Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Игра на змия
UniBG Forums > Отдих и забава > Страници
Mariyana
йуст клицк
Sublime
unbelievable blink.gif , много е яко smile.gif
Ned
Хаха :Д
Така бе, изроди smile.gif
dreben
супер е :>
студентите като нямате какво да правите мислите много готини неща :Д
Rolex
nik.gif nice biggrin.gif
GoodINC
Е що ми се струва, че т'ва не е сграда, а е просто голям екран. Като се замислим, как може да се направи т'ва? Някак си невъзможно ми се струва wink.gif.
Mariyana
QUOTE(GoodINC @ May 22 2008, 05:21 PM) *
Е що ми се струва, че т'ва не е сграда, а е просто голям екран. Като се замислим, как може да се направи т'ва? Някак си невъзможно ми се струва wink.gif.

Глупости! Ама пълни. Естествено, че е сграда и естествено, че може да се направи! Виж за скоростта малко може да поспорим. Или това са просто японци! Защото уверявам те, е такива сополи на моята възраст, такива роботчета правят(въобще електроника като цяло) - визирам специалността АИУТ от ТУ-София(ДА!) специализацията им е роботика ако се не лъжа, дори некво състезание скоро спечелиха. Просто това ми идва на прима виста, скоро срещнах отбора им в едно заведение та... pardon.gif
GoodINC
Ми не знам, малко съмнително ми се струва, като гледам е точно, като игра, а не примерно некфо програмирано да направи само едни и същи движения, накрая точки, мочки а у.
int21h
Както би могло да се програмира да прави едни и същи движения, по същия начин може да се програмира да е игра..
mix25
QUOTE(GoodINC @ May 23 2008, 10:31 AM) *
Ми не знам, малко съмнително ми се струва, като гледам е точно, като игра, а не примерно некфо програмирано да направи само едни и същи движения, накрая точки, мочки а у.

Програмирането не служи само за да се правят едни и същи неща/движения.
vvip
http://www.jajite.com/article/199/da_igrae...hu_ciala_sgrada

Полски студенти ? blush2.gif
nasku
яко wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.