или сървъра, но все пак - това е простотия! (angry)

Edit: към горните сървъри добавете naturella и techno-link.
dalt
Не че на бате Любчо е с повече от 2 цифри IQ-то. И сега нещо наказания няма ли да има? Перманентни? Или пак излагация? smile.gif
DaDiablo
QUOTE(dalt @ May 26 2008, 11:44 PM) *
Не че на бате Любчо е с повече от 2 цифри IQ-то. И сега нещо наказания няма ли да има? Перманентни? Или пак излагация? smile.gif

И аз мисля, че му е достатъчен престоя на кол1о в мрежата.
Гост
QUOTE(dalt @ May 26 2008, 10:44 PM) *

Силно се съмнявам да ги накажат mad.gif
ludacris-
Bulgarska
parodia
na
IRC MREJA ................
nik666
Тоя нелегалния сървър що пак е в мрежата? И това че го е линкнал miraculix да не би да го легитимира по някакъв начин? Хайде всеки да си научи мястото най-после.
Гост
Всеки на който не му изнася пише срещу Колю и Любо но заразлика от вас те поне си вършат работата кой какво IQ има или няма не мисля че засяга вас а и съм обеден че по голямата част от вас и толкова нямат.. Любо или Никола може да всякакви но са най добрите оператор/админс които си вършат работата в тази така наречена "МРЕЖА" заралика от други... А и тук има много хора които нямат права и нямат нищо общо с УниБГ подръжка но не спират да говорят и оплюват зашото за разлика от тях на хората им бяха дадени права.. аре оспокойте се малко smile.gif
nik666
QUOTE(Гост @ May 27 2008, 01:45 PM) *
Всеки на който не му изнася пише срещу Колю и Любо но заразлика от вас те поне си вършат работата кой какво IQ има или няма не мисля че засяга вас а и съм обеден че по голямата част от вас и толкова нямат.. Любо или Никола може да всякакви но са най добрите оператор/админс които си вършат работата в тази така наречена "МРЕЖА" заралика от други... А и тук има много хора които нямат права и нямат нищо общо с УниБГ подръжка но не спират да говорят и оплюват зашото за разлика от тях на хората им бяха дадени права.. аре оспокойте се малко smile.gif

Всички сме свидетели на чудесната работа, която дружинката ви върши. Къде ни е акъла, та не адмирираме последната блестяща проява в защита на мрежата?!
/me си посипва главата с пепел, пу пу пу
SHARK
A be tapaci kato niakoi vi hackne passa i naprai TO s vashia nick vie li ste vinovni v sluchaia ?! Ae ne mi se gledat samo maloumni izkazvania da nakazvat koito iskat se mi e edno az kazah 4e poe4e ne se zanimaam nito s gline nito s kvoto i da bilo sedia kato nabliudatel i tolkova... Koito iska da me nakazva az ne jiveia v Internet imam 1000 pati po vajni neshta ot tva da se pliuia s nekvi smeshni lameri v forumite ! tongue.gif mad.gif
Гост
Kraina vreme beshe nqkoi da im go kaje ... shte umrat v IRC i pak nqma da postignat nishto zaribeni chatari.. TOva che nqkoi e napravil greshka i vedna vsichki se farlqte varhu tqh a kogato otkradnaha DB-to na UNIBG zashto nikoi ne obveni nikoi a ? ili togava beshe po razlichno i porajeniata bqha po malki oshte nemojete da si opravite lainata ot togava na sam stiga ste se zanimavali s horata a gledaite sebe si
dalt
QUOTE(SHARK @ May 27 2008, 01:17 PM) *
A be tapaci kato niakoi vi hackne passa i naprai TO s vashia nick vie li ste vinovni v sluchaia ?! Ae ne mi se gledat samo maloumni izkazvania da nakazvat koito iskat se mi e edno az kazah 4e poe4e ne se zanimaam nito s gline nito s kvoto i da bilo sedia kato nabliudatel i tolkova... Koito iska da me nakazva az ne jiveia v Internet imam 1000 pati po vajni neshta ot tva da se pliuia s nekvi smeshni lameri v forumite ! tongue.gif mad.gif

Сървърът си има админ. Този админ носи отговорността за собствения си сървър пред останалата част от мрежата и съответно трябва да търпи наказание при подобни ситуации. Конкретните причини и виновници си ги изяснявайте там, на локално ниво. На нас също не ни се четат "малоумни" изказвания. Би ли отишъл да си вършиш по-важните неща? smile.gif
dreben
доко, доко, доко-га.?
Гост
V kraina smetka ne razbrah samo kolkoto id a pluete i da prikazvate i kvoto i da bilo nishto ne se e i nqma da se promeni server-a si e link bnc-tata vi otnova sa v mrejata i taka.. kolkoto i da se prekazva vse taia nishto nqma da bade po razlichno jiveete si jivota i tva e smile.gif
dalt
QUOTE(Гост @ May 27 2008, 01:35 PM) *
V kraina smetka ne razbrah samo kolkoto id a pluete i da prikazvate i kvoto i da bilo nishto ne se e i nqma da se promeni server-a si e link bnc-tata vi otnova sa v mrejata i taka.. kolkoto i da se prekazva vse taia nishto nqma da bade po razlichno jiveete si jivota i tva e smile.gif

Имаше едно време един овчар с 9 милиона овце. Още чувам блеенето smile.gif
Гост
normalno profisionalno iskrivqvane pri ofcete da chuvat bleeneto smile.gif
OB
QUOTE(Гост @ May 27 2008, 12:45 PM) *

Мен специално слабо ме ебе на кой сървър ще бъда, оставам на този който има голям ъптайм.
Били най-добрите оператори/администратори... ти да не си паднал от луната?
Ще ти дам конкретен пример от преди няколко дена:
Въпросният Никола беше помолен за сет пасс на ник, на койот по незнайна причина му беше грешна паролата, в отговор от Никола цитирам "ако адднеш мой потребител в еди с кой канал, ще го оправя..."
За какъв стафф си говорим? Ай ходи се гръмни.

А ти господин острак, имаш си админ да си следи работата на сървъра от към страна на сигурността. И понеже ти си умният в случая четеш само малоумни изказвания на недовлните потребители. Всеки си има право на мнение и не си ти този, който ще го углавяваш това мнение.
И питам се аз за къв хуй ти е О линията като си само наблюдател?
При whois да ти пише IRC Operator?
Като не живееш в интернет-а джапанките в сака и билет за луната, няма какво да търсиш тук при нас и да се занимаваш с нас ламерите.
SHARK
Ei otvoren ia da go duhash be biggrin.gif shto ne si vlezesh s istinskoto ime da te vida koi si maloumniko ?! Internet pluh!
O liniata si ia polzvam kakto si iskam tva ne e tvoia rabota cool.gif
NoEx

Ти и във форума нямаше да влизаш и пишеш повече.
Гост
Ae shark shto izobshto se zanimaash da vlizash i da chetesh gluposti na oligofreni samo ne moa tva da razbera taka ili inache ti si ostavash oper server-a si ostava link a te ti barat mecha tva e smile.gif ako ne im haresva /quit
Narf
QUOTE (SHARK @ May 27 2008, 02:17 PM) *

Всеки сам носи отговорността да пази паролите си, още повече когато въпросното лице е администратор и става дума за не една, а 4 пароли.

Anyway, нагледах се на помията в тази тема.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.