Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: ник SLIM
UniBG Forums > Дискусии > Жалби
Son
Ето ме отново сред Вас драги ми Администратори/Оператори и не чак до там нормални потребители на УниБГ Мрежата ...
Пиша Ви отново защото отново някой с привилегии ( може би ) си прави каквото знае ...
Става дума за ник SLIM ... Преди повече от половин година този ник се дропи поради не използване и аз го региистрирах ... Последно влизах с него някаде преди 2-3 дена и вчера нещеш ли гледам е дропен , а на БНЦ-то ми има G-Line с причина " краде никове " .... Преди не много време ми конфискувахте ник EVA който го прежалех понеже се оказа , че доста от главнокомандващите познават момичето на което е бил подарен този ник ... Е мен как да ме познавате , като аз нямам между краката си 2 пръста опикано/солено месо ... Но хайде някой да ми каже кой ник е бил краден заради което ми е дропен ник SLIM ....
Добре де . Да речем , че е краден ник , но да е от някой ползвал същия хост например ??? Всеко може да има БНЦ на Web-BG и да си сетне този хост ??? Но вижте сега ... Ако някой краде никове не е ли по-редно да му се форбидне ника , а не да се дропи и да се дава на някой си връзкар например ???
Но нека хората които имат правото и възможността да проверят в Сервизите на тази мрежа да сторят нещо , защото този ник си го искам вече ... При миграцията паднаха много никове едни от които бяха Michael , PHP , които аз си регистрирах и не след дълго на PHP пише като причина " край на промоцията " , а на Michael " че някой си Emo искал така да е форбиднат " ... Ами това е от мен ... Надявам се да се провери и изясни ситуацията и дано този път нещата да са в полза на ощетения , а не както почти винаги става да е в полза на връзкарите ... Забравих още нещо да поясня ... Аз не съм КРАДЕЦ , а колекционер ... Нямам нито един краден псевдоним ...

Чао и приятен ден от мен !!!
magdanoz
rumen si e zel nicka obratno smile.gif
NoEx
QUOTE(magdanoz @ May 16 2008, 01:34 PM) *
rumen si e zel nicka obratno smile.gif

Samo deto nicka ne e negov.

Polzvashe se ot rumen, a v posledstvie se okaza kraden i suspendnat ot unix, chiito priqtel e sobstvenik na nicka.
Eerie
QUOTE(Son @ May 16 2008, 09:45 AM) *
Е мен как да ме познавате , като аз нямам между краката си 2 пръста опикано/солено месо ... Но хайде някой да ми каже кой ник е бил краден заради което ми е дропен ник SLIM ....
....

Но вижте сега ... Ако някой краде никове не е ли по-редно да му се форбидне ника , а не да се дропи и да се дава на някой си връзкар например ???

да, нямаш.
но се държиш така сякаш имаш дори повече от два пръста.;ш

искаш да ти форбиднат никовете ли? blink.gif

и бай дъ уей, спри да ползваш ника на сина си...

dry.gif

magdanoz
QUOTE(Son @ May 16 2008, 10:45 AM) *
Но нека хората които имат правото и възможността да проверят в Сервизите на тази мрежа да сторят нещо , защото този ник си го искам вече ... При миграцията паднаха много никове едни от които бяха Michael , PHP , които аз си регистрирах и не след дълго на PHP пише като причина " край на промоцията "

samo za info.. php si beshe na dlh
dosta ot predi ti da se poqwish i da pochnesh da ni trowish nerwite
wyobshte ne znam kwi pretencii imash za nickowe koito nqma nachin da sa twoi
zeraful
Добре. До преди време беше ясно. За никът Eva те разбирам, искаш да угодиш на жена ти, затова претендираше за него, няма проблем. Но не мога да разбера каква е тази мания да притежаваш никове, които никога не си ползвал преди и които никога няма да ползваш, или твърдиш, че ще ползваш всеки един от седемнайсехилядите никове, които си регистрирал. Какво е това влечене да притежаваш всеки ник, които е паднал по някаква причина. За какво ти са никове, на опратори, php примерно ? Като влезеш с него ще се почувстваш по-велик, ще се почувстваш поне за миг на мястото на този оператор, чиито ник е бил преди ? Човече, глупаво е. До колкото разбрах имаш жена и детенце, да са ти живи и здрави. Просто не ти подхожда на годините да се занимаваш с колекциониране на никове. Радвай се на нещата, които имат значение, като семейството ти.
И наистина, ставаш леко досаден да се оплакваш за никове, които са били твой, само защото са паднали и ти си ги регистрирал, а нямаш нищо общо с тях и които не значат нищо за теб, а ако значат - толкова по-лошо говори това за теб.

