Ето ме отново сред Вас драги ми Администратори/Оператори и не чак до там нормални потребители на УниБГ Мрежата ...
Пиша Ви отново защото отново някой с привилегии ( може би ) си прави каквото знае ...
Става дума за ник SLIM ... Преди повече от половин година този ник се дропи поради не използване и аз го региистрирах ... Последно влизах с него някаде преди 2-3 дена и вчера нещеш ли гледам е дропен , а на БНЦ-то ми има G-Line с причина " краде никове " .... Преди не много време ми конфискувахте ник EVA който го прежалех понеже се оказа , че доста от главнокомандващите познават момичето на което е бил подарен този ник ... Е мен как да ме познавате , като аз нямам между краката си 2 пръста опикано/солено месо ... Но хайде някой да ми каже кой ник е бил краден заради което ми е дропен ник SLIM ....
Добре де . Да речем , че е краден ник , но да е от някой ползвал същия хост например ??? Всеко може да има БНЦ на Web-BG и да си сетне този хост ??? Но вижте сега ... Ако някой краде никове не е ли по-редно да му се форбидне ника , а не да се дропи и да се дава на някой си връзкар например ???
Но нека хората които имат правото и възможността да проверят в Сервизите на тази мрежа да сторят нещо , защото този ник си го искам вече ... При миграцията паднаха много никове едни от които бяха Michael , PHP , които аз си регистрирах и не след дълго на PHP пише като причина " край на промоцията " , а на Michael " че някой си Emo искал така да е форбиднат " ... Ами това е от мен ... Надявам се да се провери и изясни ситуацията и дано този път нещата да са в полза на ощетения , а не както почти винаги става да е в полза на връзкарите ... Забравих още нещо да поясня ... Аз не съм КРАДЕЦ , а колекционер ... Нямам нито един краден псевдоним ...
Чао и приятен ден от мен !!!