gostqnin
May 16 2008, 05:51 PM
Значи положението е следното. Има един канал (за момента няма да споменавам кой). Значи ник-а който беше сложен за 'основател' се дропи и на негово място за 'основател' се сложи мой ник.
Може малко глупава да ви се струва темата, но искам да го има черно на бяло написано.
Аз лично ... не смятам, че това е кражба. Аз лично съм нямал никава намеса в цялата 'процедура'.
Според мен дропването на ника на основателя е равно на дропването на канала (както беше на старите services) т.е. канала е бил свободен за регистрация от друг потребител (който в случая се оказвам аз (понеже новите services действат така)). Прав ли съм ... или греша?
Благодаря за вниманието.
zeraful
May 16 2008, 05:59 PM
Освен ако никът, на собственика на канала, не е дропен неправомерно, с цел придобиването на същият канал, от теб, не, не се води кражба. По-лесно казано - ако някой твой авер-администратор не е дропил ника, за да получиш ти канала, че да може после да пие една бира, на твой разноски, не е кражба.
Но аз не съм нито оператор, нито администратор, затова мнението ми, по този въпрос, е с тежеста на произволен набор букви.
gostqnin
May 16 2008, 06:24 PM
никът му се дропи понеже не беше ползван т.е. експайрна. Няма админска или каквато и да е чужда намеса. Всички знаем, когато някой не ник не се ползва ... какво става нали?
vvip
May 16 2008, 07:02 PM
Значи никои нищо неможе да ти каже

Освен ако някои админ/опер не се заяде
П.с. Лично мое мнение