А селската ти проява за "2та пръста напикано/осолено месо" не е за коментиране, тъпо е да правиш такава връзка, като в случея няма нищо общо, само трупаш негативна енергия.

Сериозно, дръж се на положение за годините си.
DaDiablo
QUOTE(Son @ May 16 2008, 10:45 AM) *
Ето ме отново сред Вас драги ми Администратори/Оператори и не чак до там нормални потребители на УниБГ Мрежата ...
Пиша Ви отново защото отново някой с привилегии ( може би ) си прави каквото знае ...
Става дума за ник SLIM ... Преди повече от половин година този ник се дропи поради не използване и аз го региистрирах ... Последно влизах с него някаде преди 2-3 дена и вчера нещеш ли гледам е дропен , а на БНЦ-то ми има G-Line с причина " краде никове " .... Преди не много време ми конфискувахте ник EVA който го прежалех понеже се оказа , че доста от главнокомандващите познават момичето на което е бил подарен този ник ... Е мен как да ме познавате , като аз нямам между краката си 2 пръста опикано/солено месо ... Но хайде някой да ми каже кой ник е бил краден заради което ми е дропен ник SLIM ....
Добре де . Да речем , че е краден ник , но да е от някой ползвал същия хост например ??? Всеко може да има БНЦ на Web-BG и да си сетне този хост ??? Но вижте сега ... Ако някой краде никове не е ли по-редно да му се форбидне ника , а не да се дропи и да се дава на някой си връзкар например ???
Но нека хората които имат правото и възможността да проверят в Сервизите на тази мрежа да сторят нещо , защото този ник си го искам вече ... При миграцията паднаха много никове едни от които бяха Michael , PHP , които аз си регистрирах и не след дълго на PHP пише като причина " край на промоцията " , а на Michael " че някой си Emo искал така да е форбиднат " ... Ами това е от мен ... Надявам се да се провери и изясни ситуацията и дано този път нещата да са в полза на ощетения , а не както почти винаги става да е в полза на връзкарите ... Забравих още нещо да поясня ... Аз не съм КРАДЕЦ , а колекционер ... Нямам нито един краден псевдоним ...

Чао и приятен ден от мен !!!

Що първо не ни кажеш за какво се бориш? Как така всички никове са паднали и си ги регистрирал ти?

П.П. Я си кажи и IP-то да ти понамаля достъпа до Web-BG, че да не банят хостовете заради селяци като теб wink.gif
diabolic
QUOTE(DaDiablo @ May 16 2008, 05:07 PM) *
П.П. Я си кажи и IP-то да ти понамаля достъпа до Web-BG, че да не банят хостовете заради селяци като теб wink.gif

Check@89.25.122.211

аз черпя

п.п. следващия път сон, като имаш нещо против жените, кажи го по-мило .
numb
uwod:shurubadzhanashtina..... ajde sega kato ima dete ne mu triabwat nickowe......magdanoz koi ste "wie"......mode, dadiablo mozhe da obizhda (seliaci)drugi nemogat....ti si golem grazhdanin be Piue ?! blink.gif

po temata: sega ako poznawash admini znachi sii praw ako ne znachi si kradec smile.gif

