Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Забравена парола
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
ShpokA
Здравейте, ник ShpokA е мой през последните 5 години, но си забравих първата парола, тъй като не бях влизал доста време. Може и да не съм я забравил , а да е била сменена при хакването на дб с паролите ... Както и да е, знам си пернамент паса и подобно на множеството подобни случай ми трябва помощ от публиката wink.gif
Вече писах на доста админи в IRC , никой не ми обърна внимание... Опитах се да дропя ника и пак да си го регна , но пак не става, общо взето тая новата система е добра, но за случаи като моя е крайно неефективна и с тая пернаментна парола вече нищо не може да се направи...
zeraful
Идеята беше/е да не може да се ползва перм паролата, защото както са ти декриптирали идента, така могат да ти декриптират и перма. Сетнат мейл на ника вярвам нямаш. Може би, ако някой гарантира, че точно ти си собственика на въпросният ник, или по някакъв друг начин да докажеш, че ника е твой. Успех.
NoEx
Намери ме в irc (nick hml).
ShpokA
Благодаря на NoEx за оказаната помощ.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.