QUOTE(Гост @ May 27 2008, 12:45 PM)

Всеки на който не му изнася пише срещу Колю и Любо но заразлика от вас те поне си вършат работата кой какво IQ има или няма не мисля че засяга вас а и съм обеден че по голямата част от вас и толкова нямат.. Любо или Никола може да всякакви но са най добрите оператор/админс които си вършат работата в тази така наречена "МРЕЖА" заралика от други... А и тук има много хора които нямат права и нямат нищо общо с УниБГ подръжка но не спират да говорят и оплюват зашото за разлика от тях на хората им бяха дадени права.. аре оспокойте се малко

Мен специално слабо ме ебе на кой сървър ще бъда, оставам на този който има голям ъптайм.
Били най-добрите оператори/администратори... ти да не си паднал от луната?
Ще ти дам конкретен пример от преди няколко дена:
Въпросният Никола беше помолен за сет пасс на ник, на койот по незнайна причина му беше грешна паролата, в отговор от Никола цитирам "ако адднеш мой потребител в еди с кой канал, ще го оправя..."
За какъв стафф си говорим? Ай ходи се гръмни.
QUOTE(SHARK @ May 27 2008, 01:17 PM)

A be tapaci kato niakoi vi hackne passa i naprai TO s vashia nick vie li ste vinovni v sluchaia ?! Ae ne mi se gledat samo maloumni izkazvania da nakazvat koito iskat se mi e edno az kazah 4e poe4e ne se zanimaam nito s gline nito s kvoto i da bilo sedia kato nabliudatel i tolkova... Koito iska da me nakazva az ne jiveia v Internet imam 1000 pati po vajni neshta ot tva da se pliuia s nekvi smeshni lameri v forumite !

А ти господин острак, имаш си админ да си следи работата на сървъра от към страна на сигурността. И понеже ти си умният в случая четеш само малоумни изказвания на недовлните потребители. Всеки си има право на мнение и не си ти този, който ще го углавяваш това мнение.
И питам се аз за къв хуй ти е О линията като си само наблюдател?
При whois да ти пише IRC Operator?
Като не живееш в интернет-а джапанките в сака и билет за луната, няма какво да търсиш тук при нас и да се занимаваш с нас ламерите.