zakliuchenie:mnogo mrazia kato mi triete postowete...towa e neshto kato da wikash i nokoj da ne te chuwa sad.gif
ne che sym kazal neshto smisleno..
Son
QUOTE(zeraful @ May 16 2008, 04:05 PM) *
Добре. До преди време беше ясно. За никът Eva те разбирам, искаш да угодиш на жена ти, затова претендираше за него, няма проблем. Но не мога да разбера каква е тази мания да притежаваш никове, които никога не си ползвал преди и които никога няма да ползваш, или твърдиш, че ще ползваш всеки един от седемнайсехилядите никове, които си регистрирал. Какво е това влечене да притежаваш всеки ник, които е паднал по някаква причина. За какво ти са никове, на опратори, php примерно ? Като влезеш с него ще се почувстваш по-велик, ще се почувстваш поне за миг на мястото на този оператор, чиито ник е бил преди ? Човече, глупаво е. До колкото разбрах имаш жена и детенце, да са ти живи и здрави. Просто не ти подхожда на годините да се занимаваш с колекциониране на никове. Радвай се на нещата, които имат значение, като семейството ти.
И наистина, ставаш леко досаден да се оплакваш за никове, които са били твой, само защото са паднали и ти си ги регистрирал, а нямаш нищо общо с тях и които не значат нищо за теб, а ако значат - толкова по-лошо говори това за теб.

А селската ти проява за "2та пръста напикано/осолено месо" не е за коментиране, тъпо е да правиш такава връзка, като в случея няма нищо общо, само трупаш негативна енергия.

Сериозно, дръж се на положение за годините си.

Не съм казал , че ще се почувствам по велик като влезна с ник PHP ... Просто този ник е много готин и дори неможах да повярвам , че беше паднал след миграцията . За никовете ми имам доста приятели които са ми искали даден ник и никога не съм им отказал, винаги съм им давал било то за бот или те да си го ползват . Да ти кажа никога не съм искал да бъда оператор или администратор , докато има хора които биха дали всичко за тази имат тази привилегия . Ами прав си тука , че не ми подхожда на годините да се занимавам с такива неща , но защо след като от ученик влизам в тази МИРКА да не си поддържам никовете и ако падне нещо готино да не си го регистрирам . Имам си достатъчно време за семейството , за работа и за МИРК намирам малко свободно време да си отдъхна от работата и от плача на детето . Незнам просто съм свикнал с този чат и ако не си отворя мирката поне веднъж на ден незнам дали деня ми ще мине както обикновенно . Е добре де , след като ника се е дропил поради незнайна за мен причина ( може да е бил дропен от администратор/може да е паднал поради не идентифициране в НикСърв ) и аз съм си го регистрирал ника не става ли мой ??? Аз смело мога да кажа , че не познавам Админ/Оператор в тази мрежа и в която и да е . Като ми казваш за възраста ми наистина ме караш да се замисля за какъв ли *** са ми тези никове след като с течение на времето все по рядно ще влизам в ИРЦ , но от друга страна като се замисля , колко безсънни нощи съм изкарал за да дебна даден ник да се дропи до последната секунда и сърце не ми дава да ги зарежа . Но ще си помисля по въпроса . За ник SLIM да ти кажа незнам каква е била причината да падне този ник , но от друга страна пък никак не е коректно човек да ползва ник примерно повече от половин година както в моя случай и в един момент някой си да му го отнеме . Какво ще кажеш ти ако и при теб се получи нещо такова ??? Е ти познаваш може би администраторите и операторите , а и самия ти може да си един от тях , така че при теб всичко ще се оправи веднага . Но при мен едва ли нещо ще се направи освен да гледат да ме прецакат за пореден път ...

Еми това е което исках да си кажа и си го казах ... Мога да ви пожелая всичко най най ...

Чао с Уважение : smile.gif
some
QUOTE(Son @ May 16 2008, 09:15 PM) *
Незнам просто съм свикнал с този чат и ако не си отворя мирката поне веднъж на ден незнам дали деня ми ще мине както обикновенно

QUOTE(Son @ May 16 2008, 09:15 PM) *
... но от друга страна като се замисля , колко безсънни нощи съм изкарал за да дебна даден ник да се дропи до последната секунда и сърце не ми дава да ги зарежа

IRC addicted ... човеко иди на лакар ... още повече, че имаш и бебе (и жена, предполагам)
Son
QUOTE(some @ May 16 2008, 10:25 PM) *
IRC addicted ... човеко иди на лакар ... още повече, че имаш и бебе (и жена, предполагам)

Нищо лично , но хайде да си гледаш твоя живот . Много съм си добре дори . Не виждам проблем за по 30 мин. на ден чат . Виж ти отиди на лекар , че сигурно деня и ноща ти минават в чатене . Айде остани си със здраве . И по-малко с чата smile.gif
some
QUOTE(Son @ May 16 2008, 09:28 PM) *
Нищо лично , но хайде да си гледаш твоя живот . Много съм си добре дори . Не виждам проблем за по 30 мин. на ден чат . Виж ти отиди на лекар , че сигурно деня и ноща ти минават в чатене . Айде остани си със здраве . И по-малко с чата smile.gif

нямах на идея да те обидя ;-)) извинявам се. ирк съкс
Tishu
QUOTE(DaDiablo @ May 16 2008, 04:07 PM) *
Що първо не ни кажеш за какво се бориш? Как така всички никове са паднали и си ги регистрирал ти?

Дани не е селяк , недей така него познаваш.

1.Интересно преди 3-4 дена ме питаха дали мога да говоря със собственика на този ник (Son) да даде пасса на н ник SLIM да се ползва.Запитването индиректно дойде от Румен (Master).

2.Преди 2 дена забелязах Румен с този ник.Помислих си ,че са му дали пасса да ползва ника ,но сега разбирам ,че не е така.

Румба , познаваме се и мисля ,че тази постъпка нети приляга.Можи ника някога да е бил твой но лично аз видях как се дропи и беше регнат от друг човек.Също така мога да ти кажа ,че доооста преди теб са ползвали този ник и други хора.
По-добре говори с човека да ти даде пасс-а на ника да го ползваш отколкото да се краде.Не е етично все пак ,а и както казах нети приляга на теб.
Надявам се да се оправят нещата и всичко да отмине.
mhm
-NS- [slim] Suspended by services admin: toq nick beshe suspend...sobstvenika e priqtel na unix! Expire: never

тоз пък и той. До админа съспенднал ника. Админе, имам един въпрос. Това, че някой някога е регистрирал нещо било то ник или канал, прави ли го негов завинаги? Ми защо въобще има expire тогава, след като дори даден ник или канал да expire-не и бъде регистриран от друг потребител пак ще бъде върнат на стария си собственик (който явно толкова държи на него, че влиза на 3 месеца (примерно) 1 път).

Благодаря за вниманието.
Denichka
Тука ми мирише на нещо доста гнило ... guns.gif mellow.gif
NoEx
QUOTE(mhm @ May 16 2008, 10:42 PM) *
-NS- [slim] Suspended by services admin: toq nick beshe suspend...sobstvenika e priqtel na unix! Expire: never

тоз пък и той. До админа съспенднал ника. Админе, имам един въпрос. Това, че някой някога е регистрирал нещо било то ник или канал, прави ли го негов завинаги? Ми защо въобще има expire тогава, след като дори даден ник или канал да expire-не и бъде регистриран от друг потребител пак ще бъде върнат на стария си собственик (който явно толкова държи на него, че влиза на 3 месеца (примерно) 1 път).

Благодаря за вниманието.

Този ник беше забранен за ползване много преди ти да знаеш що е чат и имал и почва у нас. А в такъв случай е леко трудно регистрацията на даден прякор да бъде прекратена поради неизползване, което ни довежда до факта, че пак някой дружелюбен администратор се е намесил така, че ника да попадне в ръчичките на който не трябва.

п.п, когато се обръщаш към някого с въпрос е желателно преди това да се представиш, а доколкото виждам и разбирам си или псевдо собственика румен, или негова дружка.
Son
QUOTE(NoEx @ May 16 2008, 11:33 PM) *
Този ник беше забранен за ползване много преди ти да знаеш що е чат и имал и почва у нас. А в такъв случай е леко трудно регистрацията на даден прякор да бъде прекратена поради неизползване, което ни довежда до факта, че пак някой дружелюбен администратор се е намесил така, че ника да попадне в ръчичките на който не трябва.

п.п, когато се обръщаш към някого с въпрос е желателно преди това да се представиш, а доколкото виждам и разбирам си или псевдо собственика румен, или негова дружка.

Добре . Значи преди малко разглеждах други жалби и се натъкнах на една в която се споменава случая за ник Eva , какъвто се оказва и този случай . Става дума за ник Radina , който бил на Кирил , но той поискал дроп , след което сатанас си го регистрирал и т.н. , но какво става в крайна сметка . Ами ника е оставен на новия му собственник , може би защото се познава със всички вас ??? Значи за едни може , а за други не ??? Е те това е масова практика май вече в Бългавия и в УниБГ . Не знам защо е бил този ник Съспенд не ме и интересува . Просто ника беше свободен за регистрация и аз си го регистрирах . И сега си го искам ...

Благодаря за Вниманието ...
NoEx
QUOTE(Son @ May 16 2008, 11:42 PM) *
Добре . Значи преди малко разглеждах други жалби и се натъкнах на една в която се споменава случая за ник Eva , какъвто се оказва и този случай . Става дума за ник Radina , който бил на Кирил , но той поискал дроп , след което сатанас си го регистрирал и т.н. , но какво става в крайна сметка . Ами ника е оставен на новия му собственник , може би защото се познава със всички вас ??? Значи за едни може , а за други не ??? Е те това е масова практика май вече в Бългавия и в УниБГ . Не знам защо е бил този ник Съспенд не ме и интересува . Просто ника беше свободен за регистрация и аз си го регистрирах . И сега си го искам ...

Благодаря за Вниманието ...

Нещо много започна да ме дразниш, най-вече с това, че претендираш за никове, които според мен не си придобил дори по начина които описваш. Ник Radina е дропен по желание на бившият собственик Кирил, в последствие регистриран от satanas (след като регистрацията е била прекратена и псевдонима е бил свободен за регистрация), в което не виждам нищо нередно.

Чудно ми е до кога ще продължаваш да се излагаш?
Son
QUOTE(NoEx @ May 16 2008, 11:45 PM) *
Нещо много започна да ме дразниш, най-вече с това, че претендираш за никове, които според мен не си придобил дори по начина които описваш. Ник Radina е дропен по желание на бившият собственик Кирил, в последствие регистриран от satanas (след като регистрацията е била прекратена и псевдонима е бил свободен за регистрация), в което не виждам нищо нередно.

Чудно ми е до кога ще продължаваш да се излагаш?

Не мисля , че се излагам . Просто си искам ник който съм си придобил по съвсем легален начин . Ами проверете де какво е накарало този ник да се дропи и тогава ми казвай , че се излагам . То лесно така без да се провери да се пише . Нека който може да види какво е станало и какво е накарало този ник да падне да провери и да се кажи мнението тук . Сега тук да се ругаем и т.н. не бива . Ти си Администратор добре провери ти тогава . Еми кофтито е , че не съм ти приятел инъче може би досега нямаше да пишем тук в тази тема а всичко щеше да си е добре .

Айде лека Ви вечер ...
NoEx
QUOTE(Son @ May 16 2008, 10:50 PM) *
Не мисля , че се излагам . Просто си искам ник който съм си придобил по съвсем легален начин . Ами проверете де какво е накарало този ник да се дропи и тогава ми казвай , че се излагам . То лесно така без да се провери да се пише . Нека който може да види какво е станало и какво е накарало този ник да падне да провери и да се кажи мнението тук . Сега тук да се ругаем и т.н. не бива . Ти си Администратор добре провери ти тогава . Еми кофтито е , че не съм ти приятел инъче може би досега нямаше да пишем тук в тази тема а всичко щеше да си е добре .

Айде лека Ви вечер ...

За мен причината, че ника е бил забранен за ползване поради кражба е напълно достатъчна за да смятам, че всяко следващо действие е против всякакви правила. Друг е въпросът, че възрастта на ника беше доста над 2 години, което напълно елиминира възможността регистрацията да е прекратена поради неизползване.
mhm
QUOTE(NoEx @ May 16 2008, 10:33 PM) *
Този ник беше забранен за ползване много преди ти да знаеш що е чат и имал и почва у нас.

хахах не се прави на нещо което не си! Аз знам що е чат от много повече от колкото си мислиш. Помня колко смях си ми създавал когато беше just a luser т.е. просто юзър без никакви права. Найстина доста весело настроение предизвикваше.

Явно и ти толкова разбираш, щом не разбра, че при миграцията никовете който бяха JUPED спряха да бъдат, понеже на новите services няма таква функция. Нещо подобно се получи и с доста никове които бяха forbid т.е. forbid-а им падна. Мислиш ли, че някой админ ще unforbid ник който е forbid с reason "ник-а е на мой приятел, да не се маха (by unix) (или нещо от сорта). Не бъди толкова найвен.

П.С. NoEx, не се прави на господин невинен, че имам разни логове как се правиш на ударен и искаш разни никове. Логове които имаш и ти rolleyes.gif
Narf
QUOTE (mhm @ May 16 2008, 11:25 PM) *
хахах не се прави на нещо което не си! Аз знам що е чат от много повече от колкото си мислиш. Помня колко смях си ми създавал когато беше just a luser т.е. просто юзър без никакви права. Найстина доста весело настроение предизвикваше.

Явно и ти толкова разбираш, щом не разбра, че при миграцията никовете който бяха JUPED спряха да бъдат, понеже на новите services няма таква функция. Нещо подобно се получи и с доста никове които бяха forbid т.е. forbid-а им падна. Мислиш ли, че някой админ ще unforbid ник който е forbid с reason "ник-а е на мой приятел, да не се маха (by unix) (или нещо от сорта). Не бъди толкова найвен.

П.С. NoEx, не се прави на господин невинен, че имам разни логове как се правиш на ударен и искаш разни никове. Логове които имаш и ти rolleyes.gif

JUPE == RESV
NoEx
QUOTE(mhm @ May 16 2008, 11:25 PM) *

Тук се опита да залъжеш тези които не са наясно, или се опита и да си повярваш?

Сам си спомни как твоя ник преди миграцията беше juped, а след миграцията - resv без никаква администраторска намеса. И как, благодарение на един човек, в момента си ползваш скъпоценния за теб ник (mr_slim).
mhm
QUOTE(NoEx @ May 17 2008, 09:30 AM) *
Сам си спомни как твоя ник преди миграцията беше juped, а след миграцията - resv без никаква администраторска намеса. И как, благодарение на един човек, в момента си ползваш скъпоценния за теб ник (mr_slim).

хаххахахахаахха. Знаеш ли какво си спомням? Спомням си, че след като стана миграцията, никът mr_slim беше регистриран от ramsey (ако искаш го потай, той ще ти потвърди). Интересно ми е, как след като juped-a се е превърнал в resv ... дадения потребител е успял да влезне с ника и да го регистрира? И 2-мата с тебе знаем, че после ТИ го resv и suspend. yess.gif
NoEx
QUOTE(mhm @ May 17 2008, 10:34 AM) *
хаххахахахаахха. Знаеш ли какво си спомням? Спомням си, че след като стана миграцията, никът mr_slim беше регистриран от ramsey (ако искаш го потай, той ще ти потвърди). Интересно ми е, как след като juped-a се е превърнал в resv ... дадения потребител е успял да влезне с ника и да го регистрира? И 2-мата с тебе знаем, че после ТИ го resv и suspend. yess.gif

Q 12 mr_slim violating network rules

Това познато ли ти е? А човека който ти наложи това наказание? Е, нека само да кажем, че то не е преставало да бъде активно.

Просто недей да се излагаш, ти си човек който твърди, че не се интересува от ***ЧАТ***, а правиш невероятни представления, при това като "гост".
mhm
QUOTE(NoEx @ May 17 2008, 11:09 AM) *
Q 12 mr_slim violating network rules.

Като спомена това ме подсети, че имам едни материали за показване.

http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia1.jpg
http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia2.jpg
http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia3.jpg
http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia4.jpg
http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia5.jpg
http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia6.jpg

Това ми наказание беше наложено от ongeboren, понеже съм бил нарушил правилата на мрежата. Кое правило бях нарушил? Нарочихте ме, че аз направих тейк овъра в #Sofia ... еми на скрийншотовете се вижда ясно кой го е направил. На един два се мяркам и аз ... и се вижда какво точно правя (дали във ползва или вреда на канала (вметка: бях адд-нат в канала, т.е. негов оператор ... що ли ми е да правя тейк овър ... не знам)). Това, че хора с никове от рода "LamersCorpRules" ... аз не съм виновен. Нито съм им майка, нито баща за да отговарям за тях ... така ли е?

Не ми говори за справедливост ... защото ако ти търсеше нея ... емии то се вижда на снимките.

Интересно ми е защо чак на другия ден по обед (някуде 12-13 часа след случката в #Sofia) решихте, че съм за наказание? Защо не веднага да ме изпраскате? Чудна работа. А да .. и още нещо ми беше много интересно. На снимките се вижда, че на моменти имаше доста хора с @, а от цялата работа само аз бях "наказан". Намирисва ми на лично отношение ... dry.gif

П.С. http://www.rumencho.info/pics/sofia/sofia7.jpg . Какво е особеното на тази снимка ли? Ами интересното е, че след като нещата утихнаха и нямаше повече изхвърлени хора от канала ти ме кил-на ... след което аз влезнах и сложих бан на *!*@irc.naturella.com, при което ти и ongeboren бяхте кик-нати от ботовете. След това .. аз си легнах. Но явно, че щом се е наложило ongeboren да дропи канала ... е имало още касапница (дори след като не съм бил онлайн).

П.С. 2 Нека хората кажат ... колко справедливо е било "наказанието" ми.

П.С. 3 Тези скрийншотове не съм ги правил аз ... пратиха ми ги на другия ден.

П.С. 4 След като ги получих написах писмо на ongeboren (вече бях "наказан") и му пратих скрийншотовете. Естествено ... не последна никаква реакция от негова страна.

П.С 5 Обществена тайна е кой направи тейк овъра. Същия човек който направи и във #Bulgaria и във #Varna и в #Plovdiv ... и ти много добре го знаеш това ... нали NoEx?
DaDiablo
Защо ли ми се струва, че беше казвал, че не живееш в IRC и не те интересува и такива работи?
magdanoz
QUOTE(DaDiablo @ May 17 2008, 05:55 PM) *
Защо ли ми се струва, че беше казвал, че не живееш в IRC и не те интересува и такива работи?

chesno da ti kaja w sluchaq e praw
shtoto i az bqh online w toq moment ...
super nesprawedliwo go otnese zaradi onq baush blade
w #plovdiv kydeto i 2mata sme addnati se poluchi syshtata prostotiq pochti
samo deto ne dropiha kanala wednaga ...
prosto sa beshe okazal na nepodhodqshtoto mqsto w nepodhodqshtiq moment
twa e

pozdrawi

edit: lichno mnenie
ne sym az choweka deto sha wa sydq .. ama super za gluposti se iznerqwate
tona wi e stranen
poznawam wi i 2mata golemi hora ste ebati
goworete normalno ...
kyf e smisyla ot zaqjdane i zaplahi po forumi :/
mhm
QUOTE(DaDiablo @ May 17 2008, 05:55 PM) *

това не съм го казал никъде. Сега ще го кажа .. не живея в ирк. НО ... нали се говорим за справедливост? Сами решете колко е било справедливо и вярно решението на хората които посочих по-горе.
N2GetherNow
QUOTE(mhm @ May 17 2008, 10:09 PM) *
това не съм го казал никъде. Сега ще го кажа .. не живея в ирк. НО ... нали се говорим за справедливост? Сами решете колко е било справедливо и вярно решението на хората които посочих по-горе.

Кога е бил тоя тейкоувър? Аз помна за един през на ивълюри бнц-то, ма тогава насио келемето май беше го направил?
magdanoz
QUOTE(N2GetherNow @ May 23 2008, 06:34 PM) *
Кога е бил тоя тейкоувър? Аз помна за един през на ивълюри бнц-то, ма тогава насио келемето май беше го направил?

edin plovdivski siganin sa naprawi na myj ripna 2-3 paroli
i sigurno mu e porastnala pishkata
nqma nishto obshto s evilyuri i etc beshe pred lqtoto na minalata godina twa
mai ot togawa #sofia ne e dropen
